3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deyutza07 din Buzau
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 48 ani
3xanime / Fan fiction / Ingeri intunecati prinsi in spirala destinului Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Intr-un loc necunoscut nici unui om, dar desi oamenii nu stiu de el cei de acolo stiu de oamenii. In acel loc nu exista bine...doar rau, nu-i bucurie...doar tristete, nu-s zambete...doar lacrimi. Acolo nimeni nu stie sensul cuvantului fericire.
Ingerii au fost trimit acolo ca sa remedieze problema, dar rau ii inlantiua si ii obliga sa treaca de partea lor. Daca in termeni de 3 zile nu se dadeau de partea lor ii omorau in cele mai groaznice chinuri. Pe unii ii prindeau in capcane folosindu-se de bieti copii aflati in pericol. In acesti ingeri nu se aflau mai mari ingeri ai lui Dumnezeu, serafimii si heruvimii ci un fel de ingeri zisi impropiu, pentru ca acestai nu locuiau in cer ci undeva intre Rai si Iad. Nu locuiau in Rai pentru ca acesta era alegerea lor, desi nu faceau rau, dar nici in Iad nu puteau sta pentru ca aveau un suflet bun.
Un inger cu ochii albastri, patrunzatori, reci si adanci, cu parul argintiu si lunga pana la umeri a fost prins de unul dintre demonii din acel loc si inlantiut. I s-a dat timp de gandire 3 zile dupa care trebuia sa aleaga ce vroia sa faca, sa moara in chinuri sau sa treaca de partea lor. In a-II-a zi de cand se afla acolo a mai fost adus un inger cu parul saten si ochii capriu-verziu, blanzi si calzi. A venit si timpul ca ingerul sa aleaga si a ales cu mai regrete sa treaca de partea lor.
Vazand asta Dumnezeu nu l-a mai lasat in slujba sa. Acesti ingeri defapt erau trimisi pe pamnat ca sa aiba grija de oamenii sarmani si sa-i ajute sa gaseasca calea catre nemurire si viata vesnica. Ingerul a ramas in slujba demonilor, cu mari regrete ca-l parasise pe Creatorul Lumii.
Demonul l-a chemat in fata sa inlantiut si l-a intrebat daca vrea sa ii fie liber si daca ar face orice pentru asta. Ingerul i s-a plecat si acesta l-a eliberat. Plin de sange statea jos, nu avea curajul sa priveasca spre cer. Atunci a auzit voce Creatorului care i-a spus ca nu va fi niciodata in slujba diavolului ci va fi liber sa hoinareasaca in nestire pe Pamant fara o tinta sau un scop. Domnul Dumnezeul sau nu-l parasise, chiar daca ingerul cu ochii patrunzatori asta crezuse.
Desfacandu-si lantul de la maini se ridica usor in zbor si pleaca din locul acela lasadu-l pe celalalt inger sa aleaga si el.

Unde se duce acum? Nici el nu stia exact. Era asa cum ii spusese Creatorul sau era liber sa hoinaraeasca in nestire pe Pamant fara tinta sau scop.
Intr-o scoala dintr-un mare oras al lumii, la un liceu, elevii clasei a-IX-a se preagteau sa mearga intr-o excursie de 3 zile la munte. O fata cu parul lung pana la solduri si negru ca noaptea fara stele, cu ochii verzi ca iarba frageda a primavarei, imbracata cu o pereche de blugi albastru deschis, cu un maieu negru, incaltata cu adidasi negri si cu un rucsac in spate tot negru reusise sa ajunga cu 2 minute inainte ca masina sa porneasca. Era noua in oras si nu prea avea prieteni, dar era draguta cu toti si incerca sa se adapteze.
Iti cere scuze profesoarei care ii insotea ca a intarziat si se aseaza pe un loc de langa usa. Isi scoate Mp3-ul, Well, care desi il avea de 4 ani arata ca avandu-l de un an, baga castile in urechi si incepe sa asculte muzica. Toti ceilalti elevi vorbeau, dar din cauza ca ea nu prea avea prieteni nimeni nu vorbea cu ea. Se uita la baterie dupa ce asculta cam 2 melodi si vazand ca nu mai avea prea multa il opreste si scoate o carte mica si veche pe care o deschide si incepe sa citeasca din ea.
Din spatele autocarului o privea singurul ei prieten care o acceptase asa cum era si care se comporta frumos cu ea. Acesta era un baiat inalt, slabut, cu ochii caprui, parul castaniu, imbracat cu un tricou bordo si o pereche de blugi lungi. O urmarea usor cu privirea fara sa ceilalti colegi sa-l observe.
-Hei!Tipul, mai dormi mult? il intreaba un coleg dandu-i un cot.
-Ce?Stii sa ma plictisesc! ii raspunde baiatul cu parul castaniu.
-Zachi, Zachi, mereu esti absent la discutiile noastre! ii zice colegul sau.
-Nu mai imi spune Zachi, ma cheama Zac! Si nu prea ma intereseaza ce vorbiti voi.
-Nici daca e vorba de tipa aia noua? il intraba ridicand din sprancene un alt coleg roscat.
-Nu si tu Matt. Alt subiect de discutie nu mai aveti?
-Suntem curiosi. Tu ce parere ai de ea? Tot timpul te vad vorbind cu ea. ii zice Matt.
-Pai...e de treaba...le zice Zac cu jumatate de gura.
El nu dorea ca prietenii sai sa afle ca o simpatiza pe fata si de aceea nu prea intra in discutii care o aveau drept subiect.
-Stiti ce am auzit? zice Matt
-Ce? intreaba Axel.
-Ca ea ascunde ceva.
-Ai citit in stele? il intreaba Zac luandu-l peste picior pentru ca Matt era putin mai ciudat, ma refer la faptul ca il interesanu lucruri care nu prea-s de baieti, ii placea sa dea in carti si sa studieze astromomia de asemenea si alchimia, lucruri care nu puteai spune ca intereseaza pe toata lumea.
-Mda..ca de obicei glumet. Am auzit ca ascunde un secret de toata lumea. Nu vrea ca noi sa-l aflam de aceea este asa ciudata.
-Daca ea e ciudata...ce sa mai zic de tine? il intreaba Zac.
-Credeam ca vei gasi ceva mai interesant! ii zice Axel dezmagit.
-Dar nu este? Axel, eu zic ca este! incerca sa-i convinga in zadar Matt.
-Lasa-o balta! il indeamna Zac.
Dupa ce-i spune asta isi reia activitatea initiala din nou absentand de la discutiile prietenilor.
Dupa 2 ore de mers masina se opreste in fata unui Mini Market de unde elevi isi puteau cumpara ceva de mancare. Pe aprcursul calatoriei fata cu parul negru adormise cu cartea in mana. Toti ceilalti treceau pe langa ea fara sa le pese ce citea si fara sa o deranjeze. Insa o colega rautacioasa care se credea cea mai frumoasa din clasa, daca era sau nu asta ramane la aprecierea colegilor sai. Avea parul lung pana la cot, rosu si neimblanzit ca focul si ondulat, ochii ii erau negri si era imbracata intr-o fusta scurta in carouri de culoare gri cu alb si cu un mieu decoltat si scurt alb, in picioare avea o pereche de sandale de aceeasi culoare ca fusta cu tocul inalt. Cand trece pe langa bruneta fara sa-i pese ca acesta dormea linistita o imbinge de pe scun si o darama din masina. Toti incep sa rada, biata fata se simtea asa de rau, in interiorul ei sufletul plangea vazand atata rautate din partea unei fete careia nu-i facuse nici un rau. prin mintea ei mereu trecea o intrebare care nu-si gasea raspuns: “De ce sunt oamenii asa de rai?” Fara sa ii zica nimic fetei care o impinsese se ridica de jos, isi ia cartea si se urca inapoi in maisna. Zac vine langa ea sa nu se simta chiar singura. Roscata radea cu pofta si coboara din masina indreptandu-se spre magazin.
-Esti bine? o intreaba cu blandete Zac.
-Da...
-Annet asta nu se mai satura sa faca rau! zice Matt.
-Dar ce i-am facut eu? intreaba fata trista.
-Tu? Absolut nimic, Mayame, asa este ea o harpie! ii raspunde la intrebare Axel.
Fata isi pune cartea in rucsac si coboara sa-si ia o sticla cu apa plata. Langa Mini Market era si o terasa unde erau cativa calatori si mancau. Profesoara le-a spus ca daca vor pot sa manance la terasa. Annet era prima care se duce, urmata de inca cativa colegi. Mayame se intaorce in masina si continua citeasac din carte. Zac o privea de la terasa.
-Ingrijorat? il intreaba Axel.
-Ma intreabam de ce nu mananca.
-Poate este obsedata de silueta, nu stiu? presupune Matt.
-Nu, cred ca este altceva. ii zice Zac.
Ii cumpara un sandwich brunetei si merge sa i-l duca in masina. Se apropie usor de ea si o face sa tresa, fiind absorbita de subiectul cartii.
-Ti-am adus un sandwich.
-Multumesc, dar nu trebuia.
-Ma gandeam ca iti este foame.
-Nu imi este.
Chiar daca ea zicea ceva se pare ca stomacul nu era de acord cu ea si scoate un chiorait, Mayame roseste putin. Zac ii zambeste si se aseaza pe un scaun paralel cu al fetei. Acesata incepe sa muste usor in sandwich-ul primit de la Zac.
-Ce citesti? o intreaba cu blandete si privind-o cu dragoste Zac.
-’Copiii betivanului’. raspunde incet fata.
-Despre ce este vorba?
-Despre trei copii carora le moare mama, iar tatalui lor ii placea sa bea si consuma toti bani care ii aveau pe bautura, iar de ei nu avea grija. Insa intr-o seara acesta si-a auzit copii cum se rugau la Dumnezeu sa ii ajute si a fost profund induiosat de rugaciunile copiilor sai si din acel moment s-a schimbat radical.
-Pare a fi o carte foarte interesanta! Mi-o poti imprumuta si mie? o intreaba Zac fascinat de subiectul carti.
-Daca vrei ti-o pot da acum...este a-III-a oara cand o citesc.
-Multumesc, dar nu vrei sa o termini?
-Nu...eu stiu sfarsitul.
Incepe sa caute prin rucsac si ii da cartea lui Zac, acesta ii multumeste si incepe sa o citeasca. Insa inainte de a se duce la locul lui o intreaba daca vrea sa stea cu el si prietenii lui in spate, mai era un loc. Mayame ii spune ca desi el si prietenii lui sunt draguti cu ea nu vrea sa-i deranjeze.
Toti ceilalti se intorc in autocar si sunt gata sa porneasca. Mayame scoate alta carte si incepe sa citeasca din ea. Prietenii lui Zac il intreaba ce citeste, iar acesta le povesteste despre discuta avuta cu Mayame si despre subiectul cartii.
-Pacat ca nu a venit sa stea aici cu noi, e de treba. zice Matt.
Au pornit spre primul muzeu pe care vroiau sa-l visiteze. Era vorba nu Muzeul Ginegetic, aici urmau sa admire trofee care constau in coarne de cerbi, colti de mistreti, blanuri de animale si animale impaiate prezestate in mediul lor de viata.
Pe tot parcursul calatoriei Zac nu mai lasa cartea din mana, nu numai din cauza subiectului ci si din cauza ca era de la Mayame, fata pe care o simpatiza asa de mult.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Lovely Bunny
Fan anime nou

Inregistrat: acum 15 ani
imi place foarte mult..sigur nu esti o zeita a ficurilor...?Mi- una mi se pare fenomenala ..adica de Doame este superba iti dau 10+ ca esti o buna scriitoare     

_______________________________________
Miku !Miku nr 1 fan girl..don't toch him is mine !^.^


pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Multumesc

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dupa un timp masina se opreste iarasi. Toti elevi coboara sa viziteze muzeul. Mayame ramane mai in urma, langa ea vine Zac. Annet se uita cu ura la fata cea noua, pe semne ca-l placea pe Zac. Zac ii spune ca este foarte interesanta cartea, fata ii raspunde cu un zambet sincer si bland.
-Hei! Zachi! Crezi ca vor fi si discoteci unde mergem? il intreaba Axel.
-Nu stiu.
-Gasim noi una! Sau poate un club!
-Ar fi chiar misto! zice Matt cu un zambet pe fata.
-Tu ce zici, Mayame? o intreaba Zac.
-Pai...eu nu prea merg prin astfel de locuri..nu cred ca voi veni. le rapunde incet fata.
-Cam ciudata fata. gandeste Axel.
Profesoara le zice sa intra ordonat in muzeu, insa Axel mereu avea ceva de comentat. Lui nu i se parea normal ca niste elevi de clasa a-IX-a a fie tratati ca niste elevi de a-I-a. La usa muzeului era o fata cu parul mai lunga ca al Mayamei, cu ochii negri ca taciunele plini de ura si raceala, imbracata cu o pereche de blugi luni cu taieturi pe ei si un tricou negru si larg, parea sa aiba in jur de 14 ani. Profesoara se apropie de ea, fata ii pune mana in fata.
-A avut loc un accident si este inchis. le zice fata cu o voce care te facea sa te cutremuri.
-Bine. ii zice profesoara care apoi isi anunta elevi sa se intoarca la masina si sa porneasca catre destinatie.
Toti au luat loc in masina. Chiar inainte sa plece de ei se apropie fata din fata muzeului. Mayame cand o vede se sperie si se prinde de Zac care era langa ea in picioare. Baiatul o privea nedumerit si o intreaba ce s-a intamplat. Mayame nu a vrut sa-i raspunda, Zac o mai intreaba o data daca vrea sa stea cu ei in spate, de data asta fata accepta.
-Mai aveti loc si pentru mine? intreaba bruneta cu ochii plini de ura.
-Cred ca mai este. zice soferul uitandu-se uimit la fata.
-Multumesc! le zice urcandu-se in masina.
-Dar... incerca sa o opreasca profesoara.
Fata ii arunca o privire amenintatoare si lunga care o face taca si sa o pofteasca in masina, toti elevi se uitau cu teama la ea, doar simpla ei prezenta ii facea sa simta un fior rece pe sirea spinarii. Se aseaza pe scaunul unde initial statuse Mayame. Bruneta cu ochii verzi inca era speriata. Zac se apropie de ea si ii sopteste usor la ureche:
-De ce te temi de ea?
In inima Mayamei era o furtuna de sentimente care nu-si gaseau locul. Pe semne ca bruneta cu ochii reci ii trezea sentimente ascunse si temeri foarte mari. Fata cu ochii negri se intoarce spre ea si zambeste diabolic. Cine stie ce avea in minte?
-Ce ai cu ea? intreaba mai mult strigand Zac.
-Intreab-o pe ea!
Mayame ridica capul speriata, tot colegii priveau cand spre prima bruneta cand spre a-II-a. Annet se hotaraste sa zica ceva, insa fata cu ochii negri ii anticipeaza gandire si ii zice sa taca. Aceasta se enerveaza si o intreaba cine sa crede sa ii zica ce sa faca si ca nu este decat o biata cersetoare.
-Vrei sa stii cine sunt? Vreti cu toti? ii intreaba fata.
-Da! Spune! ii ordona Annet.
-Eu sunt adevarata Mayame!
-Ce?! intreaba uimit Zac. Mayame...
Se uita catre fata care lasa capul in jos, se vedea ca fata cu ochii patrunzatori spunea adevarul. Axel interesant de poveste si de fata, bineinteles, ii spune sa continuie.
-Eu sunt defapt Mayame, cum am mai spus, asta este fricoasa de sor-mea mai mare, defapt o cheama Maya, nu Mayame. Se foloseste des de numele meu. Credeati ca veti scapa de mine soro? isi intreaba sora cu ochii plini de ura.
-Ai inteles gresit...stapanii au fost cei care m-au obligat sa iau indentitatea ta...eu am refuzat, dar...stii ca eu nu am curaj sa ma opun...ii zice cu lacrimi in ochii Maya.
Mayame ii intaorce spatele si se aseaza pe locul ei. Maya statea cu capul in jos fara sa zica nimic, se simtea rau pentru ca-i mintise pe Zac si pe ceilalti. Pe parcursul calatoriei nimeni nu a mai zis nimic de intamplarea anterioara, nu vroiau sa afle mai multe sau poate chiar nu le pasa de cele doua surori, doar Zac dorea sa afle amanuntele.
-Ce ai vrut sa zici prin 'stapani'? o intreaba acesta pe fata care statea langa el.
-Parintii nostri au fost servitorii unor ambasadori si dupa moartea lor eu si sora mea, Mayame am ramas in slujba lor, dar ei nu au suportat-o niciodata pe Mayame pentru ca este tupeista si nu ii este teama de nimic, nu accepta sa primeasca ordine, asa ca s-au gandit sa scape de ea si sa primesc eu identitatea sa.
-Dar de ce? o intreaba Matt intrand in discutie.
-Ei au un fiu caruia ii place de Mayame asa cu comportamentul ei cu tot si cand se intaorce acasa vrea mereu sa o vada, dar Mayame zice ca este fraier si ca nu e bun de nimic, dar el nu o baga in seama zice ca asta este modul ei de asi arata afectiunea.
-Si este asa? intreaba Axel interesant de poveste.
-Nu, ea nu iubetse pe nimeni, nu simte decat ura.
-Dar de ce? intreaba Matt putin trist.
-Parintii nu si-au dorit-o. Mama a vrut sa faca intrerupere de sarcina cand a aflat ca era insarcinata cu ea si niciodata nu au tinut la ea. Cand s-a nascut au lasat-o in spital, nu au iubit-o. Pana la 6 ani a asta la un centru de plasament, la 7 ani stapanii au adus-o sa lucreze in casa alaturi de mine si mama. Tata murise cand aveam eu 5 ani si la scurt timp dupa venirea sa a murit si mama. Am suferit mult, dar ei ii parea bine...nu am inteles-o niciodata! dupa ce spune 'niciodata' incepe sa planga.
Zac si Matt intrecau sa o linisteasca, dar era in zadar. Mayame se uita catre ea fara sa ii pese de suferinta ei. Mayame era calculata, mereu serioasa, la obiect, nu se risipea in cuvinte, nu se confesa nimanui cu alte cuvinte era introvertit, ura totul si pe toata lumea pentru ca niciodata nu-i pasase nimanui si de ea. In ochii ei mai adanci ca un ocean se vedea toata ura din sufletul sau, dar nu numai ura ci si durerea si singuratatea.
Masina se opreste, insfarsit au ajuns l-a destinatie. Elevi au coborat din masina si erau organizati in grupuri mici. Maya era cu Zac, Matt si Beth, o fata cu parul saten, ochii albastri, cu o pereche de ochelari mari la ochi si imbracata cu o rochie lunga. Axel se apropie de Mayame care statea nepasatoare cu spatele la toti. Incerca sa se apropie de fata, dar aceasta il raspingea doar prin comportamentul sau. Profesoara i-a cazat la o pensiune pe toti si le-a dat cheile de la camere fiecarui elev, insa pentru Mayame nu luase o camera, Axel o intreaba daca vrea sa stea cu el in camera, dar Mayame ii zice ca mai degraba si-ar baga ace in ochii.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
  totusi ce legatura este cu eyes si maya?sau mayame?ca nu mai am rabdare!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Am sa pun astazi continuarea dupa ce mai merg pe cateva forumuri

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ok

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame se departeaza de grup si pleaca spre o padure fara ca nimeni sa o observe. Padurea incepea la poalele muntelui si se sfarsea pe la altitudinea de 1800  de metrii. Era mare, deasa, intunecoasa si plina de mister, de aceea o atragea pe fata. Daca il locul ei ar fi fost sora sa Maya cu siguranta nu ar fi avut curajul sa intre, desi era cu 2 ani mai mare decat ea, era foarte fricoasa si timida.
   -Frumos...gandi Mayame afisand pe fata un zambet diabolic.
   Intra in padure fara teama si incepe sa priveasca prin jurul ei. Aude un urlet de  lup, dar nu se sperie si continua sa mearga. Ajunge langa o prapasie, chiar n-ar fi vrut sa ajunga acolo. Se pune in genunchi langa ea si incerca sa zareasca ce era pe fungul ei, dar nu prea vedea mare lucuru. Aude pasi in spatele sau asa ca se intoarce sa vada cine era. Intorcandu-se vede un tip cu o haina neagra, cu parul argintiu, cu ochii albastrii ca cerul, adanci, reci si patrunzatori. Ii aduce aminte de ochii sai.

