3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jamieknv
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
3xanime / Fan fiction / A new CHANCE Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
A new CHANCE





-Tu cum ai ajuns aici, fetito?
-Sa fiu sincera stiu ca vazusem cum o masina era pe punctul de a lovi un copilas si atunci am sarit sa il salvez. Credeam ca am timp sa il iau si prin rastogolire sa scap printre roti  fara sa se raneasca micutul, insa apoi nu-mi amintesc decat zgomotul ambulantei si ca nu mai aveam aer...apropo, unde sunt? a intrebat fata privind in jur.
-Frumos ca ti-ai dat viata sa il salvezi mai ales ca putini mai fac asta in zilele tale, ca pe vremea noastra-aratand spre un grup de oameni care erau la „a doua tinerete″- lucrurile astea erau  de la sine intelese, acum insa tineretul ia vieti nu salveaza... Ia priveste in jur si vei realiza unde esti!i-a spus batrana.
Tanara a privit si apoi s-a intors spre grup:-Asta e vreo gluma proasta? Ce caut in cimitirul asta inconjurata de morminte si de mirosul asta de starv? E insuportabil! si a inceput sa tuseasca puternic.
-Ai murit, asta cauti! Dar nu vei mai gasi pe nimeni de varsta ta aici fiindca aici sunt ingropati doar batranii dintr-un azil, aici se descotorosesc de noi cand nu mai suntem buni de nimic!
-Auzi, batranico, eu n-am ce cauta aici, nu acum ci cand voi muri de batranete ori rapusa de vreo boala incurabila, eu am plecat de aici, n-am mai pomenit gluma macabra ca asta si nu de la un bunch de batrani! SPER SA NE MAI VEDEM NICIODATA! si s-a intors cu spatele spre grup si a luat-o printre morminte pana spre poarta. Acum sa plec naibii de aici vad desteptii aia ce o sa le fac cand ii vad, halal prieteni cu glumele lor infecte, m-au lasat aici si probabil inregistreaza totul ca sa se mai amuze pe urma...Hai acasa Shells! s-a apropiat de poarta insa nu a putut trece de ea si atunci si-a privit picioarele - Nu-s legate,si-a zis in gand, si atunci de ce nu pot sa plec? Inca o data si inca o data! Cacao, nu pot sa ies? Babuto, ajuta-ma sa ies de aici sa plec acasa fiindca in weekend am meci si apoi merg la film, plus ca trebuie sa-mi gasesc partener de bal, bai da' chiar am multe de facut! si s-a indreptat spre femeie: - Nu-i asa ca ai glumit cu chestia de dinainte? Hai toarna cine imi face asta! Mike, Paul, Sheila unde sunteti frate , fi-v-ar gluma de ras!
-Calmeaza-te tinerico, mai incet ca unii incearca sa se odihneasca aici!
-Auzi tu nenea o sa dormi vesnic , o sa te plictisesti de atata somn, plus ca o sa rezolvi problema aia cu cearcanele alea inestetice, jur ca daca aveam fondul de ten te aranjam nitel ca esti cam vanat! Cum sa se mai uite doamnele la dumneata daca esti ca un cadavru? Plus ca hainele alea nu se mai poarta de o vesnicie... pantalonii aia cu camasa aia sunt yucky rau de tot, adica esti pe inversul lui cool!
-Vorbesti de haine? Uita-te la tine mai bine si inchide gura ca te auzi in tot orasul si nu se pot mortii odihni nici macar in cimitir!
-Hai gata cu gluma ta cu mortii si deschide poarta aia sa ies ca pe urma te odihnesti pana dai coltu'. N-auziti ca am lucruri de facut si daca ma calcati pe coada o sa ma cunoasteti mai bine! Cine are cheia? si a privit in jur insa toti dadeau din umeri.
-Daca vrei sa pleci asteapta Halloweenul ca vei avea ocazia sa iesi aici, promitem sa te lasam atunci sa profiti de ce se ofera la 100de ani... o sa iti placa.
-Gata m-am prins sunt la Camera Ascunsa, unde-s camerele? Si ce se ofera? un sejur in Thailanda ori Turcia cu totul inclus? ca daca e asa continui gluma voastra si fac pe proasta desi e varza tot, se vede ca nu va duce mintea, ca v-ati ramolit...
-Shhh, vin! si toti s-au ascuns.
-Ce vine sau cine? Hei raspundeti-mi! si atunci a vazut mai multe lumini in departare care pareau sa se apropie. Traiasca-ti tie frate, vin si eu cu voi sa plec de aici, de langa nebunii astia, dar lumina a trecut prin ea si nimeni nu i-a raspuns.
In departare erau trei baieti ce-l indemnau pe altul sa inainteze:
-Du-te bai mamaliga mai in fata, ce crezi ca pot sa-ti faca mortii? Nimic pentru ca daca vrei sa fi in grupul nostru tre' sa stai de Halloween singur aici ca nu acceptam molai la noi in grupa, pricepi bai Roro?
-Da, pricep, dar nu se poate sa fac altceva  ca o noapte aici...
-Uite s-a speriat baietelul, fugi la mama daca nu te crezi in stare!
