3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
3xanime / Fan fiction / Too young...or not Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Sper sa va placa si povestea asta...

too young...or not sper placa povestea asta...

45KB


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
TOO YOUNG... OR NOT




-Ce nu poti intelege, Roxanne? Nu ai mare lucru de facut si oricum o sa o faci pentru binele familiei fiindca familia noastra este stransa cu usa de toti cei carora le datoram bani, iti vine sa crezi ca nu a vrut sa ma mai coafeze fiindca nu i-am mai dat bani si pentru ca stiu toti ca am ajuns sarantoci? TOTI refuza familia Von D fiindca am saracit...eram niste nobili instariti pana taica-tu s-a apucat sa le toarne bastarzi servitoarelor si tarancelor, iar dupa stii ce a urmat? au venit sa ne jefuiasca averea si sa iti manance mostenirea de la bunicul tau, nenorocitele alea m-au adus la nivelul lor pe mine, doamna Von D care eram cea mai respectata femeie din oras! Iti dai seama ca n-au vrut nici sa imi mai livreze rochiile din Franta si nici pantofii din Italia  si mi-au zis ca sunt prea scumpe pentru bugetul meu, realizezi in ce mizerie traim noi acum? si tac-tu se scurge pe sub mesele din baruri cheltuiund si ultimele noastre resurse monetare, betiv nenorocit...daca stiam ca asta se va intampla nu mai fugeam de acasa sa ma marit cu el, astea erau vorbele unei femei la vreo treizeci si ceva de ani inspre patruzeci, cu plete lungi buclata si cu un machiaj extravagant, cu unghii lungi lacuite cu un rosu carmin, cu o rochie lunga pana in pamant din matase cu broderii fine si cu un sirag de perle la gat. De netrecut cu vederea erau ghiulurile cu pietre pretioase de pe degetele ei si bratarile de aur, impunatoare fiind un veritabil specimen de kitsch.
-Mama, dar nu e nevoie sa accept atata timp cat inca avem putere de munca si atatea lucruri pe care nu le folosim si pe care le-am putea vinde, putem munci pamantul si vom putea trai foarte bine din roadele sale iar cu banii castigati din vanzari putem duce o viata decenta, chiar peste medie. Putem renunta la servitori si la toate lucrurile care au devenit un lux pentru noi si asa vom putea trece mai usor, nu crezi? i s-a adresat o fata la vreo 17 ani, cu pletele lungi, intr-o rochie simpla din bumbac, cu sandalute model grecesc, cu parul negru strans intr-o coada de cal, cu ochi si piele de culoarea ciocolatei.
-Tu nu ai cum sa fii fata mea cu gandirea asta infecta a ta, cum ma vezi tu pe mine muncind pamantul sau facand cuat prin casa, ca sa nu mai spun ca nu o sa renunt la nimic findca totul imi apartine, m-ai inteles? Nu degeaba mi-am luat un sot bogat care e un betiv acum, macar de ar disparea de pe fata pamantului, sa-si bea zilele si sa ma lase in pace cate mi-a facut tatal tau daca ai stii nu l-ai mai privi in ochi. O sa ma asculti, si fluturand o scrisoare i-a aruncat-o in fata! O sa accepti si nu ma intereseaza cat de nefericita vei fii alaturi de...cum naiba se numea asta? O sa te mariti cu imbecilul asta de bogatas si o sa-i iei toti banii apoi o sa mi-i dai mie ca rasplata pentru ca am indurat atatea si te-am crescut pana acum fara sa iti lipseasca nimic, este obligatia ta sa ai grija sa fiu fericita si sa nu te aud ca te plangi ca o incurci cu mine!
-Mama, nici nu stii cum se numeste, nu stii nici macar cum este, cum arata si ce comportament are, nici nu l-ai vazut si acum vrei sa ma dai in bretele lui? Scrie clar Francois Dupont dar asta e doar un nume, poate fii oricine de la un vagabond la un presedinte. Oricine poate trimite o astfel de scrisoare prin care sa imi ceara mana si sa se lauda ca va va scoate din „impasul financiar in care va aflati″ un fel mai pompos ca sa spuna ca ma cumpara iar eu nu vreau sa fiu un element de schimb, nu vreau sa ma marit fara sa il cunosc, fara sa il iubesc si fara sa stiu ca el este cel alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii! Vreau o iubire adevarata fara sa conteze valoarea lui financiara si nici averea ori proprietatile, conteaza sa existe intelegerea si comunicarea intre noi iar apoi restul ar veni de la sine.
-Daca nu scri tu scrisoarea aia,atunci iti garantez ca ii raspund eu in numele tau, nerecunoscatoareo! Ti-e greu sa faci un compromis pentru binele nostru? Ai avea de castigat mai ales daca i-ai turna vreo doi plozi fiindca ti-ar trece o buna parte din avere pe numele tau si mi-as recastiga reputatia, numele, respectul, tot! In camera ta si scrie scrisoarea in care ii spui da ca altfel pleci din casa!
-Daca ma obligi macar lasa-ma pe mine sa i-o si trimit la posta,te rog, accepta asta pentru mine... si a asteptat ascultatoare raspunsul mamei.
-Oricum nici postasul nu mai trece pe aici...du-o tu!
-Mersi mama! si luand mai multe coli si un stilou a inceput sa ii scrie:

„Stimate domn Francois Dupont,


          Ma simt flatata de propunerea dumneavoastra,iar cea mai fericita femeie in momentul asta este mama care spera ca dupa casatoria noastra sa beneficieze de averea dumneavoastra dupa bunul plac. Eu una nu va inteleg propunerea mai ales ca nu ma cunoasteti si nu stiti nimic despre mine, nici nu stiti daca voi accepta sau nu cererea: daca as face-o parintii ar fii fericiti, iar daca nu eu m-as bucura cel mai tare de a fii scapat de aceasta situatie in care m-ati pus, aceea de a fii un element de schimb, ma simt cumparata precum un animal de la targ.
.................................................................................................
Va rog respectuos a reconsidera aceasta propunere fiindca nu doresc sa devin o povara pentru nimeni si nici sa reprezint vreun fel de obligatie pentru cineva. Sper ca aceste randuri pe care le-am asternut in graba sa va deschida ochii pentru a nu face o greseala pe care sa o regretati, iar de impasul monetar in care se afla familia mea ma voi ocupa personal. Va urez un viitor plin de succes si fericire alaturi de femeia ce va va fii pe veci consoarta.
                                                     Cu stima,
                                                Roxanne Von D″

Modificat de Nicoletame (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Francois Dupont este un om de afaceri, undeva la 40 si ceva de ani, cu un corp bine lucrat,insa mult prea serios si foarte implicat in afacerile sale, fapt pentru care isi neglijeaza familia...





Modificat de Nicoletame (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Este foarte interesanta si aceasta poveste.
Si Francois Dupont asta, cred ca ar trebui sa-si bage mai mult in seama familia.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Asta ar trebui sa il faca sa inteleaga ca nu pot fi cumparata asa de un necunoscut, pentru Dumnezeu suntem in secolul XXI! Femeile nu se cumpara ca un orice alt bun, iar daca se lasa cumparate nu stiu ca nu vor cunoaste fericirea alaturi de acei barbati daca nu ii iubesc iar sentimentul nu le este impartasit... sa duc asta la posta si sper sa scap cu bine din tot, oricum nu am nimic de pierdut, si-a zis zambind si a iesit in pas vioi din casa sa lase scrisoarea.
Trecuse aproape o saptamana si nu primise niciun raspuns de la Francois,iar mama ei o certase fiindca nu ar fii buna de nimic, ca nu e capabila sa atraga atentia nimanui, ca nu face nimic sa ii aduca inapoi reputatia pierduta si ca cine stie ce i-a scris bogatasului de nici macar nu a primit un raspuns: -Incapabilo, nu poti face nimic cum trebuie, nu poti nici macar sa scri cum trebuie o scrisoare si sa ii spui ce vrea sa auda ca sa il atragi, ca altfel uitandu-ma la tine nu ai cum altfel sa il faci sa vrea ceva de la tine, nu esti buna pentru nimic si si-a dat seama si el, d-asta nici nu a mai dat vreun semn, esti o proasta! si a palmuit-o inrosindu-i obrazul.
Fata a privit-o uluita de ce i se facuse si unde se ajunsese fiindca mama ei nu mai traia in luxul de altadata:-Bine, daca te bucura cu ceva iti voi da tot ce am eu mai scump, o sa renunt si la visele mele si la orice altceva si asa ma vei putea vinde mai usor! a fugit in camera ei si si-a luat cutiuta de bijuterii, le voi vinde si iti voi da apoi tot ce voi lua, nu-mi mai pasa ce vei face cu mine fiindca nu mai ma vezi ca pe fiica ta ci mai mult ca pe o povara, o sa te ajut sa scapi de mine mai usor, nu va mai trebui pe urma sa te mai gandesti la mine ci doar la tine. A strans bine cutiuta si a iesit in fuga din casa inspre amanetul din zona. -Tot ce imi va da iti vor reveni tie, sper sa te bucuri si sa traiesti asa cum vrei, fara vreo grija sau vreun lucru lipsa...
Ajunsa la amanet i-a prezentat tanarului toate bijuteriile de aur pe care le avea, iar dupa o scurta evaluare a intrebat-o:
-Ai neaparata nevoie de bani?
-Eu nu mai am, doar altcineva, cat imi oferiti pentru ele? Sunt valoroase fiindca sunt din aur de 24k iar toate pietrele sunt din cele mai valoroase, luati-le si pe astea, si i-a inmanat cerceii si lantul de la gat, nu-mi mai sunt de nicio trebuinta.
-(Intr-adevar sunt valoroase si tu ai nevoie de bani, orice suma ti-ar conveni fiindca ai neaparata nevoie de o suma buna ca altfel nu aduceai cele mai bune bijuterii... )Nu stiu daca iti pot oferi foarte mult pe ele! si s-a intors cu spatele, moment in care s-a auzit clopotelul de la intrare si a intrat un domn elegant, la aproximativ 40 de ani.
-Aratati-mi va rog modelele de inele de logodna, si sporiti pasul fiindca sunt deja in intarziere!
-Sigur, uitati! Revin dupa ce termin cu domnisoara. Puteti sa va uitati cat e nevoie. Dupa cum va spuneam, domnisoara nu va pot oferi mai mult de....poate 20 de milioane...da, doar atat!
-Va rog sa le analizati cu atentie, nu se poate sa valoreze doar atat, nu fiindca sunt facute pe comanda si sunt modele sofisticate, veritabile...
-M-ati intrebat cat va ofer, ei bine, atat. Daca nu va convine....puteti merge in alta parte!
-Bine, lasati atat, nu-i vor ajunge pentru nimic, chiar nu-s buna de nimic, si-a spus fata in soapta insa barbatul a auzit-o.
-Tinere, mai uita-te o data la bijuteriile astea... stii ca valoreaza de cel putin 3 ori pe atat, iar asta e un diamant bine finisat, asta e un rubin valoros, iar asta...nu-mi spune ca nu i-ai recunoscut valoarea sau incercai s-o pacalesti fiindca ai observat ca are nevoie de bani? Ca daca asta e motivul ar trebui sa iti fie rusine sa profiti asa si ar trebui chemat un agent de ordine sa vada cat de in regula este locul asta, ce aprobari a obtinut, ce autorizatii ii lipsesc...
-Aaaa stati linistit ca doar glumeam, vroiam sa ii dau 40 poate s-a inteles gresit, uite-i domnisoara, astia sunt, si i-a intins un teanc de bancnote incepand sa tremure.
Fata i-a luat si l-a privit pe cel ce o ajutase:
-Va raman indatorata, domnule si va multumesc din suflet pentru ce ati facut azi pentru mine, daca v-as putea rasplati cumva...jur ca as face-o doar ca...
-Nu este nevoie, iar tu vino aici, il vreau pe asta zise aratand spre un inel decorat impecabil cu pietre pretioase sclipind puternic.
-Aveti gusturi bune si rafinate, domnule, logodnica dumneavoastra este o doamna foarte norocoasa...
Roxanna parasise in acel moment magazinul cand a vazut ca domnul nici nu vroia sa i se mai adresezi si tinand banii bine stransi s-a indreptat spre casa:
-Ii sunt recunoscatoare ca m-a ajutat astazi si sper sa fie fericit cu logodnica dumnealui, sigur n-a mai zis nimic fiindca nu a vrut sa intre in discutii cu vreo sarantoaca, oare chiar se citeste pe fata mea ca n-am nicio valoare? si a continuat sa mearga ingandurata. Ii voi da banii astia si apoi o voi lasa ca sa nu-i mai fiu povara, voi gasi un alt loc unde sa stau si voi vedea ce voi face sa imi castig existenta...cu vointa voi trece peste orice si a marit pasul, ajungand acasa si intrand pe usa impunatoare, doar asta mai amintea de bogatia de altadata.
-Mama, unde esti? Trebuie sa iti inmanez ceva pentru toate necazurile pe care ti le-am pricinuit.
Femeia a aparut si a privit-o cu dispret:
-Ce ai avea tu sa-mi dai?
-Astia sunt pentru tot ce ti-am gresit, si i-a intins banii observand sclipirea din ochii mamei ei.
-De unde ai avut tu banii astia? a inceput sa ii numere in timp ce o intreba.
-Am renuntat la toate bijuteriile mele... nu mai am, insa nici nu a apucat sa termine fraza ca a mai primit o palma peste fata.
-Imbecilo, doar atat ai luat pe toate bijuteriile alea? si a inceput sa tipe, lovind-o peste fata in continuu. De ce doar atat? De ce?
Cu lacrimi in ochi fata a incercat sa o calmeze insa nu i-a fost cu putinta:
-Am incercat, chiar am incercat mama insa nu am avut cum sa fac rost de mai mult fiindcan nu a vrut sa mai imi dea nimic...iar momentul le-a fost intrerupt de sunetul de la sonerie.
-Mergi si vezi cine este, daca cere bani inchide-i usa! Fa la fel si daca e taica-tu!
Cu lacrimi siroind, suspinand, cu fata rosie de la atatea palme si vizibil ravasita a deschis usa continuand sa priveasca in pamant; nu mare i-a fost surpriza sa il vada stand in prag pe barbatul din magazinul de bijuterii.



inelul pe care il cumpara Francois pentru Roxanna
http://i149.photobucket.com/albums/s41/ ... e/ring.jpg

http://i239.photobucket.com/albums/ff71 ... A280_1.jpg



Modificat de Nicoletame (acum 13 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Dumneavoastra? si si-a sters lacrimile privindu-l. Va multumesc mult pentru ce ati facut azi, poftiti inauntru, si deschizand usa mult s-a dat la o parte sa ii permita sa intre.
-Cine este? a strigat mama ei din living. Cine a venit?
-Mama, poti veni putin? Avem un musafir...ma scuzati, poftiti  pe aici in living, o sa v-o prezint pe mama. Si l-a condus pana in fata femeii care observandu-l a inceput sa se aranjeze ca sa fie cat mai atragatoare.
-Dar vai, ma scuzati, unde-mi sunt manierele, Roxanne adu tu draga ceva pentru domnul nostru musafir, ce doriti? o cafeluta, o tarie? Dar luati loc, i-a spus aratand spre un fotoliu cu un model clasic. Ne bucuram de oaspetii, mai ales cand stim cine sunteti...Eu sunt doamna Von D, mama Roxannei, tatal ei nu e acum acasa. Vai, vorbesc prea mult si nu v-am lasat nici macar sa va prezentati...i s-a adresat barbatului care continua s-o priveasca vorbind, plictisindu-se.
-Cel mai bine ar fi sa fiu scurt si la obiect. Eu sunt Francois Dupont, iar in momentul acela intrase Roxanna cu tava cu cafea, insa la auzul numelui a scapat totul din maini, a simtit cum totul se prabuseste in jur si a cazut si ea.
-Doamne, ce fata! Roxanna scoala-te si sterge ce ai facut!  a strigat femeia cat putea de tare fara sa se miste si sa-si dea seama ca fata era inconstienta.
Francois se ridicase insa imediat si a luat-o de pe jos in brate adresandu-i-se femeii:
- Fiica dumneavoastra a lesinat, unde este camera ei s-o duc sa se odihneasca pana isi revine?
-(Ma faci de rusine oriunde, trebuia sa faci asta aici cand era bogatasul?) Va conduc eu, a spus femeia politicoasa prefacandu-se ingrijorata de starea fiicei ei, si l-a condus pana la intrarea intr-o camaruta intunecata si mirosind a igrasie.
-Sigur aici e camera domnisoarei? fiindca dupa parerea mea pare mai degraba o dependinta(nu se poate ca viitoarea mea nora sa traiasca in conditiile astea, chiar va trebui sa maresc pasul si sa o iau mai repede decat ma asteptam...)
-Desigur ca e doar un depozit (cum sa recunosc ca e camera ei?) doar nu credeati Doamne fereste ca imi tin iubita mea fiica aici? V-am condus aici fiindca era mai aproape si l-a privit pe Francois care a asezat-o in pat, acoperind-o cu un cearceaf.
-Doamna, s-o lasam sa isi revina si sa ne continuam discutia si cum va mai spusesem voi fii scurt si la obiect, vreau ca fiica dvs sa devina doamna Dupont si sa se mute in resedinta mea incepand chiar de azi, sper sa nu aveti probleme,sau...
-Nu e nicio problema doar ca ma mira cu cata iutime actionati.
-Trebuie sa stiti ca atata timp cat fata va sta la mine, pentru a trece peste deficitul financiar veti primi lunar in jur de 4000$ fiindca nu vreau sa se ingrijoreze gandindu-se la familia ei, totusi exista si alte conditii: vreau sa imi semnati un contract in care sa va dati acceptul si in care sa recunoasteti ca ati luat la cunostiinta conditiile impuse.
-Unde trebuie sa semnez? Doar aratati-mi si imediat s-a facut, a spus femeia cu ochii lucind la gandul unor castiguri substantiale fara vreun fel de munca.
-Sigur nu doriti sa cititi inainte clauzele? Poate nu va convine ceva...
-Ce este sa nu imi convina? Fata se marita, ginerele meu are grija de familia ei si toti sunt fericiti, ce sa mai vreau? Poate doar sa va urez „Casa de piatra!″ si a semnat de indata fara sa citeasca in locurile indicate.
-Poate vreti sa stiti ca fiica dumneavoastra va trebui in primele 6 luni sa se cizeleze si sa urmeze cursurile pe care i le stabilesc eu pentru a deveni o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Intelegeti ca voi investi niste bani in ea si ma astept ca in timpul asta sa ajunga ceea ce eu imi doresc insa daca dupa 6 luni nu va corespunde nivelului cerut atunci v-o voi trimite inapoi acasa...
-Si va trebui sa va inapoiez atunci banii lunari? asta fusese prima si singura grija a femeii la auzirea restului conditiilor.
-In niciun caz, ce e dat nu se ia inapoi insa acum, cu permisiunea dvs. ne vom retrage. Voi chema pe cineva sa o ia pe fiica dvs. pana la limuzina, si a iesit la usa facand semn soferului care a venit de indata. Urmeaz-o pe doamna si adu-o la masina pe domnisoara, dumneavoastra va rog sa il conduceti pana la dependinta si apoi puteti sa va vedeti linistita de viata, i-a spus intinzandu-i un cec de 4000$, si a privit-o cu cata lacomie l-a apucat. Eu ma retrag la masina, sa il ajutati s-o aduca! si s-a urcat in masina asezandu-se comfortabil pe bancheta.(Nu credeam ca se poate sa intalnesc pe cineva asa de lacom si de nepasator de ce i se va intampla unui membru al familiei. Nu-mi puteam lasa viitoarea mea nora sa stea in conditiile astea, acum conteaza doar sa ii aduc impreuna fiindca stiu ca el nu s-ar uita niciodata la o fata simpla ca tine, oricat bine ai vrea sa faci.)
Intre timp soferul o luase pe Roxanna si o adusese la masina: -Unde o asez pe domnisoara? l-a intrebat pe stapan.
-Pune-o pe bancheta din spate, o sa-si revina ea pe drum fiindca o sa dureze ceva pana ajungem, dar acum am terminat cu locul asta. Porneste masina si du-ne la vila fiindca trebuie sa isi cunoasca noua casa!
-Am inteles, domnule! si s-a urcat imediat la volan si a pornit limuzina cu destinatia:resedinta Dupont, aveau de facut un drum lung si plictisitor caci domnul nu a facut altceva decat sa-si organizeze intalnirile de afaceri pe Blackberry si sa-si sune partenerii de business pentru a stabilii diverse lucruri. Roxanna dormise destul de mult si cand drumul era pe terminate se trezise la auzul vibratiilor telefonului de pe masa; a deschis ochii incet si cand l-a observat pe barbat i-a inchis din nou, sperand ca n-a fost observata.
-E bine ca ti-ai revenit  aproape de casa pentru a nu trebui sa te caram pana in camera ta, plus ca ai o zi plina in care iti vei cunoaste instructorii si profesorii tai pentru urmatoarele 6 luni, va trebui sa cunosti casa si sa te familiarizezi cu personalul, sa inveti ce responsabilitati iti revin si vei vedea mai incolo ce a mai ramas.
-Ma scuzati ca imi permit, domnule Dupont, insa ce caut eu in drum spre resedinta dumneavoastra si cum am ajuns aici fiindca nu mai inteleg nimic, stiu ca ...aaa da am lesinat cand am aflat cine sunteti si imi pare rau ca ati asistat la scena de la magazinul de bijuterii, nu am crezut ca...
-Nu conteaza ce ai crezut tu ci ce va trebui sa faci de acum inainte, adica sa asculti tot ce iti spun si sa nu-mi iesi din cuvant, ne-am inteles? si a asteptat raspunsul ei, curios sa afle cum va reactiona.
-Poate pricep eu mai greu dar poate nu ati primit scrisoarea cu raspunsul meu si in plus cu scoala ce ar trebui sa fac? Sa renunt fiindca asa doriti dumneavoastra? Si de ce sa nu va ies din cuvant, nu e ca si cum v-as apartine in vreun fel fiindca imi cunoasteti pozitia cu privire la aceasta propunere  si am mentionat destul de clar ca nu sunt de acord!a rabufnit fata imbujorandu-se de furie si cu bretonul intrandu-i in ochi si dandu-l la o parte de fiecare data.
-(Exact cum ma asteptam de la ea, poate chiar va merge) Poate tu nu ai fost de acord, din cate imi amintesc erai inconstienta,insa mama ta a fost imediat, i-a spus intinzandu-i o copie a contractului. Dumneaei a fost de acord si am considerat de cuviinta sa te iau din locul ala, acum, intr-un fel imi aparti, nu mai poti comenta dupa ce vei citi cu atentie toate clauzele si vei ajunge sa imi dai dreptate.
Fata a citit in fuga tot si a recunoscut semnatura mamei, insa nu-i venea sa creada ca ea chiar fusese de acord in cele din urma. A apucat contractul din ambele capete si l-a rupt in doua: -Acum nu mai exista niciun fel de contract ca sa mai puteti spune ca va apartin, nu mai aveti nicio dovada. Sofer, opreste, voi cobori acum! insa ruga nu i-a fost ascultata.
-Chiar crezi ca iti dadeam originalul? Macar acum cunosti situatia si ca nu mai ai cum sa negi nimic, ne apropiem de casa, incearca sa fii politicoasa, chiar daca manierele nu sunt ceva specific familiei tale! si si-a indreptat privirea spre geam, fara s-o mai bage in seama pe fata ce se afla la doi pasi de el. Imediat ce a oprit masina, Roxanna a tasnit pe usa ramanand uimita de tot insa fara sa uite de rasturnarea de situatie.
-Si acum ce? Mai urmeaza sa aflu ca are cine stie cati copii care sa ma urasca fiindca le iau locul mamei lor, ar trebui sa stie ca nu a fost dorinta mea, ca daca era dupa mine nici nu urcam in masina,insa au profitat ca eram inconstienta, ce aiurea pentru mine. Ce am facut gresit de mi s-a intamplat asta?si a intrebat privind spre cer.



