3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
3xanime / Fan fiction / My Bloody Life Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Povestea urmareste viata plina de peripetii a unei adolescente de 16 ani numita Carly care trece prin fel si fel de peripetii una mai stranie decat alta de cele mai multe ori alaturi de fratele sau mai mare Alexander, dar si singura sau cu cativa prieteni.

Cuprins:

Capitolul I-Razbunatorul


Capitolul II-Masina fantoma


Capitolul III-Varcolacul


Capitolul IV-Omoara cu mine


Capitolul V-Fiul noptii


Capitolul VI-Auditii de groaza


Capitolul VII-Demonul zapezii


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
o sa fie cu sange? o sa fie ca in higurashi?un grp de prieteni care uneoriisi pierd controlul si devin cruiminali?
sau un simplu grup!abia astpet sa vad!


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Capitolul I


     O zi ca oricare alta, chiar cu nimic iesita din tipar. Soarele de vara straluceste la fel de puternic ca intotdeauna, pasarile in padurea de la marginea orasului canta vesele, oamenii isi urmeaza cursul veitii mai mult sau mai putin fericit, vehiculele gonesc nebune pe soteaua principala singurul loc unde mai gasei liniste era parcul din centrul.          In casa fratilor Jones era linsite ca deobicei, cei doi, desi erau frate si sora nu se certau niciodata, poate unde era si varsta, Carly avea saisprezece ani, iar fratele sau Alexander nouasprezece ani. Carly era in bucatarie si pregatea pranzul, cand masina fratelui sau a oprit in fata casei. Cei doi frati stateau intr-o casa mare cu doua etaje alaturi de mama lor, care mai tot timpul era plecata de acasa. Nu prea ii placea sa aiba grija de casa si nici sa gateasca, asa ca isi petrecea majoritatea timpului pe la prietene, in timp ce toate greutatile casei cadeau pe umerii fragili ai lui Carly. Alexander nu a bagat masina in garaj cum obisnuia ci a lasat-o afara cu motorul pornit, semna ca nu avea de gand sa stea mult. A urcat cele 5 trepte imbracate in gresie care duceau spre usa de fier de la casa si a intrat in casa fara sa se descalte, a mers in bucatarie unde stia ca o va gasi pe sora sa. Fata toca legumele pentru supa si nu i-a observat prezenta decat atunci cand acesta a salutat-o.
     -Scuze-ma, nu te-am observat, frate! spune fata sorbind supa din lingura. Ia stai asa! Te-am rugat sa nu mai intri incaltat! Ai promis! se rasteste la fratele sau. Semana cu un pui de tirgu care incearca sa para dur cand defapt nu este decat o jucarie de plus.
      Acesta in loc sa o certe sa sa ii zica ceva o imbratiseaza cu blandete. O intelegea si el ca ii era greu sa tina o casa, mai ales ca era inca copil. Ar fi vrut atat de mult sa schimbe situatia, dar oricat de mult s-ar fi certat cu mama sa si oricat de mult ar fi incercat sa o faca sa mai puna si ea mana la treaba, dar nu reusea, femeia era foarte incapatanata si considera ca a muncit destul toata viata si ca macara cum la batranete sa stea si ea linistita. Cei drept nu prea o interesa de fiica ei, niciodata nu o vazuse ca fiind copilul ei, asa ca din partea ei putea sa si moara ca nu-i pasa, se bucura ca scapa de o gura de hranit. De Alexander, fiul sau, cei drept, era foarte mandra si il considera averea ei pentru ca acesta avea o slujba, stia sa conduca si invata foarte bine. Nici Carly nu era vreo proasta, doar ca in catalogul ei mai vedeai scapat si cate un 7 sau un 8. Probabil ca daca ar fi avut si ea mai mult timp liber ar fi putut sa invete mai mult.
Alexander o saruta usor pe frunte si ii da parul din ochi, o privea cu multa blandete si bunavointa inca Carly simtise ca avea sa-i spuna ceva important:
      -Carly, stiu cat de mult muncesti aici si cat de greu iti este, asa ca m-am gandit sa-i angajez mamei o menajera care sa ii faca toata treaba prin casa, astfel vei avea si tu mai mult timp liber.
       Carly cu lacrimi in ochi isi strange puternic fratele in brate si ii multumeste. Se simte atat de usurata  inca parca ii luase cineva o piatra de pe inima. Imediat dupa asta Alexander a plecat fara sa-i spuna unde se ducea cum obisnuia. Carly nu putea sa lase mancarea nefacuta, asa ca a terminat supa, apoi s-a dus la ea in camera si a intrat putin pe messanger sa le de veste buna si prietenelor sale Sonya si Saly. Cele doua cand au auzit ca fratele ei o eliberase de sub arestul gratitei si pamatufului de praf au invitat-o in oras. Carly fericita a acceptat si a inceput sa se pregateasca, si-a pieptanat parul si si-a schmbat hainele, a incuiat usa de la intrare si apoi a plecat spre parc unde urma sa se intalneasca cu fetele.
        -Iata-te! exclama fericita Saly imbratisand-o.
       Saly si Sonya erau fericite ca sora lui Alexander le era prietena, nu prea mai aveau alti prieteni, Saly era evitata de toti din cauza ca avea un ochi de o culoare si altul de alta, iar Sonya era mai timida si mai ciudata, ii placea foarte mult sa poarte o bentita cu urechi de iepuras pe cap, ceea ce era considerat chiar pueril pentru o fata de saisprazece ani. Saly nu era chiar asa de timida, defapt avea ceva tupeu in ea, ea o stia pe Carly de la gradinita, iar pe Sonya din clasa a-VI-a. Carly nu stia, defapt Sonya nu a spus nimanui ca ii place de Alexander, se simtea mult prea rusinata sa faca acest lucru, dar daca ai fi fost atent ai fi observat ca il privea mereu pe furisi, cei drept nu se intalnisera ei de multe ori, dar pentru ea a fost suficient.
        Carly le saluta cu un zambet larg pe fata, de mult timp nu a mai vazut nimeni un zambet ca acesta pe fata ei pala. S-au asezat toate trei pe o banca, Carly la mijloc, Saly in stanga, iar Sonya in dreapta. Carly era un fel de element de legatura intre cele doua fete, Saly si Sonya nu erau prietene atat de bune, dar fiecare dintre ele era cea mai buna prietena a lui Carly. Intodeauna au fost sincere cu sora lui Alexander si aceasta de asemenea.
       -Cum este sa fi eliberata din sclavie dupa atata timp? o intreaba Saly prefacandu-se ca are un microfon in mana dreapta pe care il tinea indreptat spre buzele rozali ale lui Carly.
       -Ce pot spune, acum ca sunt atat de libera va trebui sa invat sa-mi administrez timpul! raspunde fata intrand in jocul prietenei sale dezvelindu-si dintii ca margelele.
       -Ce ati zice ca mergem toate trei la o cafenea? Poate mancam o prajitura bem un suc. Ce ziceti? le intreaba Sonya privindu-le pe amandoua cu prietenie.
        Carly a fost de acord, iar Saly nu avea cum sa fie impotriva, asa ca au plecat cu toatele la o cofetarie din vecinatatea parcului. Au mers pe aleea imprejmuita de falnici arbori, de banci proaspat vopsite si de flori timide care isi aratau fata palida si zambitoare Astrului Zilei. In foarte scurt timp au ajuns la poarta din bare de fier de la intrarea principala din parc. Trotuarul pe care se afla cafeneaua era despartita de parc de o sosea nu foarte circulata pe care se afla o trecere de pietoni si un semafor la doi metrii de poarta. Cele trei prietene au traversat soseaua si au intrat in cafenea. Indata ce au pasit in aceasta cerul s-a umplut de nori grei, ceea ce era ceva ciudat deoarece nu se anuntasera precipitatii in timpul zilei si nici nu erau nori pe cer de dimineata. Era ceva stranui ca in interval de cateva minute poate nici un minut cerul sa se umble de nori plumburii care anuntau o furtuna in toata regula.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
super,imi palce foarte mult!ma bucur ca fratele ei o scapat-o de "sclavie"   si ca e asa bun si bland cu ea.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly simtea un zbucium interior continuu, nu-si putea da seama exact de la ce vedea, a dat vina pe vremea posomorata de afara. Sunetul slab al unei melodii line traversa timid admosfera calda a cafenelei. Pe acest mic taram al armoniei nu existau priviri uracioasa sau crispate ci doar zambete si bunatate. La mese te servea o tanara de douazeci si unu de ani, frumoasa, inalta, slaba, cu parul lung pana la solduri si blond, adesea prins intr-o coara la spate, dar astazi il avea lasat pe spate. Era asemenea unui rau din campie care curge lin si pe suprafata caruita soarele descoperea mici franturi de stea. Juliet, caci asa se numea, putra o rochita de culoare alba ca primul fulg de nea, iar peste aceasta un sortulet la fel de alb marginit de o linie neagra ca taciunii stinsi. Se apropie de o masuta aflata intr-un colt in fata unuia dintre geamuri, acoperita cu o fata de masa la fel de alba ca si sortul ei cu o ghirlanda de floricele roz brodata pe margini, la care stateau trei fete, una dintre ele avea parul saten lung pan al coate, ondulat si tuns in scari, avea ochii caprui si aparent nelinistiti, dar in acelasi timp si veseli, cea din stanga ei avea parul scurt in spate si mai lung in fata, de culoare neagra spre gri, un ochi il avea mov, iar celalalt albastru, era foarte zambateata si din cand in cand isi mai indrepta privirea spre mesele la care erau si alte persoane, Juliet ii stia numele si anume, Saly, pentru ca mereu venea pe la cafenea, in dreapta fetei cu parul saten statea o alta fata cu parul saten-roscat tunsa bob care isi punea din cand in cand o bentita cu urechi de iepureasi albe ca sa-si amuze prietenele. Juliet se apropie de ele cu un zambet larg pe fata si le intreaba ce doresc.
     -Eu asi dori doar un pahar de apa plata. raspunde Carly incercand sa-si ascunda nelinistea care crescuse intr-o teama mistuitoare.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
de ce mereu cel bun comanda mai putin?of of of!  

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Sa nu se ingrase : ))

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Juliet le intreaba si pe Saly si Sonya ce doreau, acestea au luat amandoua cate o prajitura cu frisca si sirop de capsuni. Carly era din ce in ce mai stresata, ii era atat de greu sa isi stapaneasca nervii!
       Din norii plumburii de pe cerul de pucioasa au inceput sa pice spre pamant lacrimi care curatau aerul si formau siraoie de lungul trotuarului umed spre o scurgere de canal. Copacii isi plecau frunzele dezamagite spre pamant, iar florile erau culcate pe iarba verde din parc. Oamenii alergau haotic spre strada si se ascundeau de mana cereasca pe sub strasinile magazilelor si ale caselor, iar masinile goneau mai nebune ca niciodata, pana si admosfera calma din interiorul cafenelei incepea sa isi piarda caldura.
       Ochii Sonyei au cazut asupra unei mese la care statea un baiat singur, avea parul blond, ciufulit, ochii albastrii ca cerul primaverii, cu o privire plictsita si cu un zambet mic pe fata, vorbea la telefon si probabil de aceea zambea. Dupa ce termina convorbirea telefonica isi arunca ochii prin cafenea dupa cineva cunoscut.
      -Hei, priviti! striga Sonya facand un semn discret catre baiatul cu par blond.
     Saly priveste si ea in aceeasi directie ca si prietena ei. Ochii i-au cazut si ei asupra aceluiasi baiat si a tras-o de mana de Carly sa-i atraga atentia, dar ea nu era interesata de nici un baiat. Baiatul le observa si se hotaraste sa mearga pana la masa lor, sa le ia la trebari sau poate sa vorbeasca cu ele. Se vedea clar ca era mult mai mare decat oricare dintre ele. Cand a venit langa masa lor, Sonyei ii venea sa tipe.
      -Buna, Carly! o saluta baiatul.
      Carly tresare trezita din amorteala cauzata de teama ei nejustificata. Se intoarce spre baiat, pe care l-a recunoscut imediat. Era vorba de Aido, unul dintre prietenii fratelui sau si de asemenea colegul de clasa dintr-a-VII-a pana intr-a-XII-a. Saly ii da un cot Sonyei soptind abea miscandu-si buzele: "Norocoasa!"
       -Aido? Buna! Nu ne-am mai vazut de mult timp. Ce mai faci? il intreaba fortandu-si teama sa ramana in interiorul ei.
        Au mai schimbat cateva vorbe dupa asta, Carly a aflat ca Aido s-a inscris si el la aceeasi facultate ca si Alexander, iar baiatul a aflat ca a fost scapa de sub sclavia cratitei. Se bucura si el sa auda asta, i se parea ciudat ca o adolescenta de saisprezece ani sa stea inchisa toata ziua in casa si sa faca toate treburile din aceasta. Bineinteles ca de acum in colo nu va sta toata ziua de pomana, isi va face curat la ea in camera si, atunci cand Alexander nu va avea timp si in a lui.
         Vantul de afara se intetise. Sufla atat de puternic incat indoia ramurile copacilor la saptezeci de grade, ia florile din ronduri erau culcate pe pamantul mai rece ca in nici o alta zi de vara. Deodata, vantul, se porni atat de tare inca a trantit usa cafenelei de perete si i-a spart geamul. De afara au patrus ramurele rupe si ambalaje din cosul de gunoi din vecinatatea parcului. Tacamurile au inceput sa zboare in toare directiile si sa raneasca toti clientii care au inceput sa tipe din cauza zgarieturilor si ranilor cauzate de furculitele si cutitele care levitau. Aido a prins-o pe Carly de mana si a tras spre podea, apoi a culcat masa pe o parte ca sa se apere. Cele doua prietena ale lui Carly s-au ascuns si ele alaturi de cei doi. Aido o tinea in brate ca sa o protejeze, Saly si Sonya stateau ghemuite langa el tipand si tremurand. Acum a inteles Carly care era sursa frici ei, in mod normal daca un baiat ar fi luat-o in brate ar fi rosit si l-ar fi impins de langa ea, dar acum stia ca Aido vroia doar sa o protejeze.
       Baiatul ridica capul deasupra mesei sa vada care mai era situatia, o parte dintre oamenii din cafenea au reusit sa iasa si sa plece cu masinile sau pe jos, altii se imbulzeau la usa mai rau facandu-si. Cativa erau plini de zgarieturi si sange pe fata, maini, picioare si piept. O femeie in varsta de cincizecei si ceva de ani, cu parul carunt si fata brazdata de riduri adanci, avea un cutit infipt in ochiul drept urla cat putea de tare din cauza durerii. Juliet era ascunsa sub o masa cu ochii inchisi tipand si ea. Larma produsa de aceste tipete plinde de disperare era atat de puternic si asurzitor incat te facea sa te pierzi cu firea.
         -Cum vom scapa de aici? Nu vreau sa mor! Nu vreau! Nu vreau! striga plina de disparera tinandu-se cu mainile de cap Sonya.
         -Calmeaza-te! Nu vom muri! Suntem in siguranta langa, Aido! o scutura Saly incercand sa o aduca la realitate.
          Carly se uita prin jurul ei, nu ii vedea pe oameni, doar ii auzea, in schimb a vazut fereastra langa care se afla masa lor si pe partea cealalta masina lui Aido. Il trage usor pe prietenul fratelui sau de brat si i-a spus planul ei. Aido a pus mana pe un sacun daramat, din stanga mesei si l-a aruncat in geam, apoi a rostoglit usor masa pana langa acesta si a iesit impreuna cu cele trei fete. Prima a iesit Saly, urmata de Sonya, Carly si apoi Aido care s-a ales cu un cutit infipt un bratul drept. A deblocat usile masinii sale, un Volkswagen Passt de culoare neagra. Prietenele lui Carly au urcat in spate, iar ea cu Aido in fata. Baiatul a calcat aceleratia, fara sa-si scoata cutitul din brat si a pornit cu o suta de kilometrii pe ora spre casa lui Carly, deoarece aceasta statea cel mai aproape. Vazand cutitul din mana lui Aido s-a speriat, dar i l-a scos usor, bineinteles cu permisiunea lui. Indata ce au parasit cafeneaua toate fenomenele stranii au incetat, Juliet a sunat la spital sa trimita o ambulanta pentru toti oamenii raniti.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
carky e inconjurata de baieti draguti! ti-l las tie pe frat4-su,io-l iau pe aido!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Mie imi convine. Batem palma!