   -Baniuesc ca nu ai sa ma omori, nu? il intreaba nepasatoare.
   Din partea baiatului nu primeste nici un raspuns, 'Un needucat' il scocoteste fata intorcandu-i spatele. In uramtoarea secunda simte o mana pe umar, se intaorce si vede ca era a baiatului. Il priveste fix in ochii ca si cum l-ar intreba ce vrea.
   -Este vreun oras prin apropiere? o intreaba baiatul.
   -Deci ai limba. Da este mai jos la cativa metrii de poalele muntelui. ii raspunde fata cu o voce rece.
   -Te pot insoti?
   -Speram sa dispari nu sa ma intrebi asta. Dar fie! Poti sa vi!
   Mayame o ia inainte, iar baiatul in urma sa. Acest baiat era defapt ingerul decazut. O studia cu privirea si nu-i venea sa credea ca desi el a fost inger si avea sufletul bun, ochii lor erau la fel de reci. Mayame se intreba cine este ciudatul si ce cauta pe munte singur. Poate era un alpinist ratacit sau un braconier, un vanator, desi nu prea arata. Chiar daca era putin curioasa sa afle cine era si ce cauta acolo nu avea de gand sa-l intrebe.
   La pensiune Maya era ingrijorata ca sora ei disparuse de cateva ore, statea in camera cu Beth si era foarte ingrijorata. Beth incerca sa ii distraga atentia. Peste ceva timp aude galagie pe coridor si iese sa vada ce se intamplase. O vede pe sora sa cu tipul cel nou certandu-se cu Annet.
   -Surioara! o striga Maya venind catre ea si varand sa o imbratiseze.
   -Stai de-o parte! ii zice Mayame.
   -Poti sa stai la mine in camera...daca vrei si poate sta si prietenul tau...
   -Cine? Asta! Nu e prietenul meu eu un ciudat pe care l-am gasit in padure.
   -Sa stii ca inteleg ce spui. ii zice baiatul cu parul argintiu.
   Maya ii pofeteste in camera in care statea ea cu Beth. Era o camera destul de mare cu 2 paturi mari cat pentru doua persoane, in mijloc era o masuta cu doua fotoli pe care se gasea un televizor si un frigider cu detoate in coltul stang. In dreapta, cum intrai in camera, era o usa care duce catre baie.
   Mayame se aseaza pe un fotoliu in fata televizorului si il porneste. Maya il pofteste pe baiat sa se aseza pe pat. Mayame schimba haotic programele, nu avea la ce sa se uite.
   -Cum te numesti? il intreaba Maya.
   -Eyes. ii raspunde baiatul.
   -Un nume foarte frumos! ii zice Maya, dar nu primeste nici un raspuns de la baiat.
   -Cred ca si-au batut joc de tine! ii zice Mayame. Sa-ti puna numele Eyes? Ar fi fost tare sa fi orb!
   -Nu fi rea...ii zice Maya.
   -Pe tine cum te cheama? o intreaba Eyes pe Mayame.
   -Mayame, pe ea Maya e sor-mea si pe grasuta din colt nu stiu.
   -Chiar sunt grasuta? intreaba trista Beth.
   -Mayame...ii zice sora sa.
   -Asa ma cheama!
   Eyes se uita la Maya si nu-i venea sa creada ca avea o inima asa de pura si un suflet asa de bun. Maya il vede ca se uita la ea si se rusineaza. Mayame se inatorce cu spatele la ei si se intristeaza. Baiatul observa ca ceva nu era in ordine cu bruneta cu ochii negri si se duce langa ea.
   -Ce este? Esti suparata, nu? o intreaba Eyes.
   -Nu, nu sunt! Si ce-ti pasa tie? Nimanui nu-i pasa, asa ca da-mi pace!
   Dupa ce ii zice asta iese din camera si se urca pe scari pana pe acoperis ca sa admire privelistea. Deja se lasase seara, urletul lupilor facea padurea sa rasune, nu erau in pericol deoarece lupii nu coborau de pe munte. Luna aparuse ca o craiasa intunecata revarsandu-si razele peste zapada de pe creste facand-o sa straluceasca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
totusi eyes de cine se leaga?maya sau mayame?eu sper ca de maya.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pai de Maya, Mayame are treaba cu alte personaje supra naturale

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ce personaje supra naturale??    

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
Lovely Bunny
Fan anime nou

Inregistrat: acum 15 ani
asteapta si ai sa vezi,ca sunt si eu curioasa//

_______________________________________
Miku !Miku nr 1 fan girl..don't toch him is mine !^.^


pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mai sta putin si fara sa vrea este dusa in lumea viselor pe aripi de inger argintii. Nici nu adormise de mult si aude in spatele sau batai din aripii. Deschide usor ochii si se uita in spatele sau si il vede pe baiatul cu parul argintiu. Se uita suspicioasa la el, apoi se uita prin jurul sau sa vada daca nu cumva era prin aprpoiere o pasare.
-Ce este? o intreaba baiatul asezandu-se langa ea.
-Am auzit batai din aripi, nu ai de afacea cu asta?
-Nu stiu ce ai auzit tu, poate erau pasi mei.
-Am auzit clar! Erau batai de aripii!
-Uneori se pot cunfunda una cu alta.
-Daca spui tu...
Fata se uita inspre nord-est si vede o creatura apropiindu-se. Trebuia sa-l expedieze repede pe Eyes si se foloeste de stilul ei rautacios:
-Nu vrei sa pleci? Am nevoie de intimitate!
Il imbranceste si baiatul cade de pe acoperis, dar nu vroia sa se ranaesca asa ca isi scoate aripile si zboara spre cer. Mayame il vede si zambeste rautacios.
-Deci esti in inger decazut. ii zice lui Eyes.
-Da... ii raspunde baiatul cu jumatate de gura.
-Mai bine pleci.
-De ce?
Fara sa-i mai raspunda la intrebare sare in zapada si pleca spre padure unde i se paruse ca a vazut creatura cazand. Fugea prin zapada fara sa-i pese de frig sau cat de departe se adancea in desisul padurii negre.
Eyes zbura putin pe deasupra locurilor acelea. Maya era afara cu Zac stateau putin de vorba, in spatele lor vin Axel si Matt.
-Ce faceti porumbei? ii intreaba Axel rautacios. Mergem la discoteca?
-Nu stiu...Tu vi? o intreaba Zac pe Maya.
-Nu cred discoteca nu este un loc potrivit pentru mine.
-Stiti ce am aflat? ii intreaba Matt.
-Ca esti un dobitoc! ii zice Axel.
-Nu...
-Ca nu ia creier! Sigur asta e!
-Nu! Am aflat ca exista entitani supranaturale aici! Nu e misto?
-Si ce este? Un homuncul? il intreaba Axel.
-Nu! Vampiri!
Eyes tresare cand aude cuvantul 'vampir'. Vampirilor le placea sa-i atace pe ingeri fara motiv, defapt cand erau infometani atacau orice om sau creatura fara sa le pese cat de mici sau mari erau.
Mayame gaseste un castel impunator in mijlocul padurii. Era mare si intunecos, subru si in paragina, parea ca nimeni nu a mai intrat acolo de mii de ani. Isi ia inima in dinti si apasa pe clanta. Usa scoate un scartit atat de puternic incat putea trezi si mortii din somn. Paseste usor pe podea, trebuia sa umble cu grija intr-un castel asa de vechi cu siguranta ca podeaua s-ar fi putut rupe. Dintr-o incapere se auzea zornait de lanturi si parca cineva gemea de durere. Asculta cu atentie de unde venea sunetul si porneste intra colo. Intre timp baietii au convins-o pe Maya sa mearga cu ei la discoteca. Boxele uriase faceau locul sa vibreze.
-Te distrezi? o intreaba Zac,
-Nu cred...e galagie si ma cam doare capul...
Axel vine langa ea, o ia de mijloc si o ia la dans.
-Nu vreau sa dasez...ii zice fata plecand de langa el.
-Faci cum vrei! Tu pierzi, nu eu! ii zice Axel.
-Punem iesi afara? il intraba fata pe Zac.
-Sigur!
Cei doi se indreapta spre iesirea din discoteca. Cand sa iasa peste ei da un tip cu parul saten deschis, cu ochii blanzi si calzi imbracat cu o geaca groasa. Maya se uita cu atentie la el i se parea foarte cunoscut, acelasi lucuru il face si baiatul.
-Mayame! exclama el.
-Nu-s Mayame sunt Maya.
Atunci Maya isi da seama ca baiatul era fiul stapanilor ei,  Kanone, doar ca ea nu stia ce facea acesta in tara si mai ales la munte nu acasa, pentru ca baiatul invata in New York.
-Unde este Mayame? o intreaba pe Maya.
-Pe aici, dar nu stiu sigur unde.
-Ok! Mai vorbim!
Dupa ce zice asta pleaca. Maya ii spune lui Zac ca vrea sa se intoarca la pensiune, baiatul o insoteste. Se plimbau pe strada marginita de copaci cernuti cu omat care stralucea ca diamantul in lumina argintie a craiesei luna. Au ajuns la pensiune peste o jumatatea de ora. Zac se intoarce la club, iar Maya merge in camera ei.
-Te-ai intors repede. ii zice Beth care statea si citea o carte in pat.
-Da.
-Ce norocoasa esti! Pe tine te invita baietii in oras pe mine nu...zice fata putin dezamagita. Poate ca sora ta are dreptate..sunt grasuta.
-Mayame este doar rautacioasa, nu esti grasuta. ii zice cu blandete Maya vrand sa o linisteasca.
-Chiar crezi?
-Sigur ca da!
Aceste cuvinte o mai linistesc pe Beth. Maya isi ia haine curate si un prosop si se duce la baie. Intra in dus si da drumul apei calde sa cada asupra ei.
Mayame paseste in incaperea din care se auzeau sunetele. In camera era intuneric bezna, isi scoate din buzunar telefonul mobil sa lumineze cu acesta incaperea. Intr-un colt vede un baiat cu parul alb stand cu capul in jos legat cu lanturi. Nu intelegea de ce era legat acolo asa ca vru sa se apropie de el si sa-l intrebe ce a aprit:
-Hei! Tu! Mai traiesti? Ce-i cu tine aici?
Nici nu apuca sa-l intrebe bine ca tipul sare asupra ei.

Incearca sa se dea repede inapoi, dar o prinde si o musca de gat incepand sa-i bea din sange. Atunci isi da seama ca era un vampir, inceraca sa scape, dar nu reusea, vamiprul era mult mai puternic decat ea. Cu ultimele puteri striga dupa ajutor. In Camera intra un tip cu parul castaniu si il opreste. Fara sa le mai zica nimic se ridica de jos ametita si pleaca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
sper ca zero nu moare!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Nu, nu moare

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
uraa!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Incerca sa fuga, dar nu putea pentru ca vampirul ii bause destul de mult sange, iar privirea ii era incetosata. Ajunge la usa si vrea sa o deschida, dar langa ea apare baiatul cu parul castanui si ii pune mana in fata.
   -Vreau sa plec! ii zice fata prabusindu-se in genunchi.
   -Regret, dar nu poti pleca. ii zice baiatul.

   -De ce? intreaba cu jumatate de gura Mayame.
   Dupa ce spune asta lesina, baiatul o ia in brate si o duce intr-o camera mare in mijlocul careia se afla un pat mare acoperit cu o paruta veche, insa sub acesata se gasea o lenjerie de pat alba ca spuma laptelui, pe pat erau doua perne mari. Pe fiecare perete exterior erau cate trei geamuri mari in forma de flacari, in camera nu mai era decat un sifonier, o oglinda mare murdare pentru ca de mult timp nimeni nu se mai oglindise in ea si o canapea din piele. In camera intra vampirul cu parul alb si se aseaza pe canapea.
   -Ti-ai revenit? il intreaba baiatul cu parul castaniu.
   -Da. Cred ca am speriat-o rau, nu Kaname? il intreaba vampirul.
   -Nu sunt asa de sigur de cat de speriata este fata, mai degraba este ametita. Ai baut cam mult sange, Zero.
   -De doi ani nu m-am mai hranit cu sange.
   -Cel putin e bine ca ai fost de acord sa stai legat.
   -Daca nu incetam ne-ar fi gasit.
   -Stiu.
   Mayame se prefacea ca doarme ca sa auda ce vorbeau cei doi baieti. Deschide incet ochii si se uita spre ei. Kaname o observa si vine langa ea cu niste bandaje, la inceput bruneta se trage de langa el.
   -Nu te musc.
   Asta o mai linisteste si il lasa sa o bandajeze. In spatele ei vine Zero si ii pune mana pe umeri, bruneta se intoarce si il impinge. Vroia sa se apere ca acesta sa nu-i mai face rau, nu vroia sa-si piarda tot sangele si sa devina vampir.
   Unul dintre lucururile cele mai cunoscute despre un vampir era ca odata ce bea tot sangele unei persoane aceea se transforma in vampir. Asta pe langa puterea incredibil de mare, viteza si multe alte calitati ale unui astfel de fiinte supranaturale.
   -Am terminat. ii zice cu blandete Kaname. Sa nu-ti fie teama de Zero, avea nevoie de sangele tau sa-si revina si de aceea te-a atacat. ii explica acesta.
   -Si tu esti vampir? il intreaba fata.
   -Nu inca.
   -Dar vei fi?
   -De ce nu si fi! E super sa fi vampir chiar daca esti un monstru.
   Mayame il priveste nedumerita si intr-un fel interesata de poveste. Se intreba unde va dormi sau daca va mai sacapa de acolo. Kaname ii spune ca poate dormi acolo, pana la urma accepta oricum nu avea unde sa doarma. Au iesit amandoi din camera si au lasat-o sa doarma linistita.
   -'Nu inca'? bate apropo Zero la ceea ce a spus Kaname putin mai inainte.
   -Daca ii ziceam ca si eu sunt vampir s-ar fi speriat.
   -Cum zici tu.
   Maya iese de la dus si se aseaza il pat sa se culce ingrijoata de faptul ca sora ei nu era acolo. Imediat ce se pune in pat cineva bate la usa, se ridica incet sa nu o deranjeze pe Beth si deschide usa. La usa era Eyes care nu avea unde sa stea, fata il pofeteste politicoasa inauntru.
   -Voi dormi pe canapea. ii zice Eyes. De ce esti ingrijoata?
   -Sora mea...
   -Unde este?
   -Nu stiu...
   -Voi doua sunteti foarte diferite, tu esti draguta, blanda, buna...ca un inger ea este total opusul tau!
   -Stiu...
   Eyes ii zice sa inchida subiectul si sa se duca sa se culge la ea in pat. In timpul noptii nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Beth, nimeni nu a auzit nimic, dar ceva este clar cineva a intrat in camera si a omoarat-o pe Beth. Dimineata cand s-a trezit Maya era oribilata si incepe sa tipe, camera era plina de sange. Sangele ajunsese pana si in patul ei, era peste tot pe pereti, pe podea erau picaturi de sange pana si pe tavan. Eyes se ridica brusc fiind trezit de tipetele fetei si vede si el tot sangele, imediat in camera apar profesoara, Zac si inca cativa colegi.
   -Ce s-a intamplat aici? intreaba stupefiata profesoara privind cadavrul fetei.
   Maya nu mai putea vorbi doar plangea si tipa. Eyes se ridica si o privea si el uimit. Cu cata bestialitate a putut fi omorata! Pur si simplu ii fusese sfasiata carnea de pe oase si capul smuls de pe umeri. Eyes se intreba cum de s-a intamplat asta, desi nu fusese toata noaptea in camera tot ar fi putut vedea ceva de pe acoperisi unde fusese de la ora 1 pana la 4.
   -Cine a facut asta? intreaba profesoara. Maya?
   Insa fata nu putea raspunde de spaima. Era traumatizata de imaginea care o avea in fata.
   -Tu esti vinovatul! zice Axel aratand spre Eyes.
   -Ce te face sa crezi? il intreaba ingerul.
   -Termina Axel! Nu cred ca el este vinovat! ii zice Zac.
   -Atunci cine? Ai aparut din senin si nu stim nimic despre tine, cum de altfel nici de sora Mayei nu stim nimic.
   In aer se simte un iz de gheata. Pasi narunti pe coridor care aproape nu se auzeau se apropie de incaperea in care se pterecuse oribila crima.
   -Poti dovedi ca nu tu ai facut-o? intreaba Zac.
   -Am fost afara intre orele 1 si 4. ii zice Eyes.
   -Ai martori? il intreaba Axel.
   Mayame se asprijina de un perete si ii privea cand gaseste o portita in discutia baiatilor intervine:
   -Mai, mai, da' vad ca aici avem un adevarat proces! Dar nu este unul corect, Eyes nu are avocat.
   -Unde ai fost? o intreaba profesoara.
   -Am urlat la luna toata noaptea! Alte intrebari?
   Nimeni nu ii mai zice nimic, privirea ei de gheata statea tot timpul atintita asupra ingerului care acum vedea cum este viata de om.
   -Mai intreb o data: Poti sa dovedesti ca nu ai fost aici? il intreaba Zac.
   -Are un martor. le zice Mayame jucandu-se cu un briceag.
   Eyes se uita la ea intrebator, dar cand in coltul stang al gurii fetei apare un zambet micut isi da seama ce vroia sa zica.
   -Deci? intreaba Axel.
   -Eu.
   -Parca ziceai ca ai urlat la luna. o ia peste picior Axel.
   -Nu poti urla de pe casa?
   Nimeni nu mai zice nimic, majoritatea plecasera. Zac si amicii lui au dus-o pe Maya la un spital sa-si revina, iar profesoara s-a dus dupa ploitie sa investigheze moartea fetei.
    Mayame si Eyes au ramas singuri in camera.
   -Nu imi multumesti, inger decazut? il intreaba pe Eyes.
   -De ce ma ajuti? Credeam ca ai inima de piatra.
   -O am, dar asta nu inseamna ca nu pot fi dreapta.
   -Dar de unde stii?
   -Am ghicit.
   Bruneta se apropie de cadavru, ingerul vrea sa o opreasca, dar ea ii zice sa nu se bage. Studiaza cadavrul lui Beth si incepe sa indinda sangele din jurul lui pe podea. Eyes se intreba ce face. Urmatorul gest al fetei chiar l-a surprins! Mayame si-a lins degetele care erau pline de sangele fetei si parea sa-i placa ca facea asta. Oare era vamipr? Asta era prima intrebare care ii trece prin minte ingerului cu ochii reci.
   -Grupa sangvina AB, era suspecta de leucemie si a decedat la ora 3:30. zice Mayame.
   -De unde stii? Esti vampir?
   -Poate ca sunt...sau poate ca nu.
   In camera isi face aparitia un baiat cu parul ca argintul si ochii rosii ca sangele, era Zero, vampirul cu care se intalnise Mayame in padure.
   -Sange de inger! zice acesta zambind diabolic.
   Mayame se pune in fata lui Eyes.
   -Sa nu-l atingi! ii zice fata.
   -De ce iti pasa?
   -Nu ai nimic cu el! Daca ti-e foame...iti desface geaca o arunca pe pat si isi da bluza de langa gat apoi ii zice sa bea sange de la ea.
   -Apreciez ce vrei sa faci, dar mi-a fost de ajuns cat am baut aseara.

   Eyes nu prea intelegea multe, insa stia ca vampiri sunt dusmanii ingerilor decazuti. Cu privire la Mayame nici el nu stia daca este un demon sau doar un copil care a suferit mult.
   Zero se uita la cadavru si la Mayame, vede ca fata era putin murdara langa gura de sange si avea si pe mana.
   -Opera ta? o intreaba Zero.
   -Nu doar am verificat sangele.
   -Si?
   -AB, suspecta de leucemie, decedata la ora 3:30.
   Imediat acolo apare politia si incepe sa investigheze. Din cauza mortii lui Beth toti trebuiau sa se intoarca casa. Toti au plecat inafara de Mayame care a ramas singura sa rataceasca prin zona aceea necunoscuta. Ingerul a plecat cu Maya, isi alsese un scop... sa o protejeze pe fata.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
biata beth

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame mergea printr-un cartier rau famat din statiunea montata. Ii era foarte frig si tremura ca varga, in departare vede niste corturi in care se adaposteau copii si adolescenti. In fata acestora era un butoi mare de metal in care ardea locul, bruneta se apropie sa-si incapzeasca mainile la foc. Insa in fata ei vine un baiat care o prinde de maini si o arunca in zadapa.
-Nu vreau decat sa ma incalzesc, dobitocul naibi! striga cu o voce plina de ura Mayame la baiat.
-Cine te crezi sa-mi vorbesti asa?
Mayame se innfurie il loveste cu piciorul drept peste picioare si-l darama in zadapa, apoi ii pune piciorul pe piept si-l loveste cu celalalt in fata cu multa putere. Din cort au iesit o fata si un copilasi mai mic. Copilasul se prinde de piciorul lui Mayame si o roaga sa se opreasca. Bruneta isi ia piciorul de pe pieptul baiatului si se indeparteaza de ei.
-Cine esti? o intreaba fata.
-Eu? Eu sunt un om care nu ar fi trebuit sa se nasca.
Dupa ce le zice asta se indeparteaza de ei si se indreapta spre padurea in care locuiau vampiri in speranta ca va gasi o scorbura in care sa doarma peste noapte. Dupa 2 ore de mers prin zapada gaseste scorbura pe care o cauta si se adaposteste acolo peste noapte. Cum a intrat a adormit fara sa-si dea seama.
Maya se intreba daca sora ei mai mica va fi bine. In timp ce colegii ei astepatu sa afle cine a fost cel care a omorat-o pe Beth si mai ales cum a intrat in camera fara ca nimeni sa-l auda.
-Iarasi esti ingrijoarata? o intreaba Eyes.
-Da...nu stiu daca am facut bine.
-Nici eu nu stiu daca este bine sa stau aici.
-Pai daca nu iesi din camera stapanii nu vor stii ca esti aici...eu acum plec sa fac curatenie in casa.
Iese usor din camera lasandu-l pe Eyes singur in camera ei. La usa bate cineva si fara sa astepte sa ii raspunda cineva intra. Era Kanone, fiul stapanilor, care venise sa o intrebe pe Maya unde este Mayame ca de fiecare data. Se uita prin camera si vede degetele unui baiat sub pat. Se apleaca si il saluta.
-Tu?! exclama uimit Eyes.
-Esti un inger decazut nu-i asa?
-Ca e parca tu nu esti.
-Sunt un demon cu chip de inger, de ce crezi ca o caut pe fata nascuta din ura?
-Cu ce te poate ajuta ea?
-Asta e treaba mea.
Iese din camera si merge in salon unde era Maya si stergea praful.
-Buna! Unde este sora ta? o intreaba pe Maya.
-B-Buna...nu stiu...
-Bine!
Dupa ce ii spune asta iese din casa plecand sa se limbe prin oras.
Dimineata, Mayame deschide ochii si vede ca era intr-o camera calduroasa, se ridica usor in fund si se uita pe geam, desing-ul ramei geamutilor i se pare cunoscuta.
-Te-ai trezit? aude o voce.
Se uita spre locul de unde se auzise vocea si-l vede pe Zero care statea pe o canapea si privea spre ea.
-Ce faceai acolo singura in padure? o intreaba vampirul.
-Tu ce crezi ca feaceam? il intreaba fata sprijinindu-se cu capul pe genunchiul stang si mainile in jurul acestuia.

Zero o privea, era prima data cand o vedea trista, doar ca ochii ei nu mai erau plini de ura ci de suferinta. Aproape ca ii parea rau putin de ceea ce i se intampal mai ales cand ii vazuse hainele zdremturoase si murdare.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
si unde e kaname?deci din cate am intees si kaname e vampir,nu?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Da si el e vampir

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
dar cum a ajuns vampir?va o scena mai interesanta in care i include pe amandoi,a fi super!        