-Mama ce pampalau e tipu asta, vai de capu' lui! N-as vrea sa fiu in pielea lui niciodata, ar fi prea degradant pentru mine...a adaugat fata privindu-l pe baiat, si ce nume de caine are, auzi tu Roro, LOL.
-Daca de Halloween nu mai vine nimeni, atunci el o sa fie gazda sufletului tau, fetito, asa ca trebuie sa te resemnezi ca alt corp mai bun nu vei obtine! Auzi?
-Bai voi sunteti cu capu' toti? A dat foamea in voi si v-a tampit in masa? Pai dar nu-s moarta sa posed, auzi la voi ce vorbe...
-Atunci vorbeste cu ei si vezi ce-ti spun, nici n-or sa te vada, doar daca ai avea mai multa energie... altfel nu ii poti contacta, pacat, nu?
-Iti arat eu tie contrariul. Baieti mergem la o bauta, ceva dupa ce plecam de aici? Ma credeti ca m-au plictisit astia de moarte, adica au o gluma mai proasta ca o blonda, apropo va zic un banc? insa baietii si-au vazut linistiti de drum si apoi au iesit fara sa o bage in seama. Prostilor! Tampitilor! Natarailor! Tantalailor! Molailor! bai veniti inapoi! a strigat cu toata forta fara vreo reactie in schimb.
-Haha tot cu asta ramai, va revedeti de Halloween si iti poate fii gazda pentru 7 zile, poti intra ori iesi din el ori de cate ori vrei dar nu mai mult de doua ore pe zi ca altfel iti pierzi sansa de a mai hoinari si de a avea o gazda.

new chance new chance-tu cum ajuns aici, fetito?-sa fiu sincera stiu vazusem cum masina era punctul

33.9KB


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
The SOUL/ fata



Modificat de shadow (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Cam ciudatica, dar draguta fata la fel si povestea.(draguta)

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Babuto, hai sa trecem la lucruri serioase! UNDE ESTE CAMERA ca sa zambesc, sa zic ca nu m-am prins si sa plec acasa fiindca acum chiar nu mai este deloc amuzant? Nu-mi poate spune si mie nimeni cu ce am gresit de imi faceti gluma asta? CU nimic, sunt prea buna ca sa gresesc:sunt majoreta, sunt capitanul echipei de fotbal feminin, cochetez cu voleiul, particip la maratoane caritative si sunt cea mai populara in scoala mea! Ce si-ar mai putea dori cineva? Aaaa si am majoritatea baietilor la picioarele mele, nu v-ar veni sa credeti cate cadouri primesc de fiecare Valentine's day....
-Fetito, cu cat accepti realitatea mai repede cu atat te vei simti mai bine si vei fii mai impacata cu actiunile tale, ii spuse batranica. Poate ar trebui sa inveti sa strangi energie din sentimentele trecatorilor si asa poate vei putea sa te mai amuzi speriind pe cineva.Daca vrei lectii avem un profesor ca pentru tine, cred ca aveti cam aceeasi varsta, desi el este aici de mult mai multa vreme decat noi toti.Nu-i stim povestea, nu e prea vorbaret, insa ne-am gandit ca fiind de-o varsta poate ii va fii mai usor sa-ti spuna tie...sigur sufera si acum ca nu a putut face multe lucruri din ce isi propusese, chiar, tu ce planuri aveai?
-Hopa, hopa, cum adica"ce planuri aveam"? Inca mai am! VREAU sa devin cea mai cunoscuta fotbalista, sa am o familie care sa ma iubeasca indiferent ce fac fiindca sunt orfana si asta mi-a lipsit, insa nu mereu: cand unii copii aveau restrictii eu nu aveam si cand ei erau certati eu nu pateam nimic, nici nu eram pedepsita...frumoasa copilarie am mai avut...
-Uita de planurile tale! Daca nu vrei sa iti ramana sufletul blocat aici trebuie sa faci o fapta buna pentru cineva, incepe sa te gandesti la asta si apoi spune-ne ce ai hotarat! a strigat batrana dupa fata care deja plecase in directia tanarului propus ca profesor.
-Si pe tine te-au amestecat in farsa asta? De ce le faci jocul? Iti place sa te amuzi pe nervii altora? Cu tine vorbesc, uita-te la mine cand iti vorbesc fiindca nu permit nimanui sa ma trateze cu spatele!!! s-a infuriat fata cand a vazut ca tanarul nici nu o baga in seama.
-Dispari! atat a spus si in jur s-a pornit un vant rece si puternic care a ridicat frunzele de la pamant ca o tornada si le-a impins spre ea.
-Cum ai indraznit sa faci asta? M-ai murdarit cu jegoseniile astea, lasa ca vezi tu cand afla echipa de fotbal masculina si o incurci tu fiindca toti care se iau de mine isi iau bataie! Si tu nu vei fii exceptie! a spus fata razand malitios pana cand tanarul s-a intors cu fata spre ea, facand-o sa-i inghete sangele in vene. Era un baiat inalt cu parul de un negru intens cum nu mai vazuse pana atunci, cu ochii de un albastru care parea ca lumineaza totul in jur si cu pielea incredibil de alba, cu o privire trista si aspra in acelasi timp.
