3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
3xanime / Fan fiction / Hate them and i'll love you Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
HATE THEM AND I'LL LOVE YOU









Povestea asta va fii un pic mai diferita decat tot ce am scris pana acum fiindca voi folosi nume cu simbolistica in text.
Personajul principal este o tanara de 21 de ani care a devenit membra a echipei speciale a politiei din L.A. din dorinta de a-si razbuna moartea parintilor si pentru a-i pedepsi pe criminali, insa faptul ca ea incearca sa devina mai buna starneste invidia colegilor care ii pun gand rau. Intr-o urmarire  este impuscata in maini si picioare si lasata sa moara, insa este salvata de un doctor care se ataseaza de ea si ii ofera ajutorul sau si se pune la dispozitia ei ca sa se razbune pe calaii sai si pe cei ai parintilor ei. partea ciudata este ca fata va ajunge si intr-un magazin de vise unde YUKO ii va propune sa accepte ajutorul unui demon al furiei si razbunarii, demon ce va renunta la nemurire pentru a-i fii alaturi insa continuare o veti afla dupa ce voi incepe sa postez.Sper sa va placa si nu va mirati de nume k nu sunt alese la intamplare, in paranteze va voi explica semnificatia fiecaruia. :* si spor la citit


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Este o poveste foarte interesanta! Abea astept sa o citesc!

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Numele meu este Charu Jeevarani(= Beautiful Queen of Life), da stiu, este un pic mai ciudat insa asa si-au dorit parintii mei, iar familia si numele nu ti le poti alege, nici destinul nu ti-l poti face si trebuie sa traiesti cu ceea ce ti se intampla. Am 1,70 cm si 58 de kg si sunt cel mai nou membru al echipei speciale a politiei din L.A. la doar 21 de ani.
Nu i-as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu ca sa se hotarasca ce doreste sa faca in viata. Era prima zi de scoala si dupa ce fusesem cu mama si tata la o cofetarie sa sarbatorim ca devenisem eleva unei scoli de prestigiu s-a intamplat.Mergeam tinandu-ma de mainile lor, mama in dreapta, tata in stanga, iar eu eram la mijloc si le zambeam si ii rugam sa ma ridice tot mai sus, iar apoi am insistat sa scurtam drumul spre casa pe o straduta pintre blocuri. Imi doresc sa nu fi spus niciodata acele vorbe « Hai pe aici ! » si poate ei ar fii fost astazi cu mine. M-au ascultat si am luat-o pe acolo, insa au fost prinsi intr-o rafuiala intre doua benzi si au fost impuscati amandoi in inima, pe mine m-au lasat in viata , amuzandu-se ca nu ma mai puteam misca din cauza socului. Abia peste cateva ore am fost gasita de politie si dusa la un centru pentru copii orfani, acolo mi-am petrecut intreaga copilarie incercand sa devin tot mai buna ca sa am sanse sa devin membra a echipei speciale a politiei si uite ca astazi visul mi s-a indeplinit si am reusit ce mi-am propus. Acum am acces la toate dosarele si pot afla cine au fost nenorocitii care mi-au patat copilaria, care mi-au furat visele si care vor plati greu pentru ce mi-au facut. In timpul in care am stat intre trupurile neinsufletite ale parintilor mei mi-am jurat sa ii razbun cu orice pret si sa-i fac mandri, sper doar sa reusesc.
Echipa speciala era formata doar din barbate, pana cand seful sectie a decis ca sunt cel mai bun elev al academiei si ca ma vrea alaturi de elita sa lupt contra criminalitatii si pentru dreptate.  Toti aveau varste peste 30 de ani asa ca uneori ma simteam prost in fata lor fiindca nu avem experienta lor si ei intrasera cu greu abia pe la 28-29 de ani, asa ca ma condamnau  si ma luau la misto in primele zile. Apoi s-au potolit si rand pe rand au inceput sa flirteze, insa i-am respins pe toti :Bruce, Guy, Frank, Lance si Danny. Le-am spus ca pe primul plan in viata mea este serviciul pentru care ma dedic in totalitate si care nu-mi mai lasa nicidecum timp si pentru o relatie amoroasa, plus ca o relatie cu cineva de la serviciu ar fii fost destul de aiurea, mai ales ca la un moment dat ne-ar fii fost greu sa mentinem o bariera intre viata personala si viata profesionala. Poate de atunci au inceput sa imi poarte pica sau poate dupa ce, intr-una din zilele mele libere, cand serveam masa la un restaurant de cartier am recunoscut un cap al mafiei drogurilor. Mi-am zis ca sigur mananca aici fiindca nimeni nu se asteapta sa apara in public mai ales intr-o darapanatura de restaurant de la periferie. Imediat cum a terminat l-am urmarit si la un moment dat si-a dat seama ca de ceva vreme il fixam cu privirea si a incercat sa fuga, insa nu am renuntat pana nu l-am trantit pe asfalt, in fata masinilor si i-am pus catusele. « Ai sa stai mult in spatele gratiilor, nu trebuia sa ucizi nevinovati cu prafurile tale ! » i-am zis si m-am bucurat ca mai scapasem de un nenorocit insa dupa cateva saptamani a fost eliberat pe motiv ca ar fii suferit de cine stie ce boala si mi-a ras in fata in ziua cand a scapat, zicandu-mi ca raufacatorii vor scapa intotdeauna usor cu asa o justitie slaba. Incepand cu acea zi nu am mai avut timp liber, mereu eram la sectie, rascolind si scotocind prin dosare si prinzand hoti si criminali. Devenisem un animal de prada, iar asta ii era pe plac sefului sectiei care mi-a propus sa devin detectiv, un rang mai sus decat ce eram eu pana atunci insa l-am refuzat din respect pentru colegi, insa ei nu au apreciat gestul meu si m-au acuzat ca imi castigasem promovarea prin alte mijloace, asa ca m-au trimis intr-o misiune under cover, a trebuit sa ma deghizez in escorta, sa seduc un criminal si apoi sa il predau politiei, insa au intarziat desi le dadusem semnalul ; a trebuit sa devin brutala si l-am cam ranit pe vinovat. Pentru asta am fost mustrata, desi ceea ce facusem era in legitima aparare ; am invatat sa nu mai am incredere in ei si sa ma descurc pe cont propriu, fara pic de ajutor, iar arestarile au inceput sa curga pe banda rulanta. Nu conta unde erau ori ce faceau, nu-mi pasa decat sa ii scot din aglomeratii, sa-i urmaresc pana intr-un loc retras si apoi sa ii arestez, iar daca se opuneau aveam dreptul sa trag, iar cu un picior ranit nimeni nu mai fuge asa de repede.
Tot mai des am inceput sa am misiuni under cover si mi-am dat seama ca lor chiar le place sa-mi puna viata in pericol :
-Chiar asa de mult va doriti sa scapati de mine ?
-Daca ar fii asa, te-ar deranja ?mi-a replicat Bruce.
-Crezi ce vrei, oricum nu ne pasa daca iti reuseste sau nu misiunea fiindca nu noi avem rolul principal ! a adaugat Frank.