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ok

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Saly i-a cerut lui Aido sa opreasca masina indreptul unei banci, tatal ei lucra in acea banca, iar ea vroia sa ramana cu el, pentru ca-i era foarte teama sa mearga singura acasa, desi era miezul zilei. Cladirea era foarte mare avand 5 etaje si doua corpuri legate printr-un hol lung de aproximativ cinci metrii. Geamurile erau toate simetrice si ordonate, aveau un model in stil bizantin, iar usa de la intrare era mare din lemn masiv de culoarea castanului cu gratii de fier peste.
      Fata coboara multumindu-i lui Aido si se indreapta cu pasi rapizi spre intrarea in institutie. Sonya, asezata in spatele lui Carly, putea sa-l vada foarte bine pe Aido, pe care il privea cu mult admiratie, desi el era ranit nu schita nici un gest, se vedea pe chipul lui o urma de teama inca de cand au plecat de la cafenea, dar oricum, nu mai era la fel de evidenta ca si atunci. Din cand in cand ii arunca cate o privire cu coada ochiului lui Carly pentru a observa fiecare reactie si miscare a fetei. De asemenea si ea il mai privea din cand in cand, dar nu cu admiratie si nici pentru ai urmatii reactiile ci cu recunostinta pentru ca a ajutat-o. Sonya ii mai arunca rare ori priviri indiscrete prietenei sale, vroia sa stie ce legatura este intre ea si baiatul dragut de la volan.
       Cu cativa zeci de metrii distanta de casa familiei Jones era un semafor, care, de data aceasta intamplarea a facut sa fie rosu. Aido a oprit masina si ca din senin a prins-o de Carly usor de mana ca sa nu o sperie si i-a spus sa nu-i fie teama.
        -Nu imi este! ii raspunde fata dand negativ din cap. Ai fost langa mine si mi-ai purtat de grija.
       Ochii ei nelinistiti erau acum calmi si pilini de bunatate. Sonya devenea din ce in ce mai curioasa, vroia sa stie tot mai mult ce legatura este intre cei doi. Tinea mult la Carly si o cunostea foarte bine, dar stia, de asemenea, ca prietena ei avea anumite secrete fata de ele si se intreba daca era si unul legat de colegul fratelui sau.
       Culoarea la semafor se face verde, oamenii circulau haotic pe strada de parca nu ar fi avut o tinta anume, toata armonia din timpul pranzului se transformase intr-un haos total, majoritatea oamenilor simteau aceasta schimbare doar sa nu stiau ce este si de unde vine. Aido calca acceleratia si continua drumul alaturi de celelate masini unele abea miscandu-se, iar altele gonind pe sosea. In scurt timp au ajuns in fata casei lui Carly. Soferul parcheaza masina in fata casei, deoarece in fata garajului era masina lui Alexander, un Opel Astra de culoare gri metalic, pasagerii au coborat din masina si au intrat in casa.
       Carly isi anunta venirea asa cum facea de fiecare data. Alexader o aude din living si ii vine in intampinare ca sa-i prezinte noua manejera. A ramas putin surprins cand l-a vazut pe Aido si mai ales ranit, s-a indreptat spre Carly si a prins-o de una din maini ca aceasta sa nu fuga, nu tinea strans si nici nu o smucise, dar vazand starea prietenului sau si vazand ca i-a adus sora acasa, s-a gandit ca ceva rau s-a petrecut.       Sonya il privea cu aceeasi admiratie ca si pe Aido, Alexander era inalt, bine facut, cu parul castaniu, lung pana sub urechi, ochii lui aveau aceeasi noanta ca si parul, iar privirea lui parea sa fie tot timpul blanda.
         -Ce ai facut Carly? In ce belea te-ai bagat? o intreaba oarecum oftand. Era prima data cand iesise si ea in oras, dupa mult timp, si a si intrat intr-un bucluc?
         -Nu am facut nimic, frate! spune cu vocea putin tremurandu-i. Am mers la cafenea cu Saly si Sonya si acolo au avut loc tot felul de fenomene stranii. Aido ne-a ajutat sa scapam si in schimb a fost ranit de un cutit in brat. Isi privea fratele fix in ochi si cu sinceritatea, o sinceritatea iesita din comun.
          Alexander o mangaie usor pe par si ii da drumul la mana, era fericit ca sora sa era bine-sanatoasa. Ceva totusi i se parea ciudat, ce cautau cutitele in cafenea? Din moment de acolo se serveau doar prajituri, l-a ce ar fi fost bune cutitele?
          -Esti sigur ca a fost un cutit? intreaba Alexander privind spre Aido.
          -Sigur ca da! Stiu bine ce vad, inca nu am imbatranit si nici nu am orbit! spune Aido oarecum iritat.
          -Nu te aprinde! Ma intrebam doar ce ar cauta cutitele intr-o cafenea, doar nu tai frisca cu el? il linisteste Alexander.
          Acum ca fratele lui Carly a adus vorba de asta si celorlalti li se parea ceva ciudat. Aido nu stia ce sa creada, s-a gandit ca toate aceele cutite au venit din camera in care se taiau bucati din tort, deoarece erau si persoane care veneau sa manance cate o bucata de tort, pe cand Carly se gandea ca acestea au fost aduse de cineva special acolo.
          -Stiti ce am observat ciudat? afirma Sonya care pana atunci parca nu era colo captandu-le atentia tuturor. In timp ce ascultam melodia din cafenea parca am auzit un ritm care semana putin cu rock-ul metalic. Am crezut ca doar mi s-a parut, defapt poate ca asa si este...nu bagati in seama ce am spus! se scuza repede crezand ca a zis o prostie.
          Alexander l-a luat pe Aido intr-o alta camera si i-a dat o bucata de pansament pe care sa si-o lege la rana, iar Sonya si Carly au urcat la etaj unde era camera surorii lui Alexander. In timp ce urcau pe scari, Carly a observat ca usa de la dormitorul mamei sale era deschisa, a salutat-o, dar nu a primit nici un raspuns, asa ca au intrat in camera ei.
          -Eu nu cred ca ti s-a parut ca ai auzit ritmul acela metalic, poti sa-mi spui cum era? o intreaba Carly interesata de acest subiect.
           Sonya se gandeste putin, apoi din cauza ca nu isi putea aduce aminte nimic din ceea ce auzise a inceput sa se tavaleasca pe jos cu mainile in cap si sa se tanguie:
          -Nu pot! Nu pot! Nu pot!
Carly se aseaza langa ea managind-o pe crestet ca sa o linisteasca. Sonya se aseaza cu sezutul pe podea si se mai calmeaza. Asa facea mereu cand dadea de greu sau se afla intr-o situatie mai ciudata.
          -Pot sa dau drumul computer-ului tau si sa pun muzica? o intreaba ridicandu-se. Asta ma linsteste mereu, mai ales Linkin Park, este trupa mea favorita.   Ii mai spusese asta de mii de ori, dar unul dintre proastele obiceiuri ale ei era sa repede la nesfarsit acelasi lucru. Ii placea foarte mult muzica rock fie el alternativ, metalic, pop-rock, j-rock sau rap-rock. Cand avea paisprezece ani obisnuia sa se imbrace in haine negre si sa poarta bratari cu ghimpi de fier.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
wow!si mie imi place rockul metal!  
totusi exista cutite intr-o cafenea doar ca sa se taie felii de tort.