-Ti se pare ca as fii interesat sa vorbesc cu tine dintre toti de aici? Sunt oameni mult mai interesanti cu care nu am schimbat un cuvant, tu cu ce ai fii mai speciala ca sa meriti atentia mea?
-Hellooooooooo, te auzi? Sunt deja speciala nu trebuie sa incep sa stau sa enumar prin ce, doar priveste-ma si iti dai seama prin ce, ori e neaparata nevoie sa iti fac o lista ca sigur nu as mai termina pana la Halloweenul viitor.
-Degeaba te privesc fiindca nu esti cu nimic diferita decat cei de aici, probabil din cauza asta ai si ajuns aici, acum te rog sa ma lasi singur si sa-ti vezi de treburile tale, bine? si i-a intors din nou spatele, iar Shells nervoasa s-a retras langa un mormant, iar sprijinindu-se de el l-a daramat facandu-i pe toti ceilalti sa-si intoarca privirile, cu exceptia tanarului cu ochi albastri.
-Cum ai reusit asta? au intrebat-o toti intr-un glas.
-Ce sa reusesc? N-am facut nimic, era doar vechi si subred si...probabil era deja stricat si acum vreti sa dati vina pe mine, dar sa stiti ca nu sunt decat o victima, bine? si s-a indepartat de locul respectiv.
-Nu ne referim la faptul ca l-ai stricat ci la faptul ca ai reusit sa strangi asa o cantitate de energie incat sa poti distruge ceva intr-un timp asa de scurt, poate chiar nu ai nevoie de lectii...a spus batrana.
-La ce bun sa invat? Am deja o bursa sportiva asigurata, asa ca pentru ce m-as mai complica eu? a ras fata in fata tuturor, insa ei nu au schitat nimic.
-Ce mai poti face?au intrebat-o toti intr-un glas.
-Da' va credeti la spectacol sau ce de ma puneti pe mine sa fac pe acrobatul? Nu stiu ce mai pot face, nu mi-am descoperit intreg potentialul, spuse fata incercand sa ii uimeasca pe toti cu vocabularul ei.
-Nu-i vei impresiona incercand sa faci pe desteapta! ii spuse barbatul din spate. Nu vei impresiona pe nimeni asa si-ti vei folosi energia aiurea, invata s-o pretuiesti fiindca vei avea nevoie de ea, i-a spus intorcandu-se din nou cu spatele la toti.
-Parca nu-ti prezentam interes, desteptule! a strigat fata iscand o adiere in jurul ei, iar mai apoi a reusit sa faca o creanga din copacul sub care statea tanarul sa se rupa exact deasupra lui. Pacat ca nu te-a nimerit! As fii ras asa de bine si as fii uitat de gluma asta macabra...s-a indreptat din nou spre porti cand l-a observat pe tanar in fata ei, privind-o. Ce mai vrei? Eu una vreau sa plec si nu cred ca pot trece prin tine, asa ca te rog fa pasi! insa tanarul nu s-a clintit nici macar un centimetru, enervand-o din nou si facand-o de data aceasta sa rupa lanturile de la poarta.
-Atat am vrut sa vad, si a plecat din nou spre locul lui.
-Ce ai vrut sa vezi? Zi-mi si nu mai face pe interesantul! Daca nu imi spui nu mai vorbesc cu tine never ever in my life! Zi-mi, te rog, ca m-ai facut curioasa! Toate celelalte suflete devenisera spectatori la discutia celor doi si nimeni nu indraznea sa ii intrerupa, nu acum cand vazusera ca tanarul chiar vorbeste cu cineva si ii facuse curiosi sa il cunoasca.
-Atunci iti las eternitatea sa nu imi mai vorbesti.
-Bine, nu-tri mai vorbesc niciodata, nici nu-ti mai arat nimic, nici tie nici nimanui din locul asta! a spus incercand din nou sa iasa pe poarta insa s-a ciocnit din nou de acea forta invizibila care o respinsese si prima oara. (Oare chiar nu au glumit si am murit? Nu vreau asta, promit sa devin o fata buna si sa nu ma mai iau de tocilari si sa nu le mai fac probleme celor din jur si sa renunt la fite numai sa imi zica cineva ca asta e o farsa si ca baiatul ala nesuferit este doar un actor platit sa ma enerveze, dar ce este cu efectele speciale, cine le face? Nici nu vreau sa ma gandesc ca imi voi petrece asa eternitatea...poate ar trebui sa vorbesc cu babuta sa imi zica cum pot sa posed pe cineva ca sa scap de aici, sa mai vad niste filme la cinema, sa mai mananc junk food sa fac atatea si atatea lucruri...)S-a retras intr-un colt privind printre zabrele si a devenit ganditoare, reflectand adanc la ce se intamplase, iar dupa cateva minute a intrebat cu disperare: SI EU UNDE VOI MAI FACE BAIE IN SPUMA AROMATA?