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pai ei el era vampir, dar a mintit-o pe Mayame ca sa nu o sperie

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
pai stiu!dar cum a ajuns vampir?era de la inceput?chestia asta,e ca i lucrul cu dragon si om?adica dragonul il considera pe om inferior,bu de nimic,la fe si vampirii?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Vampirii ii considera hrana... cam la fel ca dragoni. Cat despre Kamane, el s-a nascut vampir ca Zero.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
hai pe mesenger,c-am muulte intrebari!    

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Ca din senim Mayame isi schimba privirea, nu mai era trista era iarasai plina de ura si rautate gata sa ucida. In camera intra Karmen si o vede pe Mayame ca s-a trezit.
-Te-ai trezit? o intreaba satenul.
-Nu inca mai dorm! Nu se vede? Dorm cu ochii deschisi si in fund!
-Pentru un moment am crezut ca nu mai esti tu. ii zice Zero.
-Da' ce credeai? Ca demonul isi pierde din putere? Sau ce?
-Deci esti demon. concluzioneaza Kamane.
-V-am mai zis...sunt un copil care nu ar fi trebuit sa se nasca.
-Nu vrei sa faci o baie? o intreaba Kamane.
-Ba da.
Kamane o conduce la baie, ii da un prosop, un sapun si ii zice ca atunci cand termina sa puna pe ea un halat. Bruneta intra usor in baie si priveste imprejur. La cat de rau arata casa pe dinafara in interior era chiar foarte luxoasa si moderna.
Da drumul al apa calda sa curga in cada in timp ce se dezbraca de haine. Nu mai facuse o baie calda de vara trecuta cand s-a spalat intr-un rau, si o baie, chiar si cu apa rece de 2 zile. Se cufunda in apa calda plina de spuma si incepe sa se spele si sa se joace cu spuma.
-Poate ar trebui sa te duci sa-i iei haine. il sfatuieste Karmen pe Zero.
-De ce eu?
-Ultima data cand am fost eu fata de la magazin a chemat politia.
-Da' ce ai facut ca nu mi-ai zis?
-Am intrat peste o fata la cabina.
Zero zambeste si pleaca la magazin sa cumpere niste haine. Acolo cand intra in magazin intalneste o fata draguta care il servete politicoasa cu zambetul pe buze.
Se intaorce acasa. Mayame inca nu iesise din baie, era foarte bine acolo in apa calda.
-Te-ai intors? il intreaba Kaname pe Zero.
-Da.
-Esti murdar de sange la gura.
-Mi-a fost foame.
Dupa zece minute in usa de la baie bate cineva. Mayame aproape ca nu auzise din cauza ca era foarte ingandurata. Cel de la usa apasa pe clanta, brunet sare din cada si pune repde halatul pe ea.
-Ai treminat? o intreaba Zero fara sa priveasca inauntru.
-Da.
Isi infasoara parul intr-un prosop si iese din baie. Kaname ii zice ca i-a cumparat o pijama si lenjerie. Mayame le ia repede si se duce la ea in camera. Isi da jos de halatul si se imbraca in pijama. Se gandea de ce nu i-au luat niste haine mai groase si nu o pijama, dar nu le-a spus nimic, nu stia la ce sa se aspepte de la un vampir. Se aseaza pe pat si se uita pe geam.
Maya mergea pe afara spre un magazin de unde urma sa cumpere faina, zahar si orez. De ea se apropie Kanone.
-Buna! ii zice acesta.
-Buna...ii rapunde fata putin sfioasa.
Ei i se parea ca acest baiat avea ceva ciudat in privire si in comportamentul sau.
-Chiar nu stii unde este sora ta?
-Ba da...este la munte unde ne-am intaliti zilele trecute...
-Multumesc!
O ia in brate si o saruta, acest lucur o face sa cada in genunchi speriata. Dupa asta baiatul pleaca fara ca macar sa mai priveasca in urma sa la fata.
Kanone se duce acasa sa ia bani, iar apoi pleaca la munte in cautarea brunetei cu ochii negrii. Eyes in timp ce mergea pe strada a fost retinut de politie fiind unu dintre suspectii in cazul mortii lui Beth, acelasi lucur l-a patit si Maya, biata fata nici nu stia ce sa faca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Intr-o incapere din sediul politiei erau Maya si Eyes asteptau sa fie interogati. Intre timp Zac, profesoara si Axel erau in incaperi diferite declarau ce au vazut in inaperea unde a fost gasit cadavrul. Dupa ce politistii au terminta cu acestia a chemat-o pe Maya sa declare cum s-a intamplat.
-Pai...se balbia fata. Cand m-am trezit de dimineata am vazut ca...ca...Beth, colega de mea de clasa si de camera ...era..intr-o balta de sange..si...si...
Nu mai putea continua a incept sa planga si i-a rugat sa o lasa sa ia putin aer. O politista a iesit cu ea din sediu.
Urmatorul chemat a fost Eyes. Acesta a intrat calm si fara probleme in incapere si s-a asezat pe un scaun, apoi , cand i-a spus politistul, a inceput sa spuna cum s-a desfasurta intamplarea:
-Este adevarat ca am dormit in camera cu fetle, dar pe la o ra 1 am plecat afara si m-am intors la 4, iar din cate am intels eu Beth a murit in jurul orei 3:30.
-Ai vreun martot care sa confirme aceasta poveste? il intreaba un politist.
-Nu...defapt...
-Da sau nu?! il intrerupe politistul.
-Este o fata, care m-a vazut afara in jurul acestei ore, dar ea acum a ramas in orasul in care s-a petrecut crima.

-Nu o poti aduce aici? il intreaba politistul.
-Nu stiu.
-Pustiule, dupa comportament fata nu pare a fi genul de ucidas asa ca daca vrei sa-ti dovedesti nevinovatia e musai sa o aduci pe fata care zici ca ti-e martor. il sfatuieste un alt politist.
In camera in care era Mayame intra Zero si o vede standa langa geam, privind afara cu ochii plini de ura. Se aseaza langa ea si vrea sa o muste de gat, dar fata vrea sa-l loveasca. Vampiri sunt creaturi foarte puternice si rapide , asa ca Zero se feri fara probleme de lovitura fetei. Mayame nu era genul de fata care sa se dea batuta si tot incerca sa-l loveasca, dar acesta era mult mai rapid decat ea. In 2 secunde o imobiloeaza si se apropie cu colitii de gatul ei.
-Scrie pe fruntea mea 'Fast food' si eu nu stiu? il intreaba rautacioasa pe Zero.
-Poate ca da. ii raspunde acesta fiind gata sa o muste de gat.
Din fericire pentru ea chiar atunci intra Kaname  si ii zice sa se opreasca.
-Bine. Oricum am mancat deja. ii zice Zero.
-Vreau sa plec de aici! le zice bruneta.
-Nu poti. ii zice Zero.
-Si cine, ma rog, zice asta?
Nu astepata un raspuns si fuge spre iesire. In fata ei apare Kaname.
-Ma gandeam  eu ca vei veni inaintea mea. ii zice fata.
Reuseste sa scape de ei pana cand au ajuns in fata usii. Chiar atunci usa se tranteste de perete. In incapere calca Kanone.
-Buna! zice acesta.
-Kanone?! intreaba uimita Mayame. De unde stii ca sunt aici?
-Stii ca nu poti scap de mine.
-Cred ca esti nebun sau ai prea mult curaj, ingerule! ii zice Zero.
-Nici una nici alta, defapt sunt foarte destept si mi-am dat seama inaintea voastra ca Mayame nu trebuie lasata cu 2 vampiri profitori care nu vor decat puterea ei. zice Kanone tranagand-o pe Mayame langa el.

-Deci asta era! Inca mai umblati dupa puterea asta, nu? Cand o sa va invatati minte sau mai bine zis cand veti pricepe ca nu este nici pentru voi nici pentru ingerii decazuti? Puterea mea este mult prea greu de controlat ca sa cada ii mainile voastre incompetente! le zice Mayame cu ochii mai plini de ura ca niciodata.
-Noi nu am vrut sa te fprtam, am vrut sa ne fi aliata! ii zice Kaname.
-Da' v-ati gandit ca poate eu nu vreau sa fiu aliata cu toti fraieri?
-Pe cine crezi tu ca faci fraier? o intreaba Zero venind in spatele ei.
Mayame se da inapoi si era gata sa se lupte chiar si cu toti 3 daca era nevoie. Intre timp Eyes plecase dupa ea ca sa scape de politie.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
-Draguta incercare vapirasi, dar nu-s asa de usor de pacalit! le zice fata cu un zambet demonic pe fata.
-'Vampirasi'? Hm...dragut! ii zice Zero sarcastic.
-Haide, sa mergem Mayame, nu vrei sa stai langa vampiri profitori! o indeamna Kanone.
-Si ce te-ai gandit tu? Sa ma duc cu un inger intunecat sa se poate folosi el de putere, nu? il intreaba Mayame.
-Da' vad ca esti bine pusa la punct! o lauda Kanone.
Nici ea nu stia sigur de unde stia de ingerii decazuti, care dupa 2 luni deveneau ingeri intunecati, iar Kanone era inger decazut de mai bine de 3 ani. Atunci cand a cunoscut-o pe Mayame avea un suflet bun si bland, dar de la varsta de 15 ani s-a schimbat radical decazand.
Maya se ridica tulburata de jos si isi atinge cu degetele buzele. Nu stia ce simtea din cauza satrului primit de la Kanone. De ea se apopie o masina a politiei din care coboara o politista si ii zice ca trebuie sa se prezinte la politie pentrun inca cateva declaratii si sa nu mai plece nici daca o cheama regina Algliei! Maya plecase pentru ca o chemasera stapanii acasa, ei nu considereau de cuviinta ca acesta sa zaboveasca pe strazi.
Zac  vazut-o cum se urca in masina politiei si a venit dupa ea la politie.
-Ce faci aici? o intreaba Zac pe Maya.
-M-au chemat pentru declaratii...
O politista vine si o ia intr-o incapere.
-Spui in declaratia ta anterioara ca nu ai auzit nimic in timpul noptii in care Beth Rou a fost ucisa si ca inafara de baiatul cu parul argintiu este singurul care a mai fost cu voi in camera, este adevarat? o intreaba politista.
-Da...raspunde cu teama Maya.
Din departare se aud batai de aripi care se apropiau din ce in ce mai mult. Mayame le aude si se uita in spatele ei. Usor Eyes coboara cu picioarele pe pamant si se apropie de ea.
-Ce doresti? il intreaba bruneta.
-Am nevoie de ajutorul tau! ii zice baiatul serios.

-De unde stii ca te pot ajuta?
-Esti martotul meu...asa ai zis, am fost chemat de politie si am nevoie ca tu sa imi fi martor! Te rog..
Fata se gandeste cateva momente. Nu ii parea rau daca acesta ar fi fost inchis nevinovat, doar ca ea era sigura ca stie identitatea criminalui si iubea dreptatea asa ca nu i se parea normal ca ingerul sa stea inchis.
-Accept! ii zice fata indreptandu-se spre el.
Eyes ii infasoare bartele in jurul abdomenului si se ridica usor cu fata in vazduh lasadu-i singuri pe vampiri si pe Kanone. Zero a vrut sa mearga dupa ei si sa o ia inapoi pe Mayame, dar Kaneme ii face semn sa nu mearga.
-Mai bine ai pleca! il sfatuieste Kaname.
-Va e frica, nu? ii intreaba Kanone.
Toti 3 erau gata sa se lupte nu le era teama sa arate cea ce puteau, insa in ultima clipa Kanone isi ia zborul si pleaca dupa Eyes si Mayame.
-Nu s-a aflat criminalul? il intreaba Mayame pe Eyes.
-Nu, iar eu si sora ta suntem suspectii.
-Interesant...poate ca il vor prinde.
-Pe cine?
-Pe hot.
-Uite...stiu ca tu urasti totul si pe toti, dar...te rog sa fi dreapta!
-Singurul lucur pe care il iubesc eu pe lume este dreptatea, iar criminalul ar merita ucis! Ar trebui sa-i smulg inima din piept cu mainile mele!
-Stii cine este?
-Banuiesc. Modul de a acetiona este atat de sinilar cu moartea celor care m-au plestamat dandu-mi viata si apoi abandonandu-ma!
-Parintii tai?
-Nu ii poti numi asa! Eu sunt singura nu am parinti!
-E cred ca incepi sa te apropi de vampiri.
-Ura este unicul meu sentiment!
Ingerul nu ii mai zice nimic si incepe sa zboare cat mai repede. Fetei ii era destul de frig in pijama, dar nu arata asta. Lui Eyes ii era usor sa zboare cu ea deoarece era usoara ca un fulg. Nu ca ar fi tinut diete sau ca tinea prea mult la silueta ci pentru ca nu prea avea ce manca. Ne avand niciodata o casa si dormind pe unde apuca, mai ales de cand plecase de la muzeu.
Cand au ajuns in orasul in care locuia Maya au mers direct la sectia de politie. Eyes o intarat cu Mayame in sediul politiei si mers la politisul care l-a interogat mai devreme.
-Am adus martotul. ii zice Eyes politistului.
-Dar de ce este in pijamale?
-Am venit de la spital acum. ii zice Mayame.
-Ce boala ai?
-Sunt doar racita!
Politistul se gandea ca are mai multa raceala in ochii decat un spital intreg de bolnavi.
-Am nevoie de numele tau. ii zice politistul.
-Mayame. ii zice fata.
-Si mai cum?
-Si nici cum!
-Nu fi nepoliticoasa!
-Sunt cum am chef!
-Fetito!! tipa acesta la ea incercatnd sa o intimideze, dar nu reusea raceala din ochii fetei se pastra.
-Cand incep sa declar? il intreaba pe politist.
-Acum!
-In jurul orelor 24-1 m-am plimbat prin fata hotelului la care erau cazati sora mea, Maya si colegii ei..
-Deci Maya Sock este sora ta? Deci te cheama Sock?
Mayame ii da certificatul de nastere si vede ca in dreptul la amandoi parintii erau trecute cat o linie. Politistul a inteles ca acesata a fost abandonata la nastere si nici macar nu a fost declarata.
-O poveste trista...de unde stii ca-i sora ta?
-De la stapanii familiei Sock, ei m-au luat la varsta de 8 ani.
-Parintii tai mai traiau?
-Tata era mort, dar acum nu vorbin despre mine ci despre crima lui Beth Rou.
-Continua! o indeamna politistul.
-Cand am ajuns in fata hotelului l-am vazut pe Eyes stand pe acoperis si dormea sau privea la stele nu mi-am dat seama. Pe la ora 3:30 cand ma intorceam din oras l-am vazut in acelais loc si am auzit un tipat scurt. Am stigat la el, dar nu mi-a raspuns probabil dormea.
-Este adevarat ca ai dormit? il intreaba politistul.
-Cred ca am atipit pe la ora 3.
Politisul ia declaratiile de compara si vede ca aveau o oarecare legatura. Asa ca Eyes a fost scapat.
In incapere este adusa Maya care incepe sa tremure cand isi vede sora. Politistul observa reactia ei si o considera pe Mayame oarecum implicata in poveste.
-Ramai putin Mayame. ii zice politistul.
-De ce? intreaba fata nervoasa. Crezi ca n-am ce face?
-De ce a reacstinat ea asa?
-De proasta!
-Nu glumi!
-Vrei sa stii cine este criminalul?!
-Stii?!
-Da!
-Spune!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
cine-i?  

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Se uita putin prin jurul ei, la Maya, la Eyes si la politist si apoi le zice cu o voce care parca varsa ura peste aerul din incapere si cu o privire de sange:
-Criminalul...este atat de nenorocit incet ar merita sa moara in chinuri pentru ca a indraznit sa ia ceea ce era de drept al meu fara ca macar sa-mi ceara voisi din cauza carua am fost adandonata la nastere si nu am fost dorit! Nascuta din ura!!
Maya se sperie de vorbele ei pe obrazul drept ii curge o lacrima. Isi imbratiseaza sora mai mica si incepe sa planga de durere auzid cea ce Mayame spusese si sa-i spuna ca ii pare rau ca a suferit si ca ar vrea sa stie cine este cel din cauza care a suferit.
-Tu! ii raspunde raspicat Mayame impindand-o.
Raspunsul Mayamei i-a facut pe toti sa ramana masca. Maya tremura si tot spune ca nu are cum sa fie ea devina. Ingerul le privea si nici lui nu-i venea sa creada ca o fiinta cu inima curata ca Maya putea sa fie o criminala.
-Ce vrei sa zici?! o intreaba uimti politistul.
-Ce vreau sa zic? Ea e criminala!
-Poti dovedi?
-Este singurul suspect ramas si singura care era in camera cu Beth Rou in timpul crimei! Si cum va explicati ca nu a auzit nimic?
-Aici ai dreptate. ii zice politistul.
-Dar nu am fost eu...le zice Maya plangand.
-Nu exista camere de luat vederi in incinta hotelului? intreaba Mayame.
-Ba da, dar inca nu am intrat in posesia...
Nici nu apuca politistul sa incheie fraza caci o politista intra in incapere si ii da caseta de la hotel.
-Chiar la tanc! zice politistul. Nu ai si o inregistare pe D.V.D.? o intreaba pe politista.
-Nu, domnule. raspunde acesata si apoi iese.
-Asteptati aici! le zice lui Eyes si fetelor.
Dupa ce iese Eyes se duce langa Mayame si o intreaba ce o face sa creada ca tocmai Maya este vinovata. Maya se asezase pe un scaun si plangea intruna.
-Mai traci smiorcatito! striga bruneta la sora ei mai mare.
-Nu vrei sa-mi raspunzi? o intreaba ingerul.
-Modul de operare este identic cu cel al caruia i-a omorat pe parintii ei. In seara cand am venit eu acasa a murit tata, am vazut exact modul in care s-a operat si criminalul, era, ca si de data asta, Maya. Nu stiu ce i-a declansat furia cea a facut-o sa-l omoare, dar nu a avut mila.
Maya tresare si se sperie si mai tare nu se mai putea opri din plans. Mayame se infurie si ii da un picior in fata si o darama de pe scaun.
-De ce ai facut asta? o intreaba Maya plangand.
-Ca sa taci! Esti proasta si nu meritai sa primesti tu puterea! Dar stai linistita caci ce-i de drept al meu se va intaorce unde ii este locul!
In camera se intaorce politistul cu un aparat video si cu un televizor, care era dus de un coleg de-al sau. Impreuna cu acesta le-au montat si au dat drumul la video. Colegul politistului a dat pe viteza mai mare si in toata noaptea cu s-a vazut nimeni intrand pe nici una din cele doua intrari ale hotelului. Doar pe Eyes cum a iesit pe la ora 1 si s-a intors pe la ora 4. Insa intre acest interval de timp a fost vazuta o fata iesind de camera. Fata avea parul negru si lunga pana la solduri. Parea sa fie Maya, dar foarte bine ar fi putut fi si Mayame.
-Deci care dintre voi este? le intreaba politistul.
-Oare care? intreaba sarcastica Mayame.
-Pai care? repeta politstul.
-Este Maya!
-Poti dovedi?
Se intoarce cu spatele si ii arata ca parul ei era cu o palma mai lung decat al Mayei. Atunci totul se clarifica, iar Maya este retinuta pentru anchete.
Mayame pleaca nepasatoare din sediul politiei si ii zice lui Eyes sa o duca la vampiri ca ei ii place sa umble prim padure si sa se bata cu lupi. Bine inteles ca la ultima parte nu era serioasa, cine s-ar fi batut de buna voie cu lupi? Ingerul o ia in brate fara sa ii zica nimic si pleaca cu ea.
Cand ajung la munte Eyes se hotaraste sa mai ramana cu Mayame o perioada si sa afle mai bine despre ce era vorba in legatura cu puterea despre care ea zicea ca ii este a ei de drept.
-Ce-i cu puterea asta?
-Te intereseaza?
-Da.
-La nastere Maya a primit puterea care trebuia sa fie defapt a mea, Napuchi Goste, despre care se spune ca are puterea de a distruge orice fiinta supra naturala chiar si pe vampiri care sunt mult mai puternici decat ingerii decazuti, dar in egala forta cu ingerii intunecati. Poate ca tu nu stii, dar dupa 2 luni de cand devi inger decazut te transformi in inger intunecat. Sa revin la putere. Puterea a fost eliberata in mostenitoarea gresita astfel a ajuns la Maya si din cauza ca nu era destinata ei, din cand in cand pune stapanire pe ea si o face sa ucida cu sange rece ca o bestie, de aceea puterea trebuie sa fie a mea!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pentru o clipa uitase de frigul cumplit care o patrundea pana in oase, dar dupa cateva momente incepe iarasi sa tremure ca varga. Eyes ii intinde haina lui, dar ea i-o impinge inapoi. Pentru ea era ceva ciudat ca cineva sa se comporte cu ea frumos si sa fie politicos din moment ce tot timpul nu cunoscuse decat ura si rautate din partea semenilor sai, dar stati! Nu era un om era un inger asta il putea schimba oare cumva de un om? Eyes insista si ii zice ca va raci daca va mai sta asa.
-De ce iti pasa de mine? il intreava bruneta pe inger. Sunt o creatura cu inima inecata in ura, de ce iti pasa?
-Pentru ca eu nu cred ca esti un demon cu inima inecata in ura care nu merita nici un pic de mila sau de bunatate din partea celorlalti.