_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Poate nimic sau poate o sa iti placa sa fii doamna Dupont, stapana intregii case, hai inauntru sa ii cunosti pe ceilalti si incearca sa le reti numele, iar in intampinare le-a aparut o doamna mai in varsta care a adus un buchet mare de flori pentru domnisoara:
-Bine ati revenit acasa, domnule! Acesta este buchetul, exact cum ati dorit dumneavoastra si a dat sa i-l inmaneze insa a fost oprita.
-Da-i-l stapanii, si ai idee unde este fiul meu? si s-a indepartat de ele intrand in casa.
-Desigur domnule, este la piscina, astea sunt pentru dumneavoastra, doamna din parte stapanului pentru a va ura un bun venit calduros!
-Daca era atat de calduros de ce nu mi l-a dat el si de ce e asa de rece si de insensibil, plus ca m-a lasat aici stiind ca nu cunosc locul? Iti multumesc mult pentru gest, imi poti arata cumva unde este camera mea sau, si mai bine ma poti conduce la piscina sa il cunosc pe fiul domnului Dupont?
-Imediat doamna, urmati-ma! si a dus-o prin toata casa pana au ajuns la iesirea spre piscina. Aici este domnul, mai doriti ceva sau imi permiteti sa ma retrag?
-Mersi frumos, te poti retrage. Mama, in casa asta trebuie sa ai o harta sa nu te ratacesti, am avut noroc ca m-a condus... am uitat sa intreb cum se numeste si mi-a zis sa le retin numele...lasa ca voi afla eu dupa ce il cunosc pe fiu si a iesit pe terasa, indreptandu-se spre sezlongul lui.
Dupa ce s-a strambat de cateva ori si-a dat ochelarii jos si a privit-o:
-Vezi ca-mi stai in soare, da-te mai incolo. Cine mai esti si tu??
-Buna ziua tinere domn Dupont, eu sunt...dar a fost intrerupta de barbat care n-a lasat-o sa termine.
-Da da da tu trebuie sa fii noua menajera, vezi ca ai venit cam tarziu, trebuia sa fii venit de dimineata, nu acum fiindca in casa asta, s-a ridicat si a indicat spre ceas, in casa asta exista un program bine stabilit si pentru intarzieri esti data afara, m-am facut inteles sau vrei sa iti desenez? Acum du-te si fa curat in camera, curata bine dusul si pune prosoape noi si grija sa fie moi nu ca alea de azi. Pe urma curata pe jos, schimba asternuturile cu unele speciale fiindca diseara am invitati, daca intelegi ce iti spun, vreau sa dispara uscaturile alea din vaza si sa nu simt pic de praf! Crezi ca te descurci ca daca nu faci fata sunt o gramada ca tine care asteapta la coada la intrare? Daca nu poti fa-mi un serviciu si cheama alta, dar intai vreau alt suc, ca asta nu mai are gheata, hai repede, misca-te!!!
Fata a ramas uimita si l-a privit uluita pret de cateva momente bune:-Ti se pare ca am venit sa iti fac curatenie? Daca raspunsul e da o fac si pe asta, ca n-ar fii prima insulta pe ziua de azi, insa pentru stirea ta nu am venit in caliate de menajera!
Barbatul s-a apropiat de ea cu o atitudine sfidatoare si dupa ce a privit-o cu dispret a intrebat-o:
-Crede-ma ca arati a menajera, dar ilumineaza-ma tu in ce calitate ai venit aici? Pres de sters? imediat ce a terminat s-a trezit cu o palma peste fata si a vrut sa riposteze insa s-a abtinut cand l-a vazut pe tatal lui apropiindu-se. Auzi, babalacule, ia-o pe asta si da-o afara ca altfel o trimit pe unde a venit in suturi si n-o s-o menajez!
-Da? Atunci fa-o, chiar vreau sa vad cum renunti tu la locul tau de relaxare, la bautura rece si la umbra parasolarului ca sa ma dai pe mine afara IN SUTURI! Fa-mi tu serviciul asta si da-ma afara ca nici nu mi-am dorit sa fiu aici in primul rand, discuta cu domnul Dupont si apoi, daca inca mai ai chef, vino sa continui cearta si sa ma dai afara! Si grabeste-te ca nu vreau sa stau prea mult aici pe langa cineva ca tine! a dat sa plece de pe terasa,insa a fost oprita de stapan:
-De cand pana cand decizi tu ce se intampla in casa asta care sa iti reamintesc nu ii apartine mamei tale! Sa nu mai indraznesti vreodata sa faci asta, m-ai inteles? a strigat Francois suparat, iar Roxanna a raspuns imediat:
-N-am luat nicio decizie si nici nu vreau s-o fac, iertati-ma daca atitudinea mea v-a suparat ori deranjat insa nu ma las calcata in picioare, de nimeni fara sa imi pese de rang ori clasa sociala! Nu-i permit nimanui sa isi bata joc de demnitatea mea, nimanui! i-a spus stapanului vizibil afectata de intreaga situatie, dar din nou a fost oprita de el.
-Nu era vorba de tine, ci de nerecunoscatorul asta! Sa nu mai ai curajul ala sa i te adresezi in felul in care ai facut-o azi findca de azi ea, aratand spre Roxanna, este doamna Dupont, stapana casei!
-Da, bine. Buna alegere: o alta acare iti vrea banii, alta care se marita cu tine fiindca ai ce ai. Si zi-mi doamna stapana cum il alinti: varianta 1- cec ambulant, varianta 2- cont in banca, varianta 3- cash la discretie sau varianta 4- toate cele de mai sus? Eu unu inclin spre 4 dar tu esti cea care trebuie sa dea raspunsul!
In momentul acela domnul Dupont s-a apropiat tot mai mult de Juan cu intentia sa ii dea o a doua palma insa Emma i-a aparut in fata si l-a rugat sa nu o faca apoi s-a intors spre fiu:
-Ai o parere mult prea proasta despre mine si nici macar nu ma cunosti, n-am venit aici nici macar pentru un banut, daca era dupa mine eram la mare distanta de aici, insa au profitat ca eram inconstienta si m-au adus aici, spune-i tatalui tau sa iti arate contractul pe care nu eu l-am semnat. Eu n-am avut niciun cuvant de spus in povestea asta si m-am trezit in mijlocul unui conflict de familie care nu este sarcina mea sa il rezolv ci voi doi ca adulti ce sunteti, desi in privinta ta poate ma insel si inca te comporti ca un copil fiindca iti vrei mama inapoi si fiindca nu suporti gandul ca alta sa poarte titulatura de mama, insa eu n-am pretentia asta fiindca iti sunt cu mult mai mica de varsta si nu mi se are normal! Rezolva-ti problemele si nu te razbuna pe cei din jur, crede-ma ca nu voi accepta sa ma casatoresc cu tatal tau, iti jur si o promisiune nu poate fii incalcata!
-Zici tu? Intreaba-l pe sotiorul tau cate promisiuni nu si-a respectat? Asta ce il face?
-Un mincinos insa trebuie sa te gandesti ca poate a avut motivele lui pentru care nu si-a respectat promisiunile...
-Atunci si tu o vei face fiindca cine se aseamana se aduna si voi sunteti unul pentru celalalt!
Roxanna i-a cuprins capul intre palmele ei si l-a privit fix in ochi:
-Nu-mi voi incalca niciodata promisiunea fiindca pentru mine el este doar domnul Dupont si nu simt decat recunostinta pentru ajutorul pe care mi l-a dat intr-un moment greu, insa doar atat fiindca de mai mult nu se pune problema! si a privit spre stapan. Acum am fost destul de clara sau inca mai credeti ca un contract ma va obliga in vreun fel sa devin ce doriti dumneavoastra? Va faceti sperante desarte si imi pare rau daca sunt prea directa insa altfel nu stiu cum as putea fi! si a disparut din fata celor doi fugind prin casa necunoscuta. De ce nu ma credeti cand va spun ca nu eu am vrut asta? si a urcat scarile pana la ultimul etaj unde a gasit intrarea spre pod: a tras de o ata si au coborat niste scari, iar imediat ce a urcat le-a tras la loc sus si s-a inghemuit intr-un colt. Nu vreau sa ma mai gaseasca fiindca apoi ma vor obliga din nou sa fac ceva contra vointei mele! Stiam ca nu voi fii primita cu urale insa nu credeam ca fiul lui are o parere atat de proasta despre mine, nu vreau niciun ban din conturile voastre, faceti ce vreti cu ele si nu ma amestecati pe mine in treburile voastre!  a strigat cat a putut de tare si a inceput sa planga, spunand ca vrea acasa. A cautat o carpa pe care a intins-o intr-un colt luminat de o fereastra iar apoi a cautat prin dulapuri pana a gasit un album cu poze de familie pe care a inceput sa il admire plangand si suspinand pana a adormit printre lacrimi si praf cu mana intinsa spre o poza de familie: domnul si doamna Dupont stand imbratisati si fericiti si cu micutul Juan la mijloc, fericit cu o masinuta in mana.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Dupa cateva ore de la incident, domnul Dupont l-a chemat pe fiul lui in birou:
-Fiindca din cauza ta a disparut domnisoara iti revine obligatia s-o gasesti si sa iti ceri scuze, acum du-te si da de ea!
-Trimite servitoarele s-o caute ca eu nu ma deranjez pentru profitoarea aia, din partea mea poate sa se intoarca acasa la ea, oriunde ar fi asta...daca n-ai nimic mai interesant sau daca nu e vorba de banii mei atunci eu am plecat, am o mie de lucruri mai interesante de facut decat sa o caut pe iubita ta! si a deschis usa, pregatindu-se sa plece.
-Daca nu apare in 5 minute aici, in fata mea, atunci tu ramai fara contul tau, nu mai esti tratat preferential de personalul de serviciu si nu mai dispui de masina dupa pofta ta.Acum alege ce preferi: lux sau lipsa lui? iar vorbele lui l-au facut sa se intoarca din drum.
-Tu chiar ma ameninti din cauza uneia? Ii tai drepturile fiului tau pentru o adolescenta care nu simte nimic pentru tine, pentru una care iti vrea averea si toate proprietatile, iar daca isi pune ghearele pe astea o sa uite de tine, o sa ajungi in strada, senilule! O sa apara si lacoma asta pana ma intorc, am iesit cu fetele in club, sper sa nu-ti mai vad fata pana....multa vreme!
-Esti sigur ca asta alegi, oare te vor mai placea cand vei umbla cu buzunarele goale? Daca pleci stii ce voi intelege si maine vei culege roadele actelor tale! Hai pleaca, nu cumva sa intarzi! si l-a urmarit parasind casa in masina lui neagra sport. De maine iti iei adio de la toate astea, te invat eu minte si asa o sa inveti s-o respecti mai mult, cu cat o accepti mai repede, cu atat mai bine, si s-a intors in biroul lui sa verifice mai multe dosare, in timp ce scartaitul rotilor au trezit-o pe Roxanna.
-Norocul meu, nu m-au gasit si nici nu cred ca m-au cautat, poate e sansa mea sa evadez, dar oare unde ma aflu? Cat drum poate fii pana acasa? Poate daca scotocesc pe aici o sa gasesc vreo adresa si asa voi stii incotro s-o apuc, si totusi e noapte, ar fii periculos si nechibzuit din partea mea sa fug acum, dar daca nu mai am alta sansa? si cautand si-a vazut imaginea reflectata intr-o veche oglinda: era imprafuita si lacrimile i se amestecasera cu praful facandu-i fata sa para a unui clovn trist, mainile si picioarele ii erau innegrite de la mizeria din pod iar rochita ei era sub orice critica. Mai bine as cobori si as face un dus, iar apoi as putea imprumuta niste haine cu care sa plec, dar trebuie sa ma gandesc cum sa trec de poarta sau de ziduri fiindca au paznici care sigur m-ar putea observa si totusi...oare chiar as putea face ceva sa ii impac pe cei doi daca as ramane? Si-a coborat scarile si apoi a inchis trapa ce dadea spre pod, luand cu ea si albumul de familie.  A intrat in prima camera pe care a vazut-o si indreptandu-se spre dus si-a aruncat rochia pe jos gandind ca o va lua mai incolo si dupa ce a verificat sa aiba prosoape si un halat a dat drumul puternic la apa stand sub jet si plangand. Intre timp ajunsese acasa si Juan cu o fata, ambii beti, insa nu au mers in camera lui ci intr-o alta la ultimul etaj, exact in cea in care intrase si Roxanna. Fata s-a lasat condusa de el si la un moment dat i-a cuprins fata in palme exact cum facuse si ea:
-Nu, inceteaza! si s-a dat mai in spate.
-Ce ai? Tu m-ai adus aici si acum ma respingi? Esti nebun, tu stii cati ma vor si tu? Ce te-a apucat? i-a reprosat privindu-l indepartandu-se.
-N-am nimic doar ca imi aminteste de ceva, merg la baie sa ma clatesc cu apa rece pe fata sa imi revin, asteapta-ma aici ca ma intorc imediat insa n-a facut doi pasi ca stomacul si-a spus cuvantul cu privire la toata bautura si i-a dat o senzatie de voma.Ajuns la baie n-a bagat de seama dusul si s-a dus direct spre chiuveta dand drumul la apa rece puternic, iar asta a facut sa se incinga apa la dus, iar Roxanna a iesit tipand:
-Frige, frige, ce-i cu instalatia asta? ai a apucat sa isi infasoare un prosop in jurul corpului, chiar cu cateva secunde inainte sa-si deschida Juan ochii si sa priveasca in oglinda.
-TU? au strigat amandoi in acelasi timp, atragand imediat atentia fetei din camera care a aparut de indata in usa.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Spuneai ca ti-e rau, nu nenorocitule, dar de fapt asta vroiai sa faci de la inceput?! Din cauza asta ai si insistat sa venim in camera asta, ca sa-ti faci de cap cu amandoua? Banuiam ca nu esti cu nimic mai breaz decat ceilalti si am avut dreptate, esti un fustangiu!si a iesit furioasa pe usa.
-Stai, asteapta sa iti explic, nu e ce crezi tu i-a strigat fetei, iar de tine ma ocup eu dupa ce rezolv asta, i-a spus privind-o cu furie, imi faci numai probleme! si a fugit beat fiind dupa musafir strigand, insa fata a fost mai rapida si iesise deja pana sa ajunga el in josul scarilor. Roxanna isi luase un halat pe ea si s-a dus dupa cei doi, dorind sa clarifice situatia, insa nu a mai putut face nimic cand l-a vazut pe Juan stand singur la baza scarilor.
-Iarta-ma, nu m-am gandit vreun moment ca o sa vina cineva in camera aia, cred ca ti-am stricat planurile, dar daca ai numarul ei da-mi sa-i spun ce s-a intamplat cu adevarat, nu e corect sa te jigneasca mai ales ca nu ai facut nimic gresit. A fost vina mea...
-Taci! De cand ai venit aici totul imi merge prost si pierd prea multe din cauza ta, cine te-a pus sa fii tocmai acolo, tocmai atunci? Ce mai indrepti tu? Fa-mi un serviciu si dispari din fata ochilor mei si nu cumva sa mai spui ceva ca am o durere de cap...!!! si a trecut pe langa ea, fara s-o priveasca insa dupa cateva scari i-a venit rau si a varsat toata bautura din seara aia. La naiba, ce servitoare e treaza acum sa faca curat? Sau lasa ca se ocupa de asta maine... parca mai conteaza, si a continuat sa urce. Asta mai vroia tata, era ultimul lucru pe care il astepta ca sa imi mai taie din drepturi, dar stai, s-a intors spre ea, nu mai are ce sa taie din cauza ta! si s-a retras in camera lui.
-Nu pot lasa asta aici, cumva trebuie sa ma revansez pentru ce i se intampla, voi curata eu, insa unde gasesc oare carpe, mop, solutie? Va trebui sa ma descurc! si a urcat scarile udand prosoapele umede de la baie si a luat un sampon. A strans tot si apoi a frecat bine locul cu sampon si apa ca sa nu se mai cunoasca. Asta ar trebui sa fie de ajuns, insa pentru mahmureala lui i-ar trebui ceva, unde o fii bucataria? Normal ar fii sa o gasesc la parter si dupa ce a cautat pret de cateva zeci de minute bune a gasit-o. O cafea tare e solutia perfecta, o sa il scape de mahmureala si o sa ii dea si energie si imediat s-a pus pe treaba, facand o infuzie fara pic de zahar si foarte tare. A urcat scarile si s-a apropiat de camera in care il vazuse intrand, a batut la usa insa nu i s-a raspuns. Totusi a intrat si l-a vazut trantit pe lat in pat in hainele de club si incaltat. S-a apropiat de el si a pus cana de cafea pe noptiera.
-Juan, trezeste-te un pic, te rog, l-a rugat fata incet, in soapta insa n-a primit niciun fel de reactie. Atunci s-a aplecat, l-a descaltat asezandu-i pantofii langa usa si s-a luptat sa il aseze bine in pat, iar apoi, tot pe intuneric l-a acoperit cu o patura foarte subtire. A cautat ceva de scris si s-a apropiat de fereastra unde i-a scris un biletel:
„Nu am reusit sa te mai trezesc aseara insa ti-am lasat aici ceva contra mahmurelii si durerii de cap ce vin dupa o seara de betie ca cea de ieri. Fii atent fiindca este destul de tare si scuza-ma ca nu am avut cum sa o pastrez calda pana de dimineata.
                                                   Roxanna″
A asezat biletelul in dreptul canii cu cafea si a iesit fara sa faca galagie din camera lui, cautand apoi o camera in care sa petreaca restul noptii, mult nu mai avea intrucat ceasurile aratau in jurul orei 4 dimineata. A intrat in aceeasi camera unde isi facuse si dusul si s-a intins pe marginea patului, nu inainte de a deschide geamul si de a schimba halatul cu un cearceaf bine infasurat pe ea; mai inainte insa isi spalase si rochita, atarnand-o pe suportul pentru prosoape.
De dimineata, in jurul orei 8 familia se stransese in dining pentru micul dejun:
-Banuiesc ca stii ca de azi nu mai ai acces la cont si ramai si fara masina; in rest poti face orice vrei si totul e din cauza incapatanarii tale de a nu o cauta pe ea.
-Sa stii ca am si gasit-o, dar acum nu inteleg de ce nu ai adus-o la masa cu noi, sau ai lasat-o in pat sa se odihneasca?
-Domnisoara nu doarme cu mine, insa daca ai gasit-o fa efortul sa o si inviti la masa daca tii asa de mult sa fie prezenta la dejun cu noi.
-Am zis ca am gasit-o dar de unde vrei sa stiu eu unde si-a petrecut ea noaptea, nu e grija mea sa o pazesc si sa stiu ce face sau unde este! Mai scuteste-ma!
-Daca nu vine la masa atunci nu putem manca nici noi, nu ti-ar fi pe plac sa nu fie si ea la masa si poate ai manca cu noduri fiind ingrijorat ca nu stii pe unde a stat noaptea ce a trecut! Gandindu-ma la binele tau te poftesc s-o inviti la masa fiindca altfel mai gasesc eu ceva de facut pentru tine sau poate ai putea sa renunti la mobil...(acum o s-o cauti sigur fiindca e in interesul tau) 
-Bine, fie, merg acum, insa s-a indreptat spre bucatarie si s-a interesat cine a curatat scarile si apoi i s-a adresat servitoarei:-Sper ca nu ai de gand sa ii spui domnului Dupont despre ce era pe scari, ne-am inteles? Altfel ti-ai risca slujba!
-Nu inteleg la ce va referiti, domnule. De dimineata scarile erau impecabile, nu era pic de praf si miroseau ciudat.. a sampon, nu am ce sa ii spun stapanului, credeti-ma! si si-a plecat privirea in pamant gandindu-se la ce putea sa se refere barbatul.
-Daca nu era nimic atunci uita de conversatia asta. Pe stapana ai vazut-o de dimineata? Prin ce camera isi face veacul? si a asteptat raspunsul, insa femeia l-a asigurat ca nu a vazut-o pe nicaieri. Lasa atunci, am eu o vaga banuiala si a urcat scarile indreptandu-se spre ultima camera unde a si intrat de altfel. A vazut-o dormind pe marginea patului, cu mainile rosii, probabil de la frecat si invelita in cearceaf. S-a asezat pe pat langa ea si a miscat-o un pic ca sa o faca sa se trezeasca, iar fata s-a ridicat imediat ajungand cu fata la doar cativa centimetri de a lui; a privit-o deschizandu-si ochii obositi fara sa spuna vreun cuvant chiar si dupa ce ea l-a vazut. Dupa cateva momente de privire reciproca s-au intors amandoi cu spatele:
-Te cheama tata la masa! sa vii! si s-a ridicat vrand sa plece, dar ea l-a prins de mana oprindu-l.
-Te rog sa nu mai fii suparat pentru ce s-a intamplat aseara, daca am cum sa ma revansez spune-mi si negresit o voi face!