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Fata asta este cam alintata, o cred si eu la cat de populara este si la cate se pricepe...dar totusi ar trbui sa invete sa fie mai maleabila caci nu intotdeauna toate merg cum vrem noi. Povestea este super! Astept sa vad ce se va mai intampla cu ea.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Ce nevoie sa mai ai de spuma si baie cand nu mai reprezinti nimic pentru nimeni, nu esti decat o simpla amintire acum, una placuta sau nu! i-a replicat babuta.
-Oricine simte nevoia unei bai, iar eu nu pot scapa asa de usor de vechiurile obiceiuri...Te rog, invata-ma sa imi controlez puterea si cum sa reusesc sa intru in corpul cuiva, iti voi fii vesnic recunoscatoare.
-Intr-adevar partea cu vesnic va fii valabila insa nu stiu cat de recunoscatoare imi vei fii tu, poate ar trebui sa ma mai gandesc daca vreau sa te ajut sau nu...
Fata s-a apropiat de batranica si i-a cazut la picioare in genunchi:
-Te rog, nu ma poti lasa aici, mai da-mi dreptul la 7 zile de viata si apoi nu mai comentez nimic, promit sa fiu la fel de tacuta ca misteriosul ala si sa te ascult pe tine si pe ceilalti, nu voi mai face galagie si...
-Inceteaza, esti patetica, cine te-ar crede? a intrebat-o tanarul cu ochi albastri.
-Daca nu ma crezi este treaba ta insa eu ce promit aia si fac! Nu exista lucru pe care sa nu il incep si sa il las neterminat! Iar pentru mine o promisiune este sfanta, ce am jurat sa fac voi duce la indeplinire! Nu ma cunosti, asa ca nu ai de ce sa presupui ca neaparat sunt o fitoasa pentru care promisiunile nu valoareaza nici doi bani.Recunosc sunt alintata si rasfatata, ma pisicesc ca sa obtin ce imi doresc dar imi respect promisiunile!a spus vizibilo suparata de atitudinea baiatului.
-Daca reusesti timp de o zi sa-ti tii promisiunea pe care mi-o vei face atunci eu personal te voi invata tot ce este de stiut, bine?
-De ce as vrea sa ma inveti tu, cel care nu ma suporta? i-a replicat ea privindu-i pe ceilalti care ii faceau semne sa accepte. Voi credeti ca el chiar ma va ajuta? Nu vedeti ca o spune doar asa, din plictiseala, ca se distreaza cu noua jucarie din tarcul de joaca?
-Aici tu gresesti, mi-ai zis sa nu te judec dar tu ce faci? Promite-mi ca pret de o singura zi, de la 24.00 la 24.00 fix nu vei mai vorbi deloc, nu vei mai rade, iar daca vei reusi iti voi explica pas cu pas tot ce este de stiut, te incumeti?
-Imi plac provocarile, cand incep?
-Ce spui de noaptea asta?ai 24 de ore in care poti demonstra ca te tii de promisiuni, dar daca aud si cel mai scurt cuvant atunci nu-ti mai spun nimic!
-S-a facut, batem palma? si dupa ce au incheiat acordul fiecare si-a vazut linistit de ce ar fii putut face, ea s-a indreptat spre poarta care o tinea inauntr si a continuat sa incerce sa iasa pana ce a reusit sa-si treaca o mana prin zidul invizibil si a inceput sa tipe de bucurie:-V-am luat-o inainte, am trecut, vedeti? Poate o sa reusesc sa parasesc locul asta si fara un corp si o sa pot sa imi revad vechile cunostinte, prietenii si colegii...si a intrat intr-o stare de melancolie profunda, nemaifiind atenta la reactiile celorlalti.(Trebuie sa ies si fara ajutor, nu conteaza cum, nu vreau decat sa ii arat ca pot.)
Ziua a trecut iar cu putin timp inainte de miezul noptii a fost avertizata ca incepe provocarea, insa ea nu a mai rostit niciun cuvant fiindca era prea concentrata sa incerce sa evadeze.La venirea diminetii a putut sa zareasca la distanta o multime din elevii din liceul ei si ar fii vrut sa strige dupa ei, sa se agite ca sa ii faca constienti de prezenta ei, insa s-a abtinut si apoi l-a vazut pe Roro, baiatul de acum cateva zile. L-a urmarit cu privirea si la un colt de strada a vazut cum mai multi batausi l-au oprit si i-au luat banii si pachetul, razand si servindu-se din mancarea lui.
-(Daca as putea sa ies le-as arata eu lor, cum de se pot purta asa cu amaratul ala? La fel as fii facut si eu, dar cred ca la el as ae in fiecare zi, sa mai incerc putin poate pana maine reusesc sa ies si sa il ajut.O sa am eu grija de batausii aia!)a continuat sa lupte impotriva scutului, iar la miezul zilei reusise deja sa iasa pe jumatate insa se simtea obosita. Nu vroia sa se opreasca si in incercarea ei uitase si de restul sufletelor care priveau uimite si de tanarul care o provoca, singurul ei gand era sa poata iesi si sa il ajute a doua zi pe Roro.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Abea astept sa vad daca va reusi sa iasa sau daca va reusi sa treaca peste cle 24 de ore fara sa scoata nici macar un sunet. Eu sper sa reuseasca ambele 

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
A doua avertizare pentru incalcarea regulii ce spune clar ca nu este voie mai mult de o poza int-run post! modificat de Shadow.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
o sa pun doar o poza de acum inainte, dar  postul ala e din 14 iunie au trecut doua luni si nu aveam avertisment. O sa le sterg si la celelalte unde mai am poze k nu vreau sa-mi iau BAN aiurea.