In camera in care dormise Mayame cand fusese in casa vampirilo, stateau de vorba Zero si Kaname cu privire la bruneta cu ochii negri ca noaptea fara stele.
-Chiar crezi ca este ea? il intreaba Kaname pe Zero.
-Am anumite indoieli si eu ca si tina, dar ce alta fiinta omeneasca ar putea sa aiba atata ura daca nu este Napuchi Goste? il intreaba Kaname.
-In orice caz este ceva in nereugla cu ea.
-Poate ca este Napuchi Goste, dar fara putere.
-Ce vrei sa zici?
-Poate ca puterea care era de drept a ei a ajuns la alta persoana.
-Asta chiar ar fi ciudat!
Zero ridica capul putin in aer si iese din camera indreptandu-se spre iesirea din casa. Kaname il intreaba unde se duce. Raspunsul prmit de la vampirul cu parul argintiu a fost:"Sange!"
Iese din casa si vede in fata usii lor o fata cu parul scurt si saten. Probabil ca se ratacise in padure si ii era foarte frig cai tremura intruna. Zero se apropie de ea, acesta deschide ochii si il priveste cu drag. Vampirul isi infige coltii in gatul ei si ii bea tot sangele apoi o taraste in casa.
-Ce faci cu ea? il intreaba Kaname.
-Avem nevoie de o servitoare asa ca ea ar fi chiar perfecta.
Kaname nu ii zice nimic si ia trupul fara viata al fetei si il arunca intr-un subsol unde urma ca peste 2 zile sa devina si ea vampir.
-Ce ai de gand sa faci? o intreaba Eyes pe Mayame.
-Cred ca merg la Zero si Kaname.
-Vampirii?
-Da.
-Te deranjeaza daca te insotesc?
-Daca vrei sa mori vino! Vampiri sunt mult mai puternici decat ingerii decazuti!
-Iti faci griji pentru mie...nu esti un demon!
-Nu imi fac griji! Am nevoie de tine! De indata ce vei deveni inger intunecat ii vei putea scoate Mayei puterea si sa i-o dai mie!
-Te folosesti de mine, deci?

-Ia-o cum vrei.
Se indeparteaza de el, pornitnd spre parurea deasa, intunecoasa si de argint in care se gasea casa vampirilor. Insa isi amintese ca nu i-a dat haina lui Eyes si se intoarce catre acesta. Ii intinde haina si acesta o ia din mana fetei. Dupa asta Mayame pleaca fara ca macar sa priveasca inapoi.
Intra in desisul padurii si ajunge aproape inghetat la casa vampirilor.  Intra fara sa bata la usa si imediat acolo vine Kaname.
-Ce faci aici? o intreaba vampirul.
-Nu te bucuri sa ma vezi?
-Lasa sarcasmul! ii zice acesta prinzand-o de brat aproape smulgandu-l din umar.
Desi o durea ingrozitor de tare nu arata asta si continua sa-l priveasca indiferenta. Pe hol vine si Zero care se apropie cu coltii usor de gatul ei, fata il impinge cu mana stanga.
-Nu te-ai saturat de mai devreme? il intreaba Kaname eliberandu-i bratul Mayamei.
-De sangele ei nu ma pot satura! Este mult prea delicios!
-Din pacate pentru tine nu vei avea ocazia sa bei prea des din el! ii zice Mayame.
-Ti-e foame? o intreaba Kaname.
Fata ii zice ca ii este foarte foame si ca i-ar placea sa mannce ceva, mai ales ca nu mai mancase nimic de 2 zile. Vampirlor li se parea ceva anormal acest lucur. Nu mai intalinsera oamenii care sa stea atata timp nemancati. Kaname o conduce intr-un salon imens si ii pune in fata o farfurie cu supa calda de taietei. Fata ia lingura si incepe sa manance incet din supa. In camapere intra si Zero care isi dorea cu tot dinadinsul sa bea manacar o inghititura din sangele Mayamei. Se aseaza langa ea si cand a crezut el ca fata era neatenta vrea sa o muste de gat, dar da cu mana in farfuria cu supa si o varsa pe toata pe pijamaua Mayamei.
-Super! Acum sunt si murdara! exclama fata nervoasa luanda cativa taietei de pe bulza ei.
Zero incepe sa rada de fata si se apropie usor de ea. Mayame il intreaba daca vrea sa bea iarasi sange, dar acesta ii zice ca nu. O privea oarecum cu balndete si nu ca si cum ar fi vrut sa o atace. Nici el nu intelegea probabil de ce. Oare ii amintea de cineva? Raspunsul va fi aflat curand.
In camera intra Kaname si o duce pe Mayame ii camera ei sa se schimbe. Nu se stie de unde ii aduce o pereche de bulgi mult mai mari decat marimea ei.
-De unde ai pantalonii astia? il intreaba pe Kaname.
-De la domnisoara Cross. ii rapspunde Kaname inchizand usa in urma lui.
-Stai! il striga fata.
-Ce este? intreaba vampirul cu parul saten intrand in camera.
-Nu pot sa stau cu bluza murdara.
Kaname inchide usa fara sa ii zica nimic si iese din camera. Mayame isi da jos bluza si o aseaza pe un scaun langa pantaloni. Se aseaza cu fata spre geam si cu spatele la usa cazund putin pe ganduri. Se intreba cine este domnisoara Cross ai carei pantaloni ii purta si daca era cu mult mai mare decat ea si cel mai important mai traia?
Peste cateva minute in camera intra Kaname. Mayame trage repede pe ea o patura de pe pat.
-Ti-am adus o camasa.
-Tot de la aceea Cross?
-Nu.
Ii da camasa si fata o pune pe ea repede.
-Este noua? intreaba Mayame.
-Nu.
-Atunci?
-Este a lui Zero.
-Ce?
Vrea sa o dea jos, dar se abtine deoarece Kaname era inca in camera si statea chiar in fata ei. Se otaraste sa afle raspunsul la intrebarile care ii trecusera prin minte cu cateva momente inainte.
-Cine este Cross?
-Era o vampiroaica de 150 de ani, destul de tanara si necoapta, seamana cu Zero,  nu avea experienta vietii de vampir. Asa ca a murit acum 14-15 ani, la nastere ta sau a surori tale.
-Va intelegeati bine cu ea?
-Da. Mai ales Zero.
Mayame nu ii mai zice nimic si se aseaza pe pervazul geamului. Kaname iese din camera si se duce sa vada ce face fata din subsol careei ii bause Zero tot sangele.
Coboara scarile abrupte si merge langa ea, deja culoare pielii si a buzelor i se schimbau si parca dintii incepeau sa-i creasca mai mult. Era pe punctul de a se transforma si ea in vampir.
Prin fata camerei Mayamei trece Zero si arunca un ochi prin deschizatura usii.  Ramane cateva momente atintit cu ochii la Mayame care parca se mai luminase la chip daorit luminii slabe care ii batea pe fata facandu-i ochii negri sa luceasca.
-Yuki...sopteste incet Zero plecand din fara usii.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame se aseaza pe pat si simtea cum somnul dulce isi inrindea o aripa spre ea si vroia sa o duca pe meleagurile visului. Incet incet acesta o rapeste si nu-i mai da drumul pana cand nu vin zorii urmatoarei zile.
Kaname se intoarce din subsol si merge in living unde il gaseste pe Zero visand cu ochii deschisi. Se apropie incet de el si il asperie, dar nu cu intentie.
-Dormeai? il intreaba Kaname.
-Ma gandeam.
-La ce?
-La ce?
-Parca ai fi papagal!
-Nu stii la ce ma gandesc eu.
-Yuki Cross.
-Chiar imi lipseste.
-Am fost la subsol sa vad in ce stare este fata si pana maine dimineata pot spune ca e vampir.
-Se pare ca ii pot transforma mai repede decat tine in vampiri.
Vampirii, daca beau tot sangele unui om, in decurs de 2 zile acesta devine vampir, dar mai exista si exceptii. Daca nu te-ai nascut vampir ci ai devenit pe parcursul vietii pamantesti, ii poti tranasforma mult mai repede decat un vampir cu sange pur. In cazul in care treansformi un barbat sau baiat acesta se va hrani doar cu sange, dar in cazul in care transformi o femeie sau fata aceasta va fi vegetariana si nu se va atinge niciodata de sangele unui om.
Asta urma sa devina fata din subsolul casei.
Mayame deschide usor ochii si vede ca era dimineata. Se dezveleste, isi face patul si iese din camera pronind spre baie. Bate la usa sa nu fie cineva inauntru si apoi intra. Isi face tualeta si apoi merge spre bucatarie sa vada daca gasea ceva de mancare.
-Te-ai trezit Yu..Mayame? o intreaba Zero.
-Nu inca dorm! Si nu ma cheama Yuki!
Intra in bucatarie si isi face cateva sandwich-uri.
Kaname se duce la subsol sa vada ce facea fata. Transformarea ei era completa, ii da niste haine sa se schimbe de cele care le avea pe ea si ii spune ca este vampir si ca va fi servitoare in casa lor. Spre surprinderea lui fata nu se opuse, ba din contra parca ii convenea. Kaname vine si el sus si intra in bucatarie.
-Buna dimineata! Cum ai dormit? o intreaba pe Mayame.
-Bine...da' ce-i cu voi?
-Ce este?
-De cand va pasa voua de mine? Si tocmai la 2 creaturi insetate de sange ale noptii!
-Nu uita! Esti doar o muritoare si mai este pana vei reusi tu sa pui mana pe puteri!
Maya fusese inchisa intr-un sanatoriu, fiind considerata nebuna din cauza bestialitati cu care o ucisese pe biata Beth. Un psiholog a stat de vorba cu ea si le-a spus directorului si politistilor ca fata este cat se poate de lucida si de sanatoasa si ca nu ar fi in stare sa omoare nici o musca, dar o fata de varsta ei cu care mai era si prietena. Cu toate acestea au hotarat sa o mai tina sub observatie inca 2 saptamani ca sa vada cu evolueaza acesata.
Cele 2 saptamani au trecut. Maya a fost eliberata deoarece nu facuse nimic iesit din comun, ba din contra psihologul care o examinase a supus ca mai degraba este un ingeras decat un criminal.
Bietul om! Nu stie ce vorbeste! Maya este un inerasi cu coada, coare si copite. Nici de cum atata de inger pe cat credea el. Daca nu ar fi avut nimic rau in ea nu ar fi putut sta nici o secunda puterea intunecata in ea, dar daca nu este suficient de puternica si rea aceasra o dimina.
Mayame se obisnuise incetul cu incetul cu casa vampirilor, dar Zero, chiar daca fata seamana cu Yuki, nu se putea abtine sa nu vrea sa-i bea din sange. Noii servitoare, Misha Herk, ii fusesera explicate niste regul simple pe care trebuia neaparat sa le respecte. Acestea nu erau grele, trebuia sa faca curatenie in toata casa, sa stearga praful, sa spele vasele si hainele si bineinteles sa faca mancare, iar cea mai importante reguli erau sa nu intre in camerele lor, ale vampririlor si sa faca tot ce ii zicea Mayame.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zac statea in banca lui de langa geam si privea pierdut in zare. De el se apropie Maya zambind dulce si se aseaza pe un scaun, timida langa el. Abea daca avea putere sa sopteasca ceva, dar bu toate astea il saluta. Baiatul se intaorce si o vede prinvindu-l cu bunatate. Stia si el de ce lipsise fata asa de mult si avea o anumita retinere fata de ea, dar nu putea spune ca nu mai simte ceva pentru fata. Nu stia ce sa faca! Cu catva timp in urma avusese o discutie cu Axel si Matt care ii spusesera sa  pastreze distanta caci era periculoasa. Cu toate astea isi ia inima in dinti si intra in discutie cu fata, care parea mai atasata de el ca niciodata.
-Cum te simti? Cred ca a fost oribil pentru tine sa fi tunuta inchisa intr-o camera 2 saptamani. ii zice Zac.
-Da...si nu inteleg de ce m-au inchis...nu am facut nimic...ii marturiseste fata cu o privire limpede si trista.
-O banuiesti pe sora ta ca fiind vinovata?
-Nu vreau sa o acuz pe ea, dar noi semam mult si ar fi putut fi ea.
-Am inteles ca asta s-a clarificat caci ea are parul mai lung.
-Da...
-Vrei sa vi astazi dupa ore pe la mine?
-Pai...cred ca voi veni.
Zac se bucura sa auda asta si in acea zi a petrecut mult timp cu Maya care parea si ea foarte freicita.
Cand orele s-au terminat inainte sa iasa din clasa Axel si Matt l-au luat la intrebari. Se pusesera in jurul lui ca un zid care il impiedica sa plece.
-Esti dobitoc?! tipa la el Axel apucandu-l de haine si ridicandu-l in sus.
-Da-mi drumul! ii ordona Zac eliberandu-se.
-Nu ma tem sa ma bat cu tine!
-Nici eu!
-Incetati! le zice Matt.
-Ce vreti? ii intreaba Zac.
-Sa-ti salvam pielea! ii zice Axel.
-Nu sunt in pericol!
-Cum sa nu?
-Tipa cred ca este vampiroaica sau ceva mult mai rau! Era luna plina in noaptea aceea? intreaba Matt cautand printr-o carte.
-Termina, prostule! tipa Axel la el aruncadu-i cartea.
Matt se duce dupa cartea sa care zburase pe geam, ajutata de blond. Iese in fuga din clasa si fuge pe scari ca sa ajunga jos, unde incepe sa-si caute cartea pe langa geam.
-Omule! E ca un mielusel! Ce imi poate face? il intreaba Zac.
-Nu stiu! Dar nu se stie ce idei are fata!
Zac nu-l mai baga in seama, il impinge cu umarul si pleaca de acolo.
In fata scolii il astepta bruneta cu ochii berzi cu un zambet pe fata si cu ghiozdaul in maini.
-Unde stai? il intreaba fata.
-O sa vezi.
-Parintii tai sunt acasa?
-Nu, ei lucreaza pana la ora 22.
-Eu voi pleca pe la 7.
-Chiar nu vrei sa stai mai mult?
-Nu. Nu am voie sa intarzi..scuze!
-Bine!
Au ajuns in scurt timp la casa baiatului. O casa micuta, dar frumoasa cu geamuti mari de termopan si o usa mare neagra la fel ca ramele geamurilor. IN fata avea o gradina mica cu tranfafiri care se bucurau de lumina si caldura puternica a soarelui de iunei. Au intart in casa si au mers in camera la Zac. O camera mu prea mare de 3 pe 3 in care se gasea un pat, un dulap si un birou pe care se afla un calculator.
-Asta e camera mea.
-E draguta! ii zice fata.
Mayame venea de la baie pe coridor spre camera ei. Cand ajunge la 2 metri de aceasta in vede pe Zero mergend salabit pe coridor, se legana pe picioare ca un om aflat in stare de ebrietate, dar asta ar fi fost imposibil caci vampiri nu consuma alcool. Alt ceva era cu el, dar ce? Mayame se apropie de el cu o anumita retinere si atentie. Cand cei 2 trec unul pe langa altul, Zero cu o miscare rapida incearca sa o prinda, dar fata se da inapoi prinzand-o de par cu putere si o trage in mainile lui. Fata nu putea scapa, desi forta lui era mult mai slaba ca deobicei. Fara mila isi infuge colitii cu tarie in gatul fetei si incepe sa se hraneasca cu sangele ei. Pana aceasta cade de pe picioare. De el se apropie servitoarea, Misha, care o ia pe Mayame de pe jos si o duce in camera ei.
-Domnul mai doreste ceva? il intreaba Misha pe vampir.
-Doar sa ai mult grija de ea!
Misha da din cap aprobandu-l si pleaca cu Mayame in brate. Zero se duce in biblioteca si se aseaza pe canapeaua de acolo. In camera intra Kaname:
-Nu te-ai mai putut abtine macar o zi?
-Nu!
-Iti aduce aminte de Yuki?
-Da, dar nu stiu de ce.
Kaname il lasa singut in biblioteca si se duce cu treburile lui.
Mayame se trezeste peste 4 ore cu o durere de gat.
-Nenorocitul! gandi ea.
Se ridica din pat si o vede pe Misha stand pe un scaun.
-Doamna vrea ceva? o intreaba slujnica.
-O foarfeca!
-De ce?
-Nu te priveste! Zero ti-a zis sa faci ceum zic si sa nu comentezi! La fel si Kaname!
Misha iese din camera si ii aduce repede o foarfeca. Cand intra in camera o vede privind pe geam imbracata in bluci si cu bluza de pijama pe ea. Fara sa-i zica nimic ii intinde foarfeca. Mayame o ia si incepe sa-si taie din par. Misha o prinde de mana:
-Domnisoara! Incetati! Nu va mai distrugeti parul asta frumos!
-Ce-ti pasa?
Misha o prinde de maini si incercand sa o opreasca. Pe langa camera ei trece Kaname si intra alarmat de zgomot. Cand intra o vede pe Mayame cu foarfeca in mana si pe Misha tinand-o de maini.
-Ce faceti? le intreaba pe fete.
-Vrea sa isi taie parul si eu zic ca-i pacat ca-i asa de frumos!
-Sunt de acord cu Misha, ai un par superb!
Misha ii da drumul, iar Kaname ii ia usor foarfeca din mana cuprinzand-o in brate si jucandu-se in parul ei cu mana dreapta. Mayame ramane pentru cateva secunde nemiscata, dar dupa acestea il impinge.
-Magarule! tipa la el.
-Chiar cred ca ar fi pacat sa-l tai.
-Nu il tai de to doar o parte din el! Il tai pana la coate!
-De ce?
-NU te intereseaza!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
am o intrebare.parca ziceai tu in poveste ca vampirii ce nu sunt vampiri e la anstere pot face muritorii vampiri mai repede.deci zero ptima data a fost om?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Da, a fost facut vampir acum 200 de ani de carte Yuki

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
oooo,iar eu credeam ca de kaname. yuki e misto,pacat ca nu mai traieste!    

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Vampiri cu sange pur se pot controla mult mai usor ca cei care nu au sange pur.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Isi aduna parul de pe jos si vrea sa plece sa-l ajunce. Kaname o prinde de mana si ii zice sa nu-l arunce lunadu-l din mana ei si il pune intr-un plic pe care il aduce imediat Misha. Mayame nu intelegea de ce face asta:
-De ce, ma tog, nu-i dai pace parului meu? Ce e asa de importanta la el?
Kaname nu-i raspunde, cumva razbunadu-se pe ea ca nu ii raspunsese mai inainte. Se duce spre un dulap din camera si da jos de pe el o cutie plina de praf. O deschide si scoate de acolo o poza pe care i-o da Mayamei. Bruneta o ia si se uita la ea.

In poza era o fata frumoasa cu parul lung si saten si ochii caprui, imbracata intr-un fel de uniforma neagra cu linii albe si cu o fundita la gat.
-Domnisoara Cross, presunun. zice fata dandu-i inapoi poza.
Kaname incuvinta, ia apoi fata contiuna:
-Si de ce imi arati mie poza asta? Poate ar trebui sa i-o arati lui Zero. Era prieten lui nu a mea!
-Nu vezi nimic? o intreaba vampirul cu parul saten.
-Lumina? Hainele? Privirea? Parul? Ce?
-Seamana nu tine!
-Nu mi se pare! Aberezi!
Dupa ce ii zice asta Kaname pleaca cu cutia cu fotografi si cu plicul in care se afla parul ei. Inainte sa iasa ii zice ca daca ea ii va spune de ce si-a tait parul ii va spune si el de ce i l-a luat. Mayame nu avea de gande sa-i zica, fara nici un cuvant iese din camera asa cum era si isi ia geaca din cuier plecand pe afara.
Se intreapta spre un cartier in care erau o multime de blocuri inalte. Intra intr-unul  si se duce la ultimul etaj, bate usor la usa si ii raspunde ingerul cu parul argintiu cu o privire la fel de rece ca si a ei.
-Ce te aduce aici? o intreaba acesta poftind-o inauntru.
-Am vanit sa te anunt ca nu trebuie sa dispari! Sa stai pe aprope caci se apropie momentul!
-De unde stii?
-O simt!
Zac coboara la bucatarie si o ai si pe Maya cu. Bucatarie nu era una foarte mare, de altfel ca toate celalalet camere. In ea avea un aragaz, mobila cu suprapozabile de cumoare cafenie, care dadeau un contras fumos cu peretii care erau vopsiti in alb. Maya se aseaza la o masa din mijlocul incaperii il privea pe Zac care prepara ceva de mancare.
-Stii sa gatesti? il intreaba acesta.
-Da. Tu nu?
-Foarte putin...ii zice fata putin rusinata.
-Daca vrei te pot invata eu.
-Mi-ar placea!
Ii ochii ei se citea fericirea si blandetea. Zac ii spune ca daca vrea il poate ajuta cu  legumele.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
In timp ce taie un morcov se taie la deget si sangele rosu incepe sa curga. Zac ii aduce repede un leocoplast si i-l pune pe rana. Apoi se ocupa el de taiatul legumelor. Ochii Mayei incep sa devina opaci si rosi la fel ca sangele care ii cursese de la rana, pune mana pe un cutit si il striga pe Zac. Baiatul se intoarce usor care ea sa vada ce vrea cu o o privire blanda, insa chiar atunci se trezeste ca primeste un cutit direct in inima. Sangele incepe sa tasneasca abundent din inima baiatului murdarind peretii si pe Maya. Acesta ii scoate cutitul din inima si incepe sa-l linga de sange. Dinspre usa se aude un tipat inabusit, cand fata se intorce il vede pe Matt care tremura ca varga si fuge cu cutitul spre acesta. Il taie pe tot bratul drept si incepe sa fuga dupa el. Bietul Matt tipa ca o fetita de 6 ani de teama ca Maya sa nu-l omoare. Spre norocul lui acolo vine Axel si o paleste cu o coada de matura peste ceafa si o face sa lesine.
-Esti bine, prostule? il intreaba Axel pe Matt care tremura tot.
-Eu d-da, dar Z-zac e...e...e...m-m-mo-mort...
-I-am zis eu sa nu aiba incredere in ea! Prostul!!!
In timp ce Axel il ajuta pe Matt sa se ridice, Maya isi reivine si ii infige cutiul in spatele baiatului cu parul blond, apoi il omoara si pe Matt. Lasa jos cutitul si incepe sa tipe. Pe semne ca isi revenise. A fugit imediat de acolo.
Peste o ora a venit si politia sa  investigheze.
Maya se intalnise cu Kanone care ii promisese ca o ajuta el sa o scape de demonul din ea care prelua mereu controlul trpului ei. O duce in camera lui si ii zice ca trebuie sa il astepte pe pat. Maya se aseaza naiva ca intotdeauna si il astepata. Peste 20 de minute se intoarce in camera cu un ulei de culoare verde-rositic.
-Da-ti jos bluza. ii zice baiatul.
-C-ce?
-Nu te teme! Nu iti fac nimic rau!
Fata accepta si isi dea jos bluza. Kanone isi pune uleiul pe mana dreapta pe care i-o pune pe gat si o coboara spre abdmone. Maya ii zice sa se opreasac, dar el ii zicea in continuare ca nu-i face nimic. Dupa ce termina simte cum paralizeaza. Kanone ridica mana stanga indoita din cot la acelasi nivel cu umarul. Din corpul Mayei incepe sa iasa o ceata de culoare neagra care se transforma intr-o minge neagra in mana lui.
Cand totul s-a terminat Maya nu mai respira. Trupul ei zacea pe patul ingerului intunecat fara viata, in timp ce acest radea cu pofta de fericire ca pusese mana pe puterea Mayamei si ca acum ii putea omori pe vampiri fara probleme.
Mayame tresare brusc si ii zice lui Eyes ca trebuie neaparat sa mearga la sora sa acasa. Eyes nu intreaba nimic o ia in brate si zboara cat putea de tare cu ea. Ajunge chiar in momentul in care Kanone radea cu acea pofta salbatica. Mayame deschide usor usa si sare in spatele lui in incercarea de a pune mana pe puterea care era de drept a ei.
-Nu are rost sa incerci! ii zice Kanone.
-Eyes! Acum!
Ingerul se arunca cu umarul in Kanone si il face sa scape mingea neagra pe podea. Mayame il loveste cu un picior in fata si vrea sa fuga sa ia mingea, dar Kanone o prinde de picior.
-Imi va face placere sa omor 2 persoane intr-o singura zi! ii zice Kanone trangand-o spre el.
Eyes il prinde de maini, dar era inutil pentru el caci era practic ca un muritor cu exceptia faptului ca putea zbura. Mayame incepe sa-l loveasac cu celalalt picior peste mana cu toata forta ei. Reuseste sa se elibereze si pune mana pe putere.
-In sfarsit! Cea este de drept al meu s-a intors acolo unde ii este locul! zice Mayame zambeind rautacios.
Ia mingea cu ambele maini si o indreapta spre pieptul ei. Incetul cu incetul puterea se intoarce in interiorul ei.
Zero care era in biblioteca tresare.
-Ai simti si tu?
-Da! ii raspund Kaname. Si-a recapatat puterea.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame cade pe podea in fata celor 2 ingeri. In urmatoarea clipa in jurul lui Eyes apare o aura neagra care il invaluie. Simte o durere mare in piept si cade in genunchi. Era momentul in care el devenea inger intunecat si ar fi trecut de partea lui Kanone, dar si-a amintit de cea i-a vorbit fata cu parul negru ca noaptea si cu o chii inecati in ura si se ridica de jos, o ia in brate si zboare pe geam cu ea in brate. Se pare ca trupul ei trebuia sa se obisnuiasca cu puterea primita, nu s-ar fi gandit ca puterea dupa care a tanjit atat de mult ii va provoca dureri atat de mari, dar este o vorba:"Unde este putere mare este si responsabilitate mare." in cazul ei:"Unde este putere mare este si durere mare."