_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-N-ai ce sa mai faci, oricum era neimportanta si iti multumesc ca m-ai acoperit, desi cu cafeaua aia cred ca ai vrut sa ma omori! Era prea amara, imbraca-te si te astept afara sa te conduc la masa si s-a indreptat spre usa.
-Stai, macar atat puteam face si eu pentru tot ce ti-am pricinuit, apropos de masa, spune-i tatalui tau ca nu pot veni. Mai bine spune-i ca nu mi-e foame sau ca nu ai reusit sa ma trezesti oricat ai incercat sau ca am spus ca nu mananc orice, oricum, te rog gaseste tu o scuza fiindca chiar nu pot veni , iar atunci stomacul ei a dat-o de gol. Scuze, mergi sa mananci si poate vin si eu mai incolo...Pofta buna! si i-a zambit rugandu-l sa iasa. Imediat ce a parasit el camera ea a sarit din pat si s-a dus sa-si verifice rochita care, desigur ca nu se uscase. Fir-ar si nici macar nu s-a uscat un pic si mai imi este si foame...Cobor mai incolo, cand o sa fie uscata fiindca altfel nu am haine, ce prostie sa ma ia de acolo fara haine, oare la ce se gandea si domnul Dupont? a luat rochita si a iesit cu ea pe balconas, fluturand-o in vant, sperand sa se usuce mai repede.
Coborand scarile, Juan a realizat ca tatal lui nu va accepta orice scuze va nascoci si ca tot il va pedepsi fiindca nu a adus-o asa ca s-a intors, insa Roxanna nu l-a auzit intrand si a continuat ce facea.
-Tata nu o sa accepte scuze, a strigat barbatul, iar la auzul vocii lui ea s-a speriat si a scapat rochia peste balcon si desi s-a aplecat cat a putut de repede nu a mai prins-o. Hei, nu te arunca fiindca desi m-as bucura s-o faci, batranul ar crede ca eu te-am impins ! si a fugit spre ea s-o traga inapoi.
-Vezi ce ai facut? i-a reprosat fata rosie toata, cu bretonul intrandu-i in ochi. Acum chiar nu mai am cu ce sa ma mai imbrac, la fix fiindca fara haine o sa raman in camera asta pana o sa mor de foame !
-(Suparata cum era si infasurata in cearceaf parea chiar draguta), asta se gandea Juan in momentele alea. Da-ti bretonul ala din ochi, o sa ramai chioara, ce vina am eu ca esti tu neindemanatica? si se amuza vazand ca se consuma pentru un fleac.
-Ce-ti pasa daca raman eu chioara? Si nu sunt neindemanatica ci tu esti needucat, cum intri fara sa bati la usa? Daca ma schimbam...
-Atunci te revansai complet pentru aseara! si a inceput sa rada cu pofta.
-Ti se pare amuzant, da? Atunci afara! si l-a impins cu toata forta inspre usa, iesi daca nu vrei sa tip! si s-a inrosit si mai tare.
-Daca nu vreau ce imi poti face sa ma obligi? Nimic, plec cand am chef! si s-a intins pe pat.
-Pleaca imediat, trebuie sa ma asculti fiindca iti voi fii mama vitrega si...
-Corect, vei fii, nu esti inca asa ca pot sa fac ce vreau pana atunci, oricum din cauza ta nu mai am acces la cont si masina asa ca o sa ma distrez torturandu-te pe tine, ce spui de asta? Abia astept sa vad ce-ti mai trece prin cap, ia uimeste-ma cu ideile tale!
-Daca nu iesi tu, ies eu! si a si iesit, insa pe hol a realizat ca e ciudat sa defileze prin casa asa si a intrat la loc.
-Da' ce rapida ai fost! Te-ai intors pentru mine?
-Ai noroc ca nu sunt eu o batausa ca saream acum si-ti dadeam cateva palme sa ma tii minte, iesi acum din camera!
-Recunosti ca ai fi sarit pe mine, d-aia ai eliminat aseara concurenta, am stiut eu ca asa esti! Ies eu cand am chef si s-a facut comod in pat.
Vazand ca nu are cum sa scape de el a inceput sa caute furioasa prin dulapuri haine insa toate sertarele si compartimentele erau goale, facand-o sa caute tot mai frenetic ceva de imbracat insa cand s-a convins ca nu e nimic a iesit pe hol ca un glont. Fiindca cei doi intarziau, Dupont trimisese pe cineva sa ii caute si sa ii aduca in sala de dining.
Cum de data asta a vazut ca Roxanna nu se mai intoarce Juan a sarit din pat dupa ea.
-Stai, ai de gand sa mergi asa? a intrebat-o pe fata care cobora scarile.
-Cum altfel? Pot merge oricum din moment ce taticul tau nu s-a gandit sa imi ia si hainele de acasa odata cu mine, sau s-a gandit ca nu mai trebuie sa ma schimb? Amandoi sunteti foarte destepti, ce sa zic?!
-Asteapta, stai pe loc! striga Juan in spate, insa vazand ca ea grabeste pasul a facut acelasi lucru pana a ajuns-o din urma si prinzand-o de maini a impins-o la perete. Ce nu intelegi, ti-am spus sa stai! si i-a dat bretonul din ochi, moment in care a aparut si slujnica si i-a observat pe cei doi intr-o pozitie in care pareau foarte apropiati. S-a prefacut ca tuseste, iar auzind-o, Juan i-a dat drumul Roxannei:
-Domnul Dupont se intreba de ce intarziati si m-a trimis sa va aduc la masa, puteti veni domnule, doamna?
-Sigur, asta incercam eu sa si fac doar ca domnisoara e incapatanata si nu asculta, face ce vrea! Auzi, eu vroiam s-o conduc sa isi ia o rochie si ea insista sa defizele asa, aratand spre „vestimentatia″ ei.
-Mincinosule, tu m-ai facut sa scap rochia si acum dai iar vina pe mine?! s-a suparat si a coborat scarile pana in dining aparand in fata lui Dupont in cearceaf:
-Buna dimineata, domnule, ma scuzati ca am intarziat insa ma gandeam cum ar trebui sa accesorizez sau sa imi aranjez hainele fiindca am avut atatea optiuni incat mi-a luat mai mult sa ma decid, iar fiul dumneavoastra chiar mi--a admirat tinuta, asta a fost prima lui grija, a rostit fata intorcandu-se spre Juan zambind malitios. Ma gandeam sa ma accesorizez cu o coroana de lauri, precum romanii, ce credeti? si i-a cerut parerea lui Francois.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Cred ca nu e adecvat unei domnisoare sa se plimbe asa, Sandra, vino pana aici! Condu-o pe domnisoara in camera dumneaei si prezinta-i hainele pe care le va purta si arata-i si locul cu bijuterii din care poate alege, iar apoi ocupa-te sa arate cat mai bine fiindca azi isi va cunoaste instructorii din moment ce ieri a avut chef de chiulit!
-Chiar am o camera in casa asta? Mi-ati adus hainele de acasa? Va multumesc, desi acum fie vorba intre noi, era mai normal daca le luati o data cu mine, desi e mai tarziu e mai bine ca niciodata. Sa...Sandra, am retinut bine?a asteptat confirmarea si a urmat-o pe scari, la primul etaj intr-o camera invecinata cu cea a lui Juan, o camera a carei vedere cuprindea soarele de dimineata si intinsul de verde din fata ochilor. Scuza-ma dar suntem cumva in pustietate, adica nu mai vad case decat la mare distanta, domnul nu are vecini? Voi cum ajungeti aici cand va intoarceti din zilele libere?si a ramas privind pe geam.
-Domnul Dupont si-a dorit sa locuiasca mai departe de oras asa ca a ales acest loc, iar in privinta noastra fiecare este pe cont propriu, ne descurcam cum putem, insa asta nu e important acum, ci vestimentatia dumneavoastra.Aici, spuse aratand spre o usa, aici gasiti toate articolele de imbracaminte, iar in camera aceasta sunt pantofii pentru orice ocazie. Acum, dupa compartimentul acesta este un seif in care sunt toate bijuteriile dumneavoastra, iar parola se afla in acest plic, aratand spre o misiva sigilata ca semnatura lui Francois.
-Mersi mult de ajutor, voi incerca sa vorbesc cu domnul sa va asigure transportul, poate fi periculos sa calatoriti singure, si acum ma refer la dumneavoastra femeile, nu se stie niciodata ce se poate intampla si mai bine am preveni decat sa asteptam sa se intample ceva, stai linistita fiindca voi incerca sa va ajut insa ma poti ajuta tu pe mine fiindca chiar nu stiu ce ar trebui sa port, ce ar trebui ales ca accesorii, nu sunt buna la asta, s-a intristat, inca un lucru la care nu ma pricep...
-Nu va intristati doamna, eu va pot ajuta cu coafura si machiajul insa nu v-as putea recomanda nimic ce sa purtati fiindca nu am pregatirea necesara. Pot face doar ce tine de competentele mele, la altceva nu ma bag intrucat nu doresc a gresi, imi pare rau ca nu va pot fi de mai mult folos.
-Nicio problema, imi poti face ceva simplu si dragut? Apoi de haine ma ocup eu, aaa si de pantofi si de ce-o mai fi nevoie... e prea greu, oare nu mi-ar fi mai usor sa raman asa? si a inceput sa rada impreuna cu servitoarea, insa intre timp, in dining se incingeau spiritele:
-Acum ce mai asteptam? Nemurirea sufletului?Ti-am chemat-o cum ai vrut tu pe tipa aia si tot nu incepem masa? Mi-e foame, trebuie sa mananc ca sa am energie (ca sa o pot tortura) ca sa ma ocup de lucruri importante!
-Ca de exemplu?
-Ca... de fapt ce te intereseaza pe tine?Cornelia, pune masa si hai mai repede ca n-am mancat nimic de aseara si n-am chef sa astept pana ne onoreaza cu prezenta domnisoara!
-Ti-am spus ca trebuie sa o asteptam si tu ce faci? Cornelia nu pune nimic pe masa pana nu suntem toti!
-Atunci merg SINGUR sa-mi iau ceva de mancare in casa asta unde nici macar nu-mi  mai sunt respectate ordinele, o sa vedeti ca ma descurc si singur!si a dat iama in frigider luandu-si hotdogi, cheeseburgeri, french fries si o sticla mare de suc. Ajuns la masa si-a scos mancarea din ambalaje si a inceput sa mestece pofticios si galagios cand domnul Dupont s-a ridicat de la masa si s-a apropiat de scari intampinand-o pe tanara:
-Arati incantator dimineata asta, ma bucur ca iti vin tinutele alese.A luat-o de mana si a condus-o la masa, asezand-o in capul mesei,in fata sa.
-Multumesc, stiu ca n-ar trebui sa comentez insa cu toti banii pe care i-ati cheltuit pe toate hainele, incaltamintile si bijuteriile alea puteati face lucruri mai importante si eu una nu le-as purta fiindca nu o sa am ocazia si fiindca nu obisnuiesc sa port accesorii si nici rochii asa de frumoase si de elegante, sunt mai mult adepta unui stil mai simplu si mi-a fost greu sa gasesc ceva care sa se incadreze. Imi pare insa rau ca ati cheltuit atat si eu par acum o mofturoasa, dar eu,s-a ridicat sa ia ceva de pe masa si s-a impiedicat in tocuri daramand sucul pe Juan si facandu-l sa se innece, vai Doamne ce impiedicata sunt si a sarit sa il ajute, dar dupa cativa pumni in piept Juan si-a revenit si a bruscat-o:
-Erai pe punctul sa ma omori psihopato! Ai varsat pe mine asta si apoi, cum nu ti-a ajuns ai incercat sa ma sufoci?!Si-a aruncat camasa de pe el pe jos si a continuat sa tipe, iar tatal lui a asistat fara sa zica vreun cuvant. Sa mi-o speli tu personal, o sa am grija de asta, crezi ca daca te aranjezi si te imbraci in lucruri fine cumparate de senilul asta o sa devi mai elevata? Iti zic eu ca nu, o sa ramai o tarancuta proasta toata viata ta, nu esti in stare de nimic decat sa imi strici diminetile si serile, noptile nu mai pot dormi din cauza ta si acum mi se interzice si sa mananc pana nu apari tu?!S-a apropiat de ea si dupa ce a aratat-o cu degetul a continuat: Din cauza ta nu mai ma pot distra, nu mai am contul si nici masina, din cauza ta mi se impun lucruri si tot din vina ta nu mai am pofta de mancare, imi provoci sila, tu si tampitul asta care te-a adus, nu stiu cum de te suporta asa de proasta si de impiedicata si cum de te-a preferat pe tine in defavoarea mamei care este o adevarata doamna in comparatie cu tine! Daca era dupa mine te striveam ca pe un gandac inainte sa apuci sa vii aici si asa scapam de tortura de a te vedea zilnic protapita in fata mea! Nu vreau sa mai stai aici, vreau sa pleci, sa te intorci in jungla de unde ai venit, taranco! si a aruncat cu mancarea la picioarele ei urcand apoi spre camera sa. Tot timpul Roxanne isi tinuse capul in pamant sperand ca se va opri iar cand a plecat si-a cerut scuze lui Francois si a fugit pe scari, luxandu-si incheietura si s-a inchis in camera, trantindu-se pe pat. Putea de acolo sa se observe intr-o oglinda si desi era atat de draguta in rochita ei bleu bebe cu papucei cu toc asortati, cu codita stransa sus si cu cercelusii fluturasi in cap nu-i rasunau decat vorbele lui Juan si asta o facea sa se innece in suspine si sa stranga tot mai tare in pumni o pernuta. Machiajul i se scursese deja pe fata cand s-a ridicat, s-a indreptat spre baie unde a intrat in cada imensa imbracata si a dat drumul puternic la apa rece, din dorinta de a se trezi din cosmar. S-a lasat invinsa de apa si s-a scufundat auzind slab doar batai in usa si strigate, insa apoi nu a mai stiut nimic.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Domnul Dupont venise sa ii spuna sa nu se lase prada emotiilor asa de repede insa cand nu a auzit zgomot a intrat spargand usa si a vazut apa curgand prin camera din baie. Acolo era ea plutind in apa rece ca gheta si a scos-o imediat intinzand-o pe pat; a chemat de urgenta salvarea, iar medicii i-au administrat doar niste injectii si i-au zis ca va fii bine, apoi au plecat fara sa mai zica ceva, desi Francois a protestat cerand sa fie dusa de urgenta la spital. I s-a replicat in gluma ca „poate a vrut sa faca un dus rece ca sa se trezeasca la realitate″ si au plecat spre o alta urgenta. Roxi si-a revenit tremurand si atunci l-a vazut pe Francois care tinand-o de maini i-a cerut sa nu mai faca asta vreodata si a iesit din camera, lasand pe cineva sa o vegheze, dar ea n-a mai vrut sa stea inauntru si a iesit sa astepte pe cei ce urmau sa ii fie instructori desi ii era frig si tremura, desi era palida si avea pielea si buzele vinetii, desi nu avea pe nimeni alaturi sa o sprijine: Francois se inchisese in biroul lui din biblioteca cerand sa nu fie deranjat pana nu ajung musafirii, Juan plecase cu prietenii, iar servitorii nu faceau nimic fara ordin de la Francois. Vantul ii batea prin par si o facea sa para o stafie in fata casei care ii distrusese orice fel de sentiment, iar lacrimi fierbinti i se prelingeau pe fata lasand urme aprinse. Privea in zare si totusi in gol si parea sa se bucure la aparitia masinilor ce ii aduceau pe musafiri, asteptandu-i si conducandu-i apoi in living. Atunci a aparut si domnul Dupont care dupa ce le-a spus pe scurt care sunt motivele pentru care i-a adus i-a prezentat pe fiecare in parte: instructorul de bune maniere, de comunicare in limbi straine, de sofat,  de echitatie, de sport cu toate activitatile sale, de stil vestimentar,de dans clasic si modern, un psiholog si un profesor multispecializat pentru scoala la domiciliu intrucat ea nu mai ajunsese la liceu de cand fusese luata de acasa.
-Dar eu vreau sa merg la o scoala obisnuita, la o scoala publica, nu vreau sa stau inchisa intre patru pereti, vreau sa fiu printre colegii mei de care imi este dor si ...
-Si vei avea un profesor la domiciliu, aminteste-ti contractul si fii politicoasa si ascultatoare la propunerile profesorilor tai.Acum intoarce-te in living si poarta-te frumos! Te las singura si sper sa te descurci.
Timp de o ora a stat atenta si a retinut fiecare propunere a instructorilor, i-a lasat sa intocmeasca un orar prin care sa isi imparta intervalele orare astfel incat sa le fie tuturor usor sa ajunga la cursuri si nici sa nu ii faca un program prea incarcat astfel ca avea cursuri scolare zilnic,echiatie si sport la doua zile,iar dansul, sportul si comunicarea erau din trei in trei zile.  Instructorul de bune maniere a considerat suficient doar doua intalniri pe saptamana si pentru aceeasi varianta a optat si cel de stil vestimentar si pe picior de plecare i s-a spus, la sugestia instructorilor de sport si dans, ca trebuie sa alerge cel putin 15km pe zi ca sa se tonifice si pentru a putea face pretentiilor lor, fiindca daca nu au cu ce lucra renunta din start.
-Atunci voi incepe de indata, nu mai intarzi. Cum plecati ma echipez si ma pun pe alergat, sper sa rezist atat fiindca niciodata nu am fugit atat de mult, de fapt la liceu nici nu prea faceam sport...
-Nu conteaza ce importanta acordati dumneavoastra fiecare curs dar pentru noi fiecare il consideram superior asa ca vedeti sa nu ii subestimati valoarea si sa va tineti de program fiindca punctualitatea este o calitate! Si apoi au plecat toti in masini luxoase puse la dispozitie de Francois si Roxanne a dat fuga la o servitoarea pentru niste pastile de raceala si dupa ce a luat vreo trei diferite s-a imbracat in echipament, si-a strans parul intr-o coada de cal si a iesit din vila, indreptandu-se spre poarta. Paznicul a observat-o insa nu i-a permis sa iasa inainte sa il anunte pe domnul Dupont:
-Ma scuzati ca va deranjez domnule insa domnisoara doreste sa iasa si nu stiu daca are permisiunea dumneavoastra.
-Acum imi trebuie permisiune pentru ceva ce tot el mi-a ordonat? Da-mi telefonul, te rog, si imediat l-a luat din mana portarului. Imi spuneti sa fac ce mi se zice si acum ca ma supun am nevoie de permisiune? Oare ce credeti ca fac? Proful de sport si cel de dans mi-au spus ca e imperativ sa alerg 5km zilnic ca sa poata lucra cu mine!
-Si nu-ti ajunge curtea? E indeajuns de mare si are mai mult de cat ai tu nevoie asa ca fa-ti alergarea inauntru!
-Daca nu ma lasati afara nu mai fac nimic!Renunt sa mai incerc!
-Atunci incepi de maine dimineata.Stai ca mai am un apel pe celalalt fir. Nu cumva sa pleci acum pe drum fiindca se lasa intunericul si e periculos!
-Pentru mine e periculos insa pentru servitoare nu este? Ele de ce trebuie sa vina singure prin bezna? De ce nu le asigurati transportul, la fel cum ati facut si cu toti instructorii de azi care precizez ca sunt toti barbati si ar fi putut foarte bine sa infrunte intunericul ca se pot apara singuri, plus ca asa ii testati si cat de buni si de pregatiti sunt! Alo? Ma mai auziti? dar nu i s-a mai raspuns. Ce frumos, m-a pus in asteptare... Deschide poarta! Trebuie sa plec!
-Dar nu aveti permisiunea..
-Ce permisiune daca nici nu-l intereseaza? Daca nu poti sa apesi un amarat de buton atunci o fac eu pentru tine si s-a repezit in cabina actionand deschiderea portilor. Sa nu-ti faci griji daca zice ceva spune-i adevarul ca tare vreau sa vad cum actioneaza el apoi, ce imi poate face? Oricum mi-a interzis destule ca sa mai aiba ce sa mai taie de pe lista, si a luat-o la fuga,punandu-si castile mp3 player-ului in urechi si acoperindu-si capul cu o gluga. Inca simtea racoarea baii in apa rece si asta facea ca racoarea de afara sa fie imperceptibila.
-Acum de unde stiu eu cand fac tot traseul ca nu e ca si cum ar fi un indicator de genul„Bravo, ai ajuns la jumatatea distantei! Acum intoarce-te sa faci si cealalta jumatate si sa-ti inchei sarcina cu bine″. Poate ca totusi alergatul asta o sa ma faca sa mai pierd din tensiune si sa mai uit de ce mi se intampla, a privit spre cer si a observat ca deja aparuse o stea. Doar una? Ar trebui sa mai fie si altele si a continuat sa alerge incercand sa vada si alte stele, fara sa mai fie atenta la drum si fara sa auda masina ce se apropia de ea in viteza fara sa aiba farurile aprinse. Limuzina se apropia tot mai tare fara sa se zareasca unul pe celalalt insa, in ultimul moment Roxanna a privit spre drum si soferul a observat-o franand brusc. Din instinct ori doar de frica primul lucru pe care ea l-a facut a fost sa intinda mainile spre capota ca si cum ar fi vrut sa o opreasca, automobilul oprindu-se exact cand varfurile degetelor l-au atins si pret de cateva secunde a ramas socata fara sa mai auda muzica din urechi ori fara sa mai realizeze ceva din jurul ei.
-Asa ai invatat sa conduci? La ora asta ar trebui sa ai farurile aprinse si sa casti bine ochii ca sa nu cumva sa lovesti pe cineva, dar nu ca din moment ce avem limuzina putin ne pasa de ceilalti,nu? a intrebat fata stand in fata farurilor care se aprinsesera si o orbeau.