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
De la varsta de cincisprezece ani a renuntat sa le mai poarte caci cei din jurul ei o faceau sa se simta si mai ciudata.
        Se aseaza pe scaunul de la biroul lui Carly care se afla pe acelasi perete cu usa, era micut, de culoarea ciresului, facut special pentru computer, pe peretele opus era patul, un pat de mijloc pe care se gasea o lenjerie de matase de culoarea maro deschisa asemanatoare cu biroul si cu restul noantelor care tronau in camera ei, in stanga si in dreapta patului se gaseau doua noptiere cu acelasi model, pe petelele din stanga era un geam dublu, mare din podea pana in tavan, iar in partea dreapta se gasea un sifonier nu foarte mare cu oginda pe una dintre usi. Camera era luminata de spoturi asezate in cerc pe tavan, albe, iar in mijloc se gasea unul albastru care nu era mai niciodata aprins. Pe jos avea parchet in aceeasi noanta cu patul si dulapul.
Sonya deschide pagina de internet si apoi aceseaza link-ul youtube, in timp ce Carly  a coborat pana la bucatarie sa aduca un pahar de suc pentru prietena ei. Ajunsa acolo a sesizat ca nici una dintre masini nu mai era parcata in fata casei, pe semne ca Alexander si Aido au plecat ei stiu unde. In bucatarie gaseste o fata draguta, care parea sa fie de aceeasi varsta ca si fratele ei, cu parul blond-saten cu suvite mov pal, cu ochii caprui, imbractaa cu o fustita la o palma de genunchi neagra si un maieu alb, peste acestea avea un sort. Carly o saluta zambindu-i si-a dat seama ca ea era noua lor menajera, se astepta sa fie mai invarsta, nu asa de tinerica.
       -Eu sunt Lily, noua mernjera, tu trebuie sa fi Curly, sora mai mica a lui Alexander! Incantata sa te cunosc! vorbi menajera atat de repede incat Carly abea a inteles ceva, avea un zambet larg pe fata ca si cum i-ar face placere sa munceasca in acea casa.
        -Da, doar ca ma cheama Carly. spune Carly putin ametita si uimita.
        Lily isi cere scuze ca i-a pocit numele si apoi isi continua treaba. Carly ia paharul cu suc si urca inapoi in camera ei.
        Inca de pe scari a auzit muzica care o asculta Sonya la computer-ul ei. Nu o deranja muzica pe care o asculta prietena sa, unele melodii ii placeau si ei. A aruncat o privire spre camera mamei sale si a vazut ca era la fel ca si inainte. Se apropie timda de prag si priveste in camera, acolo o vede pe mama sa stand la masuta de machiaj bandajata la ochi si cap. Speriata o intreaba ce a patit, femeie se intoarce furioasa spre ea, ochii ei caprui erau plini de ura pentru fiinta care statea in fata ei, parul ei carunt cu o noanta slaba de saten era valvoi, era imbracata doar intr-un halat. Se ridica de pe scaun si vine langa Carly vrea a-i dea o palma, dar fata se fereste si vars paharul de suc. Furioasa femeia calca pe el spargandu-l si taindu-se la picior.
         -Mama, opreste-te! Te ranesti singura! incearca Carly sa o linisteasca imbratisand-o, dar femeia a impins-o de langa ea.
        -Sa pleci din fata mea! Esti la fel de nefolositoare si lenesa ca si tatal tau! Iti era prea greu sa cureti tu toata casa? Eu am imbatranit macar acum sa stau si eu linistita! striga femeia la ea.
         -Nu-l baga pe tata in asta! Lasa-l sa se odihneasca in pace! Si nu ai nimic de facut, nici eu nu voi sta toata ziua, doar ca am si eu nevoie de timp liber, sunt inca un copil, mama! spune trista Carly aplecandu-se dupa cioburile de pe covorul din camera mamei sale.
         -Alexander exagereaza ca intodeauna! El ti-a bagat in cap toate postiile astea, nu? Cat despre taica-tu, sunt foarte fericita ca nemernicul acela a murit! spune femeia intristata de o amintire din trecut.
        Carly o imbratiseaza cu bunatate si ii spune pe un ton bland:
       -Stiu ca ai suferit din cauza lui, dar daca te razbuni pe mine nu vei rezolva nimic. Tata asa rau cum era el, a avut si partile lui bune, te inteleg ca-l urasti pentru ca te-a inselat, dar in rest a fost bun cu noi. Imi mai amintesti cand ne ducea in excursii? incerca sa o detensioneze, dar era inutil, femeia isi ura mult prea mult sotul chiar si acum dupa trei ani de la moartea lui si o ura si pe Carly deoarece ea semana foarte mult cu sora sotului sau cu care ea nu s-a inteles niciodata.
        Carly nu stia de ce o uraste mama sa si de ce mereu vrea sa o faca sa sufere. Femeii ii vine o alta idee despre care stia ca-i va provoca o mare amaraciune.
         -Alexander este la fel de neneorcit ca si tatal tau! De ce cezi ca a adus o mernajera atat de tanara? Si cand zice ca se duce la munca chiar crezi ca acolo se duce? Iar tie, de ce iti trebuie timp liber? Te intelnesti cu cineva? spune femeia cu o privire uracioasa pe fata.
          De data aceasta Carly, din toata bunatatea si calmul ei s-a enervat foarte tare, i-a dat drumul din brate mamei sale si a inceput sa se certe cu ea.
          -Sa nu mai spui asta niciodata despre Alexander! Nu-ti ajunge cati bani aduce acasa, sau ce? Iar eu nu ma intalnesc cu nimeni! Este o crima sa iesi din casa?! Ne acuzi pe noi, dar tu unde esti toata ziua? striga la mama sa furioasa.
          -Nu-mi vorbi mie asa,obraznico! vrea sa o loveasca, dar fata se fereste si loveste cu mana intr-un perete.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
asa caarly! ceartate cu ea!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly iese repede din camera si se intoarce in camera ei care se afla la distanta de o usa de camera mamei sale. Chiar cand sa puna mana pe clanda simte un fior rece pe sirea spinarii. Se intoarce, dar nu vede nimic, doar aude usa de la camera vecina trantindu-se atat de tare inca au trepidat toate geamurile casei. Cei drept zgomotul a speriat-o, dar nu s-a mai intors, stia ca mama sa este foarte furioasa. Intra in camera ei, Sonya o vede putin ravasita si o intreaba ce a patit. Camera rasuna de muzica pe care o asculta fata, Linkin park-Papercut. Carly evita raspunsul, dar in cele din urma i s-a confesat prietenei sale.
        -Ce mama tembela ai si tu! Esti cea mai cuminte fata pe care am vazut-o vreaodata! Daca pe mine ma lua Aido in brate cred ca nu ma mai despirndeam de el! brusc dandu-si seama de ce a spus incearca sa se scuze, dar Carly o linisteste spunandu-i ca nu va afla nimeni asta. Iar cat despre Alexander...zau! Poate avea orice fata din lume de la cea mai mica la cea mai mare, de la cea mai frumoasa la cea mai urata, de la cea mai bogata la cea mai saraca, dar el nici nu le baga in seama. Nu pot sa-l inteleg de ce!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
uite fanul nr. 1 a lui aido!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pe buzele lui Carly apare un suras mic si dragut, Sonya era atat de amuzanta cand isi expunea nemultumirea. Deodata Carly simte iarasi acel fir rece si parca de data asta a vazut o umbra neagra pe peretele din spatele biroului, dar nu i-a dat prea mare atentie deoarece in fata geamului camerei sale era un falnic arbore care uneori mai facea umbre stranii pe peretii. Sonya a vrut sa mai puna o data melodia din cauza ca aceasta se terminase, insa ca prin minune aceasta a repornit singura. Sonya s-a speriat foarte tare, dar apoi s-a linisti dand vina pe vreun virus pe care, poate, ca-l avea Carly in computer. Dupa primele zece secunde pe coloana sonora a melodiei se auzea o voce groasa ca a unui demon si infioratoare, care spunea: "O vei pierde! Ura ei o va distruge! O vei pierde!".
         -De cand canta Linkin park in romana? Si mai ales care dintre ei are vocea asta? intreaba uimita Carly. Pe spate simte un fior rece care ii traversa intreaga coloana vertebrala de la prima pana la ultima vertebra.
         -Nu canta in romana, poate ca este un remix ceva, poate ca am dat eu la un playlist si nu mai stiu. incerca Sonya sa gasesaca o scuza la tot ce se intampla.
Degeaba si ea era la fel de speriata. Totul in jurul lor a inceput sa tremure de parca era cutremur, vocea continua sa strige din ce in ce mai groasa si mai infioratoare:"Vei fi razbunata! Vei fi razbunata! Ura ii va fi sicriul, fiecare vorba rea pe care ti-a spus-o cuiele din acesta, acuzatiile nedrepte cavoul!". Carly a prins-o pe prietena sa de mana si au iesit imediat din casa, nici nu si-au dat seama cat de repede au fost in fata casei,  insa cand au ajuns afara au sesizat ca erau singurele care au iesit. Sonya s-a speriat foarte tare, dar Carly a incercat sa caute o explicatie logica, dar nu a gasit-o. Stateau amandoua in haosul de afara si priveau cerul care parea sa se limpezeasca de nori. Prietena lui Carly i-a spus acesteia ca va pleca acasa, deja trecuse prin prea multe intamplari stranii intr-o singura zi. Carly s-a intors in casa si a mers direct in bucatarie unde stia ca o va gasi pe Lily, s-a aserzat pe un scuna si a fixat-o cu privirea.
          -Lily, tu ai spimti ceva ciudat? ezita sa-i vorbeasca, nici nu stia cum sa-i spuna sa nu o considere nebuna sau ciudata, mai ales cand i-a vazut privirea intrebatoare. Ma refer daca ai simtit cutremurul. sopteste nesigura ca pentru ea.
          -Sincer? Nu, dar nici nu sunt eu cea mai simtitoare persoana din lume, poate ca a fost cutremur, dar eu oricum nu-l simt niciodata! spune razand Lily, nu radea de Carly ci doar de situatia in care se afla.
          Carly ii multumeste si se intoarce in camera ei. Priveste usa de la camera mamei sale si vede ca acum era iarasi deschisa nu a indraznit sa se duca sa vada ce face, asa ca a intrat direct in camera ei unde a gasit computer-ul inchis, s-a uitat putin prin jurul lui si a observat ca priza de la care acesta se alimenta avea scurt, dar nici una dintre celelalte prize din casa nu aveau absolut nimic, asa ca a iesit in camera si a mers la baie. Cand a iesit de acolo nu si-a putut stapanii un impulse de a merge in camera mamei sale, a pasit cu teama pe prag si a vazut-o pe aceasta intr-o balta de sange. Avea ochii iesiti din orbite cu o privire crispata, gura intredeschisa, capul spart la fel si cutia toracala, un fir de sange tasneste din dreptul inimii femeii. Carly a tipat cat a putut de tare din cauza imaginii desprinsa dintr-un thriller pe care o avea in fata, simte cum picioarele i se inmuiau ca ceara la soare si cum cadea spre podea, dar deodata doua maini puternice au prins-o, iar o voce ii sopteste:"Ai fost razbunata!".
Dupa asta nu-si mai aminteste nimic. Cand a deschis ochii in jurul ei erau Alexander si Lily, s-a uitat mai atenta si a vazut ca era in camera ei. Lily o privea speriata, nu era atat de inspaimantat de cadavrul mamei lui Carly cat era ca nu cumva sa-i spuna Alexander ceva, din cauza ca nu avea nici cea mai vaga idee despre ceea ce se intamplase. Alexander i-a dat o suvita de par de pe fata si a intrebata-o daca este bine. Carly s-a ridicat buimacita si i-a spus ca este bine si bineinteles a intrebat unde este mama lor.
         -Se pare ca ai dormit mai mult decat crezi tu. ii spune Alxander zambindu-i dulce. Fata nu intelegea nimic din ceea ce spunea el. Ai lesinat cand ai vazut cadavrul mamei si se pare ca ai fost in starea asta timp de trei zile. o lamureste baiatul.
         -Cine a omorat-o pe mama? Ati inmormantat-o deja? intreaba Carly ducandu-si mana spre frunte, o durea capul. 
          -Nu se stie cine a omorat-o, te-au acuzat pe tine mai intai si pe Lily, dar in cele din urma amandurora v-a fost dovedita nevinovatia. Cat despre Jane, a fost inmormantat chiar ieri. Surorile ei au spus ca se vor ocupa de pomeni si tot restul. ii raspunde calm la intrebari Alexander.
           Lily il privise in tot acest timp cu foarte mult atentie, era tot timpul atat de serios si de calm incat ai fi spus ca nu este adevarat, pe langa ca mai avea si un zambet minunat si o privire care te patrundea pana in maduva oaselor. Cateva secunde parca a fost pierduta intr-un vis, dar apoi si-a revenit. Carly si-a amintit ca cineva a prins-o chiar inainte ca trupul ei sa atinga podeaua. Se intoarce spre Lily si o intreaba daca mai era cineva in casa in acel moment.
        -Nu, nu eram decat noi doua. De ce intrebi asta? ii spune Lily sovaind.
        -Cineva m-a prins chiar inainte de a atinge podeaua si nu stiu cine a fost. explica Carly.
         Alexander o priveste cu seriozitate si o roaga sa-i descrie ce a simtit cand a fost prinsa.
        -Nu imi dau seama prea bine acum, dar am simtit iarasi un fior rece pe sirea spinarii, iar mainile care m-au prins erau prea mari si puternice sa fie ale unei fete asa ca trebuie sa fi fost un baiat. Prea multe nu-mi mai amintesc, poate doar...atunci brusc se opreste isi amintii un chip. Chipul unui baiat cu parul mov inchis aproape negru, pieptanat din spate spre fata cu suvite foarte lungi care porneau din crestete si pe care le simtise si Carly pe fata ei, ochii la fel de mov ca si parul. S-a simtit putin stanjenita si nu i-a spus fratelui sau.
         Lily a plecat imediat ce ea si-a revenit, a renuntat la slujba cu scuzele de rigoare, dar pe Carly nu a deranjat-o, considera ca se putea descurca singura cu curatenia, mai ales ca mama s-a murise si acum nu mai avea cine sa intre incaltat in casa sau sa faca tot timpul scandal. A fost intristata sa afle de moartea ei, dar nu avea ce sa faca, lacrimile si gandurile ei nu puteau aduce inapoi pe nimeni. De la fratele sau a aflat ca in timp ce ea a dormit au venit la ea prietenele ei si Aido, nelipsitul Aido.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ma bucur ca o dat coltul vipera!    asa-i trebe!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly ii spune fratelui sau ca ar vrea sa se plimbe putin prin parca sa ia aer curat, Alexander s-a oferit sa o duca cu masina in parca, dar sora sa a spus ca nu este nevoie si ca poate merge singura, dar daca vrea sa vin si el, pe ea nu o deranjeaza.
         -Cred ca am sa vin cu tine, de mult nu am mai iesit sa iau aer. ii spune acesta mangaind-o pe crestet. Acest gest il avea de cand erau mici, iar Carly cadea si se lovea, iar el vroia sa o faca sa se simta mai bine, sau atunci cand ea facea ceva bine si voia sa o felicite.
          Era sambata si toata lumea era libera astazi, Sonya urma sa plece cu familia la piscina, iar Saly mergea cu sora ei mai mare, Moka, la cumparaturi. Amandurora le placea sa poarte cele mai noi haine, cele mai dragute si cele mai la moda accesorii. Carly nu era o impatimita a cumparaturilor, daca trecea pe langa un magazin si vedea o haina draguta si daca avea bani si-o cumpara, daca nu, nu indraznea sa-i ceara fratelui sau, desi acesta nu ar fi refuzat-o.
         Alexander a parasit camera surorii sale ca sa o lase pe aceasta sa se schimbe. Fata s-a dus la baie si si-a facut tualeta, si-a pieptanat parul ondulat si pe prins intr-o coada la spate, apoi s-a intors in camera ei si s-a schimbat.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
nu mi-o imaginez pe carly cerandu-i bani pentru haine lu aledander.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Peste cateva momente a coborat in fata casei unde era si fratele ei o stepta sprijinit de masina. Cand o vede pe Carly da se deschida usa masini, dar Carly ii spune ca ar fi mai bine sa mearga pe jos, ca este mult mai bine. Se plimbau amandoi de-a lungul unul trotuar lung care ducea spre parc, cand o fata intr-un BMW Z3, decaoptabil, de coloare roz pal incetineste si il saluta pe Alexander, care astepta in vecinatatea unui chiosc, nu a observat ca era si Carly cu el, care se oprise sa-i ia o ingeatata. Fata din masina se uita la Carly cu o privire care o ingheta, dar nu ii spune nimic si o saluta. Alexander continua sa mearga alaturi de sora sa. Carly era foarte fericita ca fratele ei mai petrece putin timp si cu ea, in ultimul timp nu prea s-au mai vazut, mai ales in ultimele trei zile. Cand erau mai mici in fiecare seara se uitau la cate un film, de comedie, horror sau orice altceva, mai putin de dragoste, pentru ca lui Carly nu-i prea placeau i se pareau stupide si mult prea siropoase, iar Alexander este asa ca lui nu-i placeau de fel. Fata care il salutase pe Alexander se tinea dupa ei, cu masina, incurcand circulatia.
-Chiar nu ai de gand sa ma bagi in seama, Alex? intreaba iritata fata. Sau poate sa tu preferi pustoaicele necizelate si necoapte! Sincer credeam ca ai gusturi mult mult mai bune decat asta! afirma nervoasa uitandu-se cu ura la Carly, care nu stia daca sa rada sau sa se simta insultata.
Pe chipul lui Alexander se contureaza un zambet ironic in timp ce se intoarce spre fata trecandu-si mana prin par.
-Este sora mea, Bianca! Si nu cred ca este necizelata! ii raspunde pe un ton amuzat.
Bianca rosise toata la fata, incerca sa-si ascunda chipul cu parul sau castaniu, mai bine zis cu suvitele mari si roz din fata. Se simtea mai stanjenita ca niciodata! Pe langa faptul ca baiatul pe care il placea atat de mult nu o baga in seama, a mai si facut o gafa in fata lui si i-a insultata sora mai mica. Acum ca se uita cu mai mult atentie la ea a observat anumite asemanari intre ei.
-Nu am stiu, imi pare rau! se scuza Bianca. Dar totusi, Alexander, daca nu vrei sa fi cu mine macar spune-mi Blacky! ultimele cuvinte le-a spus pe un ton mai intapat.
Alexander nu i-a raspuns, nu a acceptat niciodata sa-i spuna 'Blacky' deoarece asa ii spuneau doar cei mai apropiati prieteni, iar el nu era unul dintre ei, desi ea isi dorea sa fie si mai mult. Lui Carly i se paru foarte amuzant acest apelativ, parca era numele unui catelus de rasa pitica cu blanda neagra si ondulata, desi i-a venit sa rada s-a abtinut sa nu para nepoliticoasa. Bianca a pornit in viteza de langa ei si nu au mai vazut-o toata ziua.
Si-au continuat drumul spre parc, insa in cele din urma nu au mai mers nicaieri, deoarece in apropierea parcului a avut loc un accident in care au fost implicate 3 masini si un motociclist. Una dintre masini, mai exact un Seat, la volanul caruia se era un sofer aflat in stare de ebietata a intrat pe contrasense si a intrat intr-un Porche, care a lovit o masina parcata si a prins intre aceasta si botul ei motocicleta. Erau o multime de politisti care venisera sa tina la distanta curiosii si sa se asigure ca proprietarii masinilor nu se vor luat la bataie, mai venise si o ambulanta ca sa acorde primul ajutor ranitilor, printre acestai numarandu-se si motociclistul care din cauza vitezei si a impactului a fost aruncat la cinci metrii de la locul impactului, cu atat mai rau ca nu purta nici casca. Alexander a auzit pe cineva cunoscut cum facea galagie din cauza ca masina ii fusese avartiata, unde mai pui ca era si noua, si s-a apropiat sa vada despre ce era vorba. Nu era nimeni alta decat Blacky, exact cu a banuia si el. Carly a ramas cateva secunde nemiscata la vedera sangelui care se intindea pe carosabil, apoi s-a indreptata spre locul unde era motociclistul, pentru ca a vazut-o pe sora mai mare a uneia dintre colegele sale, care lucra pe salvare. S-a apropiat incet si a salutat-o pe aceasta, fata nici nu a observat-o si s-a intors spre ambulanta sa ia ceva din ea, unul dintre colegii ei a rugat-o pe Carly sa ii tina capul pe genunchii ei ranitului pana cand el ii oprea hemoragia de la nas. Desi la inceput s-a codit, pana la urma Carly la- ajutat, ce avea de pierdut? In fond nu facea nimic rau ci doar ajuta un ranit. Motociclistul avea parul argintiu si scurt, culoarea ochilor nu a putut sa o vada deorece ii avea inchisi, intr-una dintre urechi avea mai mult cercei. Cand biatul a deschis ochii, prima data avazut-o pe ea, avea ochii de o culoare iesita din comun, ochii lui erau culoarea mov pal. Carly a tresarit si l-a intrebat daca este bine. Baiatul o privea fix in ochii, ochii lui erau obositi si nedumeriti, ne stiind ce era cu el a crezut ca a murit si ca a ajuns in rai de aceea i-a spus lui Carly:
-Probabil ca sunt unde este bine, din moment ce un inger se uita la mine.