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
bietul eyes,nu vreau sa devina rau!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Ingerul cu parul argintiu o duce pe Mayame in apartamentul sau si o aseaza pe o canapea, apoi el se duce in baie sa se spele pe fata. Se intreba ce se va intampla cu el dupa ce transformarea sa va fi definitiva, daca va desveni un monstru sau va putea fi ca pana acum. Mayame deschide usor ochii si se uita prin jurul sau, dupa cateva secunde isi da seama ca se afla in apartamentul lui Eyes. Se ridica usor si isi da jos geaca de pe ea si se uita dupa inger. Acesta iese din baie ametit sprijinandu-se de perete.
-Ce pot face? o intreaba pe fata.
-Poti sa devi vampir sau incer al mortii.
-Adica sa ma aflu sub puterea ta sau a vampirilor.
-Exact! Acum tu alegi!
Ingerul isi da seama ca alegand sa se afle sub stapanirea fetei era cea mai buna solutie, daca s-ar fi lasat in voia sortii ar fi ajuns sub puterea lui Kanone care isi dorea puterea Mayamei pentru el si nu-i pasa daca calca pe cadavre pentru a obtine ceea ce-si dorea, iar ca vampir, acum depindea de care dintre cei 2 era transformat caci ar fi putut fi un vampir blaji si sa se hraneasca cu legume sau unul fioros si insetat de sange care nu s-ar fi hrani decat cu sangele unei victime inocente. Hotarat ii spune ca vrea sa se afle sub puterea ei. Atunci fata ridica mana asupra lui si rosteste cateva cuvinte intr-o limba necunoscuta, apoi un val de intuneric il invaluie pe inger, iar aripile i se fac din albe negre.
-Nu e acelasi lucur ca si cum asi fi inger intunecat? o intreaba Eyes pe fata cu parul ca taciunele.
-Ai doar aripile negre nu si inima. ii raspunde fata raspicat. Esti liber sa faci ce vrei, dar cu toate astea sa nu uiti ca inima ta imi apartine mie.
Dupa ce ii spune asta isi ia geaca si iese din casa, se indrepta spre casa vampirilor din padure.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
pacat de eyes!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zapada moale tocmai cazauta trosnea sub picioarele ei inghetate, producand un sunet slab care se propaga prin toata padurea pana in varful muntilor inzapeziti. Fulgii de nea cadeau prinzandu-se intr-un dans ametitor din cerul acoperiti cu norii de cenusa. Zapada credea cu un centimentrtu la fiecare sfert de ora, cel putin asa credea Mayame care privea cerul si imprejurimile.
-De ce a trebuit sa ma nasc? se intreba in mintea sa. Urasc tot ceea ce exista, desi uneori ma intreb daca chiar se merita! burc gandirea ei se schimba la fel si privirea care la inceput trista devinde plina de ura. Daca va incepe am nevoie de aliati!
Continua sa mearga pasaind usor pe patura alba de puf spre casa vampirilor. Ajunsa in fata usi intra fara sa bata si fara sa priveasca prin jurul ei, daca ar fi facut asta ar fi vazut dara de sange care ducea spre intuneciumea padurii. Apasa usor pe clanta si deschide usa care scoase un scartit crunt. Imediat dupa asta vede dare de sange care se intindeau pe tot coridorul, pe peretele din stanga ei erau urma unei maini care arata ca cel care lasease uremele era destul de ranit deoarece din loc in loc se vedea bine urma unui palme, pe seamne era a unui barbat sau baiat mai solid.
Mayame intra atenta la fiecare zgomt. Ca sa-i fie mai usor sa se miste, in cazul in care era atacata, isi lasa geaca la intratea in casa, cam pe la jumatatea coridorului aude un scancet din una din camere. Pasteste cu prudenta in incapere si o vede pe Misha, servioarea stand speriata intr-un colt, tremurad si plangand. Se apropie usor de ea, iar printre buzele ei ies 3 cuvinte care parca tremurau cand se propagau in aer:"Nu am rani.."
Bruneta se aseaza pe langa ea sprijinindu-se pe un genunchi si o intreaba ce a parit.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pe perete vede incepand sa se iniripe o umbra neagra si inspaimantatoare. Se Inoarce intr-o fractiune de seunda sa vada cine era si la 2 secunde dupa ce s-a intors simte cum mana cuiva ii era infipta in gat si o trangea cu o putere inimaginabil de mare, lumina se stinsese chiar in secunda in care s-a intors sa vada cine era proprietarul umbrei, asa ca nu putea vede cine o strangea cu atata putere. De un singur lucur era suta la suta sigura: Orice sau orice ar fi folst nu il va lasa sau o va lasa sa ii franga gatul.
Se prinde cu putere de mana care ii era infipta in gat si incera sa se elibereze, dar cu cat incerca mai tare cu atata stransoarea era mai puternica. Incerca sa vorbeasca, dar singurul lucru pe care il putea scoate pe gura era un carit surd care  abea reusea sa se propage prin aer. Din acel moment stia singur ca va muri daca nu isi va folosi puterile. Inrinde mana stanga in aer si in ea creaza o flacara neagra cu care loveste mana care o strangea de gat.
Din cauza puteri mingii de gatul ii este eliberat si cade in genunchi pe podea gafaind. Stia ca nu se va termina totul asa, inca chiar cand vrea sa se ridice simte cum un jet de sange cald si proaspat sare pe fata ei. Ca sa isi dea seama al cui era ia putin pe deget si duce mana la gura apoi isi linge degetul.
-Grupa 0, sangele unei fete de varsta mea decedata de mai putin de 12 ore. fu verdictu dat de ea cu privire la sange.
Lumina se aprinde iarasi i il vede in fata ei pe Zero murdar de sange pe haine si maini, era din rangele sau care curgea de la rana de la cap, dar si al victimei sale care zacea intinsa pe podea. O priveste pe Mayame cu raceala asa cum obisnuia mereu sa o faca si apoi o timite pe Misha sa ii aduca un prosop, o carpa, nu conta! Ceva pe care sa se poata curata de sange.
Mayame priveste catre trupul intins pe podea si vede ca era al Mayei. Pentru o secunda ramane uimita, dar apoi isi aminteste ca daca un inger intunecat omoara un om (bun sau rau)acela va deveni un fel de strigoi. Spun un fel deoarece nu iese doar noaptea sa faca rau celor vii ci si in timpul zilei si in special cand este chemat de stapamul sau si nu ia forma de lup sau caine ci doar ia forma unei umbre care se poate tara pe pereti si pe pamant. Nu se poate apropia de manasatiri, biserici sau orice astfel de lacase de cult deoarce se spune ca pamatul din jurul acestora este sfant, iar daca acest spirit care nu isi gaseste lisistea calca pe acolo si mai ales daca deja a ajuns sa faca rele va muri in cele mai oribile si grotesti chinuri.
Bruneta cu ochii de gheata priveste prin jurul trupului Mayei ca sa vada unde ii era inima, deoarce daca vampirul un i-o smulsese din piept acesta se putea ridica de jos in orice secunda. Insa Zero nu era un vampir prost sau neatent si ii smulsese inima din piept si o lasase aruncata la un metru de trupul atacatorului Mayamei.
-Ai un cutit? il intreaba fata pe vampir.
Zero nu ii raspunde la intrebare, dar ii arunca un briceag pe care il scoate din buzunar pe langa fata provocandu-i o mica zgarietura din care imediat incepe sa curca sange pe obrazul drept. Fata ia briceagul din perete si il arunca in inima Mayei care parca pulsa slab. Dupa ce face asta se ridica de jos si da sa iasa din incapere. Insa vampirul nu o lasa punandu-i mana in fata.
-Ce vrei? il intreaba fata privindu-l drept in ochii lui ca gheata.
Nici de data asta nu-i raspunde, aproape ca incepea sa isi faca un obicei prost din asta ceea ce nu prea ii convenea Mayamei. Fara nici o avertizare isi infige coltii cu putere in gatul ei si incepe sa-i bea din sange. Bruneta se prinde cu maina de haina lui si incerca sa-l traga mai intr-o parte, dar chiar si cu puterile noi primite nu avea puterea egala cu a unui vampir, mai ales ca nici nu stia cu exactitate cum sa isi folosesca puterile, si le dorise atat de mult incat nu s-a intrebat niciodata daca sunt usor de controlat sau nu.
Incetul cu incetul simtea cum toate puterile ii paraseau trupul si cum vederea i se incetosa, ploapele ii deveneau tot mai regele si in scurt timp a lesinat.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Misha se intoarce fara sa mai aduca nimic pentru Zero ca sa-si stearga sangele de pe fata si maini. Ramane cateva momente in loc fara sa zica nimic se uita la Mayame care era lesinata, dar care inca mai avea puterea sa se tina cu mana usor de haina lui Zeo care ii tine trupul cu mainile de cap si mijloc. Misha sare prinde cu mainele de piciorul lui si incepe sa planga si sa-l implore sa o elibereze pe Mayame. Zero vazand-o cat de mult isi doarea sa o elibereze pe mayame ii da drumul fetei sa cada pe podea. O impinge pe Misha si ii zice sa aia grija de Mayame iesind din camera si trantind usa.
Misha o reidica pe Mayame de jos si o duce in camera ei ca sa se odihneasca. Cu greu a dus-o in spate desi chiar daca era vampir, ea era unul vegetarian, iar acestia nu sunt prea agresivi si nici puternici. O aseaza in pat cu foarte mare grija si o lasa sa-si revina.
Zero se duce la baie sa se curete de sange. Da drumul la apa din chiuveta sa curga la presiune mazima, vroia ca prin sunetul apei care curgea sa se rupa de lume, dar nu reusea, la fel cum nici sa se abtina de la dulcele gust al sangelui Mayamei care era ca un fel de drog pentru el, chiar mai puternic decat un drog.
Isi da jos hainele ramand doar in pantaloni si incepe sa-si dea cu apa pe fata si pe maini sa se curete cat mai repede. Dupa ce se curata de sange ramane pierdut in ganduri cu capul in jos in ciuveta.
-Te urasc...sopteste Zero.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Ridica capul de jos si loveste cu pumnul in oglinda facand-o praf. Misha aude zgomotul se sperie si se duce sa vada ce s-a intamplat. Chiar cand ajunge in fata usii il vede pe Zero iesind de acolo si trandind usa cu putere. Servitoarea se sperie si se da trei pasi inapoi. Nu avea curajul sa il intrebe pe vampir ce se intamplase, asa ca intra in baie si se apuca sa stranga cioburile.
Zero se duce in camera lui sa se schimbe. Se simtea zbuciumat si avea tot timpul imprsia ca ceva lipsea din viata lui, desi ura sa spuna acel lucur era Yuki, draga lui vampiroaica Yuki, care s-a stins din viata aprozimativ acum 15 ani, in circumstante necunoscute. Nimic nu parea ciudat in ceea ce privea moartea ei. Seara se aseazase in pat foarte obosita si se pusese sa se culce, un lucur foarte ciudat deoarece vampirii nu au obiceiul de a dormi, iar dimineata nu s-a mai trezit, trupul ei se preschimbase in cenusa ca si cum ar fi fost ars. Dar de cine? Sau de ce? Acestea intrebari nu isi gaseau locul in mintea lui Zero si ramasesera atata amar de vreme fara raspuns. Vampirul nu credea ca le va mai gasi vreodata raspunsul, dar acum apare ca din senin Mayame, copilul demon, care nu poate sinti dragostea sau mila ci numai ura si intunericul, pe al carui chip nu exista raze de soare si ii ai carei ochii se lafaie in voi intunericul.
Aceasta creatura ii aduce aminte de Yuki, desi nu isi dadea seama de ce, mai ales ca Yuki nu era asa inchisa ba din contra avea o inima buna. Nici infatisarea nu parea sa fie aceeasi, cu mici exceptii, atunci cand dormea , iar razele de luna ii atingeau chipul Mayame avea aceeasi expresie ca si Yuki.
In camera ei , Mayame deschide ochii si incerca sa se ridice usor din pat, dar era ametita din cauza ca pierduse mult sange, duce mana la gat si din cauza ca nu era bandajata simtea urmele coltiilor lui Zero. Se intinde pe spate si priveste cu aceeasi ochii reci pe geamul de deasupra capului sau la norii de zapada care goneau haotica pe cerul intinecat. Probabil ca urma o furtuna de sapada, dar departe de locul unde se afla castetul vampirilor. Un fluture mic si negru parut de nicaieri se aseaza pe mana mayamei, fata ridica usor mana sa nu-l sperie si il pune pe pervazul geamului.
Aude o bataie in usa, dar nu raspunde. Persoana de dincolo de usa nu renunta si mai bate o data, nici de data asta nu primeste un raspuns. A treia oara este cu noroc asa ca mai bate o data de data asta Mayame ii spune mai mult in soapta:
-Intra!
In camera intra Kaname care se asaza pe canapeaua de piele. Parea sa fie la fel de linistit ca si pana atunci, o fixeaza cu privirea, dar nu ii spune nimic. Mayame se uita la el si il intreaba pe un ton rastit:
-Ce vrei? De ce ai venit aici?
Kaname vine langa ea si se aseaza pe pat langa picioarele si privind-o cu blandete.
-Iarasi te-a muscat Zero?
-Ce iti pasa?
Scoate din buzunar un pansament si se duce langa fata si ii bandajeaza gatul. Ii pune mana pe frunte ca si cum i-ar fi verificar temperatura.
-Nu vei muri. ii spune oarecum usurat.
-Chiar daca muream nu-mi pasa!
-Il urasti pe Zero?
-Eu urasc totul...stii asta!
-Nu prea poti sa-ti controlezi puterile, nu?
Mayame isi fereste pirivirea de a lui, stia ca are dreptata! Dar nu avea ce sa faca. Iubea dreptatea si de aceea ea nu putea mintii, chiar si cel mai intunecat om iubeste ceva, unii iubesc banii, altii alcoolul, femeile, jocurile de noroc si multe alte lucurui.
-Daca te intereseaza sa afli mai multe despre puterile tale si cum sa le controlezi avem o multime de carti in biblioteca! Te poti duce acolo si sa studiezi! ii zice kaname ridicand-se de langa ea.
Inainte sa iasa din camera Mayame ii spune sa se intaorca peste zece minute dupa ea sa o conduca in biblioteca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dupa zece minute Kaname se intoarce dupa ea si o duce in biblioteca. O sala imensa si ca un labirnit cu rafturi inalte pana la tavan, camera parea sa aiba cam 9 metrii inaltime, iar in lumgime parea infinita. Kamane ii spune ca poate sa citeasca tot ceea ce doreste. Mayame nu il mai baga in seama si se duce sa cerceteze imensa biblioteca. Probabil ca nici Biblioteca Nationala nu avea atatea carti ca acolo. Incearca sa mearga cat mai departe de intrare sa vada cat este de lunga camera, dar acesata parca nu se mai termina! Caseste niste carti pe care scria parca cu sange 'Fetch-copilul blestemat', o ia din raft si incepe sa o rasfoiasca, in carte parca era prezentata exact viata ei, modul in care parintii detesca copilul nascut sub acest semn, toata ura pe care o strange acesta in el si cunostinlete atat de vaste despre creaturile supranaturale: vampiri si ingerii de tot felul. Continua sa citeasca cat mai atenta ca sa inteleaga cum functioneaza mai exact puterile ei si cum poate sa se apere in lupta ce va urma, daca va exista asa ceva.
Despre acesata lupta stia ceva vag, in ceata, peste aceste informatii perca era o pelicula de intuneric care nu-i permitea sa vada prea multe. Lupta urma sa aiba loc intre vampiri si ingerii intunecati, se stia de mult despre ea, dar pana atunci nici un copil nascut sub acest semn cum ca ar fi luptat pentru apararea sau distrugerea uneia sau ambelor creaturi. Nu ii era teama, deoarece toata ura si durerea pe care le simtea nu ii permiteau sa mai simta si altceva, era ciudat si uneori chiar fara noima, dar nu se stresase prea mult cu privire la asta din cauza ca nu-i pasa.
Termina de citit cartea cam intr-o ora sau doua nu stia exact deoarece nu se uitase la ceas, o pune la loc si vrea sa iasa din casa sa se antreneze.
Insa pe coridor se intalneste cu Kamane care ii zambea ca intotdeauna:
-Unde vrei sa mergi?
-Undeva. ii zice rece ca intotdeauna Mayame.
-Sper sa nu distrugi numic acolo 'undeva' unde te duci tu! ii zice lunad-o putin peste picior.
Fata isi ia o haina mai groasa pe ea si pleaca prin padure sa caute un loc unde sa fie doar ea singura si sa nu deranjeze pe nimeni.
Zero merge si el in biblioteca si adulmeca usor aerul simtind mirosul Mayamei proaspat. Kamane intra si el in biblioteca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 15 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zero se uita fulgerator la el, Kamane ramane tacut. Vampirul cu parul alb era vizibil nemultumit de ceva. Kaname banuia cam ce este, dar nu il intreba. Zero se aseaza pe canapeaua din biblioteca, pe spate si isi pune mana stanga pe frunte prins in gandurile lui.
-Inca te mai gandesti la asta? il intreaba Kaname.
-Orice spui tu Kaname, nu te voi crede! Este clar ca din cauza ei a murit Yuki! spune Zero pe un ton irascibil.
-Crezi ca ea a vrut sa moara?
Zero nu ii raspunde si isi atinteste privirea de tavan facand abstractie de prezenta lui acolo. Kaname iese din biblioteca si pleaca in padure sa vada ce avea de gand sa faca Mayame.
Aceasta era foarte aprope de o rapa si se antrena. Incerca sa-si sontroleze cat mai bine puterea si ca atacurile ei sa fie din ce in ce mai puternica, timp nu mai avea mult la dispozitie dupa cat simtea ea, cel putin o saptamana sau poate si mai devreme depinde de cat de repede vor porni atacul unul dintre adversari, ingerii sau vampirii. Ea era la mijloc, singura si cu un singur aliat, nu vroia sa lupte nici de partea ingerilor, dar nici a vampirlor...asa ca era singura, doar ea si Eyes, care pana la urma se putea alia cu ingerii intunecati, la urma urmelor era unul de-al lor. Si cat de bun ar fi avut el sufletul nu prea avea motive sa o simpatizeze. Si pana la urma cine o simpatiza? A fost tot timpul rece cu toata lumea.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Regina noapte si-a instaurat domnia peste pamant, iar craiasa luna a aparut pe cer tesandu-si scari de vapaie. Mayame s-a oprit din antrenament si s-a indreptat spre casa vampirilor. Ceva insa nu-i dadea pace, simtea in sufletul ei un zbucium intens care o patrunde ca un fior rece pana in maduva oaselor. Deodata cerul a fost invadat de nori negri si grei care opreau lumina lunii sa ajunga pe pamantul inghetat. Ca de nicaieri au aparut Kanone cu inca 10-15 ingeri intunecati, intr-o vale care era la aproximativ o jumatate de kilometru de Mayame, in scurt timp si-au facut aparitia si Zero, Kamane si inca cativa vampiri in vale. Mayame si-a dat seama ce se intampla si s-a indreptat intra acolo. Deodata in spatele ei a aparut cineva, s-a intors brusc dorind sa-l loveasca, dar s-a oprit la fel de brusc cand a vazut ca era Eyes. Avea privirea mai rece ca niciodata. Ochii aceia reci care erau singurul lucru care ii facea placere cand il vedea. Ingerul a prins-o in brate, la inceput Mayame nu si-a dat seama ca vroia doar sa zboare cu ea si l-a impins chiar inainte de asi lua zborul. Eyes s-a uitat uimit la ea.
-La ce te uiti asa? Nu-mi place cand ma iei asa in zbor! striga Mayame la el.
-Imi pare rau, stapana! se scuza Eyes.
'Stapana' ii placea cum suna, o facea sa se simta puternica si importanta. A pornit in fuga spre valea unde erau vampirii si ingerii. Cand a ajuns acolo cu Eyes parca a intrat intr-o alta dimensiune