Modificat de Nicoletame (acum 13 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Cine este nebuna?
-Nu o cunosc domnule, dar poate ar trebui sa vad ce doreste domnisoara...
-N-am eu timp d pierdut cu idioate care se arunca in fata masinii. Hai calc-o si da-i drumu' spre club! We've got business to do! si angajatul a apasat acceleratia la maxim lasand-o pe Roxanne intr-un nor de praf.
-Tampitule! striga fata continuand sa tuseasca puternic de la praful care o acoperise, insa se scutura si continua sa alerge pe marginea drumului, foarte atenta ca sa nu repede figura, iar cand s-a simtit obosita a luat-o inapoi spre casa tragand de ea cu toata forta.
Ajunsa la poarta nu i s-a permis accesul:
-Domnul a spus sa nu ca dau drumul pana nu vine dumnealui personal sa va deschida, imi pare rau domnisoara! a zis portarul intrand in cabina sa si continua sa priveasca la televizor.
-Deci asa doresti, domnule Dupont? De intrat intru daca vreau pe oriunde dar daca cumva plec nu ma mai gasesti, a zis sprijinindu-se de gard si tragandu-si sufletul. Oare acum in ce directie este casa mea? se intreba privind un indicator, iar dandu-si seama a apucat drumul care ocolea intreaga padure si orasul si care ar fii adus-o apoi la locuinta ei.Oare cat pot face pe drum? Daca alerg fac mai putin, dar nu a apucat sa faca mai mult de 100de metri ca a observat in fata o haita de maidanezi care au inceput sa o latre si sa se apropie. S-a intors si a luat-o la fuga spre casa Dupont asa cum nu mai alergase niciodata fiind urmata de caini.
-Deschide poarta, te rog! a strigat de la distanta insa vazand ca nu este bagata in seama s-a agatat de bari pana a ajuns sus si apoi s-a aruncat, aterizand exact peste piciorul pe care si-l luxase, insa nu s-a plans, a indurat si s-a indreptat spre casa. Intreaga scena fusese vazuta de ambii Dupont:tatal din biblioteca, iar fiul din camera sa, iesindu-i in intampinare:
-Tarancuta, tarancuta, nu ai auzit de poarta? sau asa se intra in casa la voi?Doar nu ai de gand sa intri asa de prafuita in casa,nu?si a apucat-o de gluga lasand sa iasa praful depus.
-Daca asa imprafuita nu mi se da drumul atunci ma ajuti tu sa ma spal ca o taranca? l-a prins de mana si l-a tras pana la furtunul gradinarului. HAI,da-i drumul! iar doar atat i-a trebuit lui Juan sa auda ca a si dat drumul la apa rece peste ea. Roxanne si-a aruncat hanoracul de pe ea ramanand intr-un maieu subtire si apoi si pantalonii ramanand intr-un sort marunt.
Juan a ramas cu gura cascata privind-o, asa ca ea a profitat  si s-a apropiat de el, incet, incet si vazand ca nu reactioneaza in niciun fel a apucat furtunul si l-a stropit si pe el.
-Doar nu crezi ca te lasam sa intri murdar in casa, nu dupa ce te-am imprafuit, a ras stropindu-l si ferindu-se sa nu ii dea furtunul insa s-au impiedicat amandoi si au cazut in noroi. Cum iti place asta acum, taranelule? l-a intrebat razand insa a apucat-o de picior si a trantit-o la loc in noroi.
-Doar nu crezi ca renunt asa de usor, nu? si s-a tarat dupa ea, iar fata a apucat furtunul si l-a stropit din nou.
-Ghici cine are arma acum? si nu a incetat nici chiar cand a vazut ca se apropie desi jetul era puternic, dar cand a considerat ca e prea aproape a aruncat furtunul si a fugit in casa. Ultimul care ajunge in capul scarilor este un loser! a strigat fata fugind pe scari, iar Juan venea puternic din urma.
-Ma tem ca o sa pierzi tarancuto, i-a zis intrecand-o insa s-a oprit cand mai avea de trecut inca o treapta.
-Asta nu este un comportament adecvat pentru doamna Dupont si nici pentru domnul Dupont! a exclamat Francois trimitindu-i la dusuri si spunandu-le ca sunt asteptati rapid la cina.
Dupa ce au scapat de noroi Juan s-a imbracat in stilul sau caracteristic cu camasa descheiata, iar Roxanne intr-o rochie simpla, galbena cu pantofiori asortati. Toti s-au asezat la masa fara sa spuna vreun cuvant.
-Astfel de comportament este inadmisibil pentru cineva ca...
-...ma scuzati, dle Dupont, dar chiar sunt sigura ca si fiul dumneavoastra s-a distrat azi fiindca nu cred sa fii iesit din monotonia in care traieste, iar daca vi se pare ca nu e adecvat sa ne si distram atunci poate ar fii bine sa imi imbrac hainele de calugarita! si apoi a tacut.
-Nici comentariile acestea nu sunt acceptate, domnisoara! Ti se pare normal ca o domnisoara care se vrea de familie buna sa faca astfel de afirmatii?
Felul Roxannei de a isi impune punctul de vedere ii placuse lui Juan si se amuzase ca tarancuta se certa cu tatal lui.
-Hai ca nu a vorbit serios, dar asta e umorul ei de sarantoaca! a ras de ea barbatul.
-Ce amuzant te-ai facut deodata. Bravo mie ca sunt o sarantoaca, macar eu voi munci pentru banii mei, nu voi astepta sa mi-i dea taticu'! spuse fata ridicandu-se in picioare si sprijinindu-si palmele pe masa.
-Da ce pot zice, muncesti din greu sa obtii ceva de la tatal meu! ii reprosa adoptand aceeasi postura, privindu-se reciproc.
-Nu mai am pofta de mancare, mi-a disparut! Va rog sa ma scuzati dar se pare ca mi-a picat ceva greu! si a dat sa plece insa s-a oprit auzind vorbele tanarului.
-Cineva de aici chiar imi pica greu, mi se intoarce stomacul pe dos doar cand ma gandesc ca inca o zi mai trebuie sa o vad in fata ochilor...
-Stiu ca te referi la mine asa ca zi tot ce vrei ori taci ca mesajul l-am priceput din prima! Nu sunt vruta in casa asta si nimic din ce vreau sa fac nu iese bine! Adauga daca mai ai ceva de adaugat!a zis cat a putut de calma si s-a apropiat de el soptindu-i la urecheaca reusesti sa ma dai afara din casa ti-as fii recunoscatoare! si a plecat spre camera ei lasandu-l perplex pe Juan care de indata ce a auzit usa camerei ei inchizandu-se a plecat glont spre ea si a deschis-o larg pana la perete:
-Cand vrei sa pleci?
-Acum poti? Du-ma doar pana in oras si nu mai ma vezi. O sa fac tot posibilul sa nu ma gasiti, bine?
-Merg sa iau cheile si te duc pana acasa ca sa fiu sigur ca nu te mai intorci! si a plecat in fuga sa recupereze cheile si a asteptat in masina pana a vazut ca vine, iar intunericul noptii i-a facut sa poata evada usor fiindca la poarta ea s-a ascuns de privirea paznicului, iar iesirea tanarului la o ora tarzie nu dadea de banuit. A ocolit padurea, a traversatul orasul si apoi a mai condus o buna bucata de drum in viteza, nechimband nicio vorba cu fata, iar o data ajunsi la destinatie a asteptat sa o vada intrata in casa insa a ramas surprins neplacut cand a vazut primirea Roxannei.
Cand fata a sunat clopotelul mama sa i-a deschis insa vazand-o la usa a palmuit-o peste fata puternic, cat pe-aci s-o tranteasca la pamant si a inceput cu reprosurile, iar in usa a aparut si tatal ei care a apucat-o strans de mana si a impins-o  in casa jignind-o cot la cot cu mama ei. Fata nu avea cum sa riposteze in fata ploii de injurii dar cand a gasit prilejul a luat-o la fuga spre camera ei si s-a incuiat.
-Nu mai ies de aici! a strigat desi auzea cum cei cei doi fortau usa iar scandalul se auzea pana in strada, acolo unde era si Juan.
-Iesi, nenorocito, de ce nu ai mai stat ca sa ne dea banii?! Stiai ca ni s-a atricat reputatia si acum o sa ajungem de rasul tuturor saracilor din cauza ta! stigau parintii.
-Oricat imi doresc sa scap de ea nu o pot lasa aici, si-a spus Juan indreptandu-se spre usa, iar vazand ca nu i se deschide si ca insultele sporesc a spart usa si a intrat ca o furtuna ghidandu-se dupa zgomot. Unde este Roxanna? a intrebat el vazand ca cei doi continua sa o jigneasca si sa forteze usa.
Unde este am intrebat si nu am de gand sa ma repet! Ziceti-mi acum!
-Tu cine mai esti si ce mai vrei? a intrebat tatal incercand sa il loveasca, dar a primit in schimb un pumn in fata.
-Nu e frumos sa dai in femei m-a invatat mama insa daca nu imi spuneti....
-Aici, ia-o si spala-te pe cap cu ea ca nu e buna de nimic!
-Roxanna, deschide sunt eu Juan! Iesi ca nu te las sa stai aici! Roxanne? dar neprimind niciun raspuns a fortat incuietoarea si a vazut-o ghemuita intr-un colt al camerei, acoperita cu o paturica si ascultand muzica la maxim ca sa nu mai auda spusele alor sai. Vino cu mine! i-a spus intinzandu-i mana, iar vazand ca i-o intinde pe a ei a tras-o repede spre el si luand-o in brate a grabit pasul spre masina.
-De ce te-ai intors daca sunt o povara?
-Taci, te intorci acasa, dar asta nu inseamna ca nu voi face tot posibilul sa il fac pe babac sa-si dea seama cat de nepotrivita esti pentru el. Ma asculti? insa privind-o a observat ca atipise in bratele sale asa ca a pus-o cu grija pe bancheta din spate, a acoperit-o cu sacoul sau si a condus cu atentie pana acasa carand-o in brate pana in camera ei si invelind-o grijuliu. Cum poti sa-ti doresti sa te intorci in locul ala daca nu te vor ? De ce ai facut-o si m-ai atras in jocul asta ?A mai stat sa-i priveasca somnul pret de cateva minute si s-a retras in camera sa, parca vrand sa uite de toata ziua trecuta ca sa poata reveni la viata lui ;si-a privit ceasul si déjà era 3am, nu realiza cand trecuse timpul, stia doar ca in 4 ore trebuie sa fie treaz ca sa se pregateasca pentru dejunul in familie, familia pe care o « iubea » atat de mult. A inchis ochii sperand sa adoarma cat mai repede, iar cand aproape ca atipise a auzit un zgomot pe scari si a sarit ca ars din pat, indreptandu-se spre actiune.
Roxanne mergea cat putea de incet, tinandu-se de balustrada ca sa nu trezeasca pe nimeni fiindca se pregatise de alergarea de dimineata si vroia sa scape de ea cat mai repede ca sa  fie prezenta atunci cand Francois se va fii trezit. Nu-si putea crede ochilor ca dupa doar cateva ore ea inca avea dispozitia de a-i asculta ordinele tatalui sau. S-a retras in camera sa si a privit-o de la balcon cum alearga spre poarta, insa nepermitandu-i-se s-a indepartat si dupa ce s-a catarat pe un copac din gradina a sarit gardul, aterizand perfect si luand-o la fuga pe drumul spre padure.
-Cum poti face toate astea si sa pari neafectata ? a privit ceasul si nu era mai mult de 5 :30, pentru el asta era ora la care revenea din cluburi doar pentru a dormi, iar acum la ora asta era treaz doar din cauza celei pe care nu o suporta. S-a indreptat spre dresser si dupa ce si-a ales haine caracteristice s-a indreptat linistit spre dus pentru a se pregati de noua zi.
Roxanne isi astupase urechile cu muzica si nu mai era atenta la drum, isi trasese gluga pe cap din cauza racorii si ingana versurile melodiilor pe care le asculta, cand a observa trecand prin apropiere o familie de iepuri, asa ca i-a privit cum se pierd prin verdeata, fara sa mai priveasca in fata, iar cand a facut-o era tarziu caci din fata venea aceeasi masina de ziua trecuta cu o viteza mult prea mare ;s-a aruncat intr-un sant de la marginea drumului ca sa fie sigura ca scapa intreaga doar ca isi scrantise mana in cadere. Masina si-a continuat drumul linistita, claxonand si accelerand tot mai mult, iar fata abia se ridica din sant suparata foc pentru ce patise, din nou, din cauza aceleiasi persoane prost crescute.
-Iti jur ca ai sa-mi platesti pentru asta, iar cand iti voi gasi masina o sa-ti placa la nebunie mesajul pe care am de gand sa ti-l las ! Nesimtirea asta a ta o sa te coste scump ! s-a scuturat de frunze si de praf si a si-a continuat alergarea inspre casa fiindca nu vroia deloc sa intarzie, stia ca imediat dupa dejun, la doar jumatate de ora va avea primul curs de dans si nu avea de gand sa primeasca vreun repros.
A asteptat cuminte la poarta sa i se deschida dupa ce paznicul a primit permisiunea lui Francois si a mers linistita spre casa, fara sa dea de banuit cuiva ca ar fii patit ceva. Ajunsa in camera ei a vazut ca se julise pe picioare si ca una din maini incepuse sa se umfle si sa o doara mai tare, dar si-a facut linistita un dus si si-a legat o esarfa in jurul incheieturii, strans, a imbracat o pereche de blugi si a incaltat ceva fara toc fiindca picioarele i se umflasera de la efort si nu vroia sa se mai forteze sa poarte ceva inconfortabil, si-a strans parul intr-o codita si a coborat scarile in graba, fara sa-si mai puna vreun accesoriu inutil.
-Buna dimineata, Dle Francois, Juan, ma scuzati ca am intarziat un pic, nu ma decideam ce sa port…
-Buna dimineata, din contra, ai ajuns mai devreme, dar ce ma mira este ca tu, Juan, ai fost mai mult decat punctual, ai visat urat si nu ai mai putut dormi ?s-a aratat interesat tatal sau.
-Era bine sa fie un cosmar, dar poate doar m-am trezit la realitate, o realitate care incepe sa ma loveasca tot mai tare, una care vrea sa-mi arate ca noptile nu-s doar pentru petreceri… ci doar pentru evadari ! Hai sa fim seriosi, tata, chiar credeai ca am fost punctual fiindca asa vrei tu ? Stai linistit ca nu o sa se mai intample, chiar am putea sa mutam dejunul mai tarziu ca sa ai timp sa mai discuti si cu viitoarea doamna Dupont fiindca imi dai impresia ca nu esti prea interesat de ea.
-Crezi tu fiule ? Din contra, ma gandeam sa-i zic Roxannei ca din seara asta toate lucrurile ei vor fii mutate in camera mea fiindca de acum incolo noptile si le va petrece alaturi de mine! Stiu ca nu este un subiect de abordat la masa, draga mea, insa fiul meu a insistat, cum ti se pare propunerea mea ? si a privit-o pe fata care nu se putuse concentra deloc la discutie deoarece durerea nu-i dadea pace.
-Cum spuneti dumneavoastra ca este mai bine, trebuie sa respect ce-mi spuneti asa ca daca dumneavoastra ati decis eu va voi asculta fara sa mai comentez ceva, a aruncat privirea in jos si a observat ca mana parea sa i se inroseasca si in acelasi timp venele i se umflasera datorita stransorii. Va rog, daca se poate sa fiu scuzata inainte de masa, am de facut ceva ce nu o sa dureze mult, se poate ? si a asteptat aprobarea barbatului care incuviintand a privit-o plecand.
-(A acceptat fara sa comenteze ? Nu este deloc in apele ei astazi, nu stiu ce a patit si nu stiu de ce si Juan pare mai abatut ca de obicei…ce au pus ei doi la cale ? au cumva de gand sa se impace pentru mine ?a observat-o revenind la fel de ingandurata asa ca imediat i-a venit o idee ca sa ii mai treaca gandurile). M-am gandit sa va mai propun ceva…
