3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
3xanime / Cafenea / Oare esti tu insati?Sunt rebela de pe site si te invit sa aflii. Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Rebela de pe site
Fan anime nou

Inregistrat: acum 12 ani
Buna sunt rebela de pe site si as vrea sa va pun o intrebare .Oare esti tu insati?Cum, da tu care uneori te ascunzi dupa colt fiindu-ti frica de ceea ce ar putea oamenii crede despre tine.Te uiti in jur si toata lumea se holbeaza?Stai linistit.Secretul este in a fi tu insuti,sa crezi in tine,sa ai putere sa te judeci mai intai pe tine,sa fi sigura ca ai un rol in univers.Te-ai intrebat vreodata daca esti tu insuti?Raspunsul este nu pentru ca orice om nu isi aminteste sa fie impacat cu el insuti,apoi cu ceilalti.Tu ai un rol in univers .Tu esti unic.Tu esti stapanul propiului tau destin.Gandeste-te bine la ceea ce esti si vino sa descoperim impreuna rostul nostru in viata.Nu uitati toti avem un rol in viata.Toti suntem importanti.Va provoc sa faceti o calatorie lunga in adancul sufletului vostru,iar apoi daca ceva este in neregula vom descoperii  impreuna ce este aceea.Atunci cand esti pregatit sa vorbim nu ezita pentru ca asta ai putea fi tu:doar un suflet gol si trist.Sunt rebela de pe site SI VREAU SA AFLU DACA ESTI DEMN TE TINE.TE ASTEPT!

oare esti rebela site invit aflii. buna sunt rebela site vrea pun intrebare .oare esti care uneori

13KB

Modificat de Rebela de pe site (acum 12 ani)


_______________________________________
You, me and our beutiful love

pus acum 12 ani
   
Rebela de pe site
Fan anime nou

Inregistrat: acum 12 ani
Azi este o zi mare,ca oricare alta.Azi am primit 8 vizionari de la voi dar totusi ni un comentariu.Deci este o veste buna pentru ca aveti incredere in voi.Eu asta am incercat sa vad daca voi aveti suficienta incredere in voi.Si raspunsul este da.Probabil ca nu va placut ceea ce am eu de zis dar va provoc.Spuneti parerile voastre daca mai scriu sau nu .Orice parere e bine venita.Poate cariera mea de psiholog se termina aici dar voi continua in functie de voturile voastre sa scriu povesti educative.VA ASTEPT PARERILE!!!!

_______________________________________
You, me and our beutiful love

pus acum 12 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Topic mutat de ADMIN in sectunea Cafenea Ceea ce spui tu aici nu se potriveste sectiunii Fan Fic. Pacat ca nu este prea activ forumul. Nici macar eu nu mai intru pe aici. Nu am ce face.
Anyway, bun venit pe aici!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la