La auzul acestor cuvinte Carly s-a rusinat si s-a ridicat imediat de acolo, trantindu-l cu capul de asfalt. Atunci s-a trezit si el la realitate si si-a amintit toate cele petrecute, cum mergea cu viteza printre masinile de pe sensul sau si cum deodata a intrat in el o masina, apoi nu mai isi amintea decat chipul fetei. Carly nici nu a observat ca o murdarise de sange pe pantaloni, Alxander o cauta prin marea de curiosi care se stransesera la locul accidentului. A vazut-o in cele din urma pe sora sa cum incerca sa se indeparteze de motociclist, care s-a ridicat de jos pe picioarele lui si a plecat dupa ea sa-si ceara scuze.
-Alexander! isi striga deodata fratele. Acesta vine la ea si o vede murdara de sange.
-Ce ai patit? o intreaba ca si cum ar fi stiut ce a facut sora lui.
-Am ajutata pe tratarea unuia dintre raniti si m-am murdarit putin de la ranile lui. ii explica fratelui sau putin nelinistita.
Alexander a citit aceasta neliniste in ochii ei, dar nu i-a spus nimic, stia ca va afla in cele din urma ce este. El stia tot ce o supara pe sora sa, chiar daca nu cauta sa afle, de cele mai multe ori ii spunea ea, sau isi dadea el seama. Se intoarce cu spatele la locul de unde venise si s-a indepartat usor prin multime alaturi de fratele ei. Nu mai vroia sa stea in parc, mai ales ca era murdara, iar fratele sau a trebuit sa plece cu treaba. In spatele lor aude o pereche de pasi care se apropiau cu repeziciune, nu stia de ce, dar simtea ca un gol in stomac cu cat ii auzea apropiindu-se mai tare. Cand in cele din urma cand pasii s-au auzit in spatele ei, l-a vazut pe Alaxander cum s-a intors brusc si prins pe cineva de brat, cand s-a intors si ea a vazut ca era motociclistul.
-Nu trebuie sa ma ataci! Nu musc din ea! se rasteste la Alexander. Vreau sa-mi cer scuze ca am speriat-o mai devreme, dar eu chiar nu stiam unde ma aflu, probabil din cauza socului. spune uitandu-se la Carly.
-Nu face nimic, mi-am dat seama ca nu ai spus nimic cu intentie. ii raspunde Carly putin stanjenita.
Alexander ii da drumul la brat si ii reproseaza ca intr-o zi va muri daca va continua sa mearga cu viteza atat de mare. Carly se intreba de ce ii voebeste atat de deschide de parca l-ar cunoaste, poate ca il cunostea, dar cine era si de unde?
-Tu intodeauna esti atat de grijului! spune dandu-si ochii peste cap. Ma cunosti bine, iubesc viteza si daca asta ma face o persoana teribilista nu-mi este rusine sa recunosc ca sunt! se intoarce spre Carly pe care o privea cu o privire calma. Probabil ca e un chin sa-l ai ca frate mai mare! Biata de tine! vrea sa o mangaie pe fata, dar Carly se da un pas inapoi incercand sa zambeasca si sa nu para salbatica.
Alexander a mai vorbit cate ceva cu el, din discutiile lor, Carly si-a dat seama ca Zero, era tot un fost coleg de clasa, doar ca era din clasa generala. Fata nu ii cunostea pe toti fostii colegi ai fratelui sau, cum nici el nu-i stia pe ai ei. Peste catva timp si-au luat la revedere si s-au indreptata cu totii spre casele lor. Alexander nici nu a mai intrat in casa, a rugat-o pe Carly sa-i aduca cheile si a plecat cu masina. El se duce la judecatoie ca sa castige custodia surorii sale, dar ei nu i-a spus asta, nu vroia ca fata sa ajung in grija altui membru al familiei si nici de cum la vreuna dintre surorile mamei lor, deoarece acestea ar fi luat-o de acolo. Carly s-a dus in camera ei, dupa ce a luat o carte la intamplare din biblioteca, s-a asezat pe pat si a inceput sa citeasca.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
stim cu toti ca Carly e un ingeras.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Fara sa-si dea seama, Carly a adormit, insa a fost trezita de un fior rece peste trei ore. Se ridica ametita din pat si merge pana la geam sa ia aer curat, deschide larg fereastra lasand aerul proaspat sa patrunda in camera ei, nu stia de la ce venise fiorul, dar era sigura ca era acelasi cu cel pe care il simtise si atunci cand s-a trantit usa de la camera mamei sale sau inainte ca tacamurile din cafenea s-o i-a razna.
Iese din camera ei, coboara in viteza scarile si se aseaza la televizor, mutand canalele haotic deoarece nu gasea nimic interesant la televizor. Pe unul dintre canale i s-a parut ca a vazut o chip cunoscut, asa ca a dat repede inapoi, nu si-a dat seama pe moment ce era, insa peste catva timp si-a dat seama ca era baiatul cu parul mov pe care l-a vazut dupa omartea mamei sale. S-a speriat putin, dar a crezut ca doar i s-a parut.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ooo,devine interesant. dar eu nu cred ca i s-a parut.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Un sunet slab se aude venind de la usa de la intrare. Carly tresare, probabil ca era cineva la usa, se ridica usor de pe canapea si se duce la usa, se ridica putin pe varfuri si se uita pe vizor, dincolo de usa nu era nimeni! Probabil ca se jucau iarasi copii vecinilor, asa ca nu a nu a bagat in seama incidentul si a dar sa se intoarca in sufragerie, cand mai avea doi pasi si deschidea usa aude iarasi sonerie, se intoarce cu retinere, insa de data aceasta persoana care suna la usa continua sa tina apasat deranjand linistea cartierului.
-Cine este? intreaba Carly din cealalta parte a usii.
Soneia continua sa sune fara oprire, iar din cauza ca ea nu se apropia de usa, aceasta incepe sa se zgaltaie din toate incheieturile ca si cum de partea cealalta o forta un urs. Fata se sperie foarte tare si ii cere sa plece imediat de acolo si sa o lase in pace. Dupa cateva momente zgomotele au incetat, Carly inca speriata se intoarce in fuga in sufragerie si se aseaza pe canapea de unde avea vizibilitate la toate camera. Se ridica din cauza ca nu se simtea in siguranta si a mers la bucaarie de unde a luat un cutit, apoi s-a intors in sufragerie. Desi nu era inca ora 19, afara era intuneric ca si al ora 21, iar cerul era incarcat de plumb si vantul batea cu patruzeci de kilometrii pe ora. Soneria de la usa se aude iarasi, de data asta Carly se ridica fara sa ezite si ia cutitul cu ea, iese pe holul care ducea la usa pasind marunt, traverseaza in liniste holul pana cand ajunge la usa, se uita pe vizor si il vede pe Zero. Deschide sfioasa usa si ii spune ca fatele ei nu este acasa. Cutitul il tinea intr-o mana la spate.
-Nu asi putea sa intru putin sa-l astept? intreaba baiatul privind interiorul casei, pe Carly parca nici nu o vedea.
-Regret, dar nu se poate. Am sa-i spun sa te sune cand se va intoarce acasa, iar daca nu are numarul tau, mi-l poti da mie si eu ii voi spune sa te sune. incerca sa-l faca sa plece Carly, dar sa nu para nepoliticoasa in acelasi timp.
Zero insa insista sa intre in casa. Carly nu stia ce sa mai zica sa-l faca sa plece, i se parea ciudat sa primeasca in casa o persoana pe care nu o cunostea. Ca sa scape de el i-a impins pieptul cu amandoua mainile rugadu-l sa plece, atunci la privit in ochii si a vazut ca era incruntat si se uita ciudat la casa. Atunci s-a oprit retragandu-si mainile si cerandu-si scuze de la el. Zero vrea sa o prinda de mana, dar Carly isi trage repede mana.
-Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, esti fata si sa vin la tine acasa un baiat fara sa stii si sa mai si insiste sa intre in casa, te poate speria! isi spune indeparatdu-se cu spatele de ea.
-Stai! il striga Carly cand era pe la mijlocul aleii care traversa curtea lor pana la trotuar. Zero isi intoarce capul spre ea. Ai vrea sa-i transmiti ceva fratelui meu? il intreaba sovaitor.
Zero ii zambeste spunandu-i ca nu are sa-i trasnsimta nimic.
Se intoarce in casa si vrea sa se indrepte spre camera ei, cand iarasi simte acel firo rece pe sirea spinarii. Inima incepe sa-i bata cu putere de parca ar fi fost Big Bang-ul din Londra, nu isi dadea seama de ce, poate din cauza ca erse singura acasa si au fost toate aceaste intamplari ciudate. Instinctiv se priveste in oglinda cu curier de pe peretele din partea stanga a holului. Suprafata ei era asemenea oglinzii apei, i-ar reflectia ei nu se vedea foarte bine din cauza unor unde mare apareau mereu pe suprafata ei. Avand inca cutitul in mana se apropie de oglinda, dar ceva o face sa-l scape, intinde degetele de la mana dreapta spre oglinda si cand o atinge era ca si cum ar fi atins apa. Isi retrage imediat mana spernad ca nu a fost decat o nalucire, dar nu era asa.
-Vrei sa te razbuni pe el? se aude o voce patrunzatoare care face holul sa rasune in timp ce cheia se invartea in usa de la intrare incund-o pe dinauntru.
-Cine esti? Ce vrei? intreaba Carly spariata vrand sa se repeada la cutit, nu era violenta in general, doar ca, acum, cand ii era atat de teama in ea s-a trezit un instinct de aparare. Nu a reusit sa puna mana pe cutit caci doua brate ale unui baiat au prins-o de maini.
-Chiar vrei sa-mi faci asta? o intreaba baiatul cu parul mov care a prins-o cand a lesinat. Vrei sa ma ataci pe mine care ti-am purtat atat grija, care te-am razbunat? ii spunea apropiindu-se cu fruntea de a ei.
Suvitele de par pe care le avea in fata ii gadilau fata intr-un mod iritant, a vrut sa se traa de langa el, dar inca o tinea imobilizata de maini. In timp ce ea devenea tot mai rigida si mai speriata, baiatul devenea tot mai calm si mai afectuos.
-Te-am scapat de babornita aia urata, i-am distrus masina de fite fetei care se tine dupa fratele tau, acum ma voi razbuna si pe el! Inca o data daca se mai apropie de tine si isi poate spune adio de la viata! spune baiatul raznad.
-Tu le-ai facut asta? De ce? Cine ti-a cerut asta? intreaba Carly speriata, ii era teama ca nu cumva din cauza ei sa se fi intamplat toate astea.
-Te-au enervat! Lasa ca asa au meritat, tu nu le-ai facut nimic! Iar urmatoarea mea victima va fi motociclistul! rasul baiatului rasuna in toata casa.
-Sa nu indraznesti sa-l ranesti! Nu vreau sa vad oamenii suferind din cauza mea! Cine esti? De ce esti aici? incetul cu incetul simtea cum isi pierde din rabdare si incerca tot mai mult sa scape de el, dar el nu avea de gand sa-i dea drumul.
-Esti un ingerasi foarte, foarte curios! in timp ce ii spunea asta zambea si o privea fix, bucurandu-l spaima ei. Eu sunt Razbunatorul Dark!
Deodata o cheie se aude deschizand usa de la intrare, cu siguranta ca era Alexander, Dark i-a dat drumul la maini lui Carly si a disparut. Indata ce a pasit in casa, fata s-a prins cu bratele de fratele sau speriata ca si cum nu ar mai fi vrut sa-i dea drumul. Acesta era tulburat si parca nici nu avea chef de vorba. Carly ii spunea cat de bucuroasa este ca s-a intors si a incercat sa-i spuna despre Dark, rusinata cei drept, dar el parca nici nu o auzea statea ca o statuie in fata usii. Carly ridica ochii spre fratele sau si ii vede expresia fetei si privirea trista. Nu stia ce i s-a intamplat, dar nu vroia sa-l supere spunandu-i despre Dark. S-a desprins de el si s-a indepartat incet. Atunci Alexander a reveit cu picioarele pe pamant si i-a zambit cu bunatate.
Carly de la distanta il urmarea atenta cu privirea si il intreaba ce a patit, dar el ii spune ca nu are nimic.
-Ce tot spuneai cand am intrat in casa? Te-ai prins atat de brusc de mine incat nici nu am avut timp sa respir. o intreaba Alexander absent.
-Nu era nimic, am...am vazut un film de groaza si m-am spriat foarte tare atata tot. isi cauta repede o scuza Carly.
Alexander urca in camera lui lasand-o singura in hol. Indata ce s-a vazut singura, fata a inchis usa si a mers la bucatarie sa puna masa, nici nu si-a dat seama cand a venit ora cinei.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Era trist Ale, pentru ca nu a castigat custodia ei?Sau dintr-un alt motiv?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Asta urmeaza sa afli in urmatoarea parte.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly pune o alta fata de masa, de culoare alba la fel ca si cealalta pe care tocmai a dat-o jos, pe cealalta a scapat mancare, aseaza frumos fata de masa sa nu mai aiba nici mcar o cuta si sa vina egala in fiecare parte, apoi ia doua farfurii din le pune pe masa, iar langa ele aseaza frumos doua pahare de apa si tacamurile in partea dreapta, pune mancarea in farfurii si apoi isi cheama fratele. La cina serveau cartofi prajiti cu cascaval ras pe deasupra si piept de pui.
Fata urca incet scarile spre camera fratelui sau si il vede pe acesta printr-o crapatura stand pe marginea patului vorbind cu cineva la telefon. Atat vocea cat si pirvirea lui erau atat de triste incat i se sfasia inima. Ii venea sa mearga atunci la el si sa-l imbratiseze spernad sa-l va face sa se simta mai bine, dar s-a oprit deoarece l-a auzit cum ii spunea celui de la telefon:"-Nu am ce sa fac decat sa le astept sa vina dupa ea." Despre ce pute fi vorba? Era oare vroba despre ea? Aceasta curiozitate era ca un vierme care nu-i dadea pace. Alexander incheie conversatia imediat, Carly statea ca o statuie pe coridor, fratele ei o vede si vine la ea. Fata il priveste drept in ochii curioasa si intrebatoare in acelasi timp. Isi dadea seama ca fratele ei vroia sa-i spuna ceva, dar ce anume? Si de ce nu-i spunea odata? Alexander o saruta pe frunte inainte de ai da vestea.
-Am o veste nu tocmai buna pentru tine.(Trage aer in piept si poi continua.) Am incercat sa-ti castig custodia, dar ma tem ca surorile mamei au avut un avocat mult mai bun si, ma tem ca va trebui sa pleci cu ele.
Carly simtea cum ochii i se umpleau de lacrimi si-a imbratisat fratele si doua rau de munte s-au nascut pe obrajii ei fini si albi. Nu vroia sa plece de langa el, nu-i placea de nici una dintre matusile ei, toate ii vorbeau foarte urat si se purtau la fel de urat, o urau la fel de mult ca si mama ei pentru ca nu semana in partea lor ci semana cu sora tatalui sau.
-Dar daca eu nu vreau sa ma duc cu ele? Daca am sa raman aici si nu voi accepta sa plec? intreaba Carly incercand sa-si stapaneasca lacrimile.
-Vor veni dupa tine si te vor lua oricum, chiar daca vrei sau nu, vor fi insotite de un politist care va intervenii daca ne vom impotrivi. ii explica totul Alexander.
Deci ceea ce vroia ea chiar nu conta, asta simtea fata acum. Seintimentele ei erau nimicuri pe care le poti arunca cand nu mai ai nevoie de ele, iar gandirile ei erau pasiari obligata sa stae inchise in custi fara sa li se ofere libertatea.
Alexander a reusit sa o mai linisteasca si au coborat in bucatarie. Mancarea se racise, dar inca mai era buna. Carly se aseaza la masa si incepe sa manance incet, la fel face si Alexander, care, insa, se ridica peste cateva minute ca sa raspunda la usa. In timp ce el era la usa, Carly simti iarasi un fior rece pe spate, banuia de unde vine. Nu dupa mult de cand simte fiorul pe un scaun langa ea apare Dark avea o privire care ar fi cucerit orice fata, dar pentru Carly era doar o privire si atat, pe chip ii se schita un zambet diabolic care se facea un contrast placut cu privirea, Carly nu i-a spus nimic, nici macar nu vroia sa-l priveasca, insa acesta se ridica de pe scaun dandu-si ochii peste cap si ii sterge o lacrima ratacita dintr-un ochii.
-Stai linistita! Nemercicele acelea nu vor pune mana pe tine, pot veni si cu armata, tot nu sunt mai puternice decat mine! se lauda Dark in timp ce Carly il privea putin speriata.
-De ce ma ajuti tocmai pe mine, Dark? il intreaba fata indeparatdu-se cu scaunul de el.
-Ce frumos suna iesind de pe buzele tale numele meu! Dark! Dark! Dark! Mai spune o data! Ador cand o fata imi spune numele!
-Nu-o voi face! striga Carly la el. Spune-mi cat mai repede de ce esti aici! insa nu apuca sa-si termine bine cuvintele caci in bucatarie au intrat Alexander si Aido.
Carly se intoarce repede spre ei. Era periculos ca Dark sa mai apara asa, fratele sau l-ar fi putut vedea, dar totusi nu vroia sa-i spuna de el ca nu cumva sa o creada nebuna. Aido vine langa ea si ii ciufuleste cu mana parul de matase.
-Nu-ti fie teama! Inainte de ati da seama vei avea optisprezece ani si te vei intoarce aici, iar daca iti spun ceva spune-le si tu! Sa nu te lasi calcata de ele in picioare! Sunt doar niste babe nebune! Au noroc ca nu se intalnesc cu mine pe strada ca asi fi dat cu masina peste ele! spune Aido incercand sa-i ridice moralul, dar nu reusea.
Carly ar fi vrut sa il imbratiseze si pe el, dar nu vroia sa para nepoliticoasa, insa ii zambea ca sa para ca ceea ce i-a spus el chiar a amuzat-o. Ar fi vrut ca prietenele ei sa fie langa ea sa vorbaeasca si cu ele, dar ele cine stie unde erau si cat de tare se distrau. Il intreaba pe Aido daca vrea si el ceva de mancare, dar acesta refuza deoarece tocmai mancase, nici unul dintre ei nu a mai mancat, fata a strans masa si apoi s-a dus la baie, vroia sa-si faca un dus si apoi sa se culce cat mai repede.
Alexander si Aido au ramas in sufragerie sa stea de vorba. Amandoi erau tristi, dar Aido incerca sa nu arate asta si sa ii ridice moralul prietenului sau.
-Si mie imi va lipsi Carly, nu gasesti mult fete ca ea, are ceva special, o vibratie speciala care iti atrage atentia si te face sa o simpatizezi fara sa-ti dai seama! Te ve descurca fara ea si apoi poti sa o vitizezi!
-Nu e vorba de asta! Imi va lipsi este adevarta, dar femeile acelea sunt niste tarfe nenrocite! Doar se vor folosi de ea si nici macar nu le va pasa de ea! spune nervos Alexander.
Aido cand a auzit ce a spus Alexander a inceput si el sa le urasca pe aceele femeie. Lui Dark incepea sa-i placa sa stea tot mai mult acolo, mai ales cand le simtea ura baietilor.
In timp ce isi lua haine de schimb, Carly a primit un mesaj de la Sonya in care o invita in oras in seara aceasta. A lasat telefonul pe pat si a intrat in baie, si-a lasat hainele pe masina de spalat si apoi a intrat in dus. Apa calda de la dus ii atingea cu blandete trupul ca si cum l-ar fi mangaiat, dupa cateva minute iese de la dus si se imbraca cu o pereche de blugi lungi de culoare neagra si o bluza de aceeasti culoare mulata cu maneci trei sferturi.
Coboara din camera ei si trece prin fata sufrageriei in care nu era decat Aido. Baga capul pe usa sa-i spuna fratelui sau unde mergea, dar acesta nu era acolo. Aido s-a ridicat de pe canapea si a venit langa ea. Carly il priveste fix in ochi cu bunatate si il roaga sa-i spuna lui Alexander unde merge.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
te rog,Aido!Calca-le cu masina!!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Apoi se indeparteaza sub privirea lui Aido, trece prin hol privind spre oglinda sa vada daca de data aceasta totul este in regula, in fond Dark era ca vremea si nu stia niciodata la ce sa se astepte din partea lui, se incalta si iese din casa. Sonya o invitase intr-un club din cealalta parte a orasului, dar lui Carly cluburile i se pareau 'Sanctuare ale golanilor', asa ca a sunat-o ea si i-a spus ca mai bine ar merge la o cafenea sau in parc, era frumos seara cand toate luminile se prindeau si aveai impresia ca esti cuprins de un farmec de basm. 
Carly mergea de-a lungul trotuarului apropae pustiu luminat de feminare inalte cu diferite modele pe ele. Pe langa ea, pe sosea trece Zero pe o motocicleta, care, cand o vede opreste langa ea salutand-o. Cand l-a vazut in Carly a inghetat inima, ii era teama ca nu cumva sa faca ceva ce ar enerva-o, iar Dark sa se razbune pe el. Zero nu avea de gand sa o supere ci mai degraba vroia sa ii intre pe sub piele, din motive doar de el cunoscute. Se spirjina pe piciorul strang in trotuar in timp ce statea pe motocicleta fara casca si o intreaba daca nu vrea sa o duca el la destinatie.
-Nu, multumesc! il refuza politicoasa. Nu am mult de mers si este o seara atat de frumoasa cu o admosfera atat de placuta inca nu asi vrea sa o pierd.
-De asemenea in seri ca aceasta e plin de hoti si golani pe strazi, nu sunt vampir, nu te voi musca, asa ca poti merge cu mine! incerca sa o convinga Zero.
Pana la urma a acceptat, in fond nu facea nimic rau, daca mergea cu el.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Nu e vampir!?  