AM SCRIS DEJA FINALUL POVESTII INSA INCA NU AM TERMINAT CUPRINSUL< NU MAI E MULT

Modificat de Nicoletame (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Pana la miezul noptii a incercat in continuare pana cand a simtit mana misteriosului pe umarul ei :
-Poti sa te opresti, ai trecut testul, desi ma mir ca ai reusit sa iti tii gura inchisa atata timp. La ce te-ai gandit ca sa poti duce provocarea la final ? insa de data asta el a fost cel care nu a primit niciun raspuns, fata i-a dat mana la o parte de pe umar si si-a folosit forta ramasa ca sa lupte contra scutului. Faci cum vrei, cand esti hotarata stii unde ma gasesti !si a plecat nepasator, la fel cum venise.
Uimirea celor din jur nu durase multa vreme fiindca inspre dimineata fata renuntase sa mai lupte. Scutul era mult prea puternic si nu reusea sa-si treaca mana afara din cimitir, iar o data renuntand a fost trasa din nou inauntru si trantita la pamant, ca dupa un soc electric. A ramas lipita de sol si a inchis ochii, se gandea cum poate sa faca sa scape fara sa ii mai ceara ajutorul baiatului, cum sa il ajute pe Roro si cum de niciun altul nu reusise sa plece de acolo.
-(De ce sa nu pot ? Am incercat cu toata forta mea sa ies si totusi ceva ma tine aici ! Cata putere trebuie sa am ca sa scap din infernul asta ? Sunt doar o fata, nu un musculos care ridica sute de kilograme cu doar degetul mic de la mana stanga…si mai ma si enerveaza cum apare fara sa anunte !!!poate daca trag un pui de somn or sa-mi incarc bateriile si o sa pot face ce mi-am propus.) a ramas intinsa si a atipit, pana cand in apropiere s-au auzit vocile copiilor in fuga spre scoala, iar zgomotul a facut-o sa se trezeasca si sa priveasca spre ei ; cati si dorea sa fie in locul lor…atunci l-a observat si pe Roro in departare, iar prezenta lui a bucurat-o. L-a urmarit cu privirea pana la coltul strazii unde au aparut aceeasi batausi din ziua trecuta.
-Hai Roro, stii ce ai de facut ! i-a spus un baiat mai grasun.
-Baieti, stiti, azi…azi nu mi-au mai dat niciun ban si am plecat in fuga…si…
-Cauti scuze, baiete ? a zis un altul mai nervos.
-Nu, nu caut decat cum sa va zic adevarul, am uitat mancarea acasa si…n-a mai apucat sa zica nimic fiindca doi dintre baietii l-au apucat de picioare si intorcandu-l cu capul in jos au inceput sa il scuture tare sa vada daca pica cumva banii din vreun buzunar ;in timpul asta un altul i-a cotrobait prin ghiozdan si nemultumit de rezultat le-a facut semn sa il puna la loc pe picoare.
-Ne-ai dezamagit azi, baiete asa ca tre sa iti reamintim ca nu ne place sa uite lumea cine suntem noi ! si i-a tras un pumn in stomac, trantindu-l la pamant, iar apoi au continuat sa il loveasca cu picoarele, chiard aca tipa sa il lase in pace ca le va face rost de bani.
-(Cum pot sa faca asta ?!) s-a impins intr-atat de tare cu disperare in poarta ca a iesit si s-a indreptat spre ei. A privit in jur si singura idee care i-a venit a fost sa rupa lantul unui caine din vecini si l-a folosit sa ii atace pe ceilalti, pe doi i-a si muscat , iar apoi s-a asezat langa roro, ca si cum l-ar fii pazit. (Sa va fie invatatura sa nu va mai puneti cu cineva slab !) l-a urmarit pe cel ce scapase si l-a imbrancit, intinzandu-si intreaga grasime pe asfalt.
-Ce, cum, cine ? a privit speriat in spate, insa nevazand pe nimeni a luat-o la fuga temator.
Shells s-a apropiat de baiat si a vrut sa il scuture de praf dar nu a reusit decat o scurta adiere cu miros de chiparos si iasomie fiindca a fost trasa si trantita din nou de scut, pe semne ca i se terminase energia.
-Oricine ar fii fost, iti multumesc de ajutor, si tie catelusule iti sunt recunoscator, si a inceput sa se joace cu el pana a fost captivat de mirosul puternic al florilor si a privit in jur, insa nu era nimeni, A zis ca poate i s-a parut si si-a vazut linistit de drum pana la scoala.
-Bravo, fetito, a strigat babuta ridicand-o de la pamant ! Cum ai facut ? a intrebat-o cu admiratie.