-Noi nu picam de vinovati, doar tu, asta in cazul in care nu prinzi vinovatul. He he heh, mi-a ras in fata Danny.
-Mai vedem noi cine rade la urma ! si dupa ce m-am deghizat am plecat spre locul cu pricina, in spatele meu venind atenti restul echipei speciale. Pe drum nu am putut sa nu observ cum peste drum o batranica era jefuita de un talhar, asa ca am tras pe dreapta si am inceput sa il urmaresc. Am fugit dupa el pana la un pod, el s-a aruncat de pe balustrada ajungand pe sinele de tren, l-am urmarit, aruncandu-ma si aterizand perfect. Am continuat sa fug dupa el pana am ajuns in dreptul unor depozite abandonate unde am crezut ca l-am prins : ajunsese intre 3 containere, fara sanse de scapare. Atunci si-a dat gluga jos, a aruncat poseta spre mine si a inceput sa rada.
-Inceteaza ! In numele politiei din L.A. esti arestat ! l-am amenintat luand poseta in maini,iar deschizand-o am observat ca era goala.
-Proasto, ai cazut in capcana, eu eram doar momeala, iar tu ca un peste nesatul ai fost prinsa! Baieti ?Haideti, distrati-va !
-Nu face miscari bruste si arunca orice arma ai avea la indemana, nu ma face sa trag !
-Tu ? Sa tragi in cine ?a intrebat unul din noii-veniti. Eram acum inconjurata din toate partile si totul parea fara scapare asa ca am luat statia si le-am cerut ajutorul baietilor, insa mi-am auzit apoi vorbele cu ecou.
-Bravo, te-ai prins, nu ? s-a auzit o voce si barbatul si-a dat jos masca :era Bruce.
-Nu degeaba ai facut parte din echipa ! a adaugat Lance.
-Hai, mai dureaza mult sau gata, scapam de ea ? a intrebat Guy.
-Linisteste-te, baiete, adu elementul surpriza, Danny ! a exclamat Frank si deodata am fost atacata din spate cu o bata de baseball peste picioare, cazand in genunchi.
-Nenorocito, ai urcat destul, acum e timpul sa cazi ! a strigat Danny si m-a lovit cu furie peste cap, lasandu-ma inconstienta pret de cateva ore. Cand m-am trezit eram intr-unul din depozitele din zona, iar in fata mea stateau ei, privindu-ma si razand :
-Maine or sa scrie despre « Moartea lui Jeevarani, membra a echipei speciale, moarta in timpul unei misiuni », abia astept sa vad ce poza or sa aleaga.
-Normal ca nu vor avea poze cu tine din momentul mortii fiindca vom avea noi grija sa nu te gaseasca.
-Vreo ultima dorinta ?
-De ce faceti asta ?Nu v-am facut nimic niciodata si totusi v-ati purtat asa de urat cu mine…nu se putea rezolva totul vorbind ?
-Cu tine ? Cu detectiva de elita ? Noi nu suntem de rangul tau, draguta domnisoara, asa ca ne-am gandit sa mai coboram putintel stacheta..
-…da, da, undeva aproape de pamant …
-…sau la doi metri sub pamant ! Buna gluma nu ? si au inceput toti sa rada galagios, atragand atentia unui cersetor care trecea intamplator prin zona.
-Sa inteleg ca nu ai nicio ultima dorinta, domnisoara speciala ?a intrebat Bruce.
-Vreau doar sa ii fac sa plateasca pe cei care mi-au omorat parintii ! Vreau sa ii fac sa sufere asa cum am suferit si eu ! Vreau…
-…Raspuns gresit ! Nu prea mai poti sa-ti doresti multe si daca esti obisnuita cu suferinta atunci nu te va deranja asta ! a scos pistolul si a tras in piciorul stang. Next !
Rand pe rand au tras fiecare : Guy in piciorul drept, Lance in mana stanga, Frank in mana dreapta, iar pe Danny l-au lasat sa aleaga el unde vrea sa traga, asa ca a preferat sa traga inspre inima. Focurile de arma l-au speriat pe cersetor care s-a ascuns intre niste gunoaie la intrarea in depozit si a asteptat sa iasa cei 5, dupa care a intrat.
-Doamne fereste, ce s-a intamplat aici ? Cu ce ai gresit de ti-au facut asta ? a intrebat barbatul speriat. Trebuie sa te duc undeva la un spital sa vada ce iti pot face.
-Nu…nu la spital…ma vor gasi…ascunde-ma, te rog ! Iti voi fii recunoscatoare cand imi voi reveni, atat am mai apucat sa spun pana ce am simtit ca ma inec si ca nu mai pot rosti nimic ; am lesinat.
Barbatul mi-a strans puternic carpe deasupra ranilor si a apasat puternic deasupra ranii din piept pentru a impiedica sangele sa mai curga cu viteza. M-a pus intr-un carucior si m-a dus intr-un cartier saracacios, dupa care a chemat inca un alt barbat care desi era cersetor acum fusese un doctor de renume, doctorul Ryan Phellippe. Cu grija a scos fiecare glont din membre si a cauterizat ranile, iar apoi s-a ocupat de glontul din piept, a dezinfectat totul cu vodca si m-a asezat pe un pat improvizat. Niciodata nu as fii crezut ca printre oamenii strazii exista si persoane care au pierdut totul si nu au mai avut curajul sa se ridice de la pamant.
A doua zi s-a anuntat peste tot disparitia mea in urma unei misiuni periculoase, iar cei 5 nu au stiut cum sa se mai prefaca afectati de disparitia mea, asta ca peste o saptamana sa gaseasca dupa cautari neincetate locul crimei, insa cadavrul lipsea, lucru ce i-a nelinistit pe calaii mei, insa au trecut peste, fiind siguri ca eu nu mai traiesc.
Asa incepe povestea mea, VREI SA MA CUNOSTI ?





Modificat de Nicoletame (acum 14 ani)


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Colegii ei chiar sunt foarte rautaciosi si nemernici! Ca sa nu mai zis gelosi! Tipic pentru baieti...

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Membrii echipei de elita a Los Angeles-ului sunt in doliu, zilele acestea pierzandu-si colega in urma unei misiuni periculoase. Trupul neinsufletit al tinerei nu a fost inca gasit, insa politia face cercetari sa ii gaseasca pe vinovati si sa ii aduca in fata justitiei pentru a fii pedepsiti.
-Era ca o surioara mai mica pentru noi, pierderea ei ne umple inimile de durere insa vom continua sa ne facem datoria fiindca stim ca asta si-ar fii dorit si ea…a spus Bruce in fata camerelor.
-Ne va fii greu fara cea mai buna dintre noi !
-Niciodata nu a reactionat ca o fata, mereu a fost in bataia pustii si nu s-a temut pentru viata ei !
-Politia a pierdut un membru important ! a adaugat Frank, schitand o durere imensa pe figura lui prefacuta.