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Se urca usor in spatele lui pe motocicleta, un Kawasaki negru cu flacari, se simtea stanjenita sa se tina cu mainile de el, iar Zero nu pornea pana cand nu se asigura ca ea se tine bine. Carly se uita dupa altceva de care sa se tina, dar nu gasea nimic. Zero ii arunca o privire peste umar sa vada ce face, o vede cum isi indrepra usor si cu retinere mainile catre trupul lui cald. Nu s-a mai uitat la ea ci se pregatea sa porneasca, in cele din urma simte mainile ei  mici si fine in jurul trupului sau. O intreaba unde trebuie sa ajung si apoi porneste in viteza spre fosta lui scoala.
Pe parcurusul calatoriei nu si-au schimbat nici un cunavt pana cand Zero opreste motocicleta intr-un loc mai ferit de ochii lumii si o intreaba ce o supara. Carly tresare, de unde si-a dat el seama ca o supara ceva? Abea o cunostea!
-Chiar daca am sa-ti spun nu ma vei ajuta, asa ca ar fi mai bine sa pornim odata! ii rapunde pe un ton indiferent plecand privirea in pamant.
Vazand ca nu avea de gand sa-si spuna nimic, nu mai insista si-o porneste spre destinatie. Cand mai aveau cativa metrii, l-a rugat sa o lasa sa se duca singura. Zero opreste intocmai cum i-a l-a rugat fata, dar nu o lasa sa plece asa ci ii rapeste cateva momente sa discute cu el.
-De ce te feresti asa de mine? Iti zice Alexander ceva daca te vede stand de vorba cu vreun baiat? o intreba Zero privind-o fix, in timp ce ea isi ferea privirea de-a lui. Daca face asta inseamna ca este un nebun! Ai si tu o varsta nu mai ai doi ani sa te dadaceasca el toata ziua! (Tonul vocii lui era mai gros ca pana atunci si mult mai serios).
-Nu, nu este asta! incearca sa-l stinga Carly. Nu mi-a interzis asta, defapt nu mi-a interzis nimic, doar ca...eu abea te cunosc si nu este normal din partea mea sa accept sa fiu dusa cu motocicleta de un baiat pe care l-am vazut pentru prima data azi! ii explica fata totul rusinata.
Zero scoate un sunet ca atunci cand te abtii sa nu razi, iar pe chipul lui apare un zambet larg. O privea cu admiratie si amuzament, nu era ca alte fete de varsta ei. Ne mai suportandu-si postura se indeparteaza rapid de Zero. Si-ar fi dormit ca acum sa fie in camera ei sau la televizor. Zero nu a urmarit-o ci a plecat imediat de acolo el stie unde. Apropiindu-se de vechea scoala, observa ca langa colega ei era un baiat cu parul saten deschis, tuns scurt, imbracat intr-o pereche de pantaloni lungi si un maieu negru. Sonya parea foarte fericita in prezenta lui, ba chiar s-a ridicat pe varfuri, pentru ca era mult mai scunda decat el si l-a sarutat pe obraz. Baiatul o ia in brate intorcand-o cu fata la Carly si ii spune ceva ce a bucurat-o foarte tare.
Cand a venit langa ei, Carly, ii saluta pe amandoi si se uita lung zambind la Sonya care radia de fericire.
-El este noul meu prieten, Matt! l-am cunoscut astazi cand am mers cu sora mea la cumparaturi. Matty ea este Carly, prietena mea cea mai buna! le facu cunostinta Sonya cu un chip ca soarele.
Au dat amandoi mana in semn de cunostinta si apoi au mers in parc. Matt o studia bine pe Carly, i se parea o tipa draguta si simtea ca ar vrea sa afle mult mai multe despre ea, dar gandul lui Carly zbura la Dark si la ce ar mai fi fost el in stare sa faca.
In parc toata formele erau estompate, peste tot erau numai umbre si se simtea un vanticel slab, dar foarte rece. Surorii lui Alexander ii era frica ca nu cumva toate acestea sa aiba legatura cu prezenta stranie a lui Dark. S-au asezat toti pe o banca, Sonya la mijloc, Carly in dreapta, iar Matt in stanga.
Sonya a observat ca era cev in neregula cu prietena sa. Era foarte nelinistita si zbuciumata, parca ii simtea si ea sentimentele. A intrebat-o ce are, dar ea i-a raspuns ca nu are nimic, in fond nu se punea confesa prietenei sale in fata iubitului acesteia.
-Pisoiasi? Imi aduci si mie un suc, te rog frumos! ii spune mai mult ca un ordina decat ca o rugaminte mieroasa Matt, Sonyei, Carly a observat timbrul vocii sale, dar prietena sa era mult prea prinsa in vraja baiatului ca sa-si dea seama, ca pana si vorbele dulci se spusese cu sila.
Imediat dupa ce Sonya a plecat, si avea dstul de mers, deoarece cel mai apropiat loc de unde putea lua un suc era la zece minute de mers de acolo. Matt s-a dat mai aproape de Carly si incearca sa-i puna mana dupa cap, insa Carly se ridica de pe banca si se indeparteaza de el. Baiatul se ridica si el si o intreaba de ce este atat de salbatica.
-Tu de ce esti mitocan? ii intoarce Carly vorba. Nu vezi cat de mul tine la tine? De ce iti bati joc de ea? il intreaba iritata.
-Nu e vina mea ca este atat ce ciudata si ca tu arati mai bine! ii zice baiatul pe un ton de nemernic.
Atunci Carly isi iesi din minti, nu putea sa creada cat era de nenorocit! Cum putea sa-i faca asta Sonyei? Abea o cunoscuse! Vru sa-i mai dea o replica, dar baiatul se tresezte ca-i cade unul dintre brate si din umar incepe sa tasneasca sange in toate partile, ar fi sarit si pe Carly daca aceasta nu s-ar fi indepartat. Urletele de durere ale baiatului se loveau pana si de cea mai mica creanga a copacilor fara sa poata trece mei departe.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ooo,asa-ti trebe,mitocanaule!!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Fata se uita in toate partile sa vada daca nu cumva este cineva prin preajma care ar putea fi spectator nedorit la acest masacru. Matt urla din ce in ce mai tare si o implora pe Carly sa il ajute, ea l-ar fi ajutat, dar chiar cand vrea sa se apropie de el, in fata ei apare Dark cu o privire plictisita, dar in acelasi timp fericita la vazul fluiduli rosu care tasnea colorand aerul din jurul sau care stralucea cu sclipiri demonice in razele albe ale lunii. Carly se uita mirata la Dark, nu-i venea sa creada de ce era in stare sa faca, incepuse sa-i fie teama gandindu-se ca el s-ar putea razbuna si pe alte persoane, poate chiar nevinovate.
Dark pocneste din degete si glezna lui Matt este taiata. Rasul sau diabolic tracea dincolo de copaci rasunand in noaptea neagra acoperind strigatele plin de durere ale lui Matt. Carly isi pune mainile in cap incercand sa-si astupe urechile sa nu mai auda, dar era inutil. Tipete, resete demonice, roncaituri, urlete, hotote care se pargeau de crengi imprastiindu-se in toate partile, toate acestea formau o tornada in capul fetei care ne mai suportand a inceput si ea sa tipe si sa-l implore pe Dark sa faca totul sa se opreasca. Dark ii arunca o privire peste umar si o vede in genunchi cum era chinuita de darul sfant de a auzi.
-Bine. sopteste usor, rar si raspicat Dark.
Se intoarce spre Matt pocneste de trei ori din degete si restul membrelor sale care inca erau atasate trupului cad. Un roncait oribil sparge linistea cartierului, speriind-o si mai tare pe Carly. Trupul lui Matt se zbatea intr-o balta de sange in timp ce din resturile membrelor sale tasnea necontenit sange formand o minunata fantana atreziana, in ochii lui Dark si un masacru il ochii oricarui alt om. Vazand-o pe Carly si mai speriata se duce langa trupul muribund al lui Matt si lovindu-l cu piciorul in barbie ii zboara capul de pe umeri si ii spune:
-Sper ca esti multumit! Ai facut-o sa tremure de spaima! Priveste-i doar privire crispata!
Bineinteles ca era sarcastic, cu ce era de vina un cadavru de spaima prin care trecuse Carly? Aceasta statea in fund pe asfalt, cu capul pe genunchi plangand. De ca sa nu zica adevarul? Ar fi vrut sa se razbune pe Matt, dar niciodata nu se gandise sa o faca chiar in halul acesta. Se simtea vinovata de inca o crima savarsita cu sange rece de catre Dark. Baiatul se duce langa cadavru si isi inmoaie degetele in sangele lui, apoi isi da cu el pe frunte si ia chipul victimei sale. Carly a observat tot ce facuse printre lacrimi.
-Incearca sa te linistesti! ii spune Dark pe un ton bland. Nu vrei sa te vada Sonata in felul asta.
Carly isi sterge lacrimile si se ridica de pe asfalt. Se uita prin jur dupa vreun loc unde sa se poata spala pe fata si gaseste o tasnitoare. Isi inmoaie mainile in apa  cu care isi da pe fata ca sa-si spele lacrimile si durerea. Dark vine langa ea si ii pune mana pe umar, insa fata ii da peste mana spunandu-i ca nu vrea sa-l mai vada.
-Poate ca tu vrei asta, dar cu siguranta nu se va si intampla! ii aduce argumentul Dark. Nu ma voi lasa pana cand nu ma voi razbuna pe diecare persoana care te-a enervat, iritat, suparat sau intristat! Nu ma voi lasa! continua Dark, iar cu fiecare cuvant privirea din ochii lui devenea tot mai groaznica si mai intunecata.
Sonya se intoarce si ea si ii vede pe cei doi vorbind. S-a bucurat deoarece vroia ca cei doi sa se inteleaga, ea isi imagina ca Matt va fi sotul sau, daca nu cumva Aido s-ar fi indragostit de ea caci atunci pe el l-ar fi ales ca sot, iar pe Carly o vroia ca nasa cu oricine ar fi vrut ea sa se casatoreasca. Visele unei adolescente de saisprezece ani...
Dark se apropie de ea, cu o privire trista, o imbratiseaza cu raceala si ii spune cu pararea de rau ca el trebuie sa se mute intr-un alt oras si ca nu vor mai putea tine legatura. Ochii Sonyei se umplura de lacrimi, incepe sa dea cu pumnii in pieptul lui si sa-l insulte, apoi se intoarce spre Carly si o imbratiseaza cu lacrimi in ochi alungandu-si iubitul.
Dark zambeste triumfator privind-o pe Carly in ochii si dispare in umbra copacilor alaturi de cadavrul lui Matt, relundu-si adevarata infatisare. Sonya in timp ce plangea ii spune lui Carly cat de mult il iubea si cat de tare i-a frant inima cand i-a spus asta. Prietena ei pe de-o parte nu schita nici un gest, era inca impietrita in urma masacrului pe care l-a vazut.
Sonya si-a sunat tatal, iar acesta a dus-o pe Carly acasa si apoi si-a dus si fiica acasa, care toata noaptea nu a facut altceva decat sa planga. Sora lui Alexander intra usor in casa, nu era foarte tarziu, dar ea nu avea obiceiul sa umble atat de tarziu pe afara. Isi arunca incalatamintea in hol si apoi merge spre camera sa, insa in sufragerie erau Aido si Alexander, care auzind-o au chemat-o acolo, daca vroia sa se uite cu ei la un film. Fata nu a spus nimic ci a continuat sa mearga, fratele sau a iesit in sufragerie si a venit la ea sa o intrebe ce a patit. Trage aer in piept ca si un actor care are emotii inainte de interpretarea unui rol si apoi cu aceeasi prefacatorie se intoarce spre fratele sau cu un zambet radiant pe fata si ii spune ca este bine.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
da siigur!esti bine,daca numesti tu asta bine,carly! dark imi aduce aminte de valgaav si deidara.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Urca in fuga scara care duce la camera ei si isi da drumul sa cada pe salteaua moale a patului sau, era imbracata inca in hainele cu care iesise in oras. Ea obosita nu atat fizic cat psihic. Atat de mult s-au intamplat in ultimul timp, mai intai obtine ceva mai mult timp liber, trece printr-o furtuta de cutite, ii moare mana, apare acel timp nou Zero despre care nu stia ce sa creada si ce atitudine sa adopte in fata lui, atat de mult sange, mai era si masacrul din parc si durerea prietenei sale de care se simtea vinovata, pe langa toate astea mai trebuia sa stea cu matusile ei, niste hoasce batrane si nemernice, in fruntea tuturor acestor lucruri statea Dark, un demon sau ce o fi fiind el cu chip frumos si ochii hraniti cu ura. Se intoarce pe o parte gandindu-se cu frica la ziua de maine si la cat de imprevizibli era Dark. Poate ca era mai bine sa-si faca bagajele, se ridica din pat si ia o geanta de voiaj le care o avea pe dulap si asezandu-se in genunchi in ata sifonierului incepe sa-si impature cateva haine. Majoritatea celor pe care la punea in bagaj erau negre, defapt a luat cu ea toate hainele de aceasta culoare pe care le avea in sifonier, nu foarte multe, dar nici doia-trei. In timp ce le impatura a fost strafulgerata de un gand. Daca Dark ii facuse ceva rau si lui Zero?
-Dark! ii striga deodata fara sa-si dea seama ca o putea auzi cineva. Se uita in toate partile sa vada de unde va aparea, dar nu il vedea pe nicaieri. Dark! mai striga o data. Te rog, Dark! Arata-te! Vreau sa vorbesc cu tine. ii spune pe un ton nelinistit.
Degeaba, Dark nu avea de gand sa i se arate. Dezamagita si-a continuat treaba, ar fi vrut sa mearga la Alexander si Aido sa vorbeasc cu ei, sa mai petreaca ceva timp impreuna, dar nu isi putea ascunde durerea din ochii asa ca prefera sa ramana in camera sa, pana urmatoarea zi de dimineata.
In sufragerie, fratele sau si prietenul acestuia ar fi vrut sa ii simta si el prezenta. Aido a cazut de acord cu Alexnder sa mearga unul dintre ei la ea in camera si sa o scoata de acolo si din starea in care era. Aido a banuit ca este trista din cauza ca va pleca sa stea cu matusile ei, dar Alexander o cunostea bine si stia ca este mult mai mult de atat. Pana la urma au cazut de acord ca Aido sa mearga dupa ea.
Carly si-a lasat bagajul langa pat si s-a sezat pe burta la pat. Deodata simte atingerea unei maini combinata cu un fior rece, iar langa ea apare Dark cu aceeasai privire si acelasi zambet.
-De ce m-ai strigat cu atata adroare? o intreaba Dark apucand-o bland cu una dintre maini de barbie. Fata ii impinge mana si se aseaza in fund langa el pe pat.
-Nu ai vrea sa-i spui mai multe despre tine? il intreaba privindu-l in ochi cu sinceritate.
Aceasta privire aproape ca l-a pacalit, dar era destept si a intrebat-o mai intai de ce este atat de curioasa.
-Esti un fel de protector al meu, sunt doar curioasa sa aflu mai multe despre tine, daca vrei sa stii ceva despre mine, iti voi spune si eu. ii spunea in cntinuare sincera.
Pana la urma a reusit sa-l convinga, nu mai facuse asta pana acum, si ii era greu lui Dark sa vorbeasca despre el. De unde a venit el nimeni nu i-a cerut asta, nimanui nu i-a pasat si de el, acolo cel mai presus era ura si razbunarea.
-Am venit aici din Iad atras de ura pe care o simtea mama ta pentru atat de mutle persoane si atat de multe intamplari si lucruri! In ziua in care am ajuns aici, tu erai tina urii sale, daca ar fi avut puterea ti-ar fi rupt cu mainile sale capul de pe umeri, asa ca m-am gandit: De ce sa nu-i indeplinsec dorinta? Deobicei o ura atat de mare nu vine fara motive, dar tu nu-i meritai ura. Ai o inima atat de blanda si pura, privirea plina de bunatatea, ti-e teama sa nu ii ranesti pe ceilalti sau sa-i superi. (In timp e spunea aceste lucruri se apropia tot mai mult de chipul sau si se juca cu cate o suvita din parul ei. carly nu stai cand va mai suporta sa-l simta atat de aproape, dar s-a abtinut sa nu-i zica ceva pentru a afla mai multe). M-am hotarat de ma agat de ura pe care o simteai tu si abea am gasit un fir, dar era suficient. Imi place sa ucid! (Ochii i s-au facut rosii ca sangele proaspat.) Ar trebui sa simti si tu mai multa ura, ca pentru timpul din parc, atunci chiar am avut cu ce ma hrani. Il urai pentru ca isi batea joc de prietena ta si ca vroia sa te traga si pe tine in acest joc.
Pasi rapizi si apasati se aud urcand scarile, Dark nu le dete atentie, dar Carly il opri din expunere ca sa-i atraga atentia la ele.
-Ma subestimezi! Pot disparea in cateva secunde! ii spune Dark. Imi place sangele cald si mai ales atunci cand inima il pompeaza cu atat de mult viteza in corpul unei persoane. spunand aceste cuvinte se apropia de gatul ei cu gura intre deschisa. Dulcele sange...
Usa se deschide, iar disparu imediat. In prag era Aido care zambea, Carly se mai linisteste cand il vede, resufla usurata. Baiatul ii spune ca ar vrea sa se uita impreuna cu ei la un film avand in vedere ca era ultima data cand mai puteau sta cu toti la o lalta. Carly a acceptat sa stea cu ea, mult mai bine decat sa mai vorbeasca cu labilul de Dark.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Teby
Fan anime nou