-Hai ca in dimineata asta esti plin de surprize, ce mai ai de gand sa mai zici ? Imi spui acum sa ma mut cu cainele ca sa va ajunga casa ori ce mai vrei ? Imi mai tai vreun drept ? a sarit ca ars Juan.
-Stai linistit, nu e vorba de asta doar ca va vad abatuti pe amandoi si…
-Abatuti ? Noi ? s-a trezit ca din vis Roxanne, noi nu avem nimic, poate nu am putut dormi bine din cauza… probabil din cauza fazelor lunii findca aseara a fost luna plina si hmmm, nu mai conteaza, nu suntem deloc abatuti, va ascultam amandoi chiar cu mare atentie fiindca putem invata multe de la dumneavoastra.
-Zau asa, ce ai putea tu sa inveti de la el, a aratat inspre tatal sau, este un batran care sta toata ziua inchis in biroul lui, la fel si noaptea, nimeni nu stie cand iese ori cand revine, nu are niciun program, nu il vei vedea cu saptamanile si speri sa ai ceva de invatat de la el? Sa nu speri sa te invete sa cresti copii fiindca nu se pricepe, uite ce poama am iesit eu, s-a prezentat din cap pana-n picioare, si nici nu te astepta sa-ti arate fidelitate fiindca la prima care-i iese te va inlocui la fel cum a facut cu mama ! Ce vrei sa inveti de la el, ai ce ? Ia intreaba-te ? Ai ? Eu unul nu am avut tata, nu am avut pe nimeni alaturi, iar tu speri ca daca ii vei purta numele imediat va veni si afectiunea ? N-ai sa vezi ! Acum daca mai aveti pofta, mancati ca mie déjà mi s-a facut scarba ! si a dat sa plece insa Roxanne l-a oprit strangandu-i o mana cu palmele ei fierbinti.
-Stai, asculta-l si te va asculta si el cand vei vrea sa ii vorbesti, nu-i intoarce spatele…hmmm, si-a luat mainile de pe el, scuza-mi indrazneala ! si s-a retras la masa, strangandu-si incheietura ca sa nu o mai simta.
-Uite, daca te pui in genunchi ma mai gandesc sa il ascult, daca nu…
-Roxanne, nu face asta fiindca propunerea asta o sa-i convina ! Iti dau totul inapoi ! O sa ai masina, acces la contul tau, telefonul mobil, insa totul cu o singura conditie : vreau ca in seara asta sa o duci pe domnisoara sa se distreze si vreau sa ai mare grija de ea, ai inteles ? Nu conteaza unde vei merge, ea va fii insotitoarea ta si vreau sa ai mare grija sa se simta bine, poti face asta ?( E o oferta irezistibila pentru tine, o vei accepta si asa vei petrece mai mult timp cu ea, iar ea va sta cat mai departe de mine.)
-Asa mai vii de acasa, s-a intors cu fata spre ei si s-a asezat la masa, pentru toate astea am de gand s-o support o seara pe mamica vitrega si s-o las sa se distreze cat vrea, uite o s-o las si sa aleaga locatia si sa faca orice vrea ea, bine, acum cheile si telefonul te rog ! Si nu uita cardul, ok ? Ma bucur ca am putut negocia cu tine, batranule ! si le-a ranjit celor doi, mandru de reusita lui.
Francois s-a ridicat de la masa si s-a indreptat spre biroul sau, tinut sub cheie, pentru a-i da fiului sau cele promise, timp in care Roxanne ramasese singura cu Juan.
-Diseara ma voi distra desi vei fii o povara, eu aleg locul si tu poti face ce vrei acolo, sa te prefaci ca nu ma cunosti, eu voi face acelasi lucru, ai inteles ?
-Diseara poti merge sa te distrezi singur nu am de gand sa particip la sarada asta ! si s-a ridicat fugind spre bucatarie, fiind urmata de Juan. A deschis congelatorul si a luat o punga cu gheata pe care a apasat-o pe mana, dupa ce si-a desfacut esarfa ce-i mai oprea din durere.
-Lasa aia si asculta-ma, a aruncat punga pe jos si a strans-o exact de incheietura luxata, nu stiu ce este in capul tau, dar pentru tot ce urmeaza sa-mi dea inapoi ai face bine sa il asculti si sa faci ce-ti spun !
-Da-mi drumul !
-Nu-mi spui tu mie ce sa fac, uite, ca sa te enervez, a strans si mai tare, o sa-i propun sa-ti aleg eu hainele pentru club, o sa vezi si tu pentru prima oara care este atmosfera si atunci mai vedem noi cu cine o sa tii : cu el, care te tine in colivie, sau cu mine care-ti ofer libertatea ?
-Ti-am zis sa-mi dai drumul la mana, ma doare, cred ca am sucit-o de dimineata cand era sa ma loveasca ! Da-i drumul, dar nu a apucat sa mai zica ceva ca a lasat-o si a inceput interogatoriul !
-Cum ai luxat-o ? Ce era sa te loveasca ? In starea asta nu mai mergi nicaieri, ramai acasa ca n-am de gand sa te car bolnava dupa mine !
-Nu-s bolnava, iar daca nu accept tu nu-ti vezi lucrurile inapoi, asa ca diseara plecam impreuna, insa dupa ce iesim din curte drumurile noastre sunt despartite, bine ? Oricum nu inteleg de ce te-ar interesa ca mi-am sucit-o cand am sarit in sant ca sa nu ma loveasca imbecilul ala, daca ii gasesc masina nu mai scapa ! s-a aplecat si si-a luat gheata, a mai tinut-o asa pana a auzit usa biroului inchizandu-se ; a pus-o repede la loc si dupa ce si-a legat mana s-a asezat la masa fara sa arate ca ar fii patit ceva, iar tanarul a facut acelasi lucru, putin ganditor insa, dar i-a trecut repede cand si-a revazut posesiunile.
-Asa mai merge, merg sa dau o tura cat danseaza tarancuta, vezi cum iti impleticesti picioarele si cazi ! Ca pe urma te baga pe toata in ghips, nu doar mana, tu si dansatoare, sa fim seriosi ! si s-a retras razand, fara sa mai manance ceva, iar cat de curand s-a auzit scartaitul rotilor si zgomotul motorului turat la maxim.
-Mersi Francois ca te-ai gandit la mine, insa nu am dispozitia necesara sa ies sa ma distrez, insa ma bucur ca l-ai facut fericit pe fiul tau. Stiu ca nu am nici experienta si nici varsta necesara insa ar trebui sa-ti sugerez ca Juan nu a acceptat inca faptul ca voi v-ati despartit si nici nu o sa accepte foarte curand daca nu va reuniti sa ii explicati motivele. El acum se comporta precum un copil si isi consuma energia cu lucruri inutile tocmai ca sa uite de realitatea care nu ii place…daca incepe sa bea sau si mai rau, sa se drogheze ? ar putea face asta ca sa uite si de faptul ca eu am venit aici ca sa uzurp locul mamei lui, insa nu asta este intentia mea, nu ai putea cumva sa nu mai insisti pe ideea de a locui aici impreuna cu el ? adica as putea imprumuta de la ai mei niste bani sa inchiriez ceva micut in oras ca sa nu mai fie nevoit sa ma vada ? Ar fii bine pentru el sa…
-Intr-adevar nu ai pregatirea necesara si nu-l cunosti asa cum il stiu eu, iar in ceea ce priveste mutarea nu ai de ce sa le ceri alor tai, oricum nu iti vor da nimic asa ca  iti voi da eu ce ai nevoie daca va fii cazul insa nu am de gand sa te las sa stai singura in oras atata timp cat aici este loc destul, daca nu te suporta inca, treaba lui.
-Atunci macar pentru o perioada cheam-o pe mama lui aici si explicati-i cum sta totul, iar atunci eu as putea sta in alta parte ca sa nu va deranjez, si as reveni cand totul va fii inteles, asa nici tu si nici el nu veti mai avea discutii in care eu sa fiu marul Discordiei.
-Daca preferi asta, te voi asculta insa tu o vei chema pe Elizabeth, mama lui. O sa-i zic soferului sa te duca la ea si sa nu se intoarca decat cu voi doua, impreuna, altfel planul tau cade, iar in ceea ce priveste o locuinta temporara pentru tine…poti locui in conacul din capatul celalalt al proprietatii, acolo ai avea tot ce este necesar.
-Mersi mult ca ma intelegi, sper doar ca astfel sa inteleaga ca nu tu si nici ea nu sunteti problema si ca eu nu am venit aici doar ca sa va distrug relatia…adica nici nu am venit, am fost adusa, dar asta este alta poveste…pot merge sa-mi mut lucrurile ? si ridicandu-se de la masa l-a imbratisat calduros pe cel ce-i acceptase planul.
-Le vei muta daca reusesti s-o convingi sa se intoarca ! Am treaba, ma voi retrage in birou, daca ai ceva sa-mi zici gandeste-te cat este de important, iar daca nu suporta amanare intra, daca nu, asteapta sa ies ! si a plecat.
-Perfect, daca mama lui vine aici poate ii fac sa se impace si scap sa mai stau aici, insa nici acasa nu ma mai intorc, gasesc eu un loc si pentru mine. S-a imbracat cat a putut de dragut pentru cursul de dans, intr-o rochita vaporoasa, cu pantofiori fara toc, si-a prins parul intr-un coc si si-a ales o pereche de cercei micuti, coborand in sala unde profesorul o astepta.
-Bine ati venit domnisoara, stiu ca este prima intalnire insa daca nu incepem din timp nu avem sanse sa terminam ce ne dorim ! Tinuta asta nu este destul de adecvata pentru o prima sedinta, insa daca asta ati ales…S-a indreptat spre usi, inchizandu-le, iar apoi a pornit un CD-player punand muzica clasica la maxim. Nimeni nu trebuie sa stie daca nu va veti descurca la curs, sunt un profesor mai sever asa ca prima sedinta vi se va parea destul de grea si probabil veti cadea de mai multe ori, nu vrem ca zgomotul sa-i deranjeze pe ceilalti.
-Desigur, insa muzica ? Nu este prea tare ?
-Nu fiindca la ce antrenament vei avea parte vei vrea sa tipi de mai multe ori si nu e deloc frumos sa auzi astfel de zgomote in toiul zilei, de fapt, s-a aplecat asupra rucsacului cu care venise si i-a intins o costumatie, m-am gandit ca nu veti avea cele necesare asa ca v-am adus un costum pe care sa-l purtati la fiecare intalnire, ne-am inteles ? Acum dati fuga si schimbati-va ! Roxanne a luat costumul si retragandu-se intr-o baie de la parter si-a schimbat hainele cu acel costum, un body cu maneci lungi, colanti, manusi cu degetele taiate si ceva pentru glezne sa le mentina incalzite si un tricou scurt pe dasupra , si-a strans parul intr-o noua codita si a revenit in sala.
-Am ajuns ! Cu ce voi incepe ?
-Bine ca ai fost rapida, pentru inceput vei purta astea la incheieturi, si i-a fixat greutati la glezne si la incheieturile mainii fara sa o lase sa-i zica de durerea de la mana. Vei lua coarda asta si imi vei sari de 100de ori, timp in care eu voi analiza pozitia corpului, iar sariturile incorecte te vor face sa o iei de la capat, bine ? s-a asezat intr-un fotoliu confortabil si a privit-o cum sarea si cum era obligata sa o ia de fiecare data de la inceput fiindca gasea cate-o greseala la fiecare douazeci de sarituri. Mi se pare mie sau nu m-ai ascultat sa alergi pe distanta ceruta ?
-Ba…da… am fugit… de acum…doua zile…dar…
-De la capat ! Daca nu te concentrezi vei sari coarda 4ore in continuu si apoi nu vei mai putea pasi fiindca fiecare pas va fii durere pura ! Asa ca pune-te pe treaba si nu mai spune nimic, in ritmul asta nu vei termina nici pana maine !
-(Tare as vrea sa te vad pe tine sarind de atatea ori sa ti se zica « NU ESTE BINE ! », oare ai rezista tu 4ore ?)
-Daca vrei sa blestemi, abtine-te sau fa-o in gand fiindca altfel o vei lua de la cap, mai ales ca ai ajuns la…30, 31, 32, 33, 34, 35……50…51…de la capat ! Concentreaza-te daca vrei sa iti iasa corect ! stam aici de…a privit spre ceasul de pe perete…de vreo 2ore si jumatate, daca reusesti mai avem inca o ora si jumatate sa facem si altceva, asta depinde de tine ! Vorbele lui au enervat-o atat de tare ca a inceput sa sara si mai repede ca sa termine astfel ca intr-o jumatate de ora terminase, desi o luase de la capat de mai bine de 10 ori.
-Am terminat…cele 100de sarituri, a apucat sa zica tragandu-si sufletul, pot lua o pauza ?
-Nici sa nu te gandesti sa lenevesti ! Acum ai cate o jumatate de ora pentru fiecare picior in parte, va trebui sa stai nemiscata intr-un picior timp de jumatate de picior, iar daca gresesti continui. Cu acelasi picior pana reusesti ! Apoi continui cu celalalt ! Cred ca astazi pierdem timpul fiindca esti o eleva care nu-si da silinta si nu vrea sa-l impresioneze pe domnul Dupont cu rezultate excelente, daca vrei sa fii mediocra alege-ti un alt profesor!  Eu nu-mi pierd timpul cu persoane lipsite de vointa ori determinare, deci daca nu ai niciuna din ele zi-mi si terminam sarada asta !
-Nu va ajunge sa torturati elevii, statea intr-un picior desi simtea ca se va prabusi in orice clipa, ii mai si jigniti si-i faceti sa-si piarda picul de incredere in ei ? O sa vedeti ce inseamna determinare, astfel ca la cursul urmator nu ma veti mai recunoaste !
-Vorbe de doi bani ! Stai si nu mai trancani! Privea cum ea incepuse sa-si mentina echilibrul mai bine ca la inceput, cand usile s-au deschis larg si inauntru a intrat Juan.
-Ha ha hah, interesanta costumatie, te pregatiesti de circ ? privea si radea in hohote, facand-o sa se imbujoreze de furie.
-Domnule, Dupont, logodnica dumneavoastra este o…
-Incetisor, ea ? Ea nu-mi e logodnica ! Ea e viitoarea mama vitrega, nicidecum logodnica mea, asta ar fii culmea! L-ai auzit, tarancuto?
-Ma scuzati, domnule, asa am crezut din moment ce domnisoara este de-o varsta cu dumneavostra…
-Gresit din nou domnule profesor, e chiar mai mica decat mine, daca are 18 ani e bine…da ce are de nu zice nimic ? De obicei ar fii ripostat pana acum ?
-Domnisoara a invatat ca daca vorbeste strica exercitiul si trebuie sa o ia de la capat, a fost greu insa cu perseverenta mea…
-Termina cu complimentele la adresa ta ! Draga mea tarancuta, s-a apropiat de ea, ai invatat tu astazi sa asculti de domnul profesor ? Ma mir ca ai reusit sa intelegi tu ceva cu mintea ta, aia ingusta ! Cat iti  ia sa te enervezi ca sa rad un pic atunci cand o iei de la capat ? Care sa fie cuvintele potrivite ? Aaaaa da, desigur, profitoare, uzurpatoare, mincinoasa, prefacuta, prost-crescuta, avida de putere, lacoma…tot nu reactionezi sau si acum ti-ai astupat urechile ? Hmmm ma mai gandesc eu la ceva, domnule profesor, dar nu ar trebui sa stea si cu mainile in aer, zic asta ca sa fie exercitiul mai eficient…nu de alta.
-Desigur, domnisoara, nu mai tineti mainile pe langa corp, de acum complicam un pic exercitiul si veti tine mainile orizontal, la 90 de grade fata de corp, iar daca nu respectati unghiul…
-Da, o voi lua de la capat, am inteles, domnule profesor, daca doriti voi face asta stand precum un avion, ce spuneti ? nu e mai greu si mai complex ? Ca daca tot fac un exercitiu sa stiu ca imi solicita corpul !
-Ia sa va vad cat mai rezistati fiindca mai aveti inca 15 minute, sper sa nu le irositi luand-o de la capat de prea multe ori !
-Da, hai gura mare sa te vedem !
Fata a luat pozitia propusa si nu s-a mai clintit, de fiecare data cand se dezechilibra se gandea doar la satisfactia de pe fata lui Juan, iar cum nu-si dorea asta si-a dat silinta sa execute totul cat mai corect, iar cand timpul a expirat nu-si mai simtea durerea din ingheietura, ci intreg corpul era o durere imensa.