-Asa cum ati auzit si de la colegii Lui Jeevarani Charu, politia a pierdut o achizitie valoroasa si o arma importanta impotriva criminalitatii. Reportajul urmator iti este dedicat tie, Jeevarani, luptatoare impotriva ilegalitatilor, dam legatura inapoi in studio. A transmis din biroul echipei speciale Sharon  Smith.
-Cat ma bucur ca am avut curajul sa bagam televizorul asta , chiar daca furam de la altii. Nu-mi vine sa cred, Ryan ca toti oamenii buni se duc mereu inaintea celor rai, uita-te la tanara aceea, Jeevarani, a facut atat bine si …a inceput discutia cersetorul privind la televizorul din casa doctorului.
-Asa se pare ca viata este nedreapta, degeaba incerca ea sa o indrepte ca…imediat le-au pierit vorbele celor doi cand la televizor a aparut imaginea fetei nascute in1988 si decedate in 2009.
-Ea este Jeevarani Charu ! a strigat cersetorul, am gasit-o doctore, traieste si noi am salvat-o, iti vine sa crezi ? trebuie sa anuntam lumea ca salvatoarea lor traieste !
-Ba nu o sa facem asta !
-Cum nu ? Daca stau sa ma gandesc eu am gasit-o asa ca pot face orice cu ea !
-Gandeste-te putin ! Cineva a vrut-o moarta si ea ti-a spus sa nu o duci la spital fiindca o vor gasi ! A vrut sa iti spuna ca il cunoaste pe cel ce i-a facut asta iar daca tu o duci in fata tuturor o faci o tinta sigura pentru atacantul ei.Gandeste-te un pic, chiar vrei sa o omori ?
-Doamne fereste, nu ! Vreau sa traiasca si cand isi va reveni va incepe sa ii pedepseasca din nou pe criminali, ingerul nostru pazitor s-a intors, doctore ! si a inceput sa topaie de bucurie prin camera cu o sticla de bautura in mana.
-Inceteaza ! o deranjezi si are nevoie de odihna sa isi revina cat mai repede. Trebuie sa aiba o vointa de fier daca a supravietuit unui atac precum acela si a pierdut destul de mult sange, sigur isi doreste sa traiasca si sa-si incheie socotelile cu cei ce i-au vrut raul…si o va face daca ea chiar e Jeevarani (=Queen of LIFE/ Regina vietii).
De la incident trecusera deja trei ani, mai era o singura zi si se implineau 3 ani fix, pe 11 septembrie fusese impuscata fara mila de cei care ar fii trebuit sa ii fie alaturi si sa o protejeze, dar care insa i-au dorit moartea.
-Doctore, chiar crezi ca isi va mai reveni vreodata ? De trei ani o ingrijesti zilnic si ea nu da niciun semn, de unde stii ca isi va reveni vreodata ?
-Fara medicamente este normal ca corpul ei sa se refaca mult mai incet insa isi va reveni si va incepe sa isi faca dreptate, inca din prima ei zi din noua viata. Mi-ar placea sa uite tot prin ce a trecut insa stiu ca nu va fii asa si ca tocmai asta a tinut-o in viata. Maine este ziua ei, sa vii sa sarbatorim, vei face 24 de ani Jeeva ! La multi ani !
-Sigur ca vin Ryan, poate maine ne surprinde si isi revine, he he heh. Poate maine ne va multumi pentru tot ce am facut pentru ea.
-N-am nevoie de nicio remuneratie pentru ajutorul dat, ma multumesc sa stiu ca va fii bine, si dupa ce va uita de tot poate va avea timp sa isi faca si alte planuri…
-Doctore, nu cumva tu vrei sa-i faci planuri ? Vrei sa intri in viata ei ? Oricat ti-ar fii de recunoscatoare nu cred ca te-ar accepta, esti doar un prapadit, ca mine, plus ca esti mai mare ca ea cu cel putin 10 ani… Imposibil !
-Cu doar 11 ani, nu-i este nimanui interzis sa viseze, nu ? a intrebat privind-o pe tanara si sarutandu-i mana s-a indepartat, iesind cu cersetorul din casa, insa lasand televizorul pornit.
La stiri s-a dat un material in memoria lui Jeevarani Charu, cu toate declaratiile cunoscutilor, cu cele ale colegilor si cu cele ale sefului ei, iar imediat dupa au aratat o stire despre un tanar impuscat, pe fundal lasand sa se auda focuri de arma, zgomote ce au facut-o pe Jeeva sa reactioneze : inima a inceput sa ii bata tot mai tare, palmele au inceput sa ii transpire, la fel ca si restul corpului, a inceput sa isi miste degetele si apoi intreaga mana. Zgomotele impuscaturilor au pus-o din nou pe linia de plutire, asa ca atunci cand doctorul s-a intors a avut parte de o surpriza de proportii : Jeeva strangea puternic in maini cearceaful si incerca sa strige ceva. S-a apropiat de ea si a prins-o de maini, stand in genunchi langa patul ei.
-Linisteste-te, totul va fii bine, voi fii langa tine si nu-ti vor mai putea face rau ! Linisteste-te, ai scapat de el !insa vorbele lui nu au reusit sa o calmeze, facand-o sa stranga si mai puternic palmele doctorului pana cand a deschis ochii strigand :
-NU ! Nu am murit, si nu voi muri atata timp cat nu mi-am indeplinit misiunea !A privit in jurul ei si nu a recunoscut nimic, iar apoi l-a observat pe doctor, un barbat la 35 de ani, aratos, brunet, cu ochi albastri, cu par cret, care o privea nelinistit. Si-a tras mana dintr-a lui si l-a intrebat : -Cine sunteti ? ce caut eu aici ? Cat timp a trecut ?si-a privit mainile si a observat cicatricile, a dat patura de pe ea la o parte si si-a privit picioarele care purtau urmele gloantelor ce ii strapunsesera carnea. A incercat sa le miste si inca simtea durere in membre cat si in piept asa ca s-a privit observand o urma adanca pe pielea ei catifelata. A privit si s-a abtinut sa planga, ridicandu-se din pat. Trebuie sa plec, ma voi intoarce sa va platesc tot ajutorul pe care mi l-ati dat insa acum trebuie sa ii platesc cuiva niste polite neplatite !


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Nu te grabi sa pleci, Jeevarani ! Mai stai, nu poti iesi asa in lume, trebuie sa te speli, sa te imbraci frumos, sa te aranjezi…sa iti traiesti noua viata.
-Domnule…
-Ryan Phellippe. Spune-mi doar Ryan.
-Ryan, pentru ce trebuie eu sa fac nu am nevoie sa arat bine, am nevoie doar de arma mea ! Voi merge la ei si ii voi face sa plateasca rand pe rand ! Un glont pentru fiecare, sau otrava ? Care credeti ca este cea mai buna solutie ? Ce ma sfatuiti ? adica ce ma sfatuiesti ?
-Uita de tot si incepe o noua viata !
-Imposibil, nu renunt asa usor ! Si-au batut joc de mine si trebuie sa plateasca !Trebuie sa plateasca pentru toate ilegalitatile pe care le-au facut !Sigur au mai pacalit si alte persoane, sigur au lasat infractori sa scape pentru bani, insa asta nu se va mai intampla ! a spus fata cu disperare, insa a fost luata de doctor si pusa din nou in pat.