-Ce am mai facut? Nu am suportat sa vad ca isi bat joc de viitorul meu corp si a trebuit sa reactionez! Doar nu era sa stau aici si sa ma uit cum mananca bataie, nu ? si s-a indreptat spre un copac batran, sprijinindu-se la umbra lui.(E asa de epuizant sa fii doar un suflet…
-Bravo, ai invatat o lectie pretioasa astazi : ca nu poti reusi nimic doar cu forta bruta, dar daca adaugi si determinare si pasiune vei reusi orice !i-a spus baiatul misterios, dar nici acum nu i s-a raspuns. Ti-ai facut un obicei din a nu ma baga in seama ? a intrebat el aplecandu-se s-o priveasca si a vazut ca adormise. Esti epuizata, dar mai ai multe de invatat, asa ca ai voie sa te odihnesti doar putin, a spus trecandu-si mana peste crestetul ei, ca la un copil.

Modificat de Nicoletame (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Cateva ore mai tarziu, cam la ora la care copiii ieseau de la scoala s-a trezit si a fugit spre poarta sa observe ce se mai intampla, dar cum nu vedea mai nimic s-a catarat pe gard mergand pe marginea de doar 10 centimetri. L-a observat pe Roro si l-a strigat, facandu-i cu mana ; surprinzator baiatul a privit exact inspre ea insa nu a dat niciun semn ca ar fii observat-o.
-Nu avea cum sa te vada, de ce l-ai strigat ? a intrebat-o tanarul de jos, intrigat de comportamentul ei schimbator.
-Speram ca ma va observa, a spus privindu-l cum se indrepta spre casa, cand l-a zarit pe misterios la doar cativa centimetri in fata ei, s-a speriat si era sa vada insa el a prins-o de mana tinand-o pana si-a restabilit echilibrul.
-Mersi, desi nu cred ca aveam ce sa patesc, din moment ce nu mai sunt vie, nu e logic ?
-Ba da, am reactionat din instinct, i-a raspuns baiatul fara insa sa ii dea drumul la mana, desi ea incerca sa-si elibereze palma.
-Pot sta si singura, ma descurc de aici ! a zis tragandu-si mana mai tare si sarind de pe gard.
-Scuze, nu mi-am dat seama ca te descurci asa de bine cu totul ! Daca esti asa de buna cu orice, cum se face ca esti aici ?iar intrebarea lui a deranjat-o, asta fiind si scopul lui ; a privit-o cum se indeparteaza suparata inspre copacul ei.
-Tinere ? De ce faci asta intentionat ? Chiar nu te-a deranjat cu nimic, noi i-am sugerat ca tu ai putea sa o inveti ce trebuie fiindca stii cele mai multe si fiindca sunteti cam de o varsta ! De ce te porti asa ? l-a intrebat batranica, insa i s-a raspuns scurt « Fiindca asa vreau eu ! » si a disparut. Batrana s-a indreptat spre Shells care statea ganditoare, cu ochii umeziti la umbra copacului. Asa este el, n-are maniere, n-ai de ce sa te superi, bine ?
-Atunci de ce se mai baga in seama ? i-am zis ca nu ii mai vorbesc si totusi nu scap de el, de ce ma urmareste ?
-Poate o sa iti zica el candva fiindca eu una nu stiu…
-Atunci, te rog frumos batranico, sa ma lasi singura, mi-e destul de bine singura, asa cum sunt acum. Stii, chiar imi place aici, e liniste si pot sa gandesc, sa-mi pun ordine in ganduri si…
-Nimanui nu-i place aici, nu te amagi singura ! Esti doar un suflet care mai are ceva de rezolvat si apoi va putea sa paraseasca Pamantul si va ajunge unde trebuie ! si vazand ca batranica pleaca s-a urcat in varful copacului si a privit luminile orasului si stelele cazatoare din acea seara.
-Ce frumos este ! a exclamat melancolic, sprijinindu-si corpul de o creanga si adormind sub mangaierea frunzelor, iar de dimineata s-a trezit sa-si vada protejatul. S-a urcat din nou pe gardul de beton inalt si s-a asezat asteptand sa isi vada colegii aparand, precum si pe Roro. Si-a observat gasca fericita si vorbind despre ea, insa vorbele lor au intristat-o :
-Ce scorpie era, voi nu stiti dar pana nu-i convenea ei ne chinuia la antrenamente pana ne invineteam !
-Asa este ! Si intotdeauna vroia ce aveam noi ! Mie una mi-a furat doi iubiti si mi-a zis ca nu erau buni de nimic si ca asta a vrut sa sublinieze cuplandu-se cu ei !
-Sa fim seriosi, nici nu-i pasa de sentimetele noastre, eram doar acolitii ei, niste sclavi lingai care primeau oasele de la ospatul ei.
-Gata, gata, sa lasam mortii sa se odihneasca, oricum ceva bun a facut : a salvat viata copilasului aluia ! Asa ca BACK OFF nu era chiar o scorpie !
-Eu una cred ca doar s-a impiedicat de copil si asa masina a calcat-o pe ea si nu pe el ! ha ha, chiar asa cred ca a fost.