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Indata i-a vazut pe toti vampirii cum luptau cu ingerii, insa cand acestia au vazut-o pe ea s-au oprit din lupta. Sa fi avut puterea lui Fetch o influenta atat de mare asupra lor?
-Bine ai venit la petrecere, Fetch! ii spune un vampiri roscat.
-Gresesti! Bun venit la inmormanarea ta Fetch! spune altul blond.
Mayame se uita cu ura la ambii vampiri. Si-ar fi dorit sa-i sfasie in bucati sau sa-i trimita in cel mai intunecat colt al abisului. In spatele ei apare Kanone:
-Nu-ti fie teama, nu etsi singura! Te voi lasa sa lupti pentru mine!
-In visele tale! spune plina de furie fata intorcandu-se spre el si aruncand cu o flacara neagra spre el.
Atat vampiri cat si ingeri intunecati au atacat-o de odata. Ii era greu sa lupte cu atatia si cu un singur aliat la care nu se astepta sa lupte cu atat inversunare pentru ea. Dupa zece minute de lupta Mayamei ii vine o idee:
-Eyes, protejeaza-ma cu pretul vieti tale, lupta chiar daca vrei muri! Tine-i pe toti departe de mine pana cand voi opri totul!
-Ce diavol! Nu ii pasa de el daca va muri ii pasa doar de ea si de lupta aceasta. gandi Zero.
Mayame se da mai in spate si incepe sa faca un fel de incantatie, in jurul degetelor ii apareau franturi mici de foc negru care ardeau din ce in ce mai puternic transformandu-se in flacari care ii cuprideau toata mana. Deodata Eyes vede ca Zero era la pamant si fara sa-si dea seama s-a dus in fata lui sa nu incaseze lovitura, toti au ramas uimiti. De ce un inger apara un vampir? Mayame cand la vazut l-a impins imediat de acolo si a ramas ea in fata lui Zero. Atacul lui Kanone aproape ajunsese la ea, insa nu a reusit sa o loveasca din plin pentru ca si-a pus mainile in fata acestuia si la mistuit cu flacarile ei.
-De ce ai facut asta? striga Zero la ea iznind-o de pamant.
Mayame ii da un pumn in stomac si se ridica furioasa mergend tinta la Eyes. Parca ochii ii luasera foca de la furie:
-Idiotule! Ti-am spus sa ma aperi pe mine! Ti-a fost teama de moarte sau ce?! Nu-mi pasa daca mori!
Eyes isi cere scuze in genunchi in fata ei si apoi se ridica si iarasi o ia de la calat cu apararea. Primea lovituri din plin, dar le prefera pe acestea decat vorbele pline de ura alte Mayamei.
Kaname si-a croit drum pana la ea chiar inainte de a ataca cu vraja pe care o pregatise in spatele lui Eyes, l-a lovit pe inger aruncandu-l intr-un copac si a prins-o pe Mayame puternic in bratele. Daca l-ar fi atacat pe el cu vraja murea si ea, asa ca si-a lasat mainile sa atinga pamantul. In urmatoarea clipa majoritatea ingerilor si a vampirlor au fost mistuiti de flacara neagra, dintre ingeri nu mai ramasese decat Eyes plin de rani langa copac, iar dintre vampiri Zero, Kamane si vampirul blond. Kamane o musca usor de gat si incepe sa bea din sangele ei, nu a baut tot sangele, dar a fost de ajuns ca sa o slabeasca. In timp ce se prabusea spre pamant din stransoare lui Kamane a soptit usor:
-Eyes...
Din momentul in care trupul ei a atins pamantul nu si-a mai amintit nimic, eventual doar un urlet, care era al ei. Din cauza muscaruri vampirului puterile au parasit-o.
Deschide usor ochii si vede ca era in casa vampirilor. Se ridica brusc in fund din pat si se arunca o privire rapida prin jur. Nu-l vede decat pe Zero care statea pe o canapea si o privea.
-Ai sange foarte bun! ii spune acesta.
-Ce vrei sa spui? Ce s-a intamplat cu mine? Ma simt slabita si parca vad lumea cu alti ochii... spune cu o voce slaba fata. Eyes! Unde este Eyes? tresare deodata.
-Ingerul tau prapadit se pare ca a plecat de aici. ii spune Zero.
-Stii unde este?
-Iti pasa? intraba uimit.
Deodata Mayame tresare si se inspaimanta, chiar ii pasa de Eyes! A ramas asa incremenita pana cand a intrat Kaname in camera.
-Te-ai trezit in cele din urma! Sa dormi asa 5 zile, deobicei o transformare ia mai putin! ii zice acesta indreptandu-se spre ea.
-Ce vrei sa zici? intreaba fata speriata ducandu-si mana la gat.
-Esti vampir acum. Unul vegetarian si sperios, dar totusi un vampir! ii zpune Zero.
-Nemernicule! Ce mi-ai facut? Vei plati pentru asta! striga Mayame aruncandu-se cu mainile in camasa lui.
Zero se uita la ea zambind oarecum ironic si ii despinde mainile din pieptul lui.
-Te agiti prea tare, ai fost o fiinta demonica, nu te vei inmuia ca Misha, dar nici nu vei mai fi niciodata Fetch. ii spune Kamane.
Zero o aseaza usor pe canapeaua pe care satea el in timp ce el se ridica. Fara sa stie de ce Mayame a rasuflat usuata ca si cum ar fi sapat de o povara foarte grea care ii apasa sufletul. Se simtea mult mai bine acum, vedea lumea cu alti ochii la fel si persoanele din jurul ei.
-Chiar ti-a pasat de mine atunci cand te-ai bagat in fata mea? o intreaba Zero.
-Nu mi-a pasat niciodata de tine! te urasc! Am ramas in fata ta pentru ca...fiindca...nu am mai putut sa plec! se scuza purin rosie in obraji Mayame. Totusi...Eyes nu va spus nimic?
-Decat ca i-a facut placere sa aiba o stapana atat de diabolica si ca nu la deranjat ca era sa moara! ii spune Zero. Un tampit!
Mayame ramane tacuta pa canapea, ii parea rau ca il pusese in pericol pe inger, el a fost mereu bun cu ea. Se pare ca trebuia sa se obisnuiasca cu regretele si sentimentele bune, desi ii era teama de ele si nu vroia. Deodata este deconectata de la gandurile ei de catre Zero care o prinde de mana.
-Haide, Yuki, trebuie sa mananci si tu ceva!
-Yuki? Nu functionezi cum trebuie? nu sunt Yuki! striga mayame.
De data asta in vocea ei nu mai era atata furie mistuitoare.
Zero se intoarce spre ea si zambeste:
-Nu sunt nebun, sunt sigur ca Yuki traieste prin tine...Mayame.
Fata se uita uimita la el, nici nu si-a dat seama ca Zero inca  tinea de mana. Cu toate astea a mers cu el pana la bucatarie.
-Se pare ca Zero a regasit-o pe Yuki...mi-ai lipsit...surioara. spune ca pentru el Kaname.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zero a tras-o dupa el pana afara in mijlocul zapezii. Din cer fulgii de nea valsau cazand spre trupurile lor calde. Zero era mai fericit decat il vazuse ea vreodata. Aproape ca ii era teama de toata aceasta fericire a lui. Vamirul era la cativa metrii de ea prive in vazduh. Mayame vine langa el privindu-l suspicioasa, ii pune usor mana pe fata ca sa il intoarca spre ea.
-Esti bine? il intreaba Mayame nelinistita.
Zero o ia usor in brate si ramane asa cu ea in brate pentru 2 minute. Mayame incerca sa se elibereze, dar nu se putea compara cu un vampir.
-Preferam sa ma urasti...ii spoteste lui Zero.
Zero ii da drumul din brate si se indreapta spre casa, din cauza frigului si a unui frulg care i-a cazut pe nas, fata a stranutat. Vampirul se intoarce spre ea si o prinde de mana.,Mayame isi trage fruioasa mana dintr-a lui.
-Speram ca te-ai intors Yuki, dar se pare ca m-am inselat. spune zero plecand incruntata.
Pe cat de cald si blanda a fost cu cateva secunde in urma pe atata de rece a devenit acum. Mayame simtitse asta, ar fi vrut sa i-o aduca inapoi pe acea Yuki, despre care nu stia mai nimic, desi ii cunostea chiupul. In ciuda frigului nu s-a intoars in casa dupa Zero ci s-a indreptata spre padure. Merge ce merge printre brazii care incercau sa ajunga la cer inzapeziti, cand aude o voce care sopteste: 'Ajutor!'. Se intoarce, dar nu vede nimic, nu ii era teama asa ca a continuat sa mearga, vocea devenea din ce in ce mai puternica. Fara sa vrea se indrepta tot spre directia din care venea vocea.
In spatele unui copac in zapada vede o fata intinsa pe burta cu fata in pamant, tremura de frig si majoritatea trupului ei era acoperit de zapada. O ridica incet si spre surprinderea ei, era chiar Yuki, iubita lui Zero.
-Yuki?! exlama fata uimita.
-Ajuta-ma... spoteste aceasta.
A incercat sa o ridice in spate , dar era prea grea sa o poata duce, asa ca s-a intors acasa, asta dupa ce a rezemat-o de un copac. A dat buzna in casa si a alergat intr-un suflet spre camera in care stia ca stateau cel mai des, chiar cand sa deshisa a ezitat putin in fata usii. De ce ii pasa atat de mult de Yuki? Pana la urma era doar o neunoscuta, dar daca ei defapt ii pasa de altcineva? Daca ii pasa de Zero sau kaname? Carorea dorea sa le redea sora si iubita?
Respira adanc si deschide usa. Cand cei doi au privit-o era livida la fata si trmura de frig. Zero isi intoarce privirea in alta parte, nu dorea sa o vada, dar Kaname s-a indreptata spre ea si a intrebat-o ce a patit. Printre gafaieli a reusit sa rosteasca:
-Yuki...e in padure...
Zero se ridica furios si isi infige mana in gatul ei. Avea ochii rosii gata sa o omoare. Mayame nu se zbatea statea pur si simpul, nu ii pasa daca o va omori.
-Nemernico! Este doar un joc de-al tau! Din cauza ta e moarta! Am fost un prost ca am crezut ca s-a reincarnat in tine! striga Zero la ea izbind-o de usa.
Kaname il calmeaza si o ia pe Mayame langa el, ca Zero sa nu o mai poata rani. Mayamei aproape ca ii era dor de afectiunea pe care o simtise mai devreme din partea vampirului cu parul alb. Incerca sa o inabuse si sa o ingroabe adanc in inima ei, nu doarea sa aiba nici o slabiciune. Trupul lui Kaname era rece, ar fi vrut o jacheta sa o puna pe ea, dar nu a spus nimic.
-Poate ca spune adevarul. spune Kaname. Du-ne la Yuki!
Mayame pleaca inaintea lor fara sa ezite, pe la jumatatea drumului insa se opreste macinata de un gand. De ce ii pasa? Ar fi vrut sa mai simta ura de o dinioara si pentru 5 minute pentru Zero, dar nu mai putea, ceea ce simtea acum era o forma mult mai usoara de ura simtita pentru ca s-a jucat cu ea.
Au ajuns in cele din urma la locul unde era Yuki. Indata ce a vazut-o Zero a ramas inmarmurit, s-a repezit direct la ea si a imbratisat-o, Yuki la imbratisat si ea de semenea si l-a sarutat. Mayame s-a intors cu spatele la ei, chiar nu vroia sa-i vada sau sa para necioplita ca se holba la ei. Kaname s-a apropiat si el de Yuki si a imbratisat-o. Nu-i mai vazuse pe vampiri atat de fericiti! Tremura din ce in ce mai tare si a incercat sa paseasca spre casa, dar ii era prea frig. Vampirii nu o mai bagau in seama erau prea preocupati de Yuki. Incepe sa se clatine pe picioare si cade in zapada.
Cand a deschis ochii era in camera ei, avea asa un sentiment de deja vue, tot timpul cand lesina se trezea in acelasi loc, insa de data asta nici macar Misha nu mai era in camera cu ea. Se simtea la fel de singura ca si pana acum, ar fi vut ca Eyes sa fie langa ea si sa ii tina ompanie, dar el era departe, ea se purtase urat cu el si nu mai indraznea sa-l caute. Se ridica din pat si iese incet pe coridor, nu vroia sa o auda ceilalti. Yuki o vede cand a trecut prin fata sufrageriei si a strigat-o. Ii aflase numele de la cei doi vampiri. Kaname o prezentase ca fiind Mayame, tocmai devenit vampir si fost Fetch. Pe cand Zero a spus doar 'Mayame, nu e asa de importanta...'.
Mayame se codeste putin iar apoi intra in sufragerie. Yuki era foarte draguta, au inceput sa vorbeasca, fata vampir vroia sa afle cat mai multe despre Mayame. Era prima peroana care a avut aceasta curiozitate legata de ea.
-Vrei sa iti fac parul? o intreaba Yuki.
Mayame o priveste uimita si ii raspunde incet:
-Bine..
Yuki a dus-o la ea in camera si a inceput sa ii cuafeze parul.
-Ai un par foarte frumos si matasos. ii spune Yuki.
-Multumesc...sopteste Mayame.
-Nu te musc! Poti vorbi mai tare!
-Bine!
Peste catva timp Yuki ii terminase cuafura, ii prinsese doua sufite la spate intr-un fel de coc si din alta suvita i-a facut o codita impletita. Ia dat si niste haine de la ea, deorece Mayame era in pijamale. Apoi a dus-o sa le-o arate celorlalti care inc aerau in sufragerie discutand. Mayame nici nu stia cum arata, nu se putea vedea in oglinda.
Yuki deschide usor usa si o impinge pe Mayame in sufragerie. Aceasta ii privea pe cei de acolo sa le vada reactia. Kaname se uita admirativ la ea, nici Zero nu ramasese indiferent.
-Aratati minunat, domnisoara Mayame! Nu stiam ca aveti un corp atat de frumos! o complimenta Misha care stergea praful.
-Sunt de acord cu ea. spune Kaname.
Mayame simtea un sentiment nou pentru ea, era rusinata, simtea sangele cum ii urca in obraji parca incalzindu-i. Se uita la chipurile lor, Yuki zambea cu blandete, Kaname o sorbea din priviri, iar Zero se uita pe furisi la ea, mai mult era cu ochii la Yuki. In timp ce Misha ramasese nemiscata.
-Puteti ca va continuati treaba! le spune Mayame.
Yuki se aseaza langa Zero pe canapea, iar Mayame pe un fotolui mai departe de ei. Se gandea la Eyes si se intreba daca el inca mai era suparat pe ea.
-Ce este Mayame? o intreaba Yuki.
-Nimic...ma gandeam. raspunde aceasta cu babia sprijinita in mana.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Nu ii placea in ce se transforma, era din ce in ce mai delicata, mai timida, ii era mereu teama sa nu ii dernjeze pe cei din jurul sau, parca se transforma in Misha! Nu suporta acest gand! O facea sa ii fie teama de ea insasi si de ce ar putea sa i se intample daca va fi atacata de cineva daca nu va avea curajul sa se opuna? Gandurile acestea o suparau si nu-i dadeau pace nopti intregi.
Totul parea sa fie soare si flori in casa vampirilor, atata Zero cat si Kaname se bucurau de sosorea lui Yuki. Cel putin asta arata aparentele. Yuki era exagerat de draguta, ei bine e era foarte draguta si inainte, dar acum parca era un ingeras. Zero inca mai ducea dorul sangelui Mayamei, acum nu o mai putea izbea de pereti si nu mai se putea hrani cand vroia el. 
Intr-o zi Mayame a vazut apropiindu-se pe coridor o umbra de dupa un colt. Parea sa fie un demon cu coarne, gheare si coana, dar cand s-a apropiat a vazut-o pe Yuki si pe nimeni altcineva. Pe moment a dat vina pe oboseala si pe lumina slaba de pe coridor, asta pana intr-o zi cand l-a vazut pe Kaname foarte ingardurat stand pe canapeaua din camera lui intreptata spre gemul acoperit cu o draperie. Fata a intrat incet in camera lui, se sfia sa intra in camera unui barbat ca nu cumva sa il deranjeze sau sa creada ceilalti ceva rau despre ea. A inaintat la fel de usor spre canapea si si-a aplecat capul usor peste spatarul acesteia. A ramas asa cam 2 minute, dupa care Kaname a ridicat privirea spre ea si a tresarit.
-De cand esti aici? o intreaba pe fata.
-De ceva vreme. Ma intrebam ce este cu tine..nu esti in apele tale.
Kaname ii zambeste si o mangaie ca pe o sora mai mica pe fata:
-Multumesc pentru grija, e ciudat ca vine din partea ta, dar nu am nimic!
-Nu te cred! Se vede in ochii tai ca ma minti. De ce nu-mi spui adevarul? Nu crezi ca sunt o persoana de incredere? Sa stii ca desi nu mai sunt ca inainte, m-am mai inmuiat, inca iubesc dreptatea si pot tine un secret!
Kaname se uita cu multa atentie la ea, se ridica de pe canapea inchide usa, asta dupa ce se asigura ca nu era nimeni pe coridor si se intoarce poftind-o sa ia loc pe canapea.
-E greu de spus...nici nu vreau sa cred asta, dar am impresia ca Yuki nu esti chiar ea..
-..si eu am vazut ceva ciudat lagta de ea am dat vina pe oboseala si pe faptul ca holul nu este atat de bine luminat. il intrerupe Mayame.
-Ce anume ai vazut?
-O umbra care parea sa fie a unui demon nu a unei fete, stiu ca voi vampirii..brusc se opreste caci isi amintise ca acum si ea era vampir, apoi continua...ca noi vampirii suntm un fel de demoni nocturini, dar nu am mai auzit ca un vampir sa aiba coarne.
-Nici nu avem. Umbra pe care ai vazut-o avea cumva si gheare si coada? o intreaba vampirul.
Fata ii raspunde afirmativ. Kaname se ridica de langa ea si se duce pana in dreptul geamului, se gandeste o clipa si apoi se intoarce spre Mayame:
-Cu siguranta a venit sa ne elimine. Nu trebuie sa-i aratam ca noi stim ce are de gand ci sa se comportam ca pana cum. se opreste cateva momente cat vine langa Mayame si ii pune mana pe umar. Contez pe tine!
Mayame incuviinteaza din cap si iese din camera lui. In spatele ei aude o usa deschizandu-se si un chicot. Mayame simte un fior rece pe sirea spinarii. Se intoarce si o vede pe Yuki cu chipul neschimbat. Vampiroaica vine langa ea si ii pune mana dupa gat zambind.
-Ce faceai acolo? o intreaba cu o privire curioasa facand semn spre usa de la camera lui Kaname.
-Eu? Am mers sa-i spun ca am sa plec la o scurta plimbare prin oras. se scuza repede Mayame.
-Si pe mine nu ma chemi?
-Daca vrei poti veni cu mine.
Yuki ii da drumul si se intoarce in camera ei ca sa se schimbe. Mayame pleaca si ea si isi ia o pereche de pantaloni si o bluza peste care pune o geaca. A iesit din camera inaintea lui Yuki si o astepta pe aceasta in salon. Acolo vine si Zero care se uita cam urat la Mayame ca de fiecare data, dar parca si el avea o neliniste. Peste putin vine si Yuki si au plecat amandoua.
Mayame a observat o schimbare in comportamentul ei, deobicei nu pleca de acasa fara sa nu-l sarute inainte pe Zero. Foarte rar sa intampla sa nu se intample asta, doar daca el nu era in aceeasi incapere cu ea, iar acum a trecut pe langa el si nimic. Nici unul dintre ei nu au spus nimic.
Yuki o tragea pe Mayame prin fiecare magazin pe care il vedea. O data cand a prins-o de pana i s-a parut ca avea mana mult mai calda decat a ei sau a lui Zero. Intr-un magazin din gresala Yuki o impinge intr-o baiat. Mayame cand ridica privirea ramane incremenita in fata ei se afla Eyes. Ii era oarecum rusine sa dea ochii cu el insa baiatul fara pic de retinere o imbratisat-o bucuros ca o vedea apoi a facut o plecaciune cordiala in fata ei si ia spus 'stapana'.
Mayame l-a prins de umeri si a incercat sa ridice. Se simtea si mai prost! Cu privirea plecata si-a cerut scuze de la el pentru tot ce i-a facut.
-Stapana mea, de ce iti ceri scuze de la mine? o intreaba Eyes luandu-i capul in maini si ridicandu-il din podea. Unde sunt ochii aceia plini de ura si dusmanie pentru lumea aceasta neagra?
-S-ai stins o data du transformarea mea intr-un vampir vegetarian..ii raspunde fata trista. E o porcarie! Vreau sa fiu iarasi ca inainte!
Eyes o ia in brate si o strange usor la piept. Fetei ii era rusine de Yuki, de oamenii din magazin, de toti care se uitau la ea mustrator sau batjocoritor. Intr-un impuls de monet l-a impins pe Eyes de langa ea:
-Sa nu te mai apropi de mine, nemernicule! Ai auzit?
Imediat a iesit cu Yuki de acolo, era intr-un fel fericita ca si-a dat seama ca nu devenise chiar o leguma. Cat despre Eyes, el nu avusese nici o intentie rau voitoare ci doar se bucura ca o reintalnise. Mayame nu stia ce sa credea avea impresia ca facuse asta doar ca sa isi bata jos de ea si sa o fata de ras. S-a intors cu Yuki la casa vampirilor si a intrat direct in camera ei fara sa-l salute pe Kaname pe langa care trecuse fara ca macar sa-l observe.
-Ce a patit? o opreste Kaname pe Yuki.
-S-a intalnit cu un baiat cu parul alb si acesta a imbratisat-o, i s-a plecat si i-a spus 'stapana', iar ea si-a cerut scuze de la el si l-a pus sa se ridice si atunci cand a luat-o in brate s-a simtit oribil, probabil ca a vrut doar sa o faca de ras... ii explica Yuki.
-Ingerul...sopeste Kaname.
-Cine?
-Este o poveste lunga, un inger i s-a plecat in lupta si ea l-a pus sa-o protejeze cu pretul vietii. eplica cat mai scurt Kaname apoi pleaca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame era in camer ei pe pat si se uita pe geam ingadurata. Ii era teama sa nu afle Kaname si Zero. De Zero ii era sa nu o ia peste picior, iar Kaname nu stia de ce nu vroia sa afle. S-a ridicat din pat peste catva timp dandu-si seama ca nu aveau ce sa-i zica si mai ales ca nu trebuia sa se consume ea pentru un 'nemeric' cum il numea mai nou pe Eyes.
Mai pe seara cand a iesit din camera sa mearga la baie s-a intalnit cu Kaname, acesta nu i-a spus nimic ci doar i-a zambit asa cum facea mai mereu. Mayame a intrat la baie, a dat drumul la apa sa curga in cada si a iesi putin din baie si s-a dus la un balcon din spatele casei. Acolo i-a vazut pe Zero si Kaname cum au incoltit un om fara aparare si l-au sfasiat cu ghearele si coltii. Aceasta scena i-a produs un fior care i-a strabatut intreg corpul. Kaname a vazut-o la fel si Zero si au urcat la ea pe balcon. Zero s-a apropiat de ea asa cum facea atunci cand vroia sa o muste de gat, dar s-a oprit chiar in ultima secunda.
-Ti-a fost teama? o intreaba vampirul razand. Am mancat deja si apoi sangele de vampir care il ai acum nu este nici pe departe la fel de bun ca cel de dinainte.
-Nu am de ce sa-mi fie teama de tine! Nu mi-a fost niciodata si nici nu-mi va fi frica de unul ca tine! ii spune fata privindu-l drept in ochii lui reci.
Zero o prinde de barbie cu doua degete si ii misca capul cand spre stanga cand spre dreapta privindu-i trasaturile si privirea.
-Nu mai sunt la fel de asprii, parca s-au mai imblanzit! Ce spun eu 'parca'? Sunt blanzi ca ai unui iepuras! ii zice vampirul cu par argintiu batjocoritor.
Fata furioasa il lovese peste mana si il impinge de langa ea spunandu-i sa-i dea pace. Mayame se astepta ca Kaname sa-i spuna lui Zero sa o lase in pace, dar acesta nu zicea nimic statea in loc privindu-i cu ochii rosii ca si sangele cu care se hranise.
Mayame zaboveste cateva secunde privindu-l, dar imediat dupa asta se intoarce in baie amintindu-si de apa care o lasase sa curga. Cand a intrat acolo a observat ca apa daduse pe dinafara, s-a repezit repede la robinet si a oprit-o, apoi a luat un mop si a inceput sa stranga apa. Yuki a trecut prin fata baii si a vazut-o:
-Ce ti s-a intamplat? Ai urme pe fata si gat.
-Este din vina lui Zero! Imi pare rau, dar iubitul tau e un nemernic! Mereu se ia de mine! spune Mayame furioasa aruncand mopul.
-Nemernicul de mine! spune Zero cu o voce usor subtiata.
Fara ca ea sa-l vada a venit in fata baii pentru ca o vazuse pe Yuki si vroia sa-si petreaca timul cu ea. Mayame se uita urat la el si inchide usa cu cheia. Yuki chicoteste si il ia pe Zero de mana si pleaca cu ea.
Mayame s-a scufundat in spuma din cada si intra intr-o stare de amorteala. Aproape ca adormise in cada cand si-a data seama ca a stat prea mult iar pielea i se incretise pe degete. S-a sters cu un prosop curat si si-a luat pe ea halatul si s-a indreptat spre camera ei.
-Zero e cam exagerat uneori, nu? se aude o voce din spatele ei.
Mayame se intoarce strandadu-si hainele la piept putin rusinata de felul in care era imbracata. In fata ei il vede pe Kaname care statea sprijinit de un perete si isi trecea mana prin par. Ochii ii erau la fel de rosii ca si atunci cand Mayame l-a vazut pe balcon.