-Inceteaza sa te gandesti sa actionezi imprudent ! Daca iti doresti atat de mult sa te razbuni lasa-ma sa te ajut ! O sa apelez la toti cei pe care ii cunosc si te voi ajuta sa obtii ce iti doresti cu ardoare ! Lasa-ma sa-ti fiu alaturi ! i-a propus ingenunchind in fata ei.
-Nu e nevoie sa stai in genunchi, stai langa mine eici, pe pat si spune-mi la ce te gandesti.
-Ei cred ca tu ai murit asa ca nu ai pentru ce sa te ascunzi, din contra ar trebui sa faci ceva ca sa devi cunoscuta si asa imaginea ta ii va bantui, ii va face sa greseasca, iar asta ii va aduce pe drumul bauturii si al pierzaniei.
-Nu e de ajuns ! Voi deveni cunoscuta, insa apoi voi face tot posibilul sa ma apropii de ei si sa ii fac sa recunoasca odioasa crima, nu conteaza cum insa vor putrezi in puscarie sau vor muri prin injectie letala, voi avea eu grija de asta ! a spus fata strangand puternic din pumni si privindu-si ranile cicatrizate. Va fii greu sa ajung celebra fiindca nu pot face altceva decat cu ce eram eu obisnuita, adica sa apar nevinovatii…
-Stai linistita, voi apela la cineva sa iti faca o noua identitate, vrei vreun nume aparte ? Apo voi apela la cineva care va face totul sa devii cunoscuta, fiindca esti frumoasa poti incerca ceva in modeling ori in muzica ori…
-Ryan, priveste corpul asta, chiar crezi ca cineva va aprecia un model cu mainile si picioarele ciuruite ?!?! Chiar crezi ca voi putea eclipsa lumea doar printr-o simpla imagine ?a inceput sa planga. M-am abtinut atata timp si mi-am promis sa nu mai plang niciodata insa mi-e imposibil, nu pot indura atatea…
-Esti frumoasa Jeevarani, nimeni nu poate nega asta, iar cu putin machiaj urmele vor deveni de domeniul trecutului ! Accepta-ma langa tine si lasa-ma sa te ajut asa cum voi putea, bine ? Merg sa iti caut ceva haine prin vecini fiindca aici nu am nimic pentru o femeie ca tine.
-Ryan, iti multumesc ! nu-ti voi uita niciodata jutorul, nici celui care m-a ajutat sa scap de acolo, unde este domnul acela ?
-Te referi la Ben ? Este vecinul meu, el mi te-a adus ca sa incerc sa te fac sa iti revi, el asteapta cu nerabdare ziua de maine ca sa sarbatorim cei 24 de ani ai tai, se va bucura sa vada ca ti-ai revenit.
-I-am promis ca il voi recompensa insa acum nu am nimic la mine, mai ai hainele mele ?si a primit o punga in care se afla deghizarea ei, pistolul si cheile de la apartamentul ei. Ii voi da in schimbul ajutorului dat o camera in apartamentul meu si poti veni si tu fiindca stau intr-o casa cu trei camere, ma voi plictisi singura.
-Bine, iti aduc ceva de schimbat si plecam spre ben si apoi spre apartamentul tau, bine ?l-a chemat si pe Ben si dupa ce s-a schimbat intr-o rochita inflorata si si-a strans parul cu o esarfa au pornit spre adresa ei, iar o data ajunsi in fata casei au observat ca cheile nu se potriveau in broasca.
-Sunt sigura ca aici stau, insa nu inteleg de ce nu functioneaza…la usa a aparut o doamna destul de bine facuta care li s-a adresat.
-Buna ziua, ce cautati la usa mea ?
-Buna ziua, doamna, am venit acasa si nu inteleg cine sunteti ! Nu este aici apartamentul 55 de pe 5th Avenue ?
-Ba sigur ca este, scrie clar pe usa ! Dar aici este casa mea ! De doi ani si jumatate locuiesc aici, am cumparat-o la o licitatie, era casa fetei aleia politiste de a murit in misiune…cum se numea amarata ?
-Jeevarani Charu se numea, doamna, era membra a echipei speciale a politiei !
-Da, da, da asa este,Jee ceva. A ei era casa asta si eu am cumparat-o poate confundati casa domnisoara, acum va rog sa plecati ca trbuie sa imi culc copiii ! La revedere !  si a trantit usa.
-Nu se poate ! aici stateam eu ! Mi-au vandut casa, m-au declarat moarta, mi-au furat viata, ce au mai facut nenorocitii aia ?a spus fata infuriindu-se.
-Calmeaza-te, nu mai bine mergem la cineva sa vedem daca ne ajuta ? E o veche cunostiinta de-a mea care te-ar putea face celebra, iar de maine incerc sa iti fac rost de o noua identitate.
-Cum vrei sa va numiti domnisoara, sarut manusitele dumneavoastra ?a intrebat Ben.
-Pai… De ce nu Asheni Tamire(Asheni=angel, Tamire=my magic ; Asheni Tamire= My magic angel) ?
-Cu un nume ca asta ar fii nebuni sa nu va faca celebra domnisoara, dar ce inseamna ?Suna bine da’ nu inteleg ce zice…
-Inseamna Ingerul meu magic…frumos nu ?
-Tare as vrea si eu un nume d-asta smecher, nu doctore ?Sa ma cheme Fat-Frumos aurit sau asa ceva, ar fii toate fetele moarte dupa mine.
-He he heh, asa ar fii sigur, Ben, a inceput sa rada Jeeva pentru prima oara dupa atat de mult timp, iar zambetul ei parca lumina intreg culoarul.




_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
S-au indreptat spre o casa imensa de la periferie si dupa ce Ryan a vorbit cu paznicul li s-a dat voie sa intre pana la usa unde i-a intampinat un valet.
-Buna seara, domnilor, domnisoara, cu ce va pot ajuta ?
-Buna seara, am venit sa vorbesc cu Raphael, spune-i ca este cautat de domnul Phellippe, o veche cunostiinta.
-Sigur domnule, ramaneti aici !Si nu atingeti nimic, domnisoara ! lovind-o incet peste mana pe fata care pusese mana pe un acvariu plin cu pesti exotici.
-Ma scuzati ! si s-a ascuns in spatele doctorului, iar in cateva minute a coborat un tanar elegant, imbracat la patru ace, intr-un costum alb care mergea perfect cu parul lui auriu si cu ochii lui caprui.
-Oh, Ryan, ce ai mai facut ? Cum ti-a mai mers dupa divort ? Am inteles ca nu mai profesezi, din ce iti duci existenta ?Si cine este domnisoara ? a spus prinzand-o de mana si invartind-o intr-o pirueta.
-Dupa divort am renuntat la multe, insa nu si la a ajuta pe altii. Domnisoara este Jeeva…
-Ma numesc Tamire Asheni ! Este o placere sa va cunosc domnule Raphael.