-Da, imaginati-va, he heh ! si au continuat sa rada si s-o vorbeasca de rau tot drumul pana la scoala.
-Halal prieteni, nu am stiut ce am langa mine pana acum ! Or sa vada ei ca tot nu erau buni de nimic si aici o sa intervi tu, Roro! A zis aratandu-l cu degetul pe baiatul care abia intrase pe strada imbracat ca un tocilar : un tricou alb acoperit cu o vesta de un verde bolnavicios, cu pantaloni de stofa si cu pantofi, cu vreo 4-5 pixuri in buzunare si cu vreo doua markere colorate, cu ochelari cu rame groase si cu parul pieptanat cu carare pe mijloc.




_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
L-a privit pana a intrat pe strada pana unde mai ieri il asteptau batausii, dar se pare ca azi lipseau, iar asta i-a acoperit fata lui Roro cu un zambet imens si a privit spre cimitir, la fel ca prima oara, exact spre locul unde era Shells.
-Ma vede, ai vazut batranico? si a iesit fara vreo problema pe poarta, ca si cum nu mai era nimic care sa o retina acolo si a inceput sa sa invarta in jurul baiatului, raspandind din nou aroma parfumului ei.
-Nu stiu daca este cineva aici, a zis Roro, insa daca esti iti multumesc pentru ajutorul de ieri si daca ti-as putea fii de folos in vreun fel...
-Se intampla! a strigat batrana atragand atentia tuturor celor din locul de veci, si au privit cu toti printre zabrele, iar tanarul s-a uitat din batranul arbore cum in jurul celor doi s-a facut o lumina imensa si cum sufletul ei a intrat in corpul lui Roro. Era incredibil cum reusise asa ceva in doar cateva zile fara macar sa aiba nevoie de ajutor, mai ales ca nu mai vazusera pe nimeni de cateva secole bune care sa fie capabil de o contopire asa de rapida.
-Neata, Roro, eu sunt Shells si ma bucur ca ti-am putut fii de folos ieri! s-a auzit o voce in capul baiatului insa nu a bagat-o in seama crezand doar ca e vreun gand de-al sau.
-Cred ca o iau razna de cat am invatat pentru testul ala la mate, sa merg pana la baie sa-mi dau cu apa rece pe fata, poate imi revin, trebuie sa-mi revin ca sa pot sa fac fata si la dodgeball-ul de la finalul orei de sport, nu vreau sa mai incasez toate mingile alea in stomac…mereu se iau de mine neno…
-(Nu-mi vine sa cred cat poate sa fie de tocilar ?!)Pai si de ce le permiti ?Ataca-i tu pe ei si nu-i mai lasa sa te trateze ca pe un sac de box, o sa te ajut eu, vrei ? l-a intrebat fata in timp ce el se spala pe fata ; si-a ridicat privirea si uitandu-se in oglinda a vazut-o pe Shells. Doamne fereste! Si si-a bagat tot capul in apa rece, nu-mi vine sa cred, sigur am innebunit!si-a facut curaj sa mai priveasca inca o data in oglinda si de data asta s-a vazut doar pe el. Trebuie sa am halucinatii ca altfel…s-a uitat la ceas- era deja in intarziere asa ca a fugit pe coridor si din greseala s-a lovit de capitanul echipei de fotbal. Shells s-a bucurat vazandu-si exul si nu a putut sa nu se abtina sa-I foloseasca trupul lui Roro.
S-a ridicat pe varfuri langa tip si l-a imbratisat sarutandu-l pe obraz:
-Daca ai stii cat de dor mi-a fost de tine, scumpule, nici nu-ti poti imagina! Cum de i-ai lasat sa ma arunce in locul ala plin de actori de doi bani? Credeam ca si tu ma iubesti la fel de mult cum te iubesc eu, dar se pare ca nu este asa?! Ti-ai batut joc de sentimentele unei tinere si ai merita sa fii pedepsit, dar acum nu am timp de tine! Abia apoi a realizat in ce situatie penibila il pusese pe Roro si s-a retras.
-Unde fugi bai gayule? Auzi, crezi ca iti permit sa scapi intreg dupa ce ai facut asta? Vezi ca eu nu sunt pe invers, sunt un barbat adevarat ba si o sa-ti arat ce face un macho unuia ca tine! Baieti, fiti atenti cum il pui la respect pe un tampit ca asta! Si s-a repezit spre baiatul al carui sange inghetase in vene doar la vederea matahalei din fata sa.
-Stai linistit Roro, eu te-am bagat in asta, tot eu te scot si o sa-l fac pe prostul asta sa nu se mai ia de tine! I-a strigat Shells.
-Ce, cum? De unde imi vorbesti in cap? A intrebat baiatul nedumerit si speriat, iar apoi a simtit cum nu-si mai poate controla corpul, cum altcineva pune stapanire pe el. TOATA LUMEA AFARA SA VINA SA VADA CUM IL FAC PRAF PE INCREDIBILUL HULK! A strigat cu toata forta facand elevii sa iasa pe hol si sa se stranga in jurul sau ca la un spectacol.