Din: Above the World
Inregistrat: acum 14 ani
Imi place foarte mult....chiar chestie creapy man...creapy
Am cateva ideei ceea ce vreau sa le pun in practica,dar o sa am nevoie de ajutorul celor inscrisi.
Oricum "Gambai"
                        " Spor la scris"


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
La ce te pot ajuta?

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
asa aido,petreceti ultimele lipe cu carly!imi si imaginez ce viata va duce la babele alea.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Coboara alaturi de el scarile care duceau la parter, il privea cu multa sinceritatea, acea sinceritatea caracteristaica ochilor sai. Se mai linistise cand il vazu intrand pe usa, acest lucru il remarca si Aido. Carly a hotarat sa se bucure de prezent si sa lase viitorul sa o astepte. Probabil ca nu va trece mult timp pana cand vreun pictor se va hotara sa ii deseneze si ei un zambet cat de mic pe fata. Aido ii arunca o privire blanda peste umar ca sa vada starea in care se afla.
Au ajuns in sufragerie fara a schimba nici macar un cuvand ci doar priviri si zambete. In sufragerie ii astepta Alexander cu telecomanda in mana si cu floricele pe masa din fata canapelei. Carly se aseaza langa el zambind, Aido nu intrazni sa vina langa ea, desi si lui ii va fi dor de ea, asa ca se aseaza pe un fotolui de langa partea canapelei in care statea ea. Au ales sa vada o comedie presarata cu putina actiune pentru mai mult gust. Carly era complet prinsa de subiectul filmului, avea in mana o punga cu floricele din care manca o data la catva timp cate una. Aido o privea oarecum amuzat, ia o cateva floricele in mana pe care i le arunca lui Alexander in cap, ca sa-i atraga atentia, pentru ca acesta parea prins in gandurile sale. Cand se trezeste cu un proiectil trimis de Aido in capul sau, baiatul radea pe infindate, iar Carly incerca sa-l faca sa se abtina, deoarece Alexander nu stia de la cine primise acel cadou. Aido nu a mai rezistat si a pufnit in ras.
-Nu e amuzant! se aude vocea lui Alexander groasa si serioasa.
Aido isi da ochii peste cap si ii spune:
-Alexander, mai detensioneaza-te si tu ca o sa faci riduri inainte de vreme dac te mai incrunti mult! Distreaza-te! Este ultima seara cand putem fi alaturi de ingerasul asta mic de sora a ta! spunand ultimele cuvinte isi pune mana dupa gatul lui Carly si o imbratiseaza cu mult drag. O sa-mi lipsesti, mititico! ii sopteste usor fetei.
Alexander se uita lung la el si ii da la randul sau un cadou ca sa-i multumeasca pentru cel primit. Carly rosise putin, dar nu s-a tras din bratele lui si nici nu i-a spus nimic. Aido a tras-o pe fotolui in timp ce el se ridica si incepe sa se ia la bataie cu Alexander cu poppcorn. Carly statea in spatele sau privind peste umarul sau, ferindu-se din cand in cand de floricelele de porumb, insa primeste si ea un cadou de la fratele sau si se baga imediat in lupta. Dupa cateva minute in care au zburat numai floricele prin toata camera lupta s-a oprit pe toate fronturiel deoarece nu mai aveau armament.
Carly cazuse pe spate raznd cu gura pana la urechi, chiar se distrase. Bucurie pe care i-o impartasisera si cei doi baieti care erau alaturi de ea. Alexander o ia usor de mana si o ridica de jos. Fata arunca o privire la ceas si vede ca era destul de tarziu, iar maine la prima ora ea trebuia sa fie gata deoarece cele trei cotoroante veneau dupa ea.
-S-a facut tarziu, eu trebuie sa plec. spune Aido fara chef, ii parea rau ca se desparte de cei doi frati si mai ales de Carly pe care nu mai avea sa o vada mult timp. O sa-mi lipsesti, micuto! ii spune punandu-i mana pe cap.
-Poti sa-mi spui Carly, nu mai sunt atat de mica. ii zice fata zambind.
-De ce nu ramai aici in seara asta? Iti vei putea lua ramas buna chiar maine dimineata de la ea. spune Alexander zambindu-i prietenului sau.
Acesta a acceptat. Carly a trebuit sa pregateasca camera de oaspeti pentru el, a avut multa grija la fiecare detaliu, nu vroia ca pentru prima data cand Aido dormea la ei sa se simta incomod. Dupa ce toata casa a fost pregatita pentru odihna, Carly s-a retras in camera sa, la fel ca toti ceilalti. Se schimba in pijamale si se intinde in pat dupa ce stinge lumina. Pe scaun vede cum se contura forma o silieta de baiat, desi lumina in camera era data doar de Regina Noptii, a pusut sa-i vada foarte bine trasaturile fetei lui Dark.
-Maine pleci. spune acesta invartindu-se pe scaunul  de la birou. Nu vrei ast, nu-i asa? (Aceasta intrebare nu-si avea rostul deoarece stia si el raspunsul.) Vrei sa te scap de babele alea? o intreaba ranjind ca un diavol.
-Nu face asta! striga Carly sarind din pat.
Dark ii ia in mana o suvita din par pe care o mangaia cu foarte multa blandete. Carly ii da peste mana ca sa o lase in pace. Baiatul se incrunta se o imbranceste pe pat.
-Daca tie iti place sa stai departe de frate-tu si de celalalt tip treaba ta! Te-asi fi scutit de chinul de a pleca! se rasti la ea. Din vocea s-a parca ii reprosa toata lucrurile pe care le-a facut pentru ea, dar Carly nu se simtea cu nimic datoare, deoarece nu i-a cerut nimic. Dark se apleaca peste ea si o saruta pe frunte urandu-i noapte buna cu acelasi ranjet demonic al sau. Imediat dupa asta dispare.
-Te urasc! striga Carly in linistea noptii si a intunericului din camera sa.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Razale blande ale soarlui ii mangaiau cu delicatete fragilul trup si albul chip. Isi dorea sa nu mai simta niciodata aceasta atingere dulce, era pentru prima data in viata ei cand ura lumina dadatoare de viata a soarelui. Se uita prin camera cautand ceva, nici ea nu stia ce. Se ridica usor din pat si se indreapta spre usa de la baia din camera sa. S-a privit in oglinda, avea fata mai alba ca pana atunci si trista, dar cu toata aceasta tristete chipul ei radia de frumusete, parul ii era ciufulit si foarte amuzant, pe ea purta o camasa de noapte alba cu maeca scurta ca de tricou, din bumbac subtire si lunga pana la genunchi, ia peria si cu micasri line ale maini isi piaptana stralucitorul par saten. Dupa cateva minute era gata sa plece, piaptanata, spalata si aranjata, si-a luat bagajul si a coborat in scarile spre sufragerie.
-Buna dimineata, raza de soare! se aude o voce care parea sa vina de nicaieri. Se uita in toate partile, dar nu vede absolut nimic.
Coboara scarile incet sa nu scoata vreun sunet si sa-si trezeasca fratele sau pe Aido, dar ea nu stia ca cei doi erau treji de mult si o asteptau jos.
In fata casei se aude oprins o masina chiar in momentul in care ea a pus piciorul pe ultima treapta a scarilor. Alexander se duce iniante sa le deschida usa matusilor sale, nu pentru ca tinea mult la ele ci pentru ca femeile mereu il faceau necioplit si necrescut. Cand ajung in sufragerie, acolo, il gaseste doar pe Aido. Acesta se ridica de pe canapea indreptandu-se spre ea, o ia in brate si o strange la pieptul lui, Carly se facuse si mai mica in bratele lui, simtea cu sangele ii urca in obraji inrosindu-i.
-Imi vei lipsi mult, mult de tot! ii spune Aido. Te stiu de cand avea patru ani, iar tu erai doar un bebelus, esti ca o sora pentur mine!
Carly il prinde cu manbele maini de unul dintre brate si isi lasa capul pe umarul lui, dupa cateva secunde isi corieste drum afara din bratele lui.
Cand Alexander a deschis usa de la intrare a vazut coborand dintr-o masina de fite pe cele trei matusi ale sale. Toate semanau intre ele, toate aceeasi privire uracioasa, acelasi chip plin de furie, acelasi coc prins sus si aceleasi haine.  Alexander le saluta politicos pe toate si le ureaza bun venit, desi ar fi vrut sa le trimita inapoi invartindu-se.
-A crescut pezevenghiul! Ia uite ce baiat bine s-a facut! zice una dintre celrlalte doua babe holbandu-se la Alexander.
Una intre ele da din cap aproband-o, iar cealalta intreaba:
-Unde este stricata aia mica? Mai mult ca sigur asteapta sa o trezmi noi!
Aceste cuvinte l-au enervat foarte tare pe Alexander, strage din pumn abtinandu-se sa nu le zica ceva rau si apoi le zice apasand fiecare cuavnt:
-Sora mea, Carly, va asteapta in casa!
-Nu intram in ghena voastra! Cheam-o aici! spune sora cea mai mare a mamei sale, Matilde.
Alexander intra in casa, scuzandu-se ca le las singure si o cheama pe Carly afara. Fata apuca bagajul si iese imediat, Aido vine in urma ei, era curios sa le cunoasca si el pe matusile ei. Cand l-au vazut chipurile batranelor s-au crispat.
-Cum am spus o stricata! spune Jannet, care era cu doi ai mai mica ca Matilde.
Alexander si Aido le-au arucat priviri ucigase pline de ura, in timp ce Carly se simtea vinovata ca se lasase imbratisata de Aido. Matilde a venit langa ea si a prins-o de brat smucind-o spre masina, insa fratele sau a prins-o de cealalta mana tragand-o din mana babei. A imbratisat-o cu multa blandete si a sarutat-o pe frunte lunadu-si ramas bun. Carly avea o presimtire foarte rea in legatura cu dark, stia ca el nu se va opri aici. Deodata il vede stand in fata unui geam care dadea in strada facadu-i cu mana si ranjind.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly a fost urcata vei nu vei de catre batrane in masina, care au dat imediat ordina soferului sa porneasca. Fetei ii parea atat de rau ca-si lasa casa, fratele si prietenele carora nici nu le-a spus ca va pleca. Au asezat-o pe Carly in limuzina singura pe o bancheta fata in fata cu ele. Toate se uitau la ea cu priviri ucigase, parca in acel moment erau gata sa o omoare. Cele trei o urau atat de mult pentru ca ea nu semana in familia lor ci semana cu sora mai mica a tatalui sau, Adriana, o femeie minunata, cu un suflet de aur, un trup de inger si cu un chip angelic. A iubit-o foarte mult pe Carly, in data ce a aflat ca fratelui sau i s-a nascut al doilea copil si ca este o fetita, a mers la primul magazin pentru nou nascuti si i-a cumparat o multime de hainute si jucarii, de asemenea si un buchet urias de trandafiri, mai exact o suta de trandafiri rosii si unul alb, pe care le-a adus la spital chiar in acea zi. Si pe Alexander il iubea foarte mult, dar ea intotdeauna si-a dorit sa aiba o fetita, insa din cauza unei raceli pe care a avut-o in copilarie nu mai putea face copii, din aceasta cauza nici macar nu s-a cazatorit. Din pacate nu a trait mult timp, a murit la doi ani dupa moartea lui Carly, asa ca fata nu o stie decat din fotografii.
Matilde o privea cu cea mai multa ura. Carly simtea cum cutitele din privirile lor ii impungeau coastele. Jannet se uita si ea la ea urat si o barfea alaturi de sora sa, Matilde, bineinteles in soapta ca fata sa nu le auda, in timp ce cealalta sora a lor nici macar nu ii baga in seama prezenta fetei.
-Carly! se rasteste Matilde la ea. Fata ridica privirea din poala si o intreaba respectuasa ce doreste. Asta numesti tu haina? o intreaba pe un ton rautacios. Carly isi privi hainele, nu i se parea nimic rau la imbracamintea ei, avea o pereche de pantaloni trei sferturi de blugi negrii si un tricou lung pana sub solduri de aceeasi culoare, era normal sa poarte numei negru, era in doliu. Asta este tricou, fetito? se rasteste iarasi la ea. Cat despre pantaloni nici nu mai zic! Asta este tinuta pentru o fata?!
-Ma scuzati ca va intreb, dar ce au hainele mele? intreaba pe un ton umil fata.
-Auzi intrebare stupida! exclama nervoasa Jannet. Ce este tricoul acesta atat de strans pe tine? Vrei sa iesi atat de tare in evidenta? Fa-o intr-un alt mod! striga la ea.
Carly nu indraznea sa le zica nimic, ramane pe locul ei cu capul plecat simtind cum ochii ii luau foc si cum lacrimile isi croiau drum afara. Incerca din ras putri sa se abtina pentru ca nu vroia sa le dea satisfactie batranelor.
Alexander si Aido au mai stat cateva momente in fata casei urmarind cu privirea masina care o ducea pe Carly departe de ei intr-o lumea mult mai cruda si mai buna in acelasi timp. Dupa aceste momente au intrat in casa, Alexander stransese atat de tare pumnii de furie incat aproape ca-i sangerau.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Masina isi continua drumul pe sosea.
Aido ii pune mana pe umar lui Alexander si ii spune sa se linisteasca, caci totul va fi bine. Spunea asta doar ca sa-l mai linisteasca, nici lui nu-i convenea ca a plecat si mai ales ca nu stia cum se vor comporta batranele cu ea sau ce viata va avea acolo.
Alexander se indreapta cu pasi marunti spre casa, nu mai avea nici un rost sa stea acolo, prietenul sau il urmeaza imediat in aceeasi directie. Fratele lui Carly ar fi vrut sa fie singur, dar nu-si putea alunga prietenul, mai ales ca si el ii impartasea sentimentele intr-o oarecare masura. Stateau amandoi in living fara sa schimbe nici o vorba. Intr-un tarziu Aido, curios, isi intreaba prietenul anumite detalii degate de custodia surorii sale. Cum a pierdut-o, daca poate sa o vizitesze si ale astfel de intrebari.
-Am avut un avocat de nimic, care mai rau mi-a facut! Probabil ca l-au platit batranele...Of! ofta scurt Alexander intins pe canapea privind tavanul. Am voie s-o vad decat o data pe luna, iar in primele trei luni nu am voie sa o vizitez! Si nici macar nu am voie sa stau mai mult de trei ore cu ea ca nu cumva sa ii bag vreo prostie in cap si sa le urasca!
-De parca ea le iubeste! spune ironic Aido.
-In ochii avocatilor si judecatorilor, da! Si la fel si ele, imi era scarba! Ii spuneau 'draga noastra nepoata', 'draguta de Carly', 'micuta noastra Carly' si tot fel de astfel de alinturi! Ai vazut si tu cum se comportau cu ea si cum i-au spus! spune nervos si scarbit Alexander.
-Ce nemernice!! striga Aido lovind cu un pumn in perete. Sarmana mea Carly...cum va supravietui acolo? sopteste doar pentru el.
Soneria de la usa suna, parca alinand admosfera inchinsa si tensionata sin casa. Alexander se ridica de pe canapea si se duce sa deschida usa. In fata usii erau Saly si Sonya, radiau de fericire, se pare ca Sonya a trecut repede peste despartirea de aseara. Vine si Aido la usa, vroia sa plece acasa. Cand cele doua i-au vazut s-au uitat una la alta zambind. Nici nu se putea un moment mai bun ca sa-si viziteze prietena.
Aido a iesit pe langa ele si s-a indreptata spre masina sa lunadu-si ramas bun de la prietenul sau. S-a urcat in masina si a accelerat el stie unde se ducea.
-Carly nu este acasa! le spune Alexander incercand sa zambeasca.
-Unde este? intreaba Saly nedumerita.
-Voi nu stiti? Nu mai sta aici, acum locuieste cu matusile noastre si nu ...nu o puteti vizita! le spune Alexander pe un ton serios. La revede!
Inchide usa si se intoarce in camera lui, s-a schimbat si a plecat la serivici.
Cele doua fete se priveu nedumerite, de ce nu le-a spus Carly nimic? Nici nu avea cum sa le spuna, Sonya a fost destul de distrusa seara precedenta si fara sa ii mai dea si ea alte vesti rele. S-au dus amandoua la cafenea discutand tot drumul despre prietena lor. Nici macar ciocolata calda serivta de draguta Juliet nu le mai parea atat de buna.
Peste catva timp, Carly a ajuns cu batranele la casa acestora, mai bine zis la castelul acestora, o constructie uriasa cu cinci etaje o gradina al carui capata nu-l puteai vedea plina de tot soiul de flori, in special trandafiri, de toate culorile pana si negrii si albastrii. Batranele au intrat in casa si au lasat-o pa Carly afara cu un valet, nu avea voie sa intra pe usa principala, asa ca valetul a condus-o in camera ei printe-o usa din dos. I-a lasat baajele in camera si apoi a plecat, CArly a pasit in camera nesigura, era o camera mica, putin luminata, doar cu un pat si un dulap, ceva in genul unei camere de servitor.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ce nesimtite,sa o lase intr-o camera de servitoare!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
S-a acomodat destul de repede cu noua ei viata, desi nu avea voie sa iasa din casa, nu ca era ceva nou pentru ea. Trebuia sa ajute slujitorii la treburile de intretinere a casei si din cand in cand mai dadea cate o mana de ajutor la bucatarie. Nu avea voie sa manance la o lalta cu matusile ei ci manca cu servitoarele mai tinere intr-o camera mica in care nu se aflau decat o masa si sase scaune. In decursul acelei lunii de zile de cand era la batrane le-a studiat cu foarte multa atentie gesturile si miscarile, de asemenea orarul si tabieturile. Stia ca in fiecare miercuri intre orele 12 si 15, batranele sunt plecate la unele dintre prietenele lor.
Se simtea usurata ca nu-l mai vazuse pe Dark, credea ca acesta a plecat, dar nu stia ca el o urmareste intotdeauna si astepta ca ea sa simta si cea mai mica forma de ura ca sa poata ataca. Despre fretele sau, Aido sau prietenele ei nu stia absolut nimic, iar despre Zero...sa zicem doar ca nu avea nici o idee despre starea lui actuala.
Slujitorii batranelor stiau ca ea paraseste casa de fiecare data cand ele nu sunt acasa, dar nimeni nu le-a spus vreodata stapanelor lor. Carly iese din casa pe usa din spate imbracata intr-o rochie alba, simpla, cu bratele subtiti, stransa pe corp, iar de la bazin in jos era evazata. Se duce in gradina cu trandafiri unde obisnuia sa-si petreaca timpul citind sau pur si simplu admirand frumusetea gradinii.
Se apleaca peste un trandafir care tocmai inflorise, mirosul sau dulce si imbatator o purta intr-un fel de moleseala. Sunetul unei crengute rupte ii o trezeste la realitate, se intoarce cu fata spre locul din care a auzit zgomotul si a vazut cum dupa un copac incerca sa se ascunda un copilasi. Avea parul argintiu si ochii de culoarea mov pal, semana mult cu Zero, poate era fratele lui mai mic, strangea in mana un buchet de patru trandafiri care il raneau. O priveste pe Carly speriat, credea ca il va certa pentru ca era acolo. Fata se lasa pe vine ca sa fie la nivelul lui si il intreaba cum il cheama luandu-l usor de manuta.
-Iachiru...rapunde micutul.
-Ce flori frumoase ai tu acolo! Sunt pentru mana ta? Ar trebui sa mai iei unul sau mai multi, oricum sa fie un buchet cu un numar impar de flori! il sfatuieste cu blandete fata.
-Eu vreau sa fie asa! striga micutul la ea. Mama mea este moarta! De ce sa-i duc mai multi? continua micutul cu ochii in lacrimi.
-Imi pare foarte rau! Nu am stiut! Nici eu nu am mama si stiu ce simti...Daca vrei te insotesc pana la cimitir, nu este departe.
-Bine! spune micutul inveselindu-se.
Cimitirul nu era departe de casa batranelor, era la vreun sfert de ora de mers pe jos. Carly o ia usor inainte prin spate, Ichiru o prinde de mana urmand-o. Deji nu o cunostea decat de cateva minute, se simtea foarte atasat de ea, o vedea foarte frumoasa si blanda. Carly ii mai putea din cand in cand cate o intrebare, la care Ichiru ii raspundea cu toata sinceritatea lui. Din intrebarile pe care i le-a adresat a aflat ca intr-adevat este fratele mai mic al lui Zero, ca are zece ani si ca parinti lui au murit acum noua ani, iar de atunci Zero l-a crescut.
-Cred ca ti foarte mult la fratele tau! ii spune Carly zambitoare.
-Da, doar ca el nu are niciodata timp pentru mine...Tot timpul este plecat de acasa! spune micutul trist si nervos in acelasi timp. Uneori il urasc!
Cand aude ultimul cuvant al lui Iachiru, Carly tresare si simte acel fior rece pe sirea spinarii. Se intoarce spre Ichiru care o privea curios deoarece expresia fetei sale s-a schimbat foarte repede. Fata presupunea ca pe undeva prin preajma lor este Dark, se intoarce spre Ichiru si ii spune pe un ton bland ca nu are de ce sa-si urasca fratele, fiindca el mereu este plecat de-acasa doar ca sa ii asigure lui un viitor bun. Baietasul ii zambeste si se prinde cu mainile de bazinul ei imbratisand-o.
Au ajuns repede la mormantul parintilor lui Iachiru. Carly a citit numele parintilor lui si s-a uitat la pozele de pe mormintele lor. Mama lui a fost o femeie foarte frumoasa si delicata, avea parul lung prins intr-o coada adusa in fata, niste ochii de inger si un chip de printesa, rar mai vedeai o femeie atat de frumoasa. La cateva curci mai in spate era si mormantul matusii sale Adriana, se simtea foarte rau din cauza ca nu a luat cateva flori si pentru ea, parca ii era si rusine sa priveasca spre crucea pe care ra chipul ei privind-o cu mult drag ca intotdeauna.
O voce cunoscuta se aude dinspre poarta cimitirului. Iachiru o prinde pe Carly de mana si o trage usor dupa el.
-Vreau sa te prezinte fratelui meu mai mare!
Fata a fost de acord si l-a urmat cu pasi marunti mai in spate. Cand s-au apropiat de Zero, Iachiru i-a spus sa se ascunda dupa un copac ca sa ii faca o surpriza fratelui sau. Carly a accepta, nu i-a cerut mare lucru. Micutul se apropie de fratele sau si ii spune ca in timp ce fura flori din gradina cotoroantelor-acesta era numele dat matusilor lui Carly- a intalnit o fata foarte frumoasa. Nu apuca insa bine de spus totul caci primeste o palma peste fata de la fratele sau.
-Prostule! Ti-am spus sa nu mai furi! Intr-o zi vei avea foarte mari probleme din cauza asta! Puteai sa-mi spui ca vrei sa vi la cimitir si ti-asi fi dat bani! il mustra fratele sau mai mare.
Carly a iesit fara sa-si dea seama din spatele copacului si i-a privit trista pe cei doi frati. Iachiru ii spune lui Zero ca il urasete si fuge in brate la Carly culacrimile curgandu-i pe obraji. Fata il mangaia cu balndete pe cap si ii spunea sa se linisteasca, Zero o privea uimit. Ce cauta ea aici? Atata de departe de casa ei. Vine langa fratele sau si incerca sa-l calmeze vorbindu-i.
-Spune-i sa plece! striga Iahciru. Il urasc! Spune-i sa plece!
-Inceteaza! striga Zero la el.
-Nu vreau sate mai vad pleaca!
Zero vrea sa se indeparteze de el vazand ca nu reuseste sa-l faca sa inteleaga, cand mana calda si delicata a fetei o prinde pe a lui privindu-l rugator. A ramas surprins, insa nu i-a spus nimic ci a ramas pe loc.
-Iachiru, fratele tau are dreptate, nu este bine sa furi...ii spune cu blandete Carly.
-Si tu ti cu el! striga micutul la ea lovind-o cu pumnii in stomac, nu o durea foarte tare si nu ii spunea decat sa se calmeze din plans si sa nu mai tipe la fratele sau.
-Inceteaza, copile! striga Zero la el prinzadu-l de mana si indepatandu-l de Carly. Crezi ca pe ea nu o doare?
-Lasa-ma! Te urasc! Si o urasc si pe ea pentru ca tine cu tine!
-Nu tin cu el! ii spune Carly. Zero! Sa nu mai dai niciodata in Iachiru! si nici sa nu-l mai bruschezi! se prefacea ca-l cearta Carly pe Zero.
Iachiru a zambit triumfator si i-a scos limba fratelui sau mai mare, apoi a fugit in spatele lui Carly.
-Nu este frumos, Iachiru! ii spune CArly cu blandete.
-Imi pare rau! ii spune Iachiru rusinat. Imi pare rau ca te-am lovit...Tu esti buna si blanda ca un inger, iar eu am fost rau cu tine...Voi ajunge in iad? intreaba Iachiru speriat.
Carly rade incet si ii raspunde negativ. Zero se uita confuz la fratiorul sau cel mic, niciodata nu l-a mai auzit cerandu-si scuze. Fratele sau era atat de atasat de Carly, nu s-ar mai fi dezlipit de ea.
-Iachiru, du-te acasa! ii spune Zero. Tanti Ofelia te asteapta la masa.
-Dar nu vreau sa plec fara ea! Nu poate sa vin cu mine? intreaba Iachiru prinzandu-se de Carly.
Fata se uita la ceas si pentru ca mai erau doua ore pana cand batranele veneau acasa, a acceptat sa vina cu el. Abea dupa ce a plecat si-a dat seama, ca mergea la Zero acasa.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
nu stiam ca zero are frate.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pe drum, Iachiru a mers inainte tantos, iar ea a ramas mai in spate cu Zero. Acesta si-a dat seama din comportamentul sau ca are sa-i spuna ceva, dar nu a intrebat-o nimic a asteptat sa zica ea ceva. Iachiru a fugit in fata unei curti si a intrat inainte pe poarta, Carly si-a dat seama ca daca nu-i spunea acum ce are pe suflet lui Zero nu mai avea alta ocazie.
-Vreau sa te rog ceva, Zero!
Baiatul se intoarce spre ea concentrandu-si intreaga atentie asupra ei.
-Ai putea sa ma duci cu motocicleta la fratele meu? Te rog din toata inima si din tot sufletul meu!
Zero o priveste fix in ochii, avea o privire atat de inocenta! Privirea lui in schimb era rece ca intotdeuna. Scoate chiele din buzunar si ii spune sa il urmeze, fata vine in spatele lui cu pasi marunti. Nu au intrat in curtea in care a intrat Iachiru ci au mers la doua case mai incolo, asta doar dupa ce Carly i-aexplicat situatia lui Iachiru si abea apoi a plecat. Zero iese cu motocicleta din curtea unchiului sau si porneste doar dupa ce s-a asigurat ca fata se tinea bine. Nu mai era decat o ora si doua zeci de minute pana cand batranele se intorceau.
Mergeau cu viteza pe soseaua care ducea la casa lui Carly cand semforul se face rosu, iar Zero nu a avut timp sa opreasca la timp din cauza vitezei, dar a reusit sa fereasca masina care venea din dreapta. S-a lasat cat a putut de tare pe o parte a motocicletei si a tras-o pe Carly la el in brate in asa fel cand fata nu s-a ales nici macar cu o singura zgarietura, dar el in schimb s-a ales cu o julitura imensa pe picior.
Soferul masinii coboara in graba si merge sa vada daca motociclistul este bine. Zero era intins pe trotuar, iar Carly langa el incercand sa-i aline durerea cu vorbele ei blande. Soferul masinii, care era Aido a ramas uimit cand a vazut cine era in fata lui. Carly nu-l vazuse deoarece era cu spatele, dar Zero l-a observat si il privea fix, la fel cum facea si Aido si la fel de rece si incruntat.
-Carly? se aude vocea lui Aido care era cat se poate de nervos si fericit in acelasi timp.
Carly se intoarce spre ei ridicandu-se de pe asfalt. Il privea cu blandete si se apropie incet de el.
-Ce faci aici?  intreaba Aido mirat. Si mai ales ce faci cu nemernicul asta aici?! Ce i-ai bagat in cap?! se rasteste Aido la Zero imfigandu-si mana in gulerul de la camasa lui.
Carly il prinde usor de maini si il roaga sa-i dea drumul, dar Aido refuza continuand sa-l faca nemernic pe Zero. Nu putea sa creada ca a vazut-o tocmai cu el. Se intoarce spre ea furios dandu-o drumul lui Zero, care devenea din ce in ce mai nervos.
-Cum ai putut? Ai fugit de la matusile tale ca sa te plimbi cu asta?! striga la ea.
Trupul ei fragil incepe sa tremure si se da un pas ianpoi oarecum speriata de vorbele lui Aido si de privirea lui. Se simtea oribil.
-Aido...de ce imi vorbesti asa? Nu am facut nimic rau, este adevarat ca am plecat de la batrane, dar am facut asta doar ca sa va pot revedea pe voi...pe tine si pe Alexander. Imi este foarte dor de voi! ii spune CArly cu lacrimi in ochi.
Zero schiopataza pana la motocileta si se urca pe ea gata sa plece, dar CArly il opreste.
-Nu mai pot sta! Ti-am spus ca te voi aduce aici si asa am facut! Acum voi pleca!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani

shadow a scris:

nu stiam ca zero are frate.