-Da, ma scuzi, Asheni are nevoie de ajutorul tau, de fapt eu am nevoie de ajutorul tau. Este vorba de un mic serviciu pe care vreau sa mi-l faci, crezi ca ai putea ?
-Depinde de serviciu, a raspuns tanarul fara sa-si ia privirea de la Jeevarani.
-Vreau sa o promovezi pe fata ca model, stii, ea vine dintr-o familie mai saraca si nu si-a putut permite  sa…
-Nicio problema, credeam ca imi ceri ceva imposibil, dar asta este un lucru incredibil de facil, priveste-o cat este de frumoasa cu pletele ei aurii si cu ochii astia mari si albastri, esti o minune, ingerasule. Imi va fii foarte usor sa te fac celebra si sa iti aduc lumea intreaga la picioare ! Doar ca va trebui sa asculti sfaturile mele, bine ?
Fata l-a privit pe Ryan si apoi pe Ben, amandoi au dat din cap in semn de accept.
-Va voi asculta intru totul, domnule, insa inainte de a va accepta oferta trebuie sa fiu totalmente sincera cu dumneavoastra.
-Spune-mi Raphael, nu imi mai zice domnule fiindca ma imbatranesti si nu-s niciun fel de batranel de se tine in baston.
-Ma scuzati, de fapt, ma scuzi, vreau sa fiu sincera si sa-ti spun ca sunt atat de frumoasa cum crezi.
-Nu se poate una ca asta, eu spun doar ce vad, iar tu esti sclipitoare, brilianta, daca as incepe cu complimentele nu as mai termina pana maine…
-Ryan, iarta-ma insa nu pot face asta, nu cand sunt hidoasa ! a deschis usa si a vrut sa iasa insa Raphael a prins-o de mana si a tras-o langa el.
-Cum poti spune asta despre tine ? Esti un ingeras care nu stie cat este de frumos si cate inimi ar putea fura…poate ar trebui sa verific daca inima mea mai este la locul ei sau mi-ai luat-o…
-Nu, nu am luat nimic, doar am atins un pic acvariul, cand ma uitam la pestii aceia colorati si frumosi…
-Insa frumusetea ta o eclipseaza pe a lor, de fapt eclipseaza orice ! Nu vrei cumva sa faci o baie fierbinte si sa imbraci una din creatiile mele ca sa vad cat de bine arati ? si a chemat indata o servitoare care a luat-o pe Jeeva intr-o camera conducand-o spre dus. Apoi i-a pregatit una din rochiile tanarului si o pereche cu acelasi model ca rochia.
-Frumoasa domnisoara, Ryan, cum de a dat norocul sa o gasesti tu inaintea mea ? N-ai stii s-o pretuiesti ca o perla ce este…  Ai facut bine ca mi-ai adus-o, o sa am eu grija de ea asa cum ti-am promis. Vrei cumva sa astepti sa vezi cat de frumoasa este viitoarea mea cucerire sau vrei sa pleci ?
-Ryan, dar eu am gasit-o si ti-am dat-o tie, de ce trebuie sa o lasam cu el ?
-Prietenul meu umflatel, a spus Raphael apropiindu-se de Ben, voi nu aveti ce sa ii oferiti ca sa se simta ca o printesa, in schimb eu ii pot oferi tot ce isi doreste o fata ca ea, absolut tot.
-Cat de sigur esti ca ii poti oferi tot ce vrea ea, Raph ? Chiar stii ce isi doreste ? a intrebat Ryan zambind rautacios.
-Normal ca da, o sa vrea bijuterii, haine de firma, plimbari si excursii, parfumuri scumpe, o masina si multa iubire, iar eu ii pot oferi toate astea, tu din pacate nu stiu ce ii poti oferi…Uite, pentru ca ai adus-o pe viitoarea mea sotie iti dau un cec de 10.000 de euro, ce spui ?
-Sigur ca da, mi-l poti da mie ca voi stii cum sa il folosesc, a spus Ben apucand cecul.
-Fa ca prietenul tau, accepta banii si plecati acum, nu cred ca va potriviti cu decorul, a spus Raphael fara sa observe ca in spate aparea Jeeva in rochia vaporoasa, cu parul lasat pe spate, lung pana la brau si puternic stralucitor. Aparitia ei l-a lasat pe doctor cu gura cascata, iar Ben a ramas fara cuvinte.Vazandu-i pe cei doi, Raphael s-a intors si aproape ca a ramas fara cuvinte.
-Nu va mai uitati asa la mine fiindca ma simt aiurea, a zis fata intorcandu-se cu spatele, insa mana lui Raph a prins-o pe-a ei intorcand-o cu fata catre cei doi.
-Cine spunea ca nu arati bine ? Esti divina ! el inca nu observase ranile ei ascunse de salul pe care il purta.
-Eu am zis asta, a zis fata inmanandu-i salul si aratandu-i mainile. Sunt sigura ca nu se poate face nimic pentru astea, incerci degeaba sa ma faci sa …
-…Cine este nenorocitul de te-a ranit in halul asta ? a spus sarutandu-i ranile. Spune-i numele si voi avea grija sa pateasca la fel ! Zi-mi numele lui ! Nu incerca sa il protejezi fiindca tot voi afla si atunci ii va fii mai rau !


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
O poveste foarte interesant si bine pusa pe punct. Ma enerveaza putin Raphael, e cam infumurat si se crede Don Juan.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-Razbunarea pentru ce mi-au facut este problema mea, eu trebuie sa ma ocup de ei, nu este in niciun caz responsabilitatea ta, iarta-ma pentru deranjul pricinuit, voi merge sa ma schimb si apoi voi pleca. Iarta-ma ca te-am facut sa pierzi timpul cu o persoana care nu merita.
-Nu tu decizi in locul meu, Asheni ! Asta seara ramai aici sa te odihnesti, iar de maine incepem promovarea ta, urmele alea sunt nimicuri, nu e ceva ce nu se poate acoperi cu machiaj deocamdata sau ceva care sa nu se poata acoperi pe sub niste maneci lungi, atat pentru moment fiindca mai incolo vei suferi o interventie chirurgicala care sa te faca precum erai inainte si sa te fac sa uiti ce ai patit, bine ?a privit-o in ochi asteptand raspunsul ei, insa a observat cum privea in pamant, incapabila sa zica un cuvant. Ce este ? a intrebat-o el insa nu a apucat sa mai zica nimic fiindca a fost imbratisat puternic de tanara care i-a soptit « iti multumesc » si a privit apoi spre doctor si prietenul sau.
-Ben, tie trebuie sa iti multumesc inaintea tuturor fiindca daca tu nu m-ai fii luat din locul acelasi astazi nu as mai fii fost aici, iar apoi tie Ryan, iti multumesc ca ai facut tot posibilul sa ma salvezi si iti voi fii recunoscatoare toata viata ca m-ai adus pe linia de plutire. Promit sa am grija de amandoi de indata ce voi primi primul meu salariu si…a fost intrerupta de Raph care incepuse sa rada.