-Abia astept viitoarea noastra intalnire, domnisoara o sa-mi faca placere sa lucrez cu tine ! vei fii un bun exemplu pentru altii, nu uitati sa va scoateti greutatile.
-Le voi mai pastra, iar daca aveti altele mai grele, aduceti-le fiindca nu exista chin prea mare pentru reusita !
-Imi place cum gandesti, sper sa fii la fel de determinata si datile viitoare si nu uita sa alergi si sa faci miscare, azi ai liber ! La revedere.
-O zi buna si dumneavoastra !i-a zis in timp ce-l observa strangandu-si lucrurile si parasind casa.
-Pentru asta il plateste tata ? Doar ca sa te tortureze…pai puteam face eu asta si pe mai putini bani doar ca sa am satisfactia ca pleci cat mai repede de aici, doar ca, daca stau sa ma gandesc mai bine, nu prea ai unde sa pleci, ce pacat, nu ? D-asta faci tot posibilul sa ii intri in gratiile batranului ? a intrebat-o apropiindu-se de ea, insa Roxanne l-a ocolit fara sa ii mai zica vreun cuvand si s-a indreptat spre camera ei, Juan fiind pe urmele ei.
A intrat, inchizand usa dupa ea si s-a indreptat spre dresser, proband cat mai multe hainute ; nu stia ce ar fii trebuit sa poarte in situatia data, se gandea ca o tinuta inadecvata ar fii facut-o pe doamna Dupont sa aiba o parere proasta despre ea. Dupa mai multe incercari a gasit costumatia corecta, o rochie neagra, simpla cu un bolero asortat, cu pantofi cu tocul cat mai mic, si-a prins parul cu doua agrafe, lasandu-l pe spate si a vrut sa iasa insa se pare ca Juan o asteptase in tot timpul asta.
-Poate ai uitat, dar diseara trebuie sa iesi cu mine ! i-a spus rastindu-se, si nu am de gand sa ies cu tine imbracata aiurea fiindca, in cazul in care sunt vazut cu tine, nu vreau sa pic prost ! asa ca schimba-te si mergem sa iti cumperi haine de club ! si a condus-o inapoi in camera.
-Eu cu siguranta nu am uitat, poate tu esti cel cu memoria scurta : ti-am zis ca dupa ce iesim pe poarta ne despartim ! Nu vin cu tine nicaieri, poate pana la colt, insa si pana acolo trebuie sa ma gandesc de doua ori daca accept ! Acum am insa altceva de facut, nu suporta amanare asa ca nu am de gand sa mai consum din banii tatalui tau doar pentru capriciile tale ! l-a ignorat si a iesit din incapere, coborand scarile spre biroul lui Francois.
-Roxanne, esti gata ? a intrebat-o atunci cand a observat-o intrand. Ce te face sa fii atat de sigura ca o vei face sa se intoarca ?
-Iti promit ca se va intoarce, insa vreau sa te rog ceva…
-Ce iti doresti ? a intrebat, ridicandu-se de la birou si apropiindu-se de ea, i-a prins mainile in palmele lui.
-Este vorba de Juan…il poti retine cat sa ies ? Fiindca i-a intrat o idee cum ca ar trebui sa imi cumpar alte haine pentru iesirea de diseara, dar nu e deloc necesar. In plus poti ruga tu pe cineva sa imi mute cateva din haine in casuta din capatul celalalt al proprietatii, fiindca eu sunt sigura ca o voi convinge pe doamna sa se intoarca, iar cand revin…
-Spune ! Ce iti trece prin cap ?
-Cand revin as vrea sa nu mai am nicio legatura cu familia Dupont , macar pana lucrurile se rezolva ! i-a spus privindu-l in ochii, continuand : asta nu inseamna ca nu imi voi respecta orele programate si ca nu voi face ce imi spun instructorii fiindca iti jur ca ma voi tine de treaba, doar ca nu vreau sa intervin in problemele familiei, deoarece oricum eu am o imagine proasta in fata lui Juan…
-Stai linistita, se rezolva imediat…aproape ca uitasem, asta este telefonul tau, i-a zis intinzandu-i un telefon nou, ca sa tinem legatura. Ma ai pe speed dial ca sa iti fie cat mai usor, mai ai numarul lui Juan, cel de acasa si numarul telefonului din limuzina, asa ca o sa ne poti gasi oricand si oriunde, bine ? Suna oricand si pe oricine, nu conteaza ora sau locatia, pentru orice ai nevoie suna-ne !
-Mersi, hai ca am plecat deoarece cu cat plec mai repede o sa revina doamna mai repede si eu o sa va dispar de pe cap, la revedere ! si a iesit in fuga din birou si apoi din casa. Ajungand la limuzina l-a rugat pe sofer sa plece cat mai repede cand l-a vazut pe Juan la iesirea din vila, insa Francois l-a tras inapoi in casa pentru a avea o discutie cu el.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Mi-a zis Roxanne ca ai cam deranjat-o in dimineata asta…
-Asa ti-a zis scorpia aia mica ? Nu am facut decat ce mi-i zis tu : sa am grija de ea ! Daca pe ea o deranjeaza atentia atunci nu e problema mea ! In plus sa stii ca putin ii pasa de ce spui tu, i-ai zis ca diseara merge in club si ea, putin ii pasa, a plecat acum cine stie pe unde in loc sa vina sa isi cumpere haine ! Doar nu cumpara din banii ei !
-Ce are Roxanne acum de facut e mai important decat o sedinta de shopping, asa ca daca tii neaparat sa arate bine diseara mergi tu in mall si cumpara ce crezi tu ca este potrivit pentru seara asta pentru ea, nu ai limita de bani.
-Daca tot merg sa iau haine pentru ea, nu consideri ca am si eu dreptul sa-mi cumpar lucruri ? Adica, macar pentru efortul si rusinea de a fii vazut in magazine pentru fete…
-Daca faci o treaba buna, atunci poti sa iti iei si tu cate ceva, asa ca pentru drumul facut, m-ai inteles ?
-Desigur, hai ca am plecat. Daca termina repede protejata ta, trimite-o la mall fiindca nu ii stiu masurile si in plus trebuie sa probeze hainele, bine ? si a plecat fara sa mai astepte vreun raspuns din partea tatalui sau.
Intre timp Roxanne ajunsese in fata cladirii in care se mutase fosta dna Dupont, o cladire impozanta, clasica, care nu te lasa indiferent in fata arhitecturii invechite si proaspat renovate. Ar mai fii stat sa priveasca exteriorul insa isi stia prea bine misiunea si ce urma sa primeasca daca planul ii reusea : nu mai era stresata de prezenta unei anumite persoane, isi putea face timp si pentru alte lucruri care sa nu ii fie impuse si astfel ar fii putut relua legaturile cu fostii colegi, asta mai ales fiindca nu s-ar mai fii aflat sub stricta supraveghere a dnului Dupont.
-Aici sta dna ? l-a intrebat pe sofer continuand sa se simta intimidata de intalnirea cu cea pe care Juan o admira atata, daca nu este cumva acasa doamna, avem cum sa facem rost de un numar de telefon ? Trebuie neaparat astazi sa o conving !
-Doamna locuieste aici de cand s-a pronuntat divortul, sincer nu stiu unde ar putea fii fiindca o data cu aceasta separare multi dintre cunoscuti au abandonat-o si dumneaei nu a mai vrut sa dea ochii cu societatea, se si intelege de ce, nu ? Insa nu-i spuneti ca eu v-am zis asta, imi risc postul !
-Stai linistit, nu va afla de la mine nimic, doar tine-mi pumnii ! i-a zis indepartandu-se de masina, moment in care telefonul soferului a inceput sa sune.
-Buna ziua dnule Dupont, ma scuzati ca nu am putut sa raspund imediat.
-Unde este Roxanne ? a intrebat, uitand de politeturi.
-Domnisoara tocmai intra in cladire, vrea neaparat sa vorbeasca cu fosta dumneavoastra sotie.
-Foarte bine, ii cunosc planul, crezi ca va reusi ? Adica si tu o stii pe Elisabeth, stii cat de greu este de convins…
-Domnisoara are cele mai bune intenstii, asa ca nu vad de ce nu ar reusi.
-Imediat ce iese ma suni si-mi spui ce a zis, tot, fara sa omiti ceva, ai inteles ?
-Da, domnule !
-Si inca ceva, la intoarcere o conduci la mallul din centru si daca vine si doamna…pe ea o aduci la vila, nu comentezi si nu spui nimic care ar putea sa o supere !
-Desigur ca imi voi tine gura inchisa, domnule, nu imi permit sa va comentez deciziile.
-Si spune-i Roxannei sa il sune pe Juan din momentul in care ajunge la mall, o asteapta el pe undeva pe acolo si trebuie sa il anunte ca sa poata veni sa o ia, ori mai bine astepti pana ce vine sa o ia, iar terminand ce avea de spus a inchis fara sa mai astepte vreo replica.
Fata tocmai ce pasise in cladirea imensa impartita in cateva apartamente gigantice, vreo 4 la numar, intr-o cladire cu doar un singur etaj, fiecare proprietar avand aproximativ jumatate din fiecare etaj asa ca locatarii nu erau in niciun caz persoane simple, fara pretentii sau servitori, nu erau persoane care sa se ingrijoreze pentru bunastarea lor, nu. Nu stia cu siguranta in care din cele patru apartamente ar putea sta mama lui Juan, insa portarul cladirii a avut grija sa o conduca la usa potrivita, o usa rece, intimidanta. Cu neincredere a batut usor si o servitoare i-a deschis :
-Buna ziua, ce doriti domnisoara ?
-Buna ziua, cu doamna Dupont, va rog !
-Doamna nu este acasa momentan, in plus, nu mai foloseste acest nume de multa vreme. Mai bine ati reveni cu un telefon inainte sa va intoarceti, i-a spus servitoarea, incercand sa inchida usa, insa Roxanne a blocat-o, intrand.
-Scuza-ma, ti-am zis ca am ceva de rezolvat cu doamna si nici nu ma gandesc sa plec pana nu ii vorbesc ! i-a strigat, asezandu-se pe canapea. O voi astepta aici pe stapana casei, iar daca doamnei nu ii convine ii voi zice ca nu a fost vina ta, ca eu am fortat intrarea si tu nu mi-ai putut face fata, asa ca linisteste-te, nu are ce sa iti faca !
-Cine era ? s-a auzit o voce dintr-o incapere alaturata, iar servitoarea a pornit intr-acolo indata.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Dupa ceva timp s-a auzit o usa trantindu-se si in fata Roxannei a aparut o femeie de 30 si ceva de ani cu un corp superb, iar in fata sa tanara a inceput sa-si piarda curajul, mai ales fiindca figura doamnei parea cu mult superioara si foarte severa.
-Cine esti si de ce ai indraznit sa-mi bruschezi menajera ? Vrei sa chem paza ?si a pus mana pe telefon incepand sa formeze un numar, insa, desi panicata, Roxanne i l-a luat aruncandu-l intr-o canapea alaturata.
-Va rog sa-mi scuzati lipsa de manière, doamna Dupont insa am venit cu o rugaminte la dumneavoastra iar un raspuns favorabil ar face cateva persoane foarte fericite…Iertati-ma va rog, am uitat sa ma prezint. Numele meu este…
-Nu-mi pasa nicicum care iti este numele, vreau sa stiu cum ti-ai permis sa ma deranjezi din programul meu strict si sa dai ordine in casa mea, in plus si sa ma bruschezi pe mine si sa arunci obiecte dupa bunul tau plac ?! Astept un raspuns coerent indata ori altfel stii unde este usa !
-Doamna, imi pare rau ca va cunosc in circumstantele astea insa este vorba despre fiul dumneavoastra, Juan…
-Ce a patit ? Este bine ? Nu a fost capabil Francois sa aiba grija de el ?s-a impacientat femeia necontenind cu intrebarile, insa vazand ca ii pasa de fiul ei Roxanne a continuat.
-Nu, fizic el pare sa fie bine, accentuez ca pare insa nu se simte deloc bine, iar situatia in care tatal lui l-a pus acum…nu este deloc placuta. Juan banuiesc ca a fost intotdeauna un spirit mai liber insa, acum ca dumneavoastra nu ii mai sunteti alaturi a pierdut simtul controlului, iar singura metoda prin care francois il poate controla este aceea de a-i face orice placere ori de a-i confisca unele din bunurile sale, iar totul se intampla deoarece tatal sau a luat decizia de a aduce o total necunoscuta in casa, iar relatia celor doi nu este una din cele mai normale..
-Ce vrei sa spui ? Te poti exprima corect sau iti lipseste educatia ?
-Femeia pe care Dupont a adus-o in casa este mult mai tanara decat insusi fiul dumneavoastra, iar faptul ca tatal lui v-a inlocuit cu o tanara mult inferioara nu ii convine deloc, iar asta ii strica relatia lui cu toata lumea si in plus sanatatea. Pentru moment inca este sanatos insa isi pierde multe nopti in cluburi alaturi de diverse fete destul de dubioase si…
-Foarte bine, daca vrea sa se distreze are permisiunea mea, iar tu, tu trebuie sa fii vreo iubita frustrata pe care a parasit-o si atunci vrei sa te razbuni pe el. Ce ma mira este ca ai avut tupeul sa vii pana la usa mea. Iesi, sa nu iti mai vad figura niciodata !a apucat-o de maini si a impins-o pana la usa, dand-o afara,insa Roxanne si-a bagat mana inauntru chiar cand dorea sa inchida, strivind-o. Pleaca sau o sa iti para rau !si a strans si mai tare usa peste mana care parea sa cedeze.
-Sunteti o doamna educata care doreste binele fiului sau, eu nu am venit sa va provoc vreo suparare, din cauza mea se intampla ceea prin ce trece Juan, eu sunt cea pe care Francois a adus-o in casa, insa nu vreau sa raman, va rog deschideti-mi !iar usa s-a deschis larg.
-Deci m-a inlocuit cu o mucoasa plangacioasa si obraznica, ce gusturi ciudate ai dobandit in timp…si-a zis femeia. Intra si zi ce ai de spus, iar apoi sa nu te mai aud !Nu-mi pierd timpul cu amantele lui !
-Dar nu ii sunt nimic, eu nu reprezint nimic in casa aia, scopul meu este sa plec de acolo insa nu ii pot lasa singuri acum cand relatia lor atarna de un fir de par, am nevoie de ajutorul cuiva care ii poate control ape amandoi, iar eu nu am forta asta…tot ce am reusit a fost sa ii dobandesc ura si sa il fac sa ma vrea cat mai repede disparuta de acolo. Astazi, la masa, din greseala am varsat pe el ceva si m-a numit tarancuta, are dreptate cand spune ca locul meu nu este acolo si eu stiu asta insa domnul se incapataneaza sa ma tina acolo fiindca parintii mei au semnat un contract cu el pentru a-i apartine. Stiu ca suna ciudat si poate chiar egoist insa va rog sa reveniti la resedinta, alaturi de familia mea fiindca daca eu voi disparea din vietile lor totul va fii mult mai bine, Juan nu va mai suferi, iar domnul Dupont isi va schimba atitudinea fata de fiul sau. Eu nu sunt in nicio pozitie sa le impun nimic, insa dumneavoastra…
-Lasa-ma sa inteleg, tu ai un contract cu Francois, iar Juan te dispretuieste fiindca esti o prost-crescuta arivista ?
-In mare parte ati rezumat perfect insa nu eu am semnat cntractul ci parintii mei, m-au vandut ca pe un animal, iar in schimb primesc lunar o suma pentru a fii fericiti, insa eu nu vreau sa isi consume banii pe minciuni si de fapt, pe nimic fiindca eu niciodata nu voi ajunge asa cum isi doreste dumnealui. Nu am taria lui de a infrunta totul cu seninatate, nu sunt capabila sa iau decizii pentru altul si nu-mi doresc nicidecum sa stric relatia dintre tata si fiu, insa ma tem ca prezenta mea nu face decat sa agraveze distanta dintre ei.
-Si vrei sa scapi, asta iti doresti, sa preia alti umeri raspunderile tale fiindca esti incapabila ? Vrei ca eu sa repar ce tu ai stricat ?
-Nu ma mai jigniti, doamna, stiu cu ce am gresit si stiu ca provenim din doua medii sociale complet diferite insa asta nu va da niciun drept sa ma faceti albie de porci sau sa ma tratati ca pe o taratura fiindca altfel ma voi cobora la nivelul dumneavoastra sau voi urca, depinde cum doriti si va voi raspunde asa cum meritati ! Dumneavoastra ii sunteti mama asa ca incepeti sa va asumati responsabilitatea lui, nu il mai pasati de la unul la altul ca pe un bagaj ! Juan are sentimente pe care prin ce ii faceti amandoi il raniti, iar singura scapare pe care el o vede este sa isi consume noptile cu alcool cautand tot mai mult afectiune insa in locurile gresite. Nu am dreptul sa va judec pentru decizia luata, sigur ati avut motivele dumneavoastra insa v-ati separat de sotul dumneavoastra in mod legal, nu si de copilul caruia i-ati dat nastere si care cauta iubirea unei femei oriunde numai nu unde trebuie !
Doamna si-a mai inmuiat aerul superior cu care o tratase pana acum, asezandu-se pe canapea si privind-o cum ii raspunde fara sa ii mai permita vreo introziune.
-Nu sunt mama si nici nu cred sa fiu prea curand asa ca nu am niciun drept sa va judec decizia de a nu-l lua aici cu dumneavoastra din moment ce locul si statutul va permite, precum si mijloacele materiale, insa Juan chiar este un baiat bun si se pierde fiindca il neglijati ! Nu-mi pasa ce ganditi despre mine acum fiindca stau aici si va spun ce sa faceti, mai ales ca ma vedeti ca pe cea care v-a inlocuit ! Neavand o parere prea buna despre mine sper ca totusi sa faceti diferenta intre ce simtiti pentru mine si ceea cea ar trebui sa simtiti atunci cand va cer ajutorul in cazul familiei dumneavoastra fiindca, chiar daca nu mai stati in aceeasi casoaie tot o familie ramaneti, orice ar scrie o nenorocita de hartie. Juan are nevoie de dumneavoastra si la fel si Francois ! Ambii va simt lipsa si-si revarsa nervii pe ceilalti ori reciproc, unul se cufunda in munca iar altul in distractie si aventuri de o noapte, iar sufletele lor devin tot mai goale pana ce vor simti ca nu mai au pentru ce trai fiindca nimeni nu le recunoaste meritele si nimeni nu-i iubeste. Eu nu sunt un inlocuitor bun, deloc, nu am experienta nici cat negru sub unghie si nu sunt la fel de sofisticata si de educata ca dumneavoastra, iar oricat as incerca pare ca orice as face pentru el ajunge sa ii fie contra si sa ma urasca si mai tare.Decat sa stiu ca asta simte pentru mine, mai bine plec si-l las sa-si aminteasca de o fata needucata ce i-a incucat viata cateva zile, insa, in schimb, trebuie sa las pe cineva competent, capabil sa le faca fata amandurora. Eu atat am avut de spus, acum va rog sa ma scuzati ca v-am rapit pretiosul timp…ma voi retrage cat inca nu mai primesc cateva insulte, a rasuflat puternic si a luat-o la fuga pe scari fara sa priveasca in spate. A alergat pana la masina si a trantit usa dupa ea, fara sa il mai astepte pe sofer sa isi faca meseria.
-Cum a mers, domnisoara ? Ati reusit ceva ?a intrebat-o curios pentru a-i da toate detaliile lui Francois.
-I-am dezamagit pe toti ! Nu am fost in stare sa ii zic ce ar fii trebuit ca sa o fac sa revina, nu am obtinut nimic ! si-a scos telefonul vrand sa il sune pe Dupont pentru a-i da vestile proaste insa servitoarea doamnei a batut in geam.
-Domnisoara, veniti, va rog cu mine, stapana va cheama inapoi ! a deschis usa si, rasufland cu greu a atras-o afara pe tanara.
-Pe mine ? Vrea sa ma mai jigneasca fiindca daca asta este scopul doamnei mai bine nu mai vin…
-Va rog urmati-ma,iar aratandu-i acelasi drum strabatut in viteza a poftit-o pe usa, rugand-o sa o urmeze pana intr-o camera alaturata care parea sa fie dormitorul doamnei.
-Poti pleca, Helga ! Ma descurc de aici,i-a ordonat stand pe un scaunel tapitat in fata unei oglinzi.
Situatia era una deloc confortabila pentru Roxanne care nu intelegea pentru ce trimisese dupa ea doamna cand la inceput nici nu ii permitea sa spuna un cuvant. Privea in jur, o camera imensa, aranjata si foarte curata insa cand doamna s-a apropiat de dulap au cazut o gramada de haine.
-Nici mie nu imi este usor fara el, i-a spus privind-o in timp ce a aruncat hainele pe pat. Tanara a sarit sa o ajute cu impachetatul insa Elisabeth a oprit-o, zicandu-i ca este doar un oaspete si ca nu este responsabilitatea ei sa ii aranjeze lucrurile. Stii, nu l-am mai vazut de ceva vreme si chiar ma intrebam ce mai face…
-De ce nu l-ati sunat ? a intrebat curioasa.
-Nu am indraznit, nu stiu ce crede despre mine si mi-era frica sa nu cumva sa ma considere vinovata ca familia s-a destramat…Recunosc, o parte din vina o port si eu fiindca am cerut prea mult, de la amandoi insa…
Parea o femeie distrusa, complet diferita de cea care i se aratase in camera de vizite, parea mancata de remuscari si regrete, de ganduri si lipsita de vointa proprie, doar o umbra a celei care-si masca durerea prin insulte.
-Atunci faceti-va un mic bagaj si veniti cu mine, va rog, or sa se bucure sa va vada, amandoi ! Helga, adu bagajele, hai repede fiindca doamna se intoarce acasa, acolo unde ii este locul !a strigat tanara indesand haine in geamantane de indata ce servitoarea le-a adus. Nu-mi spuneti ca doar m-ati chemat ca sa imi spuneti ca regretati si ca nu indrazniti sa faceti nimic ! Cat noi pregatim bagajele, dumneavoastra aranjati-va fiindca trebuie sa fiti o senzatie cand veti reveni, trebuie sa regrete ca v-a lasat vreodata sa plecati, bine ? i-a zis suranzatoare, uitand de atitudinea cu care o tratase inainte si intorcandu-se la facutul bagajelor.
-Asa este, trebuie sa fim superbe cand ne va vedea, tu cu ce te vei imbraca ? Vrei sa iti imprumut ceva ?a intrebat-o doamna ca pe o veche amica cu care nu se mai vazuse de multa vreme.