Aproba din cap tinand fruntea putin inclinata spre pamant.
-Asa a fost el mereu, sa nu pui la suflet.
Vampirul a observat ca era rusinata de postura in care se afla asa ca a scurtat repede vorba, oricum nu avea el chef sa converseze cu cineva spunadu-i ca o asteapta cineva in sufragerie. Fata a plecat imediat sa se schimbe si a mers alaturi de el in sufragerie.
A pasit incet si intrebatoare, nu stia cine ar putea fi acolo. Insa cand intra il vede pe Eyes zambindu-i. S-a imcruntata si a vrut sa plece, dar kaname a oprit-o spunandu-i ca nu este frumos sa plece.
-Ce si tu tii cu el? intreaba Mayame iritata.
-Asculta doar ce are de zis! o indeamna kaname.
Mayame se intoarce spre Eyes si se apropie 4 pasi intrebandu-l de ce a venit. Eyes  ii raspunde cu seninatata:
-Nu am intentionat s ate fac de ras sau sa imi bat joc de tine cand te-am imbratisat ci doar asa am simtit, nu mi-a pasat daca tu vroiai sa mor sau de cat de groaznic te comportai cu mine, eu tin la tine, inca te consider stapana mea...
-...dar eu nu mai sunt FEtch!Sunt un vampir! il intrerupe Mayame.
-Stiu, dar nici nu mi-am dat seama cand a inceput sa imi placa sa lucrez pentru tine si sa imi petrec timpul cu tine....te-asi intreba, daca ai vrea sa vi si sper sa nu par prea indraznet, ai vrea sa stai la mine? o intreaba condindu-se Eyes.
-Sta destul de bine si aici, are o camera curata unde sa doarma, are o baie calda si mancare la disctretie plus o mai are si pe Yuki, nu vad de ce ar vrea sa plece de aici. intervine Kaname.
Mayame il priveste cu doara ochiului nu se agita era calma ca intotdeauna, Eyes nu a mai avut ce sa-i spun asa ca inainte de a pleca a intrebat-o pe Mayame daca mai este suparata pe el.
-Asi putea sa te intreb la el. spune Mayame.
-Tu? Niciodata! Nu am de ce sa fiu suparta pe tine. imedia dupa ce spune asta Misha, la chemarea lui Kaname, il conduce la iesire.
Mayame se intoarce spre Kaname si il intreaba codinudu-se daca lui chiar ii face placere ca ea este acolo.
-Nu uita ca amandoi avem aceeasi idee! vine raspunsul sau scurt si la obiect.
O data ramana singura in camera Mayame incepe sa se poveasca cu palmele in frunte si sa se faca proasta. Nu intelegea ce a fost in capul ei cand l-a intrebat asta? Putin rusinata s-a retras in camera ei, insa nu a avut somn in noaptea aceea asa ca a iesit la balconul din camera sa sa priveasca luna. Fara sa vrea privirea i-a fugit spre balocunul de la camera lui Yuki. Acolo a azut-o pe ea si pe ZEro sarutandu-se.
-Mai abtinseti-va! exclama in gand Mayame si isi muta privira in alta parte. Iinsa un impul necunoscut o facea sa se uite inspre balconul lui Yuki, desi ea nu vroia asta, de doua ori s-a opus acestui impuls, insa a treia oara a intors privirea spre cei doi. A vazut-o pe Yuki cu ridica un cutit de argint dorind sa-l infiga in spatele lui Zero.
-Zero! Ai grija! striga Mayame sarind in balcon.
Yuki arunca cutitul intr-un morman de zapada de sub balconul ei. Mayame se repezise spre ea sa sa o opreasca, dar nu mai avea de ce sa  prinda de maini. Zero furios o apuca de umar si o izbeste de peretele exterior al casei.
-CE ai? Nu stiu ce se intampla cu tine in ultima vreme! Nu esti decat o pustoaica razgaiata care cerseste atentia mea si a lui Kaname! Abtine-te! striga la ea Zero dandu-i o palma.
Mayame furioasa il zgarie pe fata si tipa la el:
-Poate ca sunt doar o pustoaica, dar nu cersesc atentia nimanui! Iar tu il loc sa ma jignesti ai face mai bine sa imi multumesti! Demonul acesta a incercat sa te ucida!
-Nu mai vezi bine sau ai innebunit?! E Yuki! I-am spus eu ca greseste cand se comporta frumos cu tine!
Zero statea cu spatele la Yuki si cu fata la Mayame, din unghiul din care statea Yuki, Mayame nu o putea vedea. Aceasta a profitat de acest lucru si e faptul ca Zero era prea ocupat sa tipe la Mayame si sa o jigneasca a scos un alt cutit tot de argint pe cate a vrut sa il infoga in spate, insa Zero a intors deodata mana spre Yuki si a prins-o de gat.
-Chiar crezi ca nu te-am simiti? o intreaba pe Yuki razand.
-Dar...tu..adica.. erai atat de ocupat sa tipi la ea incat parca nu mai vedeai si nu mai auzeai! spune Yuki aratand spre Mayame.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zero o strange mai tare de gat si ii spune apasat:
-M-am folosit de ea ca sa te fac sa crezi asta, demonule! De ce nu-ti arati fata aia pocita? Nu meriti sa ai un chip atat de frumos!
Demonul inchide ochii zambind si isi arata adevarata forma. Era inalt, cu pielea neagra si paroasa, cu o coada in spate, gheare si coarne in crestetul capului.
-Iata-ma! striga de rasuna padurea si apoi incepe sa rada zgomotos.
O loveste pe Mayame daramand-o de  pe balcon si se arunca spre Zero ca sa-l darame si pe acesta. Fata se prinsese de una dintre balustradele balconului si vroia sa se ridice, insa Zero a prins-o de picior ca sa o traga dupa el si a reusit. El a cazut cu demonul pe zapada moale luptand, iar Mayame pe un troian se sub balcon. Din cauza inaltimi de unde cazuse se scufundase pana la gat in zapada rece. Se ridica repede de acolo si fara sa se scuture de zapada vrea sa sara in ajutorul lui Zero, insa acesta ii spune sa nu se apropie. Fata se indeparteaza de el si se indreapta spre locul unde cazuse cutitul din argint, se aseaza in geununchi si incepe sa-l caute prin patura de omat care acoperea pamantul. In timp ce il cauta s-a taiat la mana in lama lui si deodata s-a simtit foarte slabita. Argintul este unul dintre lucrurile care afecteaza cel mai mult vampirii. Adesea vanatorii de vampiri foloseau pusti cu gloante de argint ca sa-i doboare.
Cu toata durerea pe care o simtea, ia cutiul in mana si se napusteste asupra demonului chiar cand il tinea aplecat  pe Zero peste o parpastie. Vmapirul era si el salabit deoarece demonul isi turnase argint pe gheare. Mayame se arunca asupra demonului vrand sa-i infiga cutiul in cap sau oriunde, important era sa-l raneasca, insa bestia o loveste cu o gheara si o arunca in prapatie. Zero reuseste sa arunce demonul de pe el si se ridica pentru asi pregati atacul. Monstruozitatea nu arata nici cea mai mica urma de teama, radea mai tare ca niciodata si era din ce in ce mai oribil.
Mayame se prinsese de o radacina si incerca sa se catere pe aceasta, a dat drumul cutiului din cauza ca o slabea tot mai tare. Bineinteles ca stia toate metodele in care poti ucide un vampir inca de cand era Fetch, dar nu se asteptase sa o afeteze atat de tare argintul. Kaname auzind zgomotul de afara vine si el si din cateva miscari il sfastie improscand cu sangele lui nemernic in toate partile. Era murdar din cap pana in picioare de sangele demonului si Zero la fel, sangele ajunsese pana si la Mayame care isi itise capul chiar cand a aparut Kaname. Acesta ii intoarce spatele si se indreapta spre casa spunandu-i lui Zero sa o ajute sa se ridice si sa se intoarca si el.
Abea atunci a vazut Mayame cat este de puternic Kaname si cat de dur. Zero a refuzat sa o ajute asa ca a fost nevoita sa se ridice singura, era plina de zapada si uda din cap pana in picioare. Era singura in puterea noptii, nu ar fi vrut sa mai intre in casa, vroia sa fuga in padure, nu mai suporta sa dea iarasi de privirea mustratoare a lui Zero, in sufletul si mintea ei era o lupta continua, pe deoparte lupta vechea Fetch, demon, si pe de alta parte noua ei postura de vampir bland. Cel mai bun lucru pe care ar fi putut sa-l faca era sa incerce sa le echilibreze. DUpa cateva momente de zbucium s-a hotarat sa intre in casa fie ce-o fi.
A intrat mai sigura pe ea ca niciodata in casa si a mers fara sa i se auda pasi de-a lungul coridourului care duce la camera ei. Deodata simte o mana care o prinde cu putere si o izbeste de perete, deja se obisnuise cu toate aceste izbituri si stia cine este de fiecare data.
-Sper ca acum esti multumita! M-ai facut sa sarut un demon si mi-ai creat sperante false! Ar fi trebuit sa stiu ca ce-i o data pierdut nu mai poti regasi! Asta ar trebui sa-ti intre si tine in cap! ii spunea Zero batand-o cu farful degetelor in cap.
-Nu aveam de unde sa stiu eu ca nu este Yuki a ta! Semana leit cu ea si nu vroiam decat sa ajut! Te-ai vazut cat de incruntat esti si cat de tafnos? Vroiam sa fi asa cu erai atunci cand m-ai luat in brate! Ca sa pot avea si eu o viata linistita, nu cand mi-e lumea mai draga sa fiu arunca intr-un perete! striga Mayame la el indepartandu-i mana.
Se uita fix in ochii lui cu o seriozitate grava si apoi pleaca in camera ei. S-a schimbat in pijamale si apoi s-a pus in pat, era nervoasa din cauza lui Zero, simtea un fel de ura pentru el. Toata noaptea nu s-a gandit decat la cat de mult i-ar fi placut sa-i dea una lui Zero, la privirea dezamagita a lui Kaname si la Eyes care o invitase sa stea la el. Desi in acest moment acesta era cel mai bun lucru pe care il putea face ceva parca nu-i dadea voie sa plece.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Din cauza ca in noaptea aceea nu prea a dormit, de dimineata avea ochii incercanati, in zadar a incercat sa le faca sa dispara. Misha a auzit zgomote la baie la o ora atat de matinala si nu stia ce-i cu tot acest zgomot, asa ca s-a indreptata timida si acolo a vazut-o pe Mayame, parea mai livida ca niciodata. Cu vocea tremurandu-i o intreaba ce i s-a intamplat. Mayame nervoasa fara sa raspunda loveste cu mana tot ce se gasea pe suportul din fata oglinzii. Era o absurditatea sa incerce sa isi vada chipul, nici nu mai stia daca mai arata ca inainte. Se intoarce spre Misha cu ochii tristi:
-Spune sincer, Misha! Mai arat ca inainte? Mai am aceeasi privire, acelasi chip? Aceeasi vibratie? Sunt mai frumoasa? Mai urata? Mai inalta? Mai slaba?
Misha era coplesita de toate intrebarile haotice care veneau rapid din partea Mayamei, trage aer in piept si incearca sa-i raspunda la toate:
-Am sa fiu sincera, domnisoara Mayame, inainte aveati un chip frumos, dar toata aceasta frumusete era inabusita de ura din interiorul dumneavoastra pe care o eliberati prin fiecare privire si prin fiecare cuvant, v-am vazut o data cand dormeati si erati la fel de frumoasa ca si acum. Intr-adevar v-ati mai inaltat, ati mai slabit, aratati mult mai bine, in nici un caz nu sunteti mai urata!
Mayame parca se mai calmase ii multumeste Mishei pentru sinceritate si vrea sa plece, dar servitoarea o opreste cateva secunde.
-Domnisoara, de cand ati devenit vampir vreau sa va intreb ceva. Ce va supara atat de tare? Eu cred ca acum va este mult mai bine, aveti o casa, domnul Zero nu va mai atata si nici nu mai incearca sa va omoare, domnul Kaname este atat de dragut cu dumneavoastra si va vorbeste frumos, ce va supara?
-Pana acum nu simteam decat ura, iar acum ca m-am eliberat de Fetch, blestemul vietii mele, in sufletul meu are loc o furtuna de sentimente neintelese si nu stiu cum sa opresc asta! Imi este tot timpul teama sa nu ii ranesc pe cei de aici, ceea ce dinainte nu era o problema, nu ma deravnja daca ceilalti ar fi murit pentru mine sau din dorinta mea, dar acum...vorbele fetei se iveau parca fortat printre buzele fara culoare.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Misha o imbratiseaza cu bunatate, fata simtea toata aceats abunatate din partea ei.
-Haideti, domnisoara! Mi-ar placea sa imi tineti companie cat pregatesc micul dejun. spune Misha zambindu-i ca deobicei.
Mayame acepta. Ambele au iesit din baie si s-au indreptat de-a lungul coridorului spre bucatarie. Bacatarie era mare, spatioasa, cu mobila noua si foarte scumpa, vampirii de aici se respecatu, isi creasera cele mai bune conditii. Mayame se aseaza pe un scaun metalic cu spataurul crem cu unde sangerii la fel ca mobila, gresi ais faianta si o urmarea pe Misha cu privirea cu pregatea totul, cu capul sprijinit in mana dreapta si cu varfurile picioarelor indreptate spre usa. Peste cateva minute s-a ridicat de la masa si a plecat la ea in camera sa se schimbe, inevitabil s-a intalnit cu Zero, insa de data aceasta vampirul nu i-a mai facut nimic si nici nu i-a adresat nici un cuvant, ci doar s-a uitat urat la ea.
A continuat sa mearga spre camera ei fara sa-i zica nimic. A pasit usor in incapere si s-a indreptat spre dulapul ei. A deschis usa din dreapta si a scos de acolo o rochie lunga, lasata pe umeri, fara decolteu, de culoare neagra cu manaecile lungi stranse la inchietura mainii. S-a dat jos pijamaua si a imbracta usor rochia, a luat o clama si s-a prins parul sus, apoi a iesit usor din camera si s-a intors la bucatarie. Cand a ajuns acolo Misha terminase pregatirile pentru micul dejunsi ducea platourile cu mancare in sala de mese. O incapere foarte mare in care nu se gasea decat o masa din lemn masiv intotdeauna acoperita de o fata de masa alba. Mayame stia unde s-a dus Misha, si de asemenea ca unde o va gasi pe ea ii va gasi si pe Kaname si Zero.
A respirat adanc si s-a indreptat spre sala de mese, nu ii era teama sau rusine de cei doi vampiri, ci se simtea vinovata ca le crease sperante desarte, mai ales lui Kaname, car nu o ranise niciodata si de care stia cat de mult a tinut la sora lui, Yuki. A deschis usor usa si i-a salutat pe amandoi, dar a observat ca nu era decat Zero acolo. Acesta statea plictisit cu barbia sprijinita pe mainile incrucisate intr-unul dintre capetele mesei.
-Ia loc! ii spune pe un ton plictist Mayamei.
Fata ia loc la 3 scaune mai jos de el sa nu-l deranjeze.
-De ce stai acolo? o intreaba acesta fulgerand-o cu privirea.
-Ce este gresit unde stau? Stau prea aproape de tine? Te musc? il intreaba ironica si obraznica.
-Nu imi vorbi asa! striga Zero nervos ridicandu-se de la masa.
Dupa doua secunde se aseaza la loc, Misha ii pune mancarea in farfurie fetei si apoi se indreapta si spre vampir. Zero ii face semn sa nu-i puna.
-Domnule Zero, daca nu veti manca, vi s-ar putea face rau! ii spune inocenta Misha.
Zero se uita lung la ea, Misha isi cere scuze si iese din sala.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Au terminat de mancat si Kaname nu a venit, poate ca era inca in camera lui sau prin sufragerie. Mayame ar fi vrut sa-l gaseasca si sa-si ceara scuze, dar nu indraznea sa-l deranjeze.
-Zero? sopteste usor captandu-i atentia vamprului. Vreau sa-mi cer scuze de la Kaname si de la tine, pentru problema si dezamagirea pe care vi le-am cauzat, daca nu asi fi mers atunci prin padure nu asi fi gasit acel demon si nu v-asi fi ranit. Iarta-ma! ii spune fara sa-l priveasca.
-Kaname nu este aici. spune scurt Zero dupa care adauga. Cat despre scuze, tu esti proasta asa ca nu ma pot astepta sa faci nimic bine, dar cu toate astea nu pot sa te alung de aici, esti ca un scai! O data ce te-ai prins de om, greu te mai da jos!
Ar fi trebuit sa se simta jignita? Poate ca da, poate ca nu, dar nu se simtea, pentru ca vocea lui nu mai era la fel de aspra ca dinainate sau poate ca nu o mai afecta pe Mayame.
-Unde a plecat Kaname? intreaba fata privindu-l pe vampir.
-Nu mi-a spus, asa face mereu! exclama nervos Zero.
Se ridica de la masa si se indreapta prin spre usa prin spatele Mayamei, care terminease, si ea, de mancat. Fara ca fata sa-l vada si-a indreptat mana spre gatul ei, dar se opreste brusc si pleaca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Oare unde era Kaname? aceasta intrebare nu-i dadea pace nici Mayamei. Peste cateva minute se ridica de la masa si iese pe hol indreptandu-se spre iesire. Chiar cand mai era putin si puna mana pe clanta vocea lui Zero o opreste.
-Unde pleci? E periculos sa te duci acolo! o avertizeaza Zero.
-Am mai fost afara si nu am murit! Nu am sa patesc nici acum nimic! spune apasat Mayame.
Zero o prinde de mana si o izbeste de un perete apropiindu-se cu coltii de gatul ei alb. Ce facea? Acum era si ea vampir, de ce sa o muste? Mayame il impinge usor cu mainile, dar acesta se apropie tot mai multe.
-Opreste-te! striga fata la el. Nu te mai apropia! zero se opreste pentru cateva secunde. Nu ma lasi sa ies afara ca sa ma ataci? il intreaba nervoasa.
-Afara este plin de vanatori, idioato! S-a deschis sezonul, vrei sa fi una dintre prazi, vampiras? ii spune Zero nervos apasand ultimul cuvant mult mai tare ca pe celelalte.
Vampirul o prinde brusc de brat si intra cu ea in prima camera  si anume cea a Mishei, dar aceasta nu era acolo acum. Zero o arunca pe Mayame pe pat si isi infige coltii cu putere in gatul ei bandu-i din sange. In zadar se zbatea sa scape de el, vampirul nu s-a lasat pana cand nu a secat-o de putere. Apoi a iesit din camera si a mers in biblioteca. Cand Misha a intrat in camera a inceput sa tipe si sa incerce sa o readuca pe Mayame la realitate, dar nu a resusit.
Peste catva timp Mayame s-a trezit foarte slabita cei drept, dar primul cuvant pe care l-a spus a fost"Razbunare!".
A iesit pe geam si s-a indreptata de locul unde erau vanatorii. Unul dintre ei s-a apropiat de ea.
-Ce faci aici, fetito? Te-ai ratacit cumva? o intreaba acesta.
Mayame statea cu capul plecat si boloborosea ceva neinteles pentru nimeni. Vanatorul a venit langa ea ingrijorat din cauza ca ea se legana pe picioare. Fata din fata lui arata bine, el era batran nu ar fi fost buna pentru el, dar avea un fiu mai tanar caruia i-ar fi putut-o face sotie. A venit langa ea si a intrebat-o cum o cheama, dar acesta nu a raspuns, si-a strigat fiul sa vina sa il ajute sa o duca de acolo pentru ca a lesinat. Cand baiatul s-a apropiat de ea, Mayame si-a infipt coltii in gatul lui si i-a baut din sange pana l-a secat de puter i-a luat arma si a tras in tatal sau ca nimeni sa nu afle ca ea a fost acolo. Le-a luat celor doi trupurile si le-a aruncat intr-un prapasitei. Prima inghititura a fost cea mai grea niciodata nu gasise gustul sangelui atata de bun.
S-a intors la casa vampirilor si a mers direct in biblioteca unde stia ca era Zero.
-Te-ai trezit repede! ii spune acesta intorcandu-se spre ea. Intr-un colt al gurii ei observa o urma de sange. Buzele parca ii erau mai rosii si mai carnoase ca pana atunci, ochii ii erau de un rosu stralucitor, iar privirea parca ucidea.
Vampirul a tras-o langa el si a intrebat-o ce este cu ea de arata asa. Mayame i-a raspuns scurt:
-M-am hranit doar.
Isi scoate ghearele si vrea sa-l atace pe Zero, dar acesta se fereste si ataca si el. Amandoi s-au luat la harta pana cand nici unul dintre ei nu a mai putut lupta, avea hainele sfasiate si murdare de sange.