-Ce salariu, scumpo ? Vei fii platita pentru fiecare prezentare, pentru fiecare poza folosita, nicidecum nu vei avea un amarat de salariu, iar daca vrei sa ii ajuti zi-mi suma si le voi da imediat banii necesari.
-Iti multumesc Raph insa nu pot abuza in asa fel de bunatatea ta, e de datoria mea sa ii ajut si te-as ruga daca se poate sa ii lasi si pe ei sa stea asta seara aici, iar maine voi pleca inapoi cu ei si …
-Nu, tu ramai aici, iar daca musafirii nostri vor sa ramana, de ce nu ?
-Iti multumim pentru oferta dar noi am cam pleca, a zis doctorul.
-Eu as cam ramane la masa macar ca mi-e o foame dom’le, cred ca daca nu mai mananc nimic or sa-mi chioraie matele si bautura pe burtihanul gol nu prea merge.
-Fiti mai politicos in fata unei domnisoare, domnule, aveti maniere chiar daca…
-Ben, hai sa plecam ! Acum !
-Ryan, ramaneti macar la masa, a spus fata prinzandu-l de mana, insa s-a smucit si a iesit pe usa imediat.
-Noapte buna, domnisoara Tamire ! a strigat din strada Ryan continuand sa mearga.
-Hai ca plec si eu cu amicul meu, nu-l las singur in starea asta, desi as fii vrut sa mananc ceva…
-Vin eu maine la voi, Ben si va voi aduce ceva de mancare, poti sta linistit ! Promit, si o promisiune nu se incalca.
-Sarut manusitele domnisoara, asa sa faceti ca toata noaptea ma voi gandi ce sa mananc, spuse grasutul inghitind in sec si fugind dupa doctor. Fata nici nu apucase sa se dezmeticeasca bine ca se trezi cu Raph in spatele ei.
-Ti-este foame ? Ce ai vrea sa mananci ? Sau poate esti obosita si ai vrea sa dormi ?
-Iti multumesc pentru toate insa as vrea sa ma odihnesc fiindca maine am de rezolvat niste probleme si…
-Lasa-ma pe mine sa ti le rezolv, bine ? Ce ai de facut ?
-Lucruri personale care au legatura cu trecutul meu, iar tu ai legatura cu prezentul si viitorul meu, nu incerca sa te amesteci in ele, bine ?
-Cum doresti tu, sa stii ca vreau numai binele protejatei mele si oricine intervine in implinirea fericirii tale are de a face cu mine ! a zis foarte curajos tanarul aranjandu-si costumul.
-Sigur, o sa apelez la ajutorul tau prima oara  daca nu ma voi descurca singura, a spus fata punand o mana pe pieptul lui Raph, el a prins-o si a condus-o pana intr-o sala imensa unde a pornit muzica si a lasat luminile la o intensitate scazuta, incepand sa danseze cu ea. Raph, ce faci ? Asta nu e ora de dansat, nu e un pic cam tarziu ?
-Niciodata nu e tarziu sa incerci sa te simti bine ! si a inceput sa valseze tot mai elegant cu ea in bratele sale. Pana sa ajungi sa iti implinesti razbunarea trebuie sa inveti sa si traiesti, gandeste-te ce ai mai dori sa faci in afara faptului ca vrei sa te razbuni ?Sa o luam altfel : te-ai razbunat, ce vei face dupa ? Te-ai gandit la asta ? a intrebat-o oprindu-se din dans si privindu-i chipul.
-Inca nu mi-am indeplinit scopul, iar pana atunci nimic nu este mai important, NIMIC. Dupa ce ma voi razbuna nu va mai conta ce va fii, voi invata sa traiesc sau sa mor impacata, nu asta conteaza…
-Ba conteaza, lasa-ma sa te invat sa traiesti fiindca altfel iti va fii greu sa te adaptezi dintr-o data la viata fara scopul tau suprem. Daca ai incredere in mine imi vei spune tot ce ti s-a intamplat si te voi ajuta sa iti duci planul la indeplinire, ce zici ? a intrebat-o conducand-o spre o canapea.
-Nu m-ai crede daca ti-as spune adevarul si nu are niciun rost sa te impovarez cu greutatile mele, intelege ca totul este responsabilitatea mea si nu voi accepta ajutorul nimanui, nu vreau sa implic pe nimeni, pe absolut nimeni. Tu pari o persoana de treaba si nu as vrea ca imaginea ta sa iasa sifonata din ce se va intampla si nici sa te afecteze in vreun fel ce urmeaza, ma intelegi ? Tu, Ben si Ryan sunteti printre putinii oameni care mi-au intins o mana de ajutor fara sa imi ceara nimic si fara sa se astepte la recompense, mi-as putea numara ajutoarele pe degetele de la o singura mana…Macar stiu in cine pot avea incredere…
-…Daca ai incredere cum spui zi-mi ce ai patit si jur sa te ajut, razbunarea ta va fii a NOASTRA.
-Esti prea insistent…iti voi spune totul la momentul potrivit, trebuie sa ai putina rabdare. Acum se poate sa mergem la culcare, te rog, mi-e somn, a spus abtinandu-se sa nu caste.
-Sigur, te conduc insa sa nu crezi ca ai scapat si ca nu vreau sa aflu mai multe despre tine.
A condus-o intr-o camera alaturata celei in care dormea el, i-a pus la dispozitie o rochita de noapte si dupa ce a sarutat-o de noapte buna pe frunte a lasat-o sa doarma, retragandu-se in camera sa si incepand sa se gandeasca la ce ar putea face ca sa si-o apropie, imaginea ei il obseda si nu si-o putea scoate din minte, iar intr-un tarziu a adormit. Imediat dupa ce Raph a parasit camera, Jeeva s-a schimbat si s-a trantit in patul cu saltea cu apa, amuzandu-se la fiecare miscare si a adormit abia dupa ce a pus bine pistolul sau sub perna.
In cartierul saracilor insa, Ben dormea de cateva ore si sforaia zguduind peretii in timp ce Ryan nu putea sa puna o pleoapa pe cealalta, se gandea la Jeeva si se intreba daca procedase corect lasand-o singura printre straini, straini care ar fii putut profita de naivitatea ei, fiindca lumea din exterior nu vine cu instructiuni ca si slujba ei de membra a echipei speciale ; nu a putut dormi intreaga noapte, iar inspre diminieata, dupa multi ani in care nu mai bause nici macar o picatura de alcool, a dat iama in sticlele lui Ben si a baut intr-atat pana cand i s-a parut ca realitatea este mai frumoasa.
Jeeva s-a trezit prima, s-a schimbat in hainutele saracacioase primite de la Ryan si a fugit spre bucatarie. A desfacut un pachet de carne si a apucat cateva salate din frigider si in doar 15 minute pregatise o masa consistenta si sanatoasa. A aranjat totul pe masa din dining si a inceput sa-si manance portia si sa bea dintr-o cutie suc de portocale, pana l-a observat pe Raph venind.
-Nu te-am auzit, scuze daca am fost nepoliticoasa dand iama in frigiderul tau insa mi-era foame si ti-am pregatit si tie acelasi lucru, fiindca nu stiam ce preferi, a zis fata stergandu-si mainile si gura si ridicandu-se in viteza de pe scaun.