In anime are unul geaman, dar aici doar unul mai mic.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Nu a incercat sa-l opreasca, dar inainte de a pleca i-a multumit si l-a rugat sa-si ceara scuze, din partea ei de la Iachiru, pentru ca a trebuit sa plece. Aido era si mai confuz, cine era Iachiru? Se simtea in acelasi timp foarte rusinat, se intreba ce parerea are acum Carly despre el, avand in vedere cum s-a comportat. O intoarce pe Carly usor de mana spre el. Fata il priveste inocenta si blanda ca intotdeauna, iar el, putin rusinat, abea daca stia ce sa-i spuna.
-Uite, CArly, nici nu stiu cum sa incep, aaa...Imi cer scuze ca m-am rastit la tine! Te rog sa ma ierti! Sa stii ca daca nu ma vei ierta nu voi muri linistit! Ultimele cuvinte le-a rostit cu toata seriozitatea sa.
Carly il priveste cu surasul ei dulce pe buze si ii spune ca nu a fost niciodata suparata pe el ci ca doar a speriat-o putin. Aido ii zambeste si el si ii imbratiseaza brusc, dar cu blandete trupul. O admira cateva momente apoi o intreab daca vrea sa mearga cu el la cofetarie. Carly din bratele lui rosie ca un trandafir i-a spus ca ar vrea sa il vada si pe Alexander.
-Alexander? O! El! Mda...Nu este acasa! Si nici nu stiu unde s-a dus, din pacate! ii spune Aido ascunzadu-i ceva.
Carly se intisteaza, dar nu-i mai spune nimic. Au urcat amandoi in masina si au mers la cafenea. In timp ce stateau la masa, Aido ia cerut ceasul lui Carly cu pretextul de al potrivi pe al lui. Fata manca fara graba din prajitura ei cu crema de ciocolata, si-ar fi dorit sa fie acolo si Alexander, dar se multumea ca-l avea pe Aido.
-Cum ai ajuns la Zero? intreaba Aido privind-o. Ai cumva numarul lui de telefon?
-Nu, nu il am. spune lasand lingurita jos. Este o poveste lunga si destul de amuzanta, am studiat foarte bine comportamentul si orarul matusilor mele, astfel am aflat cand nu sunt acasa o perioada mai lunga de timp. Am iesit sa ma plimb prin gradina lor de trandafiri...
-Cel mai frumos trandafir...sopteste foarte incet Aido.
-Poftim?
-Nimic, continua!
-Bine. In timp ce eram in gradina am auzit un zgomot din spate, cand m-am intors in spatele unui copac am gasit un copilasi. Semana izbitor de tare cu Zero, am presupus ca era fratele sau, si asa si era. A venit sa fure cativa trandafiri pe care sa-i duca la mormantul mamei sale. Mi-a fot drag de el asa ca l-am insotit pana acolo. Peste putin timp a venit si Zero, il cauta pe Iachiru. Iachiru a vrut sa ma prezinte fratelui sau mai mare si, desi il stiam pe Zero, i-a lasat placerea de a ma prezenta. Ma rugat sa stau ascunsa dupa un copac pana cand ii spune fratelui sau de mine si abea apoi sa ies, am stat acolo ascunsa si i-am privit cu foarte mare atentie.
-Chiar si pe nemernic?
-Da, si pe Zero. Iachiru i-a spus ca a venit la furat si in schimb a primit o palma peste fata. Mi s-a facut mila de el si am iesit putin de dupa copac, a venit la mine plangand si abea am reusit sa-l linistesc. M-a invitat sa iau masa la ei acasa, dar eu am preferat sa profit de timp si sa va vizitez pe voi doi.
-Si era sa fi ranita in accidentul de masina! spune trist Aido. Mai bine nu ai mai merge cu Zero cu motocicleta! Goneste ca un nebun pe sosea! Se crede ca curse!
-Dar de ce nu-l simpatizezi? intreaba Carly aratand interes subiectului.
-Nimeni nu-l simpatizeaza! Ma uimieste ca tie nu ti-a spus nimic.
-De ce?
-In general este foarte rece, asa a fost din totdeauna, de cand am fost in clasa I, el nu a avut niciodata prieteni apropiati, iar singurul moment cand se juca impreuna cu cineva era la ora de sport sau in pauze cand mai jucam noi fotbal. A stat tot timpul in ultima banca, doar in clasa a-V-a a stat in banca cu o fata pana in a-VI-a.
-Dar de ce este atat de rece?
-El tot timpul a avut probleme acasa, parintii lui mereu se certau, iar el facea acelasi lucru. Mama lui nu a murit de moarte buna ci a fost omorata de catre tatal sau. Acesta dupa ce a stat doi ani in inchisoare a intrat in conflict cu colegii lui de camera, iar acestia l-au omorat in bataie.
-Si voua nu va fost niciodata mila de el? spune Carly induioasata de povestea pe care o auzea.
Aido o mangaie usor pe fata facand-o sa tresara:
-Ne-a fost, dar nu avem ce face! El oricum a fost, este si va fi un nemernic! Nu-i pasa de nimeni!
-De mine pare sa-i pese...sopteste nesigura Carly.
-Sa nu crezi nimic din ce iti spune! Te rog, sa nu te indepartezi de el! Nu vreau sa ti se intample ceva rau! ii spune Aido ingrijorat.
Carly il asigura ca va sta la distanta de el, desi nu se gandea decat la Iachiru si la cat de atasat parea sa fie de ea. Ii era mila de el, la fel si de Zero.
-Stii ca Alexander s-a batut cu el in clasa a-VIII-a? spune Aido amuzat si triumfator in acelasi timp.
-Serios? intreaba Carly amuzata.
-Da. Imi amintesc scena de parca ar fi fost ieri. Eu aveam o prietena, o fata foarte draguta intr-o clasa paralele, ceea ce eu nu stiam era ca si el o placea, ciudat deoarece nu am crezut ca ar putea sa aiba astfel de sentimente. M-a plimbam pe coridor cu Alex cand i-am vazut am vazut-o agatata cu mainile de el si cum ii acoperea chipul nemernic cu sarutari! spune nervos Aido inainde de a fi intrerupt de Carly.
-Cred ca este a o mie una oara cand zici 'nemernic', mai schimba adjectivul! il sfatuieste vesela Carly.
Aido zambeste ivindu-si dintii albi si drepti si continua povestea:
-Eu am ramas stupefiat, Alex a incercat sa-mi atraga atentia in alta parte, dar eu capos nu am tinut neaparat sa ma uit in directia aia. Cand i-am vazut m-am dus tinta la ei, am prins-o de mana si am tras-o din bratele lui dandu-i o palma. Era furios! Cum a putut sa-mi faca asta? Zero sa sarit sa ma loveasca spunand ca nu este ceea ce pare, iar, din cauza ca nu eram atent, Alexander l-a prins de brat si i-a spus sa se potoleasca, insa Zero nu l-a bagat in seama si i-a dat un pumn si de aici a pornit tot scandalul!
-Imi amintesc cand Alexander a venit acasa cu buza sparta, bietul meu frate! spune Carly visatoare.
-Ba bietul de Zero! Alexander arata ca un molau si nu pare capabil sa raneasca nici macr o musca, dar nu mi-asi dori sa intrun in conflict cu el! spune serios Aido.
-Nu stima ca Ale este atat de puternic, in fata mea nu s-a batut niciodata cu nimeni!
Brusc se uita la ceas si observa ca mai era un sfert de ora si veneau batranele acasa, la rugat pe Aido sa o duca repede acasa la acestea si apoi sa dispara cat poate de repede. Baiatul a acceptat si chiar inainte ca batranele sa intre pe strada, Aido a plecat, iar CArly a ajuns in camera ei.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
pacat ca prietena lu aido lo inselat. Imi si imaginez lupta dintre cei doi.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dark o astepta dupa usa din camera ei. Cum intra Carly vrea sa se schimbe, dar se opereste cand aude un zgomot in spate, se intoarce brusc si in vede zambind diabolic ca intotdeauna si privind-o de parca ar fi intrebat-o de ce s-a oprit. Il priveste cateva secunde fara sa-i zica absolut nimic, nici nu stia ce.
-Ti-ai cam facut de cap, ingeras! ii spune sarcastic si rautacios. Ai grija sa nu-ti pierzi aripioarele! spune apasat imitand din maini aripile unei pasari.
Carly roseste toata pana in varful urechilor. Stia la ce ii atragea atentia, era in legatura cu Zero si Aido. Nu avea de gand sa-l lasa sa se umfle in pene si sa se scalda in bucuria de a o face sa se simta prost.
-Nu consider ca am facut ceva rau! Doar nu i-am sarutat pe nici unul dintre ei sau altceva de genul acesta! ii spune intepata intorcandu-se cu spatele la el.
-Sa stii ca nu vei scapa nepedepsita!
-Dar ce am facut?
-Doar ai iesit din casa!
Usa se tranteste de perete, iar Dark dispare. In camera au intrat cele trei matusi ale sale furioase nevoie mare, privind-o cu ura si dispret.
-Unde ai fost, netrebnico?! striga Jannet la ea dandu-i o palma peste fata.
Se pare ca batranele au vazut-o cumva cand a coborat din masina lui Aido. Stia ca nu are voie sa iasa din casa si cu toate acestea a iesit, dupa parerea lor merita pedepsita. Fata se da cativa pasi inapoi ca batranele sa nu o mai poata lovi. Nu le spunea nimic i doar le privea fix. Matilde ii face semn cuiva sa intre in camera. Pasi apasati se aud pe coridor, iar in camera fetei intra unul dintre bodyguarzi matusilor sale. Un barbat inalt, plini de muschi, imbracat tot in negru cu o pereche de ochelari la fel de negrii la ochi. O prinde pe Carly brusc de o mana si o pocneste peste fata. Fata incremeneste, a incercat sa se zgata si sa scape din mana lui, dar nu avea obiceiul sa se bata si nici nu ar fi avut cum sa lupte impotriva unuia ca el. Barbatul o strangea din ce in ce mai tare de brat de aproape ii frangea oasele.
-Nu mai sta de pomana, grama de muschi! Nu pentru asta esti platit! striga Matilde la el.
Barbatul ii da mai o palma fetei de o darama in genunchi. O tine de mana si continua sa o loveasca cu pumnii si palmele. Carly il pirveste cu lacrimi in ochii si in roaga sa nu o mai loveasca, insa el nu avea de gand  sa se opreasca. A mai lovit-o de cateva ori si apoi a izbit-o de un perete. Fata plangea din cauza durereii. Cum puteau sa fie atat de nemernice? Ea suferea, iar ele radeau cu gura pana la urechi si ii spuneau ca si-a primit pedeapsa cuvenita. Incepea sa le urasca din ce in ce mai mult, la fel si pe barbatul care o a batut-o, erau bestii fata inima. Au parasit camera fetei razand cu gura pana la urechi cu o pofta incredibila!
Carly se paraste pana langa pat si se sprijina de marginea lui, cautandu-l in toate directiile pe Dark. Stia ca era acolo si ca ii simtitse ura, dar nu facea nimic. Il striga cu ultimele puteri, dar nu a aparut. S-a lasat cu capul pe covor si a inceput sa planga. Se simtea singura si uitata de toata lumea, le ura pe batrane, ii era doar de fratele si parca incepuse sa-i fie si teama sa se gandeasca la Aido sau Zero. Ar fi preferat sa fie moarta decat sa fie in situatia asta. In cele din urma apare si Dark langa ea, o privea batjocoritor si cu rautata. Carly il prinde de picior si il trage spre ea.
-Asta vroiai, nu? Ura mea! Uite ca acum o ai, desi asi fi preferat sa nu o eliberez niciodata pentru tine!
Dark se apleaca spre ea, o ridica pe pat si ii sopteste la ureche:
-Eu am facut asta! I-am stricat masina blondului ca sa il vada batranele. Am vrut sa te invat minte sa mai pleci undeva fara mine. Chiar crezi ca mi-a placut sa stau singur in cimitir? Te invat eu minte sa mai uiti de mine!
Se ridice si pocneste furios din degete. Peste doua secunde se aud tipete ingrozitoare de pe coridor. Barbatul care a battut-o pe Carly zacea intins pe gresia rece decapitat.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
wow,ce putere are dark!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly se intinde pe pat si inchide ochii pentru cateva secunde. Ar fi vrut sa doarma, dar somnul nu-i venea. In casa era atata galagie! Toti tipau si urlau, se aude si sirena politiei apropiindu-se, slugile alergau dintr-o parte in alta, iar cei mai curajosi sau mai nebuni se uitau la cadavru. Fata isi pune mana pe frunte, o rurea capul si tot corpul. Dark statea intr-un colt razand pe infundate in timp ce o privea pe Carly cu rautate. Fata se ridica usor din pat si vine in fata lui privindu-l drept in ochi, era mai scunda decat el si de aceea trebuia sa ridice privirea pentru a da de ochii lui. Dark o ia in brate, iar ea ii da o palma.
-Cand te-a luat blondul nu ai zis nimic! ii reproseaza rautacios Dark.
Carly roseste si pleaca privirea.
-De ce iti place sa ma faci sa ma simt groaznic? Stiu ca sunt o proasta pentru ca l-am lasat sa ma atinga, dar nu puteam sa ma iau cu el la bataie! ii spune lui Dark trista. Si...ce vrei tu mai exact?
-Pe tine! ii spune demonul pinzand-o de maini ca si cum ar vrea sa danseze cu ea.
Fata se trage din mainile lui speriata. Il privea confuza si speriata.
-Cum adica pe mine? intreaba speriata ducandu-si mana la inima. Doar pentru asta ma ajuti?
-Nu trebuie sa-ti raspund la toate intrebarile! se rasteste Dark la ea vrand sa o prinda cu brutalitate de mana, insa fata se fereste.
Demonul incepe sa rada si sa pocneasca din degete. Coridorul se umplea cu tipete, sangele curgea pe parchet si gresi, slujitorii si politistii cadeau ca secerati unul cate unul. Carly deschide usa si vede tot ce se intampla, speriata o tranteste imediat si se intoarce spre Dark tremurand. Il intreaba speriata de ce face asta, nici unul nu i-a facut nimic rau, ci din potriva au fost draguti cu ea. Dark o prinde cu mana de par si o isbeste de usa.
-O fac pentru ca pot! ii raspunde plin de ura. Acum fi fata cumite si nu ma mai supara, te pot face regina si de asemenea sa te omor!
Fata il privea fix in ochi fara sa schiteze nici un gest. Nu ii mai era nici frica, nici nu mai tremura.
-Sa nu ma mai atingi! ii spune raspicat.
Dark o arunca pe pat si dispare. Carly ramane nemiscata cateva secunde ca sa-si revina. Prin minte ii treceau tot felul de imagini si in suflet era o furtuna de sentimente. In casa nu se mai ausea nici un sunet. Linistea devenise atata de apasatoare si de infioratoare, aerul din camera ei era atat de rece! Se gandea la cei doi frati, Zero si Iachiru. Se intreba daca Zero este bine si in ce stare era piciorul sau ranit si ce facea acum Iachiru si la cat de suparat trebuia sa fie pe ea caci nu a mai venit, dupa ce al a invitat-o cu atata drag sa ia masa la ei. Si Aido...Of, Aido! De ce a acceptat sa mearga cu el la cofetarie in loc sa-si caute fratele? Si lui ii era dor de ea! Pe nesimtite somnul se face stapan peste zbuciumatul sau suflet si infrigurata fiinta. Cand s-a trezit era deja noapte, iar politia petrula peste tot prin casa, doar in camera ei nu au intrat. Se ridica ametita si incuie usa, nu vroia nici un oaspete nepoftit in camera ei. Isi ia cateva haine si intra intr-o camera care era legata printr-o usa de tremopan de a ei. Dark nu parea sa fie pe nicaieri. Isi lasa hainele pe capacul de la tualeta si se dezbraca usor de rochia cu care eram imbracata. Se priveste in oglinda de sus pana jos si observa ca era plina de vanatai, pe tot corpul, doar fata i-a ramas neatinsa. Nu a spus nimic si nici nu a protestat in vreun fel, se simtea vinovata si aceste vanatai le vedea ca un fel de pedeapsa care urma sa o indrume pe un drum mai bun. Intra in dus si da drumul aperi calde peste trupul sau inghetat. Stropii de apa, care pana atunci erua o binecuvantare, acum,  parca ii biciuiau spatele invinetit. Isi desprinde parul din coada si ia samponul ca sa-l spele, in timp ce se spala gaseste doua cucuie, nici de acestea nu-i pasa, continua sa se spele. Peste cateva minute iese din dus intr-un prosop de culoare alba ca spuma laptelui. Se pune in fata oglinzii si lunad peria incepe sa-si pieptene parul. Deodata aude o bataie furioasa in usa urmata de vocea matusii ei Matilde care o insulta si ii spunea sa deschide.
-Fac baie! rasuna vocea fetei in baie.
-Vino aici acum! Nu sunt decat eu si Irene! Deschide!! tipa batrana la ea.
Carly nu mai sta nici o secunda ci se duce direct la ele sa vada ce au patit, apa ii picura din par peste umerii goi. Cand intra in camera in vede pe DArk stand intins pe patul ei cu ochii inchisi. Dormea. Se intoarce in baie si pune un halat pe ea, apoi le deschide batranelor, dara nu le lasa sa vada nici macar un colt din camera ei. Irene o privea indiferenta, nici nu-i pasa de ea, iar Matilde uracioasa ca de fiecare data.
-Casa noastra este un dezastru si tu stai ca o putoare in camera ta?! Peretii si podelele sunt pline de sange! Cum crezi tu ca vom pute sta asa?! Treci la treaba! striga la ea tragand-o de mana.
-Am sa vin imediat! Doar sa ma schimb...ii raspunde Carly cu jumatate de gura. Nu-i venea sa credea! Atatia oameni au murit si ei nu-i pasa decat de cat de curata trebuia sa fie casa ei.
Se intoarce in camera ei si incuie usa, apoi se grabeste spre baie, se schimba repede si da sa iasa, din casa, dar se intoarce cateva secunde si il priveste pe Dark, care era cazut in somnul sau adanc. Somnul sau era atata de profund, incat a crezut ca se preface sau ca nu este el, asa ca s-a aplecat pustin peste chipul lui sa vada daca mai respira. O picatura din parul ei ii cade peste fata trezindu-l. Deschide ochii zambind si o prinde de mana.
-Lasa-ma sa dorm. ii spune pe un ton cald si inchide ochii.
-Scuze! Nu am vurt! isi cere scuze Carly desprinzandu-se din mana lui si iesind din camera.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
"-Lasa-ma sa dorm. ii spune pe un ton cald si inchide ochii.
-Scuze! Nu am vurt! isi cere scuze Carly desprinzandu-se din mana lui si iesind din camera."

nu e gen dark!