                                                    *
Au treut doi ani si ceva. Fulgii de nea continuau sa valseze din cer spre trupul Mayamei    care dansa prins de farmecul inghetat al ierii, impreuna cu acestia. Era imbracat intr-o rochie neagra stransa pe corp, cu manecile lunghi si lunga pana in pamant. Avea parul lasat pe spate si o priire plina de farmec si visare. Zero statea la unul dintre geamurile casei si o privea din cand in cand incruntat, nu la fel de incruntat ca si mai inainte, dar nici bland. Kaname nu s-a mai intors acasa, Misha era trista din cauza ca a crezut ca acesta era mort, nici Mayame nu era foarte fercita, singurul care era nepasator era Zero, el era sigur ca intr-o zi se va intoarce. Kaname era prea puternic sa poate fi omorat de oamenii obisnuiti. Misha adormise in bucatarie in fata sobei si din cand in cadn suspina, iarasi avea lacrimi pe obraji. Incepuse sa se simta tot mai rau din cauza ca nu mai avea libertata si nici vechea ei viata.
Mayame intra in casa plina de fulgi de nea in par si pe trup si se aseaza pe un fotolui din fata semineului, fara sa-si dea seama a adormit.
Usa se deschide incet si impreuna cu lumian patrunde si silueta unui barbat. Zero s-a dus sa vada cine intrase in casa lor, era nimeni altul decat Kaname.
-Pe unde ai umblat? il intreaba Zero.
-Am incercat sa rezolva o problema legata de niste vempiri din sud. Au fost cam multi si mi-a luat mai mult decat credeam sa scap de ei. Nu le puteam perimite sa spuna lumii de existenta noastra.
-Si pe mine de ce nu m-ai chemat? il intreaba Zero dandu-i un pumn. Ce fel de prieten esti tu?
-Si pe Mayame si Misha cu cine la lasam? ii da inapoi Kaname lovitura.
Zero s-a retras, iar Kaname a mers inainte spre salon, unde era si Mayame. Misha auzind si ea zgomote iese sa vada ce se intampla afra. A fost foarte fericita sa-l revada pe Kaname. Mayame inca dormea inca acesta a intrat in salon. S-a dus langa scaunul pe care statea si si-a aplecat capul spre ea, atunci Mayame a tresarit.
-Acesta este locul meu. ii spune Kaname zambind.
-Kaname! excalama fata rosind si ridicandu-se de pa scaun, ins aKaname ii pune mana pe umar si o aseaza la loc.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Vampirul se aseaza pe un alt fotoliu langa ea. Pe pupilele amandurora se refelecta lumina flacarilor din semineu care se jucau cu aerul din jurul lor. Caldura pe care o revarsau in camera ajungea si la chipul palid al Mayamei. Kaname o priveste cu un zambet pe fata la fel ca intotdeauna, peste putin timp in camera intra si Zero care se aseaza pe canapea, privind-o cu coada ochiului pe Mayame. Brusc o idee rautacioasa incoltii in mintea lui si nu a putut sa nu o spuna si sa o faca pe Mayame sa se simta prost:
-Daca vrei sa te bage Kaname in seama ar trebui sa porti o rochie mai frumoasa, nu vechitura asta!
Mayame se uita urata la el, stanjetita si da sa se ridice, dar nu putea sa plece fara sa nu-i zica nimic.
-Nu imi trebuie sa ma observe nimeni, dar tu in schimb imi cersesti atentia! ii spune pe un ton rautacios si abea apoi iese.
Zero s-a enervat si el, dar nu avea de gand sa-i faca jocul, asa ca s-a prefacut sa nu o aude. Kaname a zambit si i-a spus lui Zero ca este rautacios.

Peste cateva ore, in timpul noptii, kaname si Zero au iesit sa se hraneasca, Mayame auzindu-i ca au iesit a venit si ea dupa ei. Era imbracata doar in camasa de noapte alba, iar parul il avea lasat pe spate. S-a incaltat repede si a iesit dupa ei. Cand s-a deschida usa l-a vazut pe Zero in fata usii, special era acolo, pentru ca stia ca-i va urmarii. Mayame se preface ca nici nu este acolo si s-a indreptata spre Kaname care era mai in fata cu spatele. Zero a prins-o de brat si a tras-o inapoi apropiindu-si coltii de gatul ei. Mayame statea nemiscata nu vroia sa se zbata si sa-l faca sa se simta mandru de ceea ce facea. Vocea lui Kaname il opreste, cand ii spune ca a vazut cativa turisti rataciti prin preajma.
-Intoarce-te in casa, Mayame! ii spune Zero eliberand-o.
-Vreau si eu sa ma hranesc. spune Mayame ii timp ce Zero se inderta de ea.
Kaname intoarce capul si ii vede ochii rosii. Zero vru sa p mai trimita o data, in casa, dar se opri si el cand ii vazu ochii.
-Cand ai gustat sangele pentru prima data de cand esti vampir? o intreaba Kaname.
-Chiar in ziua in care ai plecat tu. ii raspunde Mayame.
Kaname mergea inainte, iar Mayame si Zero un urma lui.  Era o noapte geroasa si plina de mister, lumina lumii era mia slaba ca in celelalte noptii, pentru o secunda Mayame a vrut sa se intoarca, parca nu mai avea pofta de sange, dar nu putea sa dea inapoi, nu in fata lui Zero.
Brusc aceste isi pleaca capul spre urechea ei si ii spoteste ceva:
-Nu ti se pare ca esti prea copila pentru el? Nici macar majora nu esti si el arata ca un barbat in toata firea!
Mayame rosii toata si ii trase o palma:
-Magarule! Nu iti este rusine sa-mi vorbesti asa? striga Mayame la el.
Zero ii pune mana in gat gata sa o omoare, dar kaname le spune amandurora sa se potoleasca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zero ii da drumul la gat apucand-o pe brat si tragand-o dupa el. Mayame se uita la el cu ura, dar si cu mirare. La cativa kilometrii de mers era o cabana unde intotdeauna erau oameni cu sange cald, navalnic si gustos, si mai tot timpul erau tineri indragostiti care isi pierdeau noptile pe afara. Cand i-a vaut Zero si-a amintit iarasi d fost lui iubita decedata, Yuki, Mayame nu simtea absolut nimic, decat o jena pentru ca-i privea cum se sarutau. Kaname s-a detasat de cei doi fara ca cei doi companioni sa-si dea seama, Zero se intoarce spre Mayame ca sa-i vada reactiile, pe suprafata irisului ei trecea din cand in cand cate o licarire rosie care pe cat de repede venea pe atat de repede disparea. Ochii vampirului erau rosii ca sangele proaspat, ii face un semna discret Mayamei cand cei doi s-au despartit. Au atacat amandoi in acelasi timp parca fiind in aceeasi minte. Zero ataca fata, iar Mayame baiatul. Vampirul si-a infipt cu pofta coltii in gatul fetei intepandu-i vena din care a inceput sa curga fluidul vital al groazei. Mayame se apropie incet de gatul baiatului, acesta era inmarmurit, buzele rosii si seducatoare ale fetei se apropiau de gatul lui, nu stia daca sa fie uimit de frumusetea creatrii care il atacase sau sa-i fie teama ce coltii ei cei albi care straluceau in intuneric ca stelele pe patura de abanos a noptii. Abea ii putea simti trupul maldios deaspura lui, iar rochia i se confunda cu zapada care ii inconjura. Buzele ei ii ating usor gatul, inima ii incremeneste, insa si coltii vampiroaicei s-au oprit. Isi astupa dintii cu buzele si se ridica de pe el lasandu-l liber.
Zero, care tocmai terminase sa se hraneasca a vazut-o si a venit furios spre ea, dar a avut grija sa nu-l scape pe baiat pe care si-a pus unul dintre picioare.
-Ce este in capul tau?! striga la ea smucind-o. Daca il vei lasa sa scape ne-ar putea urmarii si apoi sa scape de noi! Nu gandesti nici macar un pic?!
Mayame nu ii spunea nimic primea toate vorbele lui grele direct in fata. Baiatul din zapada ii privea cu curiozitate si nu s-a putut abtine sa nu spuna:
-Vampir nemernic! Vei plati pentru ce i-ai facut iubitei mele! Tu nu stii sa te comporti cu o fata! Pana si pe iubita ta o bruschezi si te porti cu ea ca cu un nimic!!
Intr-un acces de furie Zero ii infige mana in gat si il frange. Mayame statea in spatele lui, gandindu-se la ce a spus victima vampirului. De unde i-a venit lui ideea ca cei doi ar putea fi impreuna? Se urau...nu putea sa tina la o persoana ca Zero! Nu putea simtit nimic pentru el oricat de mult s-ar fi straduit. Zero a fost enervat la culme de vorbele lui. Cum putea sa creada ca un nimic ca Mayame putea sa primeasca de la el un sentiment pe care nu l-a avut decat pentru o singura fata care acum nu mai era acolo. Mayame se apropie doi pasi de el si ii spune sa se intoarca acasa.
-Du-te inainte! Eu mai stau! ii spune Zero pe un ton visator.
Mayame incuviinteaza din cap, dar nu s-a dus acasa, s-a ascuns dupa un copac si a asteptat sa vada ce va face vampirul.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Zero o porneste pe un drum necunoscut ei, asta dupa ce a avut o reactie foarte ciudata, imposibil de deshifrat si de descris. S-a tinut dupa el pana cand i-a pierdut urma. Nu mai stia incotro sa o ia, se ratacise, a inceput  sa mearga prin zapada timp de doua ore, pana cand a dat de Zero. Era ranit, se sprijinea de un copac cu capul plecat, cand l-a vazut astfel a mers direct la el si l-a ajutata sa-si sprijine trupul de al ei ca sa se intoarca acasa. Zero era uimit de atitudinea ei, chiar si ea era uimita, dar asa simtitse atunci pe moment sa-l ajute si asa a facut.
-Pot sa merg si singur! ii zice vampirul plecand de langa ea.
-Uraciosule! se rasteste fata la el. Eu te ajut si tu ma urasti! Imi pare rau ca mi-a fost mila de tine, nu meriti nici macar atata! Nemernicule! dupa ce spune asta se intoarce furioasa cu spatele la el.
Zero se apropie de ea si o apuca de mana tragand-o dupa el spre casa.
-Haide! Stia prea mult pe-afara! ii spune pe un ton mult mai bland.
-De ce esti ranit? il intreaba fata aratand ca-i pasa.
-Nu vreau sa te plictisesc spunandu-ti!
-Nu ma plictisesti!vorbele rostite de ea erau calde si oarecum le spunea cu o anumita retinere.
-M-am luptat cu un clan de vanatori de vampiri care vroiau sa ma omoare. M-au intrebat de tine, pe unde ai umblat de au aflat de existenta ta?
-Nu am umblat pe nicaieri! Nu au de unde sa stie de mine! spune speriata Mayame.
Zero se uita la ea razand. De ce radea din moment ce ea facuse ceva rau? Doar daca nu cumva el glumea.
-Zero! striga fata la el. Cum poti fi atat de nemernic?
Vampirul radea facand muntii si padurea sa rasune.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mayame vine langa el si ii pune doua degete usor pe buze. Incerca sa-l faca sa taca, ii placea prea mult linistea acelei nopti. Luna stralucea, stelele erau pe cer, lupii cantau imnul lor singuratic, o bufnita se auzea din departate, cativa lilieci zburau pe deasupra lor. Intuneric. Frig... Nici nu se mai gandea la Kaname vroia doar sa guste din linistea din jurul ei.
Zero o prinde de mana si o aseaza pe zapada langa el. Mayame privea cerul ingandurata, vampirul se uita lung la ea, era curios sa stie la ce se gandeste. Un zambet mic apare intr-un colt al gurii lui:
-Te gandesti la el, nu?
-Ce? Cum? La cine? intreaba buimacita Mayame.
-Nu te mai preface! Sunt sigur ca acum l-ai fi preferat pe el in locul meu! ii spune pe un ton indiferent.
-Stiu unde incepi sa bati! Si nu-ti pot spune decat sa incetezi! ii spune Mayame apropiindu-se de chipul lui aproape atingandu-i fruntea fara sa-si dea seama. Nu il iubesc pe Kaname! striga Mayame la el.
-Atunci pe cine? Pe inger? intreaba Zero fara sa bage in seama apropiere dintre ei.
-Pe nimeni! striga furioasa la el spargand linistea noptii.
Se ridica furioasa de langa el si vrea sa se duca spre casa, dar brusc Zero o prinde de mana. Fata se zmuceste si el ii da drumul.
-Ce tot vrei de la mine? striga la el. De ce nu ma poti lasa in pace?!
Zero o prinde de brat si o saruta pe obraz foarte aproape de buze. Mayame roseste toata, a vrut sa-i dea o palma, dar s-a oprit imediat. Atunci a aparut si Kaname ca de nicaieri, Mayame a fugid de langa Zero si s-a ascuns in spatele lui Kaname.
-Stiam ca-l placi! ii zice Zero.
Mayame ii spunea intr-un sa o lasa in pace, dar el nu inceta. Atunci furioasa se repede la el si il arunca in zapada.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
-Te urasc! striga furioasa Mayame lovindu-l cu o palma, dar palma nu ajunge pe fata lui caci Kaname o opreste. Fata il priveste inghetata, avea ochii rosii ca si sangele.
-Kaname...? continua sa-l priveasca in ochi pana cand simte ca o lasau toate puterile, incersa sa scape, nu reusea, se apropia tot mai mult de pieptul lui. Se zmuceste brusc si fuge de langa el.
-Iubirea...sopteste Zero indreptandu-se spre casa.
-Ia-o cu tine! ii striga Kaname aruncad-o pe fata in bratele lui Zero. Plecati!
Zero aproba din cap, o ia pe mayame in brate si fuge cu ea prin padure cat mai departe de locul acela. Mayame continua sa priveasca in spate dupa Kaname, a ramas inghetata in bratele vampirului care alerga ca fulgerul printre brazii inzapeziti. Cerul de cristal, stele ca perle, zapada de argint, toate acestea i se asterneau in fata furandu-i privirea si gandurile. Simtea inima lui Zero cum incepea sa bata tot mai mare.
-Zero? sopteste fata.
-Ce s-a intamplat? o intreaba indiferent vampirul.
-Vampirilor inca le mai bate inima, desi sunt morti?
-Daca au fost transformati inainte cand inca erau in viata si nu au murit pana cand nu s-a incheiat procesul de transformare, da.
-Aha...spune visatoare suibarindu-se in sufletul lui. Aproape ca si uitase cum bate inima unui om.
-Zero? sopteste iarasi.
-Ce mai este?
-Ce se intampla cu mine?
-Ce vrei sa spui?
-Nu stiu...inchide usor ochii si adoarme instantaneu.

Simte  o caldura placuta mangaindu-i fata si parca ticaitul unui ceas. Ridica o mana si pipaie prin jurul ei, nu indraznea sa deschida ochii , ii era bine. Simte in mana ei un material aspru , asemanator denimului, apoi ceva asemanator matasei, ridica mana mai sus si simte ca si cum ar atinge un chip, dar pe acest chip se simtea o substanta lichida. Deschide brusc ochii si il vede pe Zero. Era sprijinit de peterele unei pesteri, murdar de sange pe fata si o parte din camasa. O privea trist si vesel in acelasi timp, visator si serior, cu dragoste si ura. Desi s-a vazut in bratele lui nu a indraznit sa se miste:
-Un..de suntem?
Baiatul nu ii spune nimic ci doar ii atinge buzele cu 2 degete. Il privea insistent in ochi, vroia sa afle ce s-a intamplat, dar el nu vroia sa-i vorbeasca. La nu moment data isi da brusc haina jos si o arunca pe foc sa sa-l stingandu-l.
-De...?
Iarasi ii opreste cuvintele.  Ia in brate si dispare cu ea prin intunericul pesterii.
-Poti vorbi. ii aude vocea in intunericul noptii.
-Zero, unde suntem? intreaba pe tonulei de o dinioara, rece.
-Vei afla totul la monetul potrivit! il simte indepartandu-se de ea si il prinde brusc de mana.
-Zero, stai! iti ordon sa stai! ii spune pe aceeasi voce rece.
-Imi ordoni? intreaba intrigat Zero.
-Da! Asta fac! Iti ordon!
-Cu ce drept?
-Cu multe drepturi!
Zero se apropie furios de ea si o prinde de rochie ridicand-o in aer. Era foarte furios.
-Vrei sa ma ranesti? intreaba Mayame.
-Da!
-Macar lasa-ma pe mine sa dau prima lovitura, sunt fata.
Zero rade si o lasa jos si ii spune sa dea. Fata se apropie usor de el, ii pune mainile dupa cap si se ridica pe varfuri pana cand ajunge la buzele lui. Le atinge cu delicatlea lor de petale de trandafir. Zero ramane incremenit. Nu ii venea sa creada ca Mayame, micutul diavol cu are s-a certat tot timpul a facut asta.
Isi duce mainile aproape de soldurile ei si o desprinde de el:
-Te urasc!
Mayame nu ii mai zice nimic si se indeparteaza de el.
-Unde pleci?
-Oriunde....ma duc la kaname poate el o sa imi va lamuri situatia.
-cadavrele nu spun multe.
-Ce?! se intoarce uimita spre el.
-E vampir? Ce vrei?
-Te urasc!
-Vezi? Acum si tu o faci!
Ii intoarce spatele nervoasa si se pleaca singura prin intuneric. Zero o prinde de mana si o trage in bratele lui:
-te urasc! Te urasc! te urasc! Cum indraznesti sa existi? Sa fi atat de rece?
-esti nebun! te urasc!
-Si eu te iubesc!


Timpul trece niciodata nu se opreste. Mayame isi imbraca una dintre rochiile ei negre si iese din camera ei indreptandu-se spre salon. In fata ei apare Kaname, se apleaca si il saluta cu o revelenta. Kaname o ia de mana si o duce cu el in salon. Acolo ii astepta Zero, statea in capul mesei plictisit.
-Ce avem astazi ce mancare? intreaba zero ca si cum ar fi fost rege.
-Ai servitoare! ii raspunde Mayame rautacioasa.
Kaname ii da un cot si apoi se aseza si el la celalalt capat al mesei. Zero o privea insintent.
-ce vreti?! Ma aplecin fata voastra desi ati merita onorati!Aveti pretenita sa ma mai fac si de macare? Ce mari regi credeti ca sunteti? Eu nu sunt sluga nimanui! striga furioasa la ei.
-Trebuie sa ne respecti! ii spune kaname.
Mayame ii intoarce spatele si se duce spre Zero se aseaza pe un brat de la scaunul lui si ii spune:
-Mi se cuvin aceleasi drepturi.
Zero isi infige mana in parul ei. Il priveste fix in ochii parca spunandu-i"indrazneste doar". Vampirul o ia de mana si o intreaba:
-daca vrei sa fi libera dovedeste ca esti puternica!
-Cu multa placere!
O admira, parca era mai frumoasa ca niciodata, ochii in sclipeau, iar parul parea mai matasos ca niciodata. Ia un cutit si ii reteaza o suvita din par. Mayame ia cutitul si in infige in scaunul pe care statea.
-Puppy game. spune razand Kaname.
-Doar la el! sune mayame ridicandu-se de langa el.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ce nesuferit este zero si-mi place faza cu mancarea.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la