Raphael a privit-o la inceput ca un adevarat zgarcit, parea suparat si s-a apropiat de ea :
-Chiar ai picat in capcana, credeai ca o sa ma supar ? a zis el schimbandu-se dintr-o data, zambind. Cred ca este singura masa care chiar o sa-mi faca placere s-o mananc fiindca nu este ceva facut dupa retete sofisticate si in plus, e facut de tine.
-Credeam ca o sa tuni si o sa fulgeri, pe bune, ma bucur ca iti place, ia un loc si incearca sa vezi cum este, iti place ?a spus fata privind cu ochi mari fiecare pas al lui pana ce a bagat o inghititura in gura. Deci, cum e ?a intrebat curioasa.
-Delicios, n-am mai mancat o friptura ca asta niciodata !
-Nici chiar asa, stiu ca nu e masa de dimineata insa nu m-as fii saturat doar cu cateva feliute de ceva si cu un suc.Promit sa iti platesc tot ce iti consum…
-Am zis eu ceva de platit ? a raspuns Raph cu mancare in gura, insa vorbind prea repede s-a inecat si s-a inrosit tot.
-Esti bine ? s-a ridicat de pe scaun si i-a dat cateva palme zdravene peste spate, facandu-l sa-si revina.
-Nu stiu ce era mai rau : ca ma inecam sau bataia asta…Sigur bataia, cum de lovesti asa de tare, femeile in general nu au pic de forta…
-Poate doar modelele cu care esti tu obisnuit, eu una nu sunt asa fiindca eu am fost membra a echipei…de fapt eu am o mana grea, asa imi zic cunoscutii, a incercat fata sa intoarca tot ce spusese.
-Deci ai fost membra a unei organizatii, ce mai ascunzi ? Poate aflu ca traiesc in casa cu un asasin platit ori cu vreun spion…
-In niciun caz ! Chiar crezi ca as putea macelari pe cineva fara sa-mi pese ?Sau sa-l las sa se zbata la granita dintre viata si moarte ? Eu NU SUNT ASA ! s-a ridicat de la masa si a fugit afara pe usa din fata, luand-o spre cartierul saracacios. Nu-mi vine sa cred ca ar putea gandi asta despre mine, Nu se poate sa vada in mine un macelar, nu poate sa…si s-a ciocnit de o femeie inalta, subtire, cu parul lung si intunecat, cu pielea alba, observand ca nu recunoaste deloc zona respectiva. Ma scuzati, doamna, ma grabeam si am ajuns aici, eram sigura ca sunt pe drumul cel bun insa …
-Esti pe drumul cel bun, eu sunt YUKO, incantata de cunostiinta domnisoara…
-…Asheni Tamire, incantata de cunostiinta, acum ma grabesc si daca ati putea sa ma indrumati cum sa ajung la periferie v-as fii recunoscatoare.
-Stii ca daca ii spui cuiva numele tau, ingeras magic, acela se poate juca cu sufletul tau ? Dupa cum ti-am mai zis esti pe drumul cel bun.
-Ma scuzati, sunteti un pic mai ciudata si eu chiar ma grabesc, nu am timp sa…
-Ba sigur ca ai din moment ce tu m-ai chemat, ai vrut un ajutor si atunci am venit.
- Oricine isi doreste un ajutor la o rascruce insa nu se asteapta sa il si primeasca !a replicat tanara incercand sa plece.
-Si atunci de ce il mai cer ?
-Hmm, chiar ma grabesc, cred ca probabil ma confundati, trebuie sa plec, si a fugit de langa femeia misterioasa.
-Poate data viitoare imi vei spune si numele tau adevarat ! a strigat femeia cu putere dupa Jeeva. Ai vazut ca am incercat sa ii vorbesc, stapane, dar nu m-a ascultat, sigur o va face data viitoare.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
-« Pentru bine tau ar fii bine sa o faca, ca altfel stii ce ar insemna asta, nu ? Nu ne permitem sa mai pierdem pe nimeni ! Asta iese din discutie, asa ca fa bine si convinge-o fiindca mie imi este usor sa te inlocuiesc cu o alta ! »
-Nu este nevoie, stapane, promit sa o fac sa se razgandeasca, nu o las sa scape, nu dupa ce mi-am dat seama ce potential are. Nu e nevoie sa ma amenintati, stiti doar de cate secole imi fac treaba cum trebuie !
-« Si atunci unde sunt sufletele mele ? Unde este plata pentru fiecare vis implinit sau pentru fiecare dorinta indeplinita ? »
-Va reveni ea, asa fac toti, intr-un final, stati  linistit, stapane ! si femeia a disparut la fel de repede cum aparuse.
Sangele ii inghetase in vene cand a auzit ce strigase femeia si a inceput sa se gandeasca in continuu cine ar fii putut sa stie despre identitatea ei reala, cine era necunoscuta care i-a spus ciudatenia aia si i-a strigat ca nu i-a dat numele adevarat.
-Nu se poate sa stie cine sunt, probabil vrea bani ca sa isi tina gura, poate mai am in cont, sa dau o fuga la banca, bine ca imi amintesc contul, si asa le pot lua si baietilor mancare…nu ma mai intorc la Raph, ii complic viata aiurea ! Trebuie sa o gasesc si sa vad cat vrea pentru tacerea ei, insa trebuie sa fac rost de bani ! s-a indreptat spre banca la care isi deschisese prima oara contul, a dat datele necesare insa nu a primit raspunsul asteptat :
-Si pana la urma cati bani am in cont ?!
-Domnisoara, contul a fost lichidat ! Detinatoarea sa a venit si a retras toti banii !
-Imposibil ! Eu sunt proprietara lui, stiu data la care l-am facut, ora, angajatul care mi-a deschis contul, stiu si numele tuturor angajatilor din ziua respectiva, cel care mi-a facut contul avea un tic verbal, repeta continuu « deci », numele lui era MICHAEL JONES ! Trebuie sa mai fie pe aici ca sa va confirme ! o sa va spuna ca eu sunt cea care a deschis contul ! a strigat fata disperata dupa ce a auzit tot.
-Domnisoara, imposibil sa fiti Jeevarani Charu, a murit acum 3 ani, cu o zi inainte lichidase contul si vroia sa plece in concediu, cat despre domnul Jones, dansul a avut un accident la cateva zile dupa moartea doamnei Charu.
-(Au vrut sa scape de toate dovezile ?! Au scapat de contul meu, de cei ce ma cunosc, de banii si apartamentul meu, de identitatea mea si nu in ultimul rand DE MINE. Veti plati cu lacrimi de sange ! V-o jur !)Va multumesc de informatii !a plecat ingandurata, sperand ca poate cu ajutorul celor doi prieteni se va mai linisti, insa nu reusea sa-si domoleasca furia si ura sa crestea tot mai mare.Ar fi vrut sa mearga la sediu si sa descarce o mitraliera in fiecare, dar stia ca nu este genul sa actioneze sub impulsul momentului, avea sa isi pregateasca un plan bine pus la punct prin care sa ii elimine pe rand sau, si mai amuzant, sa ii faca sa se omoare intre ei. Gandindu-se a ajuns in zona doctorului si a intrat in cladirea abandonata, urcand la cel de-am doilea etaj, insa in casa l-a gasit doar pe Ben.