-Din pacate nu voi ajunge o data cu dumneavoastra, i-am promis domnului ca va voi aduce inapoi si asta este prioritatea, ce va urma nu se stie. Acum, haideti, urmeaza sa ii provocati un soc ca va intoarceti, si el care nu ma credea in stare ! a ras tanara, cu o bunadispozitie molipsitoare, facand-o si pe Elisabeth sa zambeasca. A fugit din camera pana spre una dintre ferestre de unde putea vedea masina si fara sa ii pese de ce ar putea zice cineva s-a aplecat peste pervaz strgandu-l pe sofer.
Hei, domnu’ cu limuzina ! Domnu’ avem niste bagaje aici si avem nevoie de ajutorul unui barbat, ce spuneti ?i-a iesit in intampinare soferului care s-a aratat uimit de intreaga situatie, carand cu bucurie bagajele pana in portbagaj si deschizand portierele celor doua doamne, lasand-o pe Helga sa se ocupe de apartament pe timpul plecarii stapanei.
-Imi pare rau ca te-am jignit acolo.
-Jigniri ? Cand, eu nu-mi amintesc nimic, s-a prefacut ca totul este uitat si a inceput sa isi invarta telefonul prin palme.
-Astepti sa te sune cineva ?
-Mai degraba eu ar trebui sa dau un telefon, insa o surpriza este mai buna ! Sofer, te rog frumos sa nu ne dai de gol, nu ii zice nimic domnului, prefa-te suparat, ca si cum nu as fii reusit nimic, iar cand revin zi-mi cum a reactionat !a privit spre doamna si ca si cum i-ar impartasi un secret unei confidente s-a plecat usor spre ea : nici nu stiu ce pierd sa il vad cum ramane cu gura cascata ca am reusit asta. Va vine sa credeti ca din cauza lui nu credeam ca am sa reusesc ? Din cauza pesimismului lui ! iar apoi s-a retras, ca si cum ar fii spus prea multe si acu ar trebui sa umple spatiul cu liniste.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Domnisoara, ne apropiem de mall, doriti sa il sunati pe stapan sa il anuntati ca ajungem ?
-Nu este nevoie, daca nu il gasesc o sa il sun din interior, stai linistit, asta este cea mai mica problema pe ziua de azi..iar o data ajunsi, masina a lasat-o in fata centrului comercial, plecand spre casa. Sper sa iasa totul perfect, Juan o sa se bucure atat de mult !si a intrat fericita in magazin, ramanand uimita de cat de multe shopuri puteau fii la un loc. A inceput sa priveasca fiecare vitrina pana ce s-a ratacit si a uitat de ce mai venise, asa ca s-a asezat pe o banca privind incontinuu spre telefon. Francois ii spusese in mare cum sa il foloseasca insa nu era sigura ca intelesese asa ca astepta sa fie sunata de Juan, iar el parea sa se bucure de bugetul nelimitat la care avea acces, cutreierand toate magazinele pe care le iubea, cand intr-un final, terminandu-si treburile a sunat-o.
-Doamne, suna, cum a spus ca ii raspund ? A deschis clapa privind numarul care o apela, era cu siguranta el insa cum ii raspundea ? a pus telefonul la ureche si a strigat alo insa continua sa sune. Cum il pornesc ?
-Nici un telefon nu este in stare sa foloseasca ? atat de prostanaca este ? Trebuie acum sa o caut eu pe aici fiindca probabil casca gura pe la toate vitrinele si ma face de ras cu prostia ei. Si-a dus cumparaturile la masina si a intrat pe aceeasi usa pe la care intrase ea, insa a luat-o in directia opusa.
-S-a oprit, oare a fost cumva doar un mesaj ?a privit din nou spre telefon, iar un grup s-a asezat langa ea.
-Poti sa-mi imprumuti putin telefonul tau ? a intrebat-o un tip, apropiindu-se de ea.
-De ce ?
-Pai trebuie sa sun in Rai si sa anunt ca au pierdut un inger si eu l-am gasit. Nu te-a durut ?
-Ce sa ma doara ?nu intelegea deloc jocul baiatului, insa continua sa ii pice la fiecare replica.
-Cand ai cazut din cer. Deci mi-l dai ?si s-a intins spre mainile ei, insa Roxanne s-a ridicat indepartandu-se de ei.
-Cere unul prietenilor tai sai suna de la un telefon public daca vrei ceva. Al meu nu este pentru tine !si a marit viteza cand a realizat ca baietii o urmareau. Cum am intrat in incurcatura asta ? a privit spre magazine incercand sa gaseasca unul cu bodyguarzi insa norocul nu era de partea ei, asa ca a inceput sa fuga pana ce s-a izbit de un paznic al mallului, cazand langa el.
-Scuzati-ma domnisoara, insa nu ar trebui sa alergati fara sa va uitati incotro mergeti ! Da-ti-mi mana sa va ajut !si a ridicat-o de pe podeaua rece.
-Ma puteti ajuta, ma urmareste un grup de baieti ! Mi-au pus intrebari ciudate si cand nu am vrut sa le dau telefonul au inceput sa vina dupa mine si acum sunt acolo, i-a indicat aratand cu degetul spre grupul de glumeti.
-Baieti, ori lasati fata in pace ori plecati ! Aici nu suntem la discoteca sa va agatati de fete ! Stai linistita, ia- zis intorcandu-se spre ea, nu or sa-ti mai faca probleme, insa incearca si tu sa nu te mai bagi in seama cu ei.
-Dar nu am facut nimic, eu doar il asteptam pe fiul meu si ei…
-Desigur ! Cum de nu mi-am dat seama ca iti asteptai fiul, doamne cum de am fost atat de orb ? s-a scarpinat in cap, dandu-si api o palma peste frunte si punandu-si la loc cozorocul.Ma crezi prost sau faci misto de mine ? Nici nu cred ca ai terminat liceul si ma iei pe mine cu fiu si cu prostii d-astea ? Unii mai si muncesc, domnisoara, nu au chef de caterinca ! s-a indepartat de ea inganand continuu « imi astept fiul »
-Dar nu l-am mintit…puteam sa il intreb cum sa il sun pe Juan, dar eu nu, proasta am fost sa ii zic ca imi astept fiul.Normal ca bietul om a zis ca ma tin de glume cand eu chiar ii ziceam adevarul…
A inceput din nou sa se plimbe si s-a oprit in dreptul unei fantani arteziene, uimita de forta cu care tasnea apa si de culorile pe care apa parea sa le aiba de fiecare data cand ajungea tot mai sus. Juan se plictisise de cat o cautase si chiar nu mai avea chef sa mai alerge sa o gaseasca, oricum daca ea nu venise nu era vina lui, insa indreptandu-se spre un restaurant a observat o tanara care se oprise in dreptul unei fantani, ridicandu-si si coborandu-si capul la fiecare aruncare a apei ;de altfel era singura persoana care statea acolo, asa ca s-a propiat de ea considerand-o tinita sigura, daca nu avea sa o gaseasca pe mama vitrega macar sa se distreze. S-a apropiat de tanara, iar cand a vrut sa se aseze langa ea a observat ca era chiar Roxanne care incetase sa mai priveasca apa si rotea nervos telefonul in maini.
-Cum m-am putut simti atras de ea ? Nu, trebuie sa imi scot din cap ideea asta, trebuie sa ii fac ceva si oprind un tip i-a oferit o bancnota de 20 de dolari ca sa ii faca avansuri celei pe care vroia sa o denigreze. Acum sa te vad ! si s-a asezat pe un scaun, privind scena ca la un teatru.
-Scuza-ma, i s-a adresat tanarul, nu sunt din zona si mi s-a spus sa astept pe cineva in dreptul magazinului Mango, insa nici ca stiu unde este.
-Imi pare rau, dar nici eu nu sunt de aici. Cu drag te-as fii ajutat daca stiam insa si eu sunt la fel de ratacita precum esti tu. Trebuia sa il astept pe fi…scuze pe cineva si se pare ca m-a lasat balta, nu ca ar fii ceva la care sa nu ma astept din partea lui…
-Oh, e vorba despre prietenul tau, am inteles.
-Nu este deloc prietenul meu ! Nici nu ma vad langa unul ca el, este asa de increzut ! Nu il suport, iar curand o sa scap de el.
-Adica ? Este cumva veun coleg de apartament ? sau ce relatie este intre voi ?s-a aratat curios.
-Este prea mult de povestit si oricum este o chestie destul de plictisitoare, nu vreau sa te retin. Poti intreba un paznic si o sa iti zica unde este magazinul unde aveai intalnire, insa ai grija cu ei, s-a apropiat de el soptindu-i la ureche, nu stiu de gluma deloc !
-De ce ?
-Am facut prostia sa apelez la unul si din greseala i-am zis ca il astept pe fiul meu si a zis ca il iau la caterinca sau ceva de genul asta…nu am inteles atunci ce vroia sa zica, dar sigur a crezut ca il mint cand nu faceam decat sa ii zic adevarul.
-Aha, gata am inteles.Deci tu il astepti pe fiul tau.
-Exact.
-Si tipul de care o sa scapi este tatal copilului, cel care te-a lasat gravida.
-Gresit, scuze, nu am fost eu clara, ti-am zis ca este o poveste lunga.
-Spune-mi-o !iar tanarul chiar devenise captivat de fata care, chiar fara sa il cunoasca avea incredere sa ii spuna viata ei, iar buzele si gestica ei il captivau.
-Gluma asta merge prea departe, l-am platit sa faca misto de ea si el…ce crede ca face ?!isi zicea nervos Juan.
-Vezi, este destul de incurcata treaba, insa cum am reusit sa o aduc inapoi pe mama lui am o sansa sa scap de el si sa imi vad linistita de viata.
-Si unde vei locui daca pleci de la ei ? Ca daca relatia cu ai tai nu este prea buna…
-Gasesc eu ceva, ma descurc, ma angajez undeva si incep munca, iar din banii stransi imi inchiriez ceva micut, nu conteaza decat sa fiu linistita.
-Poate te ajut eu, tata este patronul unei brutarii, stiu, nu e mult, insa daca ai nevoie poti apela la mine. O sa iti ofere sigur un loc daca ii spun eu cine esti. Ce spui ?
-Grozav ! Cine spunea ca nu poti da peste oameni buni cand iti este greu ? mersi mult, l-a imbratisat dintr-un impuls pe strain dupa care si-a cerut scuze insa el nu parea deloc deranjat.
-Da-mi telefonul sa iti notez numarul meu si cand ai nevoie ma suni. Si-a scris numarul, salvandu-l ca Armand. Acum ma ai mereu aici, doar imi dai un telefon si vin sa te ajut, oricand, nu este nicio problema.
-Iti sunt recunoscatoare si ti-as ramane datoare si mai mult daca mi-ai arata cum sa il folosesc fiindca domnul mi l-a dat azi si cum nu am mai avut nu stiu sa il folosesc.
-Vino mai aproape si iti arat cum procedezi, bine ? si-a trecut o mana in jurul mijlocului ei, cuprinzand-o in bratele lui in timp ce butona telefonul si ii zambea.
-Nenorocitule, te-am si platit si tu chiar te dai la ea mai mult decat ti-am zis ! Asta trebuie sa termine ! si-a luat mobilul si a apelat-o, insa vibratiile telefonului au facut-o sa arunce telefonul in aer, aproape sa il scape daca Armand nu l-ar fii prins, iar in incurcatura creata mainile li s-au atins, ambii simtind un fior trecandu-le prin corp.
-Daca il scapam ramaneam aici pana trimiteau pe cineva dupa mine, iar asta nu s-ar fii intamplat prea curand mai ales ca Juan ar fii gasit ceva de inventat ca sa mai scape de mine putin…
-Stii, te vad sincera si nu vreau sa iti faci o parere gresita despre mine, insa nu am intrat in vorba cu tine intamplator…chiar nu as fii facut-o, nu sunt genul de baiat care se apropie de orice fat ape care o vede. Sincer, te-as fii evitat fiindca nu iesi cu nimic in evidenta, chiar pari plictisitoare de la distanta…pari genul ala de fata care ii tine pe toti la distanta pentru a fii singura cu gandurile ei.
-Atunci poate nu trebuia sa te apropii, dar totusi, de ce ai facut-o ?
-Asta vreau sa spun daca imi permiti insa nu vreau sa ma consideri artificial sau interesat, nu vreau sa ai o parere gresita, dar eram in trecere pe aici si…
-Ce-i cu tine aici, mamica draga ?aparuse Juan punandu-si un brat in jurul gatului ei si unul in jurul mijlocului, lasandu-si greutatea pe umerii ei. Daca ai stii de cat timp te caut si tu stai aici si vrajesti tineri cand tata nu se poate tine dupa tine…asta nu este un comportament model pe care sa il urmez, nu ?si a inceput sa rada, strangand-o si mai tare in brate.
-Sa inteleg ca el este fiul tau, nu esti cam prea apropiat de ea ? Sau de felul tau nu-ti place concurenta ?l-a tachinat Armand realizand ca fiul era chiar cel care il pusese in situatia de a o cunoaste pe Roxie.Nu vrei sa-ti dau niste bani sa mergi sa-ti iei ceva de joaca si sa ma lasi aici cu mama ta sa vorbim lucruri de adulti ?a tras-o pe tanara din mainile  lui si i-a intins cei 20de dolari, insa Juan i-a aruncat, poftindu-l pe Armand la o discutie privata.
-Ce incerci sa faci, dobitocule ? Te-am platit sa faci ceva asa ca acum dispari, inventeaza ceva si sa nu te mai vad. Avem treaba si imi stai in cale !
-Si treaba ta este sa o curtezi pe ea sau nu vad eu bine ? Credeai ca un altul nu o va considera interesanta insa, uite-te bine la fata mea fiindca in curand o vei vedea pe ea langa mine si vreau sa stii cine este cel ce ti-a suflat-o, desteptule ! A inceput declinul tau, iar asta a fost primul pas, pregateste-te sa pierzi !s-a indepartat de Juan insa acesta, nervos l-a prins de geaca de piele, izbindu-l de perete si tinandu-i capul pe spate cu un cot bine fixat in gatul lui.
-Imbecilule, tu pe mine nu ma ameninti si nici nu vii sa-mi strici planurile ! Daca vreau acum te las aici inconstient, neispravitule si ea nu va fii a ta niciodata !i-a izbit capul de perete cat de tare a putut si s-a intors langa Roxanne care statuse privind fantana in tot acest timp. A luat-o de mana si a tras-o langa el fara vreo explicatie, indreptandu-se spre magazinul in care ii oprise hainele pe care urma sa le poarta in acea seara in club.
-Ce s-a intamplat ?s-a aratat putin ingrijorata si de nervozitatea lui si de disparitia strainului si nu intelegea ce gresise de acum el era asa de iritat si de autoritar. Nu si-a mai luat nici ramas bun nici nimic dupa ce a vorbit cu tine si ce a fost cu faza cu banii ? De ce ai fost nepoliticos ?insa parea ca nu vrea sa ii raspunda asa ca s-a oprit exact in fata unui magazin, eliberandu-si mana din stransoare. Nu mai fac niciun pas daca nu-mi raspunzi pentru ca nu sunt jucaria ta pe care sa o tarasti pe unde vrei ! Si ce a fost cu comportamentul ala de mai inainte ? Sa iti intre in cap ca nu te poti purta cu mine ca si cu iubitele tale, chiard aca am aceeasi varsta cu ele sau nu ! Atata timp cat voi fii mama ta, respecta-ma !
-Nu-mi esti inca mama asa ca nu nu te comporta ca atare fiindca nu te prinde rolul asta, cel putin nu pentru moment si nu cu tata, nu cu el fiindca el nu-si va mai dori niciun alt copil cu tine si iti vei pierde timpul langa el ! Cea pe care el o iubeste si o vede singura femeie pentru el este mama, chiar daca s-au despartit, iar tu niciodata nu ii vei lua locul, nu vei ajunge sa fii ca ea niciodata, iar daca se va insura cu tine sa stii ca doar vei purta un titlu, atat. Nu se va comporta cu tine ca si cu o sotie, vei fii doar persoana de langa pe care o va prezenta cunostiintelor ca sotia lui si atat ! Iar comportamentul meu…fac ce vreau cu cine vreau, atata timp cat imi doresc un lucru il voi face fara sa imi pese de consecinte ! Iar atunci asta am vrut sa fac, de ce, te-a deranjat ?
-Nu este un comportament firesc intre o mama si fiul ei, viitorul ei fiu, ma rog, ceilalti si-ar putea face o impresie gresita si nu vreau asta. In plus trebuie sa intelegi ca sunt niste bariere care se impun si trebuiesc respectate. Nu mai vreau sa stam aici, ne putem intoarce acasa ?s-a indreptat spre marginea culoarului, sprijinindu-se ganditoare de balustrada, iar Juan s-a apropiat, privind-o pentru o clipa si vazand-o trista.
-Nu-mi spune ca déjà incepi sa plangi ?! Ti-am spus doar cum stau lucrurile, cum niciodata nu vei fii aceea pe care el o vrea fiindca daca va fii sa fie cu tine se va gandi in continuare la mama.
-Nu sunt trista, din contra, ma bucur ca tu crezi asta, este foarte bine ca mama ta va fii singura pentru Francois deoarece asa trebuia sa fie mereu. Plecam ?
-Nu inca, urmeaza-ma daca nu vrei sa te conduc eu fiindca daca te-as lua de mana atunci nu as avea un comportament adecvat. Intram in asta,i-a spus indicandu-i primul magazin de langa scara rulanta, aici am oprit cateva lucruri pe care chiar vreau sa le probezi, dupa tine.
Au intrat ambii in magazin insa toate hainele pareau asa de stramte si de scurte in viziunea ei, incat ajunsese sa se intrebe ce i-ar fii putut Juan opri intr-un astfel de loc. A inceput sa se uite la mai multe rochii insa majoritatea erau asa de vulgare incat a incetat, asezandu-se pe un scaun si ramanand acolo, cautandu-l cu privirea pe fiul ei. Intre timp el se indreptase catre una dintre vanzatoare, discutand si mai apoi flirtand incat s-au intins la vorbe si Roxie déjà se plictisise sa il mai astepte, cand telefonul a inceput sa ii sune, era Armand.
-Cam violent pustiul, nu ti-ar veni sa  crezi ce a facut…i-a atras el atentia facand-o sa vrea sa afle mai mult. M-a amenintat sa dispar fiindca nu vrea sa aiba concurenta, iti vine sa crezi ce este in capul lui ? Esti sigura ca a inteles ca te mariti cu tatal lui si nu cu el ?
-Normal ca stie asta, tocmai d-asta acum se distreaza cu vanzatoarele de la Mango, are asa un tupeu, flirteaza cu toate si ele par asa de captivate de el, ai zice ca sunt asa de proaste incat sa nu realizeze ca sunt doar umplutura pentru timpul liber…
-Mai vrei sa pierzi timpul cu el ? Te intreb acum cat inca sunt aici fiindca apoi trebuie sa plec, mai am cateva lucruri de rezolvat asa ca nu le pot amana prea mult, insa daca ai nevoie sa scapi de el…
-Vii pana aici ? Imediat ce se iveste o ocazie scapam ? Nu vreau sa mai stau un minut in compania ingamfatului ala ! Nici nu stii cum arata hainele de aici, sunt asa de…
-..scurte ? mulate ? sclipitoare ?
-Da, exact asa sunt, cum sa pot purta asa ceva cand nu ma reprezinta ?stai ca trebuie sa inchid fiindca a terminat cu ele si vine incoace. Te astept.
-Mi s-a parut mie sau vorbeai la telefon ? Cine era ?Da-mi sa vad !s-a intins sa ii ia mobilul insa ea s-a opus, ascunzandu-l. Foarte bine, nu am chef de pierdut timpul fiindca ai programare la cosmetica imediat dupa, bine ?
-Pentru ce ? Ai zis ca mergi in club si eu ramane sa fac altceva imediat ce iesim pe poarta, asa ramasese stabilit ! Nu am de gand sa merg cu tine in locul ala unde nu m-as simti deloc in largul meu ! In plus pentru ce m-ai adus sa probez aici cand toate sunt asa ?
-Asta a ramas stabilit in mintea ta insa Francois a zis ca trebuie sa te distrezi asa ca vii cu mine chiard aca iti displace atat de mult ! Nici mie nu-mi place sa ma amestec cu plebea insa uite ca am facut-o, contrar dorintei mele ! Astea sunt pentru tine, sunt sigur ca iti vor veni bine fiindca …
-N-are cum, nu ai avea de unde sa imi stii masurile si in plus de unde stii ca imi vor placea ?
-Cum sa nu iti stiu masurile cand ai fost in bratele mele de atatea ori ?iar in acel moment s-a apropiat si mai tare de ea, facandu-i inima sa bata cu putere, la fel ca si pe scari, cand o alergase, norocul ei insa fusese aparitia lui Armand care imediat a intervenit.
-Nu-mi vine sa cred ca sunteti aici, le-a zis cu cata surprindere putea, nu ma asteptam sa va reintalnesc aici, adica intr-un mall atat de mare sansele sa ne intalnim erau atat de mici…Se pare ca cineva acolo sus vroia ca noi doi sa ne revedem acum, Roxanne ! Imi permiti, i-a zis dandu-l la o parte pe tanarul care se postase in fata ei, blocandu-i accesul la ea ?
-Nu se prea poate fiindca doamnisoara trebuie sa probeze niste haine si apoi sa mergem la un salon, déjà suntem in intarziere din cauza unora care se baga neinvitati in intalnirea noastra !Mai bine ai pleca, prietene !
-Nici nu stii cat ma bucur ca ma consideri prieten, insa nu ma joc cu tancii, ramane valabila propunerea mea daca ai chef de joaca ! Roxie, tu poti merge sa te schimbi cat timp am eu grija de micutul tau, nu-ti face probleme, bine ?iar ea a disparut in spatele unei cortine, in timp cei doi isi aruncau priviri si vorbe jignitoare.
-Ea te-a anuntat, nu ? La mintea ta nici nu aveai de unde sa stii unde vom fii insa ea sigur te-a apelat fiindca i s-a facut mila de tine, asa este ea, ii place sa aiba grija de cei defavorizati de soarta, ca tine ! Ce zici, cat vrei sa dispari ?Zi o cifra si s-a rezolvat, dispari din viata noastra si mie imi va fii mult mai usor fara un prostanac de care sa o feresc !
-Ce-mi doresc ? O vreau pe ea, considera-l un capriciu insa mamica ta mi-a picat cu tronc si nu vreau sa o las sa-mi scape, iar tu, ca un copil bun ar trebui sa nu comentezi si sa-i vrei doar binele. Poate eu ar trebui sa te platesc fiindca mi-ai scos-o in cale !
-Juan ? Poti veni putin ?l-a chemat ea din cabina de proba, pe o voce stanjenita.
-Ce este, nu-ti vin bine hainele sau ai nevoie de ajutorul meu ?iar impertinent cum era intrase pe jumatate in cabina insa ea l-a impins de indata ce isi aruncase privirea asupra ei intrucat era doar in lenjerie. Cum ai putut sa faci asta, hainele astea sunt prea mici, nu le pot purta…Juan ? insa el ramasese cu imaginea ei in minte, nu mai era atent la nimic in jur, pana ce una din vanzatoare s-a apropiat pentru a-l intreba daca hainele alese ii sunt pe placul iubitei lui.