-Ia auziti, tocilarul asta se pune cu Big Boss, cine credeti ca o sa castige? Au inceput toti sa fie ironici si sa-l arate cu degetul si sa il ia la misto.
-(Ce mi se intampla? Daca ieri iti multumeam azi mai bine nu m-ai fii ajutat…stii, asta nu-mi face niciun bine!)
-(Stop, nu mai fii asa de fricos, impreuna il punem cu botul pe labe!) Nu ma credeti? Ei bine, poate ati vrea sa stiti cate ceva despre neinfricatul vostru lider: scumpul vostru Clyde este un fricos si jumatate, noaptea doarme cu o luminita la capul patului ca nu cumva sa il pape monstrul din dulap, ii este frica de iepurasii de praf si de animalutele cu ochi mari si rotunzi si negri! Pun pariu ca si acum se mai imbraca in boxerii lui de copilas fricos, a zis apropiindu-se de el si cu o miscare rapida i-a tras pantalonii lasandu-l in pantalonasii lui scurti cu ursuleti, vedeti?
-Pentru asta te fac praf tampitule!a ridicat pumnul sa il loveasca insa Shells l-a prins de mana si i-a intors-o la spate, imobilizandu-l.
-Gresita miscare, domnule capitan, nu va invata cum sa va aparati in fata tocilarilor? Sau doar va invata sa aveti gura mare si sa va aratati pumnii in fata celor mai slabi?s-a apropiat de urechea lui si l-a intrebat: Acum vrei sa iti distrug reputatia ta, de tot, sa scada undeva sub zero? Hai sa vedem ce spun toti despre camera ta, despre patutul in forma de masinuta de curse…de pijamaluta cu masini si rachete, ce mai ai pe acolo? Stai sa-mi amintesc ca sa le pot zice si lor…
-Taci! Sa nu indraznesti sa le spui sau nu te mai ridici de la pamant! A spus simitindu-se rusinat in fata tuturor fiindca ce Roro zicea erau doar adevaruri de care el nu vroia sa se afle.
-Atunci poate iti revizuiesti comportaentul vis-a vis de cei mai putin populari, si poate inveti sa-ti respecti si promisiunile, a adaugat Shells, dand sa plece.
-Bravo tocex, l-ai pus la pamant, a strigat un smecheras, da asta nu dovedeste nimic, ramai un tocilar pentru noi!
-Exact, doar asta esti, un soarece de biblioteca! A adaugat o fata, o fosta amica de-a popularei.
-Scumpo, nu cred ca vrei sa stie toti ce ai facut tu, tine-ti buzele alea lipite si poate nu te faci de ras, bine?
-Ce vrei sa spui ?! Ce poti stii tu de mine? Nici nu mergem pe aceleasi culoare si nici nu frecventezi aceleasi locuri cu popularii!l-a imbrancit insa el nu s-a lasat mai prejos.
-Ok, Clarise, te voi scarpina acum daca tot te-a mancat, a zambit malitios si a continuat, in vacanta de asta primavara iti amintesti drumul spre munte? Le spui si amicilor ce desteapta ai fost tu? Poate te lauzi si in fata lor, nu ma lasa pe mine sa dau stirea singur, bine?
-La ce te referi? Adica nu s-a intamplat nimic pe drum, am plecat de acasa si apoi am ajuns la munte, nu stiu sa se…adica nu s-a intamplat nimic! Si taci ca nu vrea nimeni sa te asculte!
-Zau asa, cum au fost bomboanele alea de ciocolata de le-ai gasit pe camp? Si a inceput sa rada, iar toti au inceput sa rada in hohote cand au realizat despre ce bomboane era vorba. Ma mir ca nu te-ai apopiat de oi sa-ti dea si lapte ca sa poti sa bei lapte cu ciocolata :P
-Doamne Clarise, cum ai putut face asta?!s-a aratat ingretosata amica ei si a plecat scarbita.
-Ce blonda esti, cum adica sa…ha ha asta e cea mai tare chestie pe care am auzit-o zilele astea!
-Mi te si imaginez papand ciocolatele de pe camp, cat de tampita sa fii?
Roro s-a apropiat de ea si dupa ce i-a aratat thumbs up a imbratisat-o zicandu-i ca nu avea de unde sa stie ca oitele nu fac si ciocolata, hai nu mai fiti asa de rai cu biata fata, doar e crescuta prin cluburi si magazine, acolo nu te invata asa ceva, stai linistita ca nu a aflat toata lumea patania ta…dar daca nu a aflat acum, or sa stie pana la pauza ca doar circula asa de repede zvonurile astea, nu? Zi mersi ca scorpia aia de Shells nu te-a auzit zicandu-i asa ieri ca poate se infuria si ii scapa vreun dirty secret, oops, l-am scapat eu! A plecat de langa ea, trecand printre spectatori ca un erou, caci asa era vazut acum de ceilalti tocilari si ca un pampalau care si-a depasit conditia de catre ceilalti care asistasera. Unii chiar l-au aplaudat, lucru ce a facut-o pe fata sa se simta ca in zilele ei de glorie.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la