-Buna, Ben, Ryan unde este ?
-Aaaa domnisoara, doctorul a luat-o razna, a baut doua din sticlele mele de bautura si mai adineauri a iesit afara, nu mi-as fi facut griji daca era un betiv notoriu, ca mine, dar el nu a baut de cand il stiu eu, nu are antrenament sa reziste.
-Ajuta-ma sa il gasim, nu vreau sa pateasca…si afara s-a auzit o frana fortata si o masina a izbit un lucru facand un zgomot imens….ceva. A privit pe geam si a vazut pe cineva in mijlocul drumului, a sarit de la etaj si a luat-o la fuga spre accident. Dati-va la o parte, ce s-a intamplat aici ? nu mai stati ca la spectacol si chemati o ambulanta ! a inaintat prin multimea curioasa si l-a observat pe doctor intins la cativa metri de masina, inca mai rspira. RYAN !!!! Rezista, ambulanta este pe drum ! a spus tinandu-i capul pe picioarele ei, rezista, doar nu vrei sa ma parasesti ! Ai stat trei ani pe capul meu si acum ce faci ? PLECI ?!a privit spre sofer si era un tanar afumat bine de la droguri si bautura, a lasat cu grija capul doctorului si a sarit la gatul soferului.Nenorocitule ! Ai pupilele dilatate, deici te-ai drogat, ce-ai folosit ? Praful ingerasilor sau ce ?Si duhnesti a bautura, drogatule, nu scapi de puscarie cativa ani, i-a zis ea aplicandu-i un cot in fata. Ar trebui sa te pun sub rotile masinii si sa dau cand 1 cand R si poate atunci ai simti prin ce trece el ! i-a mai aplicat doua palme peste fata si l-a trantit pe asfalt :zi mersi ca nu am timp de tine, ca altfel nu mai scapai intreg, taratura ! Ryan, vine imediat si ambulanta !insa pana sa vina ambulanta si-a facut loc printre oameni o limuzina alba, ultimul model si deschizandu-se portiera a aparut Raphael.
-Stiam eu ca te voi gasi aici ! Haide sa il ducem mai repede la un spital fiindca ambulanta nu va veni in cartierul asta !a chemat soferul si amandoi l-au urcat in masina, iar Jeeva i-a stat la cap tot drumul rugandu-l sa nu moara. Desi nu era momentul si nici situatia, Raph era invidios pe atentia de care se « bucura » doctorul, iar soferul a observat intreaga scena. Ajunsi la spital, Ryan a fost preluat de medicii de la urgenta si a fost dus in sala de operatie.
-Nu-mi vine sa cred ca nu au trimis nicio ambulanta acolo ! De ce ? Doar pentru ca este un cartier sarac ?!Doar fiindca nu au asigurari de sanatate trebuie sa ii lasam sa moara ?a inceput sa se consume vizibil afectata de situatie.
-Nu ai cum sa schimbi situatia, nu aveai ce face ca sa nu se intample asta, calmeaza-te ! Ryan este puternic, isi va reveni, trebuie si tu sa-ti revi, azi trebuie sa cunosti pe cineva pentru o campanie publicitara la produse de make-up…
L-a privit uimita si s-a dezlantuit :
-Prietenul tau cel mai bun se lupta pentru viata si tu imi spui ca sa ma pregatesc pentru o campanie ?! Nu pot trece de la o stare la alta cum nici nu pot purta masti pentru fiece situatie !a inceput fata sa tipe prin spital atragand atentia unui doctor care s-a apropiat sa ii atraga atentia si sa-i sugereze sa mentina linistea. Vreti liniste ? Ei, nu o sa aveti parte de ea cum nici amicul meu nu a avut parte de o nenorocita de ambulanta doar pentru ca este sarac ?! Sau ei nu au dreptul la viata ? Poate vreti sa sugerati sa-i strangem pe toti undeva si sa-i gazam ca sa stim ca am scapat de sarantoci, nu ?! Nu imi mai spuneti sa respect reguli atata timp cat nici VOI nu le respectati, ati depus un juramant degeaba, Hypocrat se zvarcoleste in mormant la fiecare nelegiuire a voastra !
-Domnule, calmati-o pe prietena dumneavoastra sau vom fii nevoiti s-o sedam sau s-o dam afara !
-Ma scuzati, dle doctor insa este foarte afectata de ce a patit prietenul nostru, ii este greu sa nu isi exprime sentimentele…
-Sa si le exprime mai silentios ! si a plecat.
-Doar cand va veti face treaba cum trebuie va voi respecta afurisitele de reguli ! a strigat in urma medicului.
-Calmeaza-te, nu pica bine sa iti faci o imagine proasta ! Vino aici, spuse intinzandu-si mainile si imbratisand-o, vino si incearca sa te linistesti, gandeste-te ca nu o sa plece, nu cand are de dus o lupta.
-Ce lupta ?a intrebat fata mirata, cu lacrimi in ochi, privindu-l.
-Doar noi doi stim despre ce este vorba si pentru ce luptam (pentru tine, sa nu crezi ca nu mi-am dat seama ca tine la tine…). Nu ai de ce sa iti faci griji, la cat este de puternic isi va reveni complet in doar cateva zile.
-Nu ai de unde sa stii, nu au zis nimic si e in sala de operatii de mai bine de 4ore. Simt ca innebunesc fara sa stiu ce se intampla, vreau sa intru sa imi zica macar cum se simte, nu mai pot astepta!
-Dintr-un moment intr-altul trebuie sa iasa cineva si...in acel moment a iesit o asistenta ce s-a interesat de familia lui si le-a spus ca dupa o operatie destul de lunga au reusit sa il stabilizeze si ca va fii dus intr-un salon sa isi revina insa nu are dreptul la vizite, nu pana nu isi revine.
-Dar trebuie sa il vad, neaparat!
-Cine sunteti dumneavoastra? iubita sau sotia? 
-Nici una nici alta insa Ryan este mult prea important si...
-Atunci fara vizite! Va este interzis amandurora!si a plecat fara sa mai zica ceva.
-Ai aflat ca este bine, acum hai sa vedem pe altcineva care te-ar putea lansa ca imagine pentru o colectie noua de make-up. Ce spui? Pentru asta mi te-a incredintat Ryan si daca nu ma asculti va fii dezamagit, da-mi mana sa te conduc pana la masina.
-Chiar crezi ca vor vrea ca eu sa fiu imaginea lor? Au atatea modele frumoase din care sa aleaga, de ce oare sa opteze pentru mine?
-Asheni, urca si vei vedea ca am dreptate, intotdeauna am dreptate! a spus Raph deschizandu-i portiera.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
stiu, mi-am neglijat fiction-ul dar am venit cu idei noi :P si cu o tema pentru Asheni






_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la