-Atat timp cat sunt pe placul meu ea este fericita, doar ca nu era obisnuita cu stilul asta, scumpo ! Acum arata-mi te rog ceva lenjerie fiindca vreau sa arate ca o papusa in seara asta, iar vorbele lui ascundeau un plan care se contura tot mai mult cu trecerea secundelor.
Dupa ce a privit mai multe modele a ales un costum negru cu roz, déjà isi imagina cum sutienul ii va cuprinde corpul asa cum ar fii vrut sa o faca el in momentul in care intrase in cabina, déjà imaginea era mult prea puternica pentru a-i ma permite sa se gandeasca la altceva. A platit si acel set si s-a indreptat spre cabina, intinzandu-i punga si rugand-o sa o probeze si apoi sa iasa pentru a le-o arata daca ii vine bine, insa propunerea lui i s-a parut mult prea indecenta si nu i-a dat urmare.
In spatele cortinei, silueta ei inca il facea sa viseze, facandu-l sa uite si de prezenta lui Armand care ramasese langa el, asteptand rezultatul final, intrucat ambii stiau ca nu vor fii dezamagiti. Dar aparitia ei se lasa asteptata, iar dupa 10 minute ambii erau déjà plictisiti si nu intelegeau de ce nu ar iesi.
-Ce tot faci acolo ?s-a enervat Juan apropiindu-se de cortina de cateva ori.
-Roxie, orice ar fii se rezolva daca ne spui, insa numai iesi ! a adaugat Armand incercand sa o spuna pe un ton calm, chiard aca era nerabdator.
-La ce te-ai gandit cand ai ales hainele astea ? Si sutienul asta…poate astea ti-or placea tie insa eu nu, nu este stilul meu asta, nu pot iesi de aici imbracata asa ! Seman cu tipa ai ape care ai adus-o tu in casa la inceput…te razbuni cumva ca ti-am stricat intalnirea ? si a scos doar capul din spatele materialului care o despartea de cei doi. In plus, tu chiar te-ai uitat la incaltarile astea inainte sa le iei deoarece corecteaza-ma daca ma insel insa tocurile astea sunt mult prea….
-Roxanne daca nu iesi tu atunci intru eu si sigur iti vei fii dorit sa nu o fac ! Afara este mai multa lume si va trebui sa ma abtin de la orice fel de gest, insa daca vom fii doar noi doi atunci…
-Ok, ok, ies numai sa nu cumva sa intri aici, iar o data cortina data la o parte atras atentia mai multor persoane decat isi dorise, primind complimente de la cativa din tipii aflati intamplator in magazin, iar desi unii erau cu prietenele nu-si puteau lua ochii de la ea. Cum arat, chiar asa de rau stau astea pe mine de se uita toti ? Ti-am spus ca nu-mi vor veni bine, insa acum nici Juan si nici Armand nu mai aveau cuvinte sa ii raspunda, pentru prima oara gandeau acealsi lucru « Esti superba ! » Nici nu ma pot apleca, insa incercand sa le demonstreze a observat ca mai multi faceau acelasi lucru, asa ca a tras cat a putut de fusta ca sa se acopere.
Alegerea lui Juan avusese efectul dorit : Corsetul negru cu funde din dantela roz ii punea in valoare corpul, iar sub forta cupelor, pieptul parea si mai voluptos si mai atragator, fiind acoperit pe jumatate de un material lucios iar cealalta jumatate dintr-o dantela foarte draguta, cu model cu flori care mergea perfect cu dantela de pe marginea micutelor buzunare pe care fusta scurta de blugi le avea atat in spate cat si in fata. Parea un model din reviste, era pe cat de adorabila fusese inainte pe atat de mult parea sexy si atragatoare incat ar fii putut concura contra oricui si ar fii castigat fiindca nu era cu nimic mai prejos de orice vedeta. In plus pantofii pe care ii alesese aveau acelasi aer precum cel al hainelor, iar funditele cu care se strangeau la baza gleznei aratau cat de fragile ii era glezna, precum si intreg corpul, fiind o placere si o incantare pentru privitor.
-Cum arat ? Ciudat, nu ? Juan zi ceva fiindca incep sa cred ca ai ales asta special sa iti bati joc de mine si acum savurezi momentul, iar vazand ca vorbele-i trec pe langa urechi a incercat sa se apropie de el, dar s-a dezechilibrat pentru ca nu era obisnuita sa mearga pe tocuri si i-a cazut in brate, fiind atat de aproape ca buzele lor sa li se uneasca.
Timp de cateva clipe erau nemiscati, se priveau ca si cum abia acum s-ar fii descoperit, uitasera de tot ce era in jur si pareau sa nu doreasca sa se dezlipeasca insa Armand a rupt vraja, ridicand-o din mainile fiului si verificandu-i glezna fiindca nu dorea ca ea sa se fii ranit.
-Se pare ca nu ai nimic insa daca nu te poti descurca cu incaltarile astea poate ar trebui sa incerci altceva…ceva mai plat, mai usor la mers, in rest arati…wow, sper ca asta poate cuprinde tot ceea ce gandesc eu acum, iar daca este prea putin pot chiar sa fluier fiindca in limbajul universal asta inseamna ca arati superb.
-Mersi, insa trebuie sa ii demonstrez cuiva ca pot merge si pe astea, doar nu as vrea sa iti dau satisfactie si sa iti arat ca nu pot sa ma fac de ras asa cum vrei tu, nu Juan ?
-Nici nu m-am gandit la asta fiindca, stiind ca vei merge cu mine vreau sa fii la inaltimea asteptarilor. Le-am spus amicilor ca ma vei insoti si vor sa te cunoasca asa ca nu-mi permiteam sa te fac de ras si mai ales sa nu par un ridicol batandu-mi joc de tine, nu mama scumpa ? Ce fiu ar face asta, poate doar unul nerecunoscator si eu nu vreau sa ai impresia asta despre mine, m-as simti jignit daca asta ai crede despre mine…
-Prietene, nu o mai lungi, ai zis ca sunteti in intarziere asa ca hai, mai repede catre salon !
-Ce sa mai facem acolo ? Daca inca nu mi-a spus nimeni ca arat ciudat ori urat atunci ce rost ar avea sa mai consumi bani aiurea ? Tatal tau are nevoie de ei, o sa vrea sa ii investeasca in ceva mai folositor decat un lucru trecator !
-Ti-am mai spus-o si ti-o repet, vreau sa fii la inaltime in seara asta, in clubul ala vreau ca toti sa fie invidiosi cand ma vor vedea la bratul tau, vreau sa nu-mi pese de ce vor zice si asa vei intelege si tu ce inseamna sa traiesti asa cum o fac eu, atunci vei putea incepe sa intelegi prin ce trec eu si nu ma vei mai judeca asa cum o faci acum. Crezi ca poti scapa de tantalau acum, te rog, nu vreau sa te impart cu el pentru moment, este ultimul lucru pe care ti-l cer astazi, o poti face ? a intrebat-o soptit la ureche, diferit de cum fusese acum, cu o oboseala in voce care a intristat-o putin asa ca i-a facut pe plac.
-Armand, iti multumesc mult pentru ziua de astazi, a fost o zi plina insa nu mai am energie pentru mai mult, nu mai vreau sa evadez acum. O sa ma pierd la salon intr-un vis adanc iar apoi voi avea destula energie pentru seara asta, insa iti promit ca maine sa te sun si sa te vizitez la brutaria alor tai. Sunt curioasa sa iti cunosc parintii si de asemenea locul unde as putea lucra daca va fii sa evadez curand…Te superi ?
-El ti-a cerut-o, aratand spre tanarul care parea sa-si fii pierdut energia ? Nu crezi ca faci prea mult pentru el cand el nu a facut nimic pentru tine ? Adica din ce mi-ai zis tot ce a facut a fost sa te puna intr-o lumina proasta…
-…Din cauza ca nu era Elisabeth cu el, insa acum lucrurile se vor schimba, o sa vezi cum va fii cand il vei mai vedea. Te rog, fa-o pentru mine, nu se simte in largul lui cand esti in jur, iarta-ma ca te-am facut sa pierzi timp aici fara sa apucam sa vorbim insa ma revansez eu, bine ? In plus, oricum ziceai ca ai si alte lucruri de facut asa ca poate asta a picat la fix, nu ?
-Da, asa este, mai vorbim, ai grija de tine, mai ales in preajma lui !iar imediat dupa ce a imbratisat-o de despartire a plecat, lasand-o singura cu Juan.
-Gata, Armand a plecat, de ce te-ai suparat asa, dintr-o data fara vreun motiv ? Revino-ti acum ca a plecat, nu te prinde rolul de trist…mergem ?
-Fara motiv, chiar crezi asta ?insa in privirea ei vedea ca nu intelesese nici acum schimbarea lui de atitudine asa ca a lasat-o balta. Nu o sa poti merge de una singura pe tocurile alea, da-mi o mana sa te ajut in caz ca te echilibrezi, bine ? Promit sa iti dau drumul de indata ce ajungem la salon, acolo te voi lasa pe mana specialistilor si te voi lua cand vor fii terminat fiindca nu vreau sa iti stau pe cap.
Nu il mai vazuse asa de suparat de cand venise, insa acum supararea lui parea de alta natura si nu-si putea da seama ce il suparase si nu dorea ca intrebandu-l sa il indispuna si mai tare, i-a intins mana si au continuat in liniste drumul pana ce au ajuns la destinatie. A lasat-o sa astepte pe unul din scaunele de la intrare si s-a apropiat de unul din stilistii pe care déjà ii cunostea foarte bine.
-Arthuro, am nevoie de tine pentru cineva. Vreau sa faceti toti  o treaba cat mai buna cu ea, vreau sa fie sclipitoare in seara asta si nu va uitati la bani fiindca nu am limita.
-Amigo, stii ca suntem cei mai buni si  se pare ca si fata asta este foarte buna daca ai adus-o aici fiindca din cate imi amintesc nu ai mai adus pe nimeni aici pentru a fii rasfatat asa. Ce este asa de diferit la ea ?s-a aratat curios barbatul, insa era ciudat si de ce atitudinea lui Juan era asa de diferita de cea pe care o stia foarte bine.
-Este altfel asa ca vreau sa faceti totul pentru ea. Nu stiu tot ce le faceti voi femeilor de aici insa vreau ca Roxanne sa beneficieze de toate serviciile voastre, indiferent de cat timp ar fii nevoie ori cat de costisitor va fii, bine ? O las pe mainile tale, ai grija, te rog.
-Nu ramai aici ? Ce-i cu tine, Juan, unde ti-e pofta de viata ?
-Am pus-o pe liber momentan, o sa-mi revin eu curand, doar ma stii ca mereu m-am ridicat !
-Sigur, si prietena ta, unde este ?
-O sa iti dai singur seama cand o sa o vezi, am lasat-o asteptand insa nu o lasa prea mult singura fiindca are darul sa atraga toti netrebnicii !
-Asa ca tine ?
-Lovitura sub centura, amigo ! Hai, fa-o si nu mai pierde timpul.
-Si tu ? Unde ii spun ca ai disparut daca ma intreaba ? Fiindca stii cum sunt ele de curioase.
-Ea nu o sa faca asta, am plecat, si a trecut pe langa ea fara sa ii mai spuna ceva ori sa reactioneze in vreun fel iar cand ea s-a ridicat sa il strige, Arthuro a chemat-o pe unul din scaune pentru a-i spune planul.
-Buna, tu sigur esti cea pe care a adus-o Juan, incepe sa-si imbunatatesca gusturile o data cu trecerea timpului…baietelul meu se maturizeaza, a spus razand barbatul insa gluma nu fusese si pe placul ei, nereactionand in vreun fel la vorbele lui. Deci avem o party crasher, nu ? Tu i-au furat cheful de viata pentru ca daca esti vinovata sa stii ca mai devreme sau mai tarziu vei plati…
-Nu stiu ce are de cand am iesit dintr-un magazin, nu i-am zis nimic si deodata, puff, s-a schimbat de parca s-ar fii prabusit ceva si sufera pentru asta, iar in plus nici nu imi spune ce a patit ca sa il ajut sa treaca peste…nici nu-ti imaginezi ce plin de viata era pana in momentul ala, incep sa cred ca sunt de vina pentru tot ! Adica el s-a chinuit sa-mi aleaga hainele astea si eu tot m-am dovedit nemultumita, crezi ca asta este ?l-a intrebat sperand sa primeasca raspunsul asteptat.
-Juan este greu de inteles scumpo, insa ce pot sa-ti spun este doar ca te considera speciala daca te-a adus aici, altceva nu-ti pot spune decat ce urmeaza sa iti facem ca sa fii perfecta cum isi doreste el, bine ?Unu : iti lasi bagajele undeva si incepem schimbarea. Doi : iti dau un halat in care sa te schimbi si sa renunti la hainele astea fiindca nu vreau sa le stricam, poti sa ramai doar in lenjerie, ori daca esti mai indrazneata poti renunta si la asta. Trei : ma urmezi oriunde te duc si nu comentezi decat daca nu-ti place ceva, bine ? Patru : vom fii cei mai buni prieteni ai tai din momentul in care vei vedea rezultatul final,iar cinci : Juan cu siguranta o sa se indragosteasca a doua oara de tine cand te va vedea fiindca te vom face o printesa. Acum schimba-te si te astept aici, diamantul meu neslefuit !
-Dar el nu…
-Lasa vorbaria si hai, misca-te un pic pentru noi ca sa terminam in timp util, bine ? iar la sugestia lui Arthuro ea nu mai avea nimic de spus decat ca se gandea cat de eronat ii percepea lumea, adica cum isi imagina ca Juan ar fii indragostit de ea cand stia ce urmeaza ea sa fie si in plus, nici nu avusese timpul sa o observe pentru a-si da seama daca o place cu adevarat.
S-a inchis in vestiar si dupa ce si-a aranjat hainele intr-o cuseta si-a luat halatul pe ea, renuntand la sutienul care o strangea atat de tare si atragea atat de mult atentia asupra pieptului ei. S-a legat bine si a iesit, fiind purtata ca un titirez de la o peroana la alta, a trecut de la masaje la bronzare, la manechiura si pedichiura, la hidratare, la machiaj si ultima oara a ajuns din nou in mainile lui Arthuro.
-Nu degeaba a spus el ca esti diferita, mi amigo a vazut dincolo de aparente si a descoperit mina de aur…Ce noroc pe el sa ajunga la tine dupa atatea false bijuterii care nu au facut decat sa ii strice imaginea…Pacat, insa nu eu l-am pus sa le aleaga, asa ca nu ma bag,dar cu tine sigur a castigat jackpotul. Sa stii ca imi place de tine ca nu vorbesti atat de mult si ca ma asculti fiindca, ma crezi ori nu, sunt atatea cliente care vor doar sa-mi spuna problemele lor insa nu le pasa prin ce trec eu, iar asta ma intristeaza, insa tu, cu siguranta mi-ai inseninat ziua si mi-ai dat energia sa continui pe calea asta.
-N-ai pentru ce sa imi multumesti, chiar nu am facut nimic.
-Daca Juan nu era cel mai bun prieten al meu sa stii ca nu m-ar fii deranjat sa i te fur fiindca esti speciala, foarte, iar apoi a continuat sa vorbeasca si sa isi faca magia cu parul ei, iar intr-un final cand a terminat i-a acoperit privirea, conducand-o direct spre vestiar pentru a nu se vedea decat prin ochii lui Juan pe care imediat l-a sunat sa il anunte ca poate veni sa-si ia fata.
-Cum poate sa creada chiar si acum ca intre noi este ceva, asta este greu de imaginat mai ales ca i-am promis ceva domnului Dupont, iar in plus asta imi strica planurile, daca ii frang inima si mai mult daca plec ? Nu, nu are cum sa simta nimic, chiar el o demonstreaza prin felul in care se poarta asa ca daca dispar viata lui o sa revina la normal si nu va mai fii suparat ori certat din cauza mea. Cu siguranta asta este cea mai buna solutie pentru el, trebuie sa plec cat de curand de aici, o sa raman pentu moment in casa de oaspeti insa cum se iveste ocazia o sa dispar.
-Scumpo, mai ai mult ? cavalerul tau in armura stralucitoare a ajuns, dar si-a pierdut armasarul alb pe drum, ce-i zic ? Esti gata ?
-Arthuro, mai am putin, ies imediat.
-Cum spui tu scumpo, adica eu fac toata treaba si tot tu vei lua laudele, ce soarta cruda am…O sa fie gata amigo, imediat a spus ea, insa stii si tu cum este cu femeile, i-a spus stand cu spatele catre vestiar. Ele mereu zic ca mai au putin si cand colo…a observat cum privirea lui juan nu-l mai urmareste si cum priveste fix in spatele lui, ce ai patit ? ce ai vazut acolo de esti asa de incantat ? s-a rasucit si a vazut-o pe Roxanne stand retrasa, langa usa vestiarului, framantandu-si mainile de neliniste in timp ce era supusa testului suprem : astepta sa ii spuna Juan cum arata.
-Oooo da, tipule, te-a lovit Cupidon cu toate sagetile din dotare fiindca tu esti mai indragostit decat Tristan de Isolda, decat Ulises de Elena sau erau altii ? orium ai inteles ideea, nu ? insa Juan nici nu l-a bagat in seama, trecand pe langa el si apropiindu-se de tanara care ii parea mai frumoasa ca niciodata si mai fastacita cu fiecare pas facut de el.
-Nu m-au lasat sa vad ce au facut asa ca doar tu imi poti spune ce au facut…a iesit bine ? Stiu ca stric totul fiindca poate nu ma comport cum ar trebui sau nu sunt cea mai potrivita insa…
-Ba esti ! Cea mai potrivita si totusi cea mai nepotrivita…arati bine, au facut treaba buna, insa a abandonat-o mergand catre caserie sa achite contravaloarea servicilor, continuand sa o priveasca si sa regrete ca o facea.
Vazandu-se nevoita sa mearga singura a privit in fata, luandu-si inima in dinti si a facut primii pasi pe tocurile inalte fara sa se tina de cineva ori sa isi impleticeasca picioarele, reusind sa ajunga langa stilist pentru a-l imbratisa si a-i multumi.
-Nu uita, daca te paraseste, eu te astept, i-a zis barbatul, facand-o sa rada in hohote.
-Habar nu ai de nimic,a iesit singura din salon inca razand chiard aca tot ce-si dorea era sa planga, dar se abtinea pentru a nu strica munca tuturor si a nu-i leza imaginea lui Juan. Iar indata ce el i s-a alaturat i-a intins mana pentru a o ajuta sa mearga, insa de data asta a ignorat-o zicandu-i ca se descurca si singura si spunandu-i doar sa il urmeze fiindca déjà au pierdut foarte mult timp.
Nu intelegea schimbarea din atitudinea lui si incepuse sa se teama ca vorbele barbatului din salon sa nu reprezinte cumva adevarul si ca ea sa fie de vina pentru ceea ce facea Juan acum. A inceput sa faca pasi tot mai rapizi pentru a-l ajunge insa i-a pierdut urma pe scara rulanta, gasindu-se singura, pierduta in mallul in care se ratacise de cand venise. A privit in toate directiile dar nici urma de el si starea de anxietate crescuse si mai mult, nu stia cum sa scape de ea asa ca sprijinindu-se de o balustrada a mers fara vreo directie, cautand in punga telefonul pe care il aruncase neglijent. Vroia sa il sune pe Francois pentru a-i impartasi gandurile fiindca isi dorea ca cineva sa o asigure ca asa ceva nu ar fii fost posibil, dar sunand, nu i-a raspuns nimeni. A sunat apoi in birou, in casa si rezultatul a fost acelasi ; se simtea si mai singura cand s-a asezat pe o banca, cautand numele soferului.
-M-am ratacit, poti veni sa ma iei ? Nu stiu unde sunt in locul asta, l-am pierdut pe Juan si nu stiu sa ajung acasa singura, ochii incepusera sa i se irite si de la machiaj si de la gandurile care o chinuiau si i s-a scurs o lacrima pe obraz, oprindu-se la granita dintre buza superioara si cea inferioara. Vino sa ma iei, te rog…insa din spate cineva i-a luat telefonul, recunoscand vocea.
-Nu mai este nevoie, am gasit-o, nici nu stii ce repede se rataceste. O sa trebuiasca sa ii pun o bratara cu adresa de acasa si telefonul in cazul in care cineva o gaseste sa stie unde sa o aduca, doar nu vrem sa o pierdem din familie, nu ?Stai linistit, am eu grija de ea, i-a intins mana cu telefonul, insa reactia ei a fost neasteptata. S-a intors spre el, imbratisandu-l strans, lasand mobilul sa se prabuseasca in timp ce lacrimile il urmau pe podea. Ce-i cu tine ? Strici machiajul, inceteaza !i-a spus pe acelasi ton autoritar, insa l-a strans si mai tare, pana ce s-a calmat.
-Multumesc mult ca te-ai intors !
-Daca te lasam aici as fii fost pedepsit fara sa am vreo vina ca tu te misti incet ! Acum stai jos sa iti sterg lacrimile astea fiindca nu vreau sa iti intinzi rimelul pe toata fata si sa te uratesti. In timp ce ii curata urmele plasului continua sa o tachineze pentru a scapa de sentimentele pentru ea. Bietii de ei au facut tot ce au putut, insa cand materialul nu le permite mai mult rezulta asta, oricum fiindca au reusit sa te faca asa trebuia sa ii platesc dublu. Chiar arati acceptabil, in limite normale fiindca nu aveau ce sa iti faca mai mult de atat. Da-mi mana de data asta fiindca nu ma mai intorc din drum, i-a strans palma intr-a lui, conducand-o spre parcarea in care-si dusese masina, iar dupa ce i-a deschis portiera a ajutat-o sa se urce fiindca nu putea ajunge la prag din cauza fustei care o tinea, un nou prilej de a-i simti corpul si de a deveni si mai vulnerabil in fata ei. S-a urcat la volan si tot drumul cat a condus a facut tot posibilul sa nu o priveasca insa orice facea nu-si putea lua ochii de la ea.
Intr-un final, dupa un drum lung si linistit au ajuns in fata unei sigle luminoase « ZEBRA », numele clubului in care amicii lui ii asteptau pe amandoi fiindca erau curiosi sa o cunoasca, iar in plus era singurul club din oras unde celebritatile veneau asa ca Juan isi putea uita gandurile privind diverse vedete care ii apareau in visele nocturne.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la