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dark e labil

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Fata ia o marpa, un mop si o galeata si priveste spre holul plin de sange, cand te gandesti ca asa era toata casa. Inmoaie mopul in apa din galeata si incepe sa-l plimbe de la un capat la altul al holului. Era dezgustata de ceea ce vedea, se inverzise la fata si tremura, dar nu se oprea din curatenie. A muncit toata noaptea, pana cand era franta de oboseala, pe la ora 6 dimineata cand a terminat cu totul si casa era luna si bec, s-a intors in camera ei. A pasit incet crezand ca Dark inca doarme, dar acesta era treaz statea pe pat cu spatele la ea imbracat doar cu pantalonii, bluza era aruncata pe jos. Carly se intinde pe pat in spatele lui fara sa-i zica nimic. Inca de cand a intrat el a ridicat putin capul in sus, de asemenea fara sa spuna nimic.
Carly inchide ochii sfarsita. Dark se intoarce spre ea si o mangaie pe spate de cateva ori apoi isi infige ghearele in carnea de pe spatele ei. Fata tipa din cauza durerii. Dark se apleaca cu capul pe spatele ei si ii linge sangele. Carly incearca sa se intoarce, dar el o imobilizeaza.
-Da-mi drumul! te rog! Elibereaza-ma! Te rog...elibereaza-ma! se ruga staruitor Carly de el in timp ce o ranea si mai tare.
O prinde de cap si o ridica de pe pat aruncand-o intr-un perete.
-Idioato! De ce ai venit mirosind a sange?! Nu am voie sa beau sange!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
de ce a venit mirosind a sange3?Pentru ca a curatat casa din cauza operei lui!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly il priveste speriata fara sa se ridice. Dark era foarte furios, ar fi fost in stare sa o omoare, ii era teama, ochii lui parca erau de gheata si aveau o sclipire demonica in ei. Vine spre ea ivindu-si coltii si ghearele.
-De ce m-ai lasat sa beau sange?! striga furios la ea lovind-o peste fata.
I-a zgariat obrazul stang si din acesta au inceput sa curga fire de sange. Furios la culme continua sa o loveasca ranind-o si mai rau, avea ochii rosi, mai rosii ca sangele ei. O lovea cu furie si ii spunea sa nu mai sangereze. Carly tremura in timp ce pimea loviturile lui. A scos un ultim tipat dupa care l-a prins de mana cu care o ranea, ghearele aproape ca ii scoteau ochii. Il priveste cu ochii inecati in lacrimi si il roaga sa nu o mai raneasca.
-Nu mai sangera! ii spune Dark.
-Dark, esti absurd! Cum vrei sa mi se opreasca sangele din moment ce tu ma lovesti intr-una? ii spune Carly cu vocea tremuranda.
-Esti inger! Vindeca-te!!
-Nu sunt inger...sunt om...


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
imi plac atacurile lui dark!pacat ca-s pe carly!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Isi lasa mana ca moarta intre ale ei, desi ranile o dureau si sangera intr-una, nu ii dadea drumul ma mana si nici nu o tinea cu ura, demonul simtea in atngerea ei delicata atata caldura. Aproape ca-l speria! Isi trage mana din ale ei, ii da o ultima lovitura  si apoi dispare. Carly duce mana la buza dupa ce a primit lovitura, ii curgea sangele, se ridica usor si merge la baie sa se scurete. Isi ia hainele si apoi se duce la dus. Nu si-ar fi dorit sa o vada nimeni asa, era plina de vanatali, zagarieturi si sange. Se spala usor, o durea tot trupul. Iese de la dus si merge in camera ei, se intinde pe pat si inchide usor ochii. Ar fi vrut sa doarma.

Timpul a trecut, batranele nu au mai deranjat-o, erau mult prea ocupate sa acopere toate urmele oribilului carnagiu care a fost in casa lor si sa caute servitori noi. Cat despre ranile pe care le-au vazut pe ea nici macar nu s-au sinchisit sa o intrebe cei cu ele, stiau ca sunt urmele unei batai groaznice si le parea foarte bine de asta. A venit si miercurea. Carly statea in casa si privea gradina de pe geamul din camera ei. Cat de mult ar fi vrut sa fie afara! Il cauta pe Iachiru spera ca el sa vina in gradina sa fure iarasi trandafiri. Dark statea pe pat intins si o privea tot timpul, era atent la fiecare miscare si reactie a ei. Se ridica si o prinde brsuc de mana aruncad-o pe pat. Fata se intoarce cu privirea le el. Ce m-ai facuse si de data asta ca sa o bata?
-Te-ai uitat destul pe geam, ingerul meu! Nu vei iesi din casa si stii foarte bine asta! Asa ca nu-ti mai face singura rau! ii spune raspicat Dark.
Carly se ridica din pat si vrea sa se duca iarasi la geam, dar el ii o palma de o darama pe jos. Fata se ridica de jos si din adins se duce spre geam. Dark o prinde maini si o izbeste de un perete.
-Esti surda?! Nu ai auzit ce am spus?! se rasteste la ea dandu-i o palma.
-Nu vreau decat sa vad trandafiri...spune Carly privindu-l fix in ochii. Era atata caldura in ochii ei, desi trupul o durea si la fel si inima. Dark o ia de mana si o trage dupa el pana afara in gradina cu trandafiri. O trage langa el jos langa un copac mare din fata caruia vedeai toata gradina.
-Acum ii vezi! Ce vrei mai mult?
Carly se aseaza in genunchi in fata lui si ii pune cu blandete mana pe chip. Dark o priveste curios, de ce era atata de blanda cu el? O batuse, o chinuise, o tinuse sechestrata in casa si o lovea de fiecare daca cand nu-i placea ceva, de ce era atat de buna?
-Ce este cu tine Dark? De ce iti place sa ma ranesti astfel? Uita-te la trupul meu, daca port haine subtiri mi se vad toate ranile...de ce imi faci asta? Ce ti-am facut eu tie? il intreaba pe un ton cald afisand un zambet fortat si sters pe buzele livide.
Dark se uita la ea, era foarte slabita, mainile ii erau dea dreptul scheletice, fata ii era trasa, pielea mai alba ca a unei moarte, iar trupul ii era mai mult vanat. Ii da mana la o parte de pe fata lui si continua sa o priveasca. De ce nu incerca sa fuga de langa el? De ce il privea cu blandete? Furios din cauza ca nu gasea raspunsul la aceste intrebari vrea sa o loveasca iarasi, dar cineva se prinde de mana lui.
-Nu o lovit! striga Iachiru. Nu te atinge de ea, demonule!
Carly deschide ochii si il vede pe micut. Dark vrea sa infiga ghearele in pieptul sau si sa-i strapunga inima, dar Carly il prinde cealalta mana si ii spune ca poate sa o si omoare, doar sa nu se atinga de copil.
Dark infuriat la culme ii arunca pe amandoi in trandafiri, apoi dispare. Carly nici nu mai simtea durerea, s-a dus langa Iachiru si l-a ajutata sa-si scoata spinii din membre.
-Cine era acel demon? intreaba micutul privind-o pe Carly indurerat. El ti-a facut asta?
O studia cu privirea, parca nu mai era la fel de frumoasa ca prima data cand a vazut-o si in acelasi timp ii parea si mai speciala, se uita la vanataile si ranile de pe trupul sau. O ia in brate trist plangand.
-De ce a vrut sa te loveasca? Ai facut ceva rau? intreaba Iachiru.
-El considera ca da...
-Mergi cu mine la cimitir?
Fata accepta si aduna cateva flori din gradina pentru ea si fratele lui Zero. L-a tinut de manuta pana cand au ajuns la mormintele celor dragi dusi de mult. Iachiru a pus florile intr-o vaza din fata crucii mamei sale, iar Carly in fata crucii marusii sale Adriana. Se intoarce spre Iachiru si ii pune mainile pe umeri, baietelul se intoarce spre ea si ii saruta amandoua mainile.
-De ce te urmareste demonul? intreaba nevinovat.
-Este adevarat ca este un baiat foarte rau, dar nu cred ca merita sa i se zica demon.
-Dar el chiar este un demon! zice micutul iritata.
Carly ii zambeste si ii spune ca daca vrea il duce acasa pana aproape de casa, micutul accepta fericit si au pornit spre iesirea din cimitir. La poarte ii astepta nimeni altul decat Zero furios din cauza ca fratele sau mai mic iarasi a mers la furat. Carly cand l-a vazut si-a cerut scuze de la Iachiru si i-a spus ca trebuie sa plece. S-a intors si a fugit cat a putut de tare spre casa batranelor cat a putut de repede. Iachiru a privit-o din urma trista.
-Era Carly, nu? intreaba Zero uitandu-se dupa fata.
Iachi da afirmativ din cap privind-o si el.
-haide acasa!
Micutul o ia inainte, iar el mai zaboveste cateva momente cu privirea la Carly care fugea din cauza ca nu vroia sa el sa o vada asa si sa le spuna lui Aido si Alexander despre starea ei.
O data ajuns in gradina simte cum mainile lui Dark se strangeau in jurul gatului ei. O stragea din ce in ce mai tare, nu mai avea aer, se zbatea in mainile lui si il ruga sa o elibereze, dar el nu avea de gand sa faca asta nici in ruptul capului.
-Te rog....spune cu o voce sfarsita fata. Atunci i-a dat drumul sa cada pe iarba smaraldie din gradina. De ce imi faci asta? il intreaba gafaind.
-Nu vreau sa ti se intample ceva rau! Vreau s te fac sa-ti fie teama sa mai iesi din casa! Lumea asta este plina de nemernici care ti-ar putea face rau! Aici ii includ si pe beitii in care ai tu atata incredere!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
da el nu ii face si  asa destul rau!?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
O priveste trist si oarecum ingrijorat. Ii intinde mana, dar ea i-o indeparteaza cu o lovitura usoare cu mana. Dark o apuca de par si o arunca in trandafiri. Cerul se umplde de nori grei care prevesteau o furtuna care ar fi putut matura un intreg oras. Dark strange puternic din pumnii, iar din cer se coboara pe pamant fulgere uriase care loveau oamenii carbonizandu-i. Carly privea la toate acestea indurerata, ce putea face ea? Stia ca daca il va ruga sa se opreasca nici nu o va baga in seama asa ca se ridica din trandafiri fara sa bage de seama zagrieturile facute de aceste unelete docile prin care Dark isi extindea rautatea. Il priveste fix in ochii si il imbratiseaza cu toata dragostea ei, desi il ura era nevoita sa faca asta pentru ai scapa pe ceilalti oamenii.
-Te rog, opreste-te...! il ruga staruitor cu lacrimi in ochi. Dark isi pleaca privirea spre ea, isi deschide pumnii si iai lasa manil ca moarte pe langa corp. Nori de pe cer au fugit ca alergati de lupi. Carly se tinea de Dark, nu vroia sa il lase sa mai raneasca pe cineva. Erau vieti nevinovate in joc.
O adiere blanda a vantului aduce o prezenta noua in gradina. Carly ii aude pasii si parca il simtea in spatele ei, tresare brusc, nu avea curajul sa se intoarca si sa vada cine este. In spatele ei se aude un oftat scurt si sufocat. Dark ranjeste diabolic si o imbratiseaza brusc. Carly il intreaba in soapta cine este cel la care se uita atat de fix. Dark ranjeste si zice clar, tare si razpicat:
-Blondul!
Carly se intoarce brusc spre el si vrea sa ii explice tot ce se intampla, dar Dark nu ii mai dadea drumul din brate. Aido strange furios din pumnii si se incrunta. Carly intinde mana spre el, dar Dark o prinde si o trage inapoi.
-Nu credeam ca am sa te gasesc astfel...sopteste abatut. Isi trage sufletul cateva secunde si apoi ii spune afisand un zambet fortat:
-Iti doresc sa fi fericita!
Apoi se indeparteaza incet. Carly il striga, nu putea sa scape din mainile lui Dark, desi si-ar fi dorit foarte mult asta, il roaga pe Aido sa mai ramana cateva secunde acolo, dar el se intoarce o data o priveste cu drag si pleaca, nici nu a observat cat era de slabita. A plecat.
Dark o trage dupa el in casa, in timp ce ea il petrecea cu privirea pana la poarta.
-Aido...sopteste usor fata.
Demonul o arunca in camera ei pe podea si apoi se duce sa se plimbe prin casa. Carly sare la geam si se uita dupa Aido, dar plecase.
Mergea furios pe strada si dezamagit, dar de ce facea asta? Daca Carly era fericita, el in calitate de prieten trebuia sa-i impartaseasca fericirea. De el se izbeste un copilasi.
-Imi pare rau! ii spune micutul.
-Unde te grabesti asa? il intreaba Aido, il recunoscuse era Iachiru.
-Ma duc acasa, nu vreau ca Zero sa ma certe iarasi!
-O cunosti pe fata care sta in casa aceea? il intreaba aratand spre casa batranelor.
-Da, e foarte draguta si frumoasa, pacat ca acum era atat de slaba si ranita.
-Ce ai spus?!
-Nu ai vazut-o, nu? Este alba ca varul, slaba si plina de rai!
Nu-i venea sa creada! A fost atat de ocupat cu gelozia incat nici macar nu a observat rai care dupa expresia fetei micutului erau foarte grave.
-Cine i le-a facut? intreaba Aido furios.
-Nu stiu! Dar eu cred ca demonul care o tot urmareste!
-Demon? baiatul cu parul mov?
-E demon!
-Nu glumi pustiule! Nu are cum sa fie demon!
-Ba ma tem ca este! spune raspicat Zero.
Intre cei doi se schimba priviri ucigase. Ar fi fost in stare sa se omoare intre ei! Iachiru ii privea speriat, gata sa se bage intre ei oricand ar fi fost nevoie.
-Sunteti amandoi nebuni! le spune Aido, nu exista demoni!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Personaje:
Carly

Alexander

Aido

Zero

Dark

Iachiru


Saly

Juliet


Blacky


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
ce dragut e dark.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pleaca calcand apasat de langa ei. Era furios. Nu stai unde s-o apunce. Se uita la ceas, mai era pana cand veneau batranele, dar nu mai avea de gand sa se intoarca la Carly. A continuat sa mearga fara o tinta anume.
Carly statea intinsa pe pat cu manile pe langa corp si privea tavanul alb din camera ei. Dark era pe undeva prin casa. Peste catva timp se ridica si din pat si iese din camera sa-l caute. Pasea usor pe coridoarele casei, ajunge in holul principat si il striga cat putea ea de tare, nu avea voie in acea parte a casei, si de aceea nu prea o cunostea. Se uita in fiecare camera, toate erau din ce in ce mai frumoase si mai luxoase. Intr-o incapere plina de bauturi alcoolice il gaseste pe Dark, cu un pahar cu vin rosu din care bea din cand in cand. Paseste cu teama in incapere. Dark se uita la ea cu coada ochiului.
-Vroiam sa vad unde esti si ce faci...peste putin vin matusile mele. ii spune incet ca si cum i-ar fi fost teama sa nu speria admosfera de lininiste


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
mi-l si imaginez pe dark cu vinul in mana.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Se retrage facand un pas inapoi si se indreapta spre camera ei. Se schimba intr-o rochie de vara lunga pana la genunchi, de culoare neagra ca noaptea. Acesata culoare ii accentua lividitatea si ranile de pe piele, din fericire, avea manecile trei sfert si nu i se vedeau chiar toate vanataile. Se aseaza pe pat si priveste spre geam ingandurata. Se intreba ce simte acum micutul Iachiru, la ce se gandeste el si ce crede despre cele petrecute. Oare ii era teama? Il speriase? Se intinde pe pat cu mainile langa piept chinuita de miliare de ganduri apasatoare. Printre acestea apare si Aido. Nu si-l putea scoate din minte! Ce o fi crezut el despre ea? Cum se va comporta de acum inainte cu ea? Si mai ales: de ce era atat de dezolat cand a vazut-o? Poate ca era doar surprins si i s-a parut ei...sau poate ca nu. Ii era dor si de fratele ei, se gandea si la acesta, ce face, cum se simte, unde este, cand il va revedea iarasi.
Nu avea stare. Se ridica din pat si se intoarce la Dark. Mergea usor cu pasi de furnica pe coridor spre camera in care il lasa. Cand a plecat a uitat sa inchida usa si, acum, il privea prin crapatura usii. Era sprijinit de bar si si uita la vinul rosu din pahar cu melancolie, parca ii aminte de ceva. Carly ramane cateva secunde nemiscata privindu-l, nu a spus nimic ci doar l-a privit cu foarte multa atentie. Sticla cu vin parea neatinsa, doar cat si-a pus el un pahar si atata.
Usa de la intrare se deschide, dar nici unul dintre ei nu a auzit-o. Matusile lui Carly au intrat furioase si intepate, ca intotdeauna, cu o armata de noi servitori dupa ele. Au impartit fiecaruia dintre acestia sarcinile si apoi s-au retreas in camerele in care Carly, nu avea niciodata voie. Fata fara sa vrea atinge usa usor cu mana si aceasta se deschide. Se temea ca nu cumva Dark sa ii zica ceva pentru ca il deranjaze si sa o loveasca iarasi, dar acesta nici nu o baga in seama, continua sa admire culoarea rosie a vinului. Carly il privea si ea tot mai confuza si curioasa, se apropie cu pasi marunti de el si se lasa pe vine ca sa-i poata vedea mai bine chipul.
-Ce vrei? o intreaba Dark pierdut in gandurile sale.
-Aaa...scuze! Nu am vrut sa te deranjez! Eu doar..aaa...ma intrebam cum te simti. se balbaie fata privindu-l speriata. Parca astepta in orice moment o lovitura sau ceva de genul. Si nici nu a asteptat mult ca sa o primeasca, doar ca aceasta nu a venit din partea lui Dark, ci din partea lui Matilde, care i-a dat cu geanta in cap cand a vazut-o acolo. Dark atat de lenes si de ravasit nici macar nu s-a mai sinchisit sa dispara de acolo.
Carly se ridica de langa el si se uita catre matusile ei care o priveau furioase. Matilde vine la ea nervoasa si o apuca cu o mana de par si ii da doua palme. Carly incerca sa-i desclesteze mana din parul ei, dar nu reusea. Jannet incepe sa o jigneasca si sa o intrebe ce este cu ea in partea aceea a casei si mai ales ce cauta 'un betiv', caci asa l-au numit pe Dark in casa lor. Carly le implora sa inceteze si sa nu o mai jigneasca, dar acstea mai rau facea. Simtea cu nu-si mai putea controla sentimentul de ura pe care il avea fata de cele doua femei care se comportau mizerabil cu ea. Demonului aceasta scena i-a starnit interesul, stia ce va urma, zambeste si o privea pe Carly complice. Fata incerca sa nu isi elibereze ura pentru cele trei, nu vroia sa mai moara cineva din cauza ei.
-Betivule! Ce cauti in casa noastra? Te-a adus stricata asta mica, nu-i asa? Nemernico! Te-am luat din jeg si te-am adus intr-o casa de oameni normali si tu asa ne multumesti? Cum lipsim putin de-a acasa aduci toti handicapatii in casa noastra?! striga ca o isterica Jannet.
Matilde ia o stricla si o loveste cu aceasta pe Carly peste fata. Dark se ridica furios de jos, o arunca pe Jannet intr-un perete de o lesina, iar Matildei ii pune mana in gat gata-gata sa il franga. Carly isi tinea manile la cap,simtea cu sangele ii murdareste parul, mainile si chipul. Dark ii zdropeste gatul Matildei in mana lui, lasandu-le pe celelalte cu gura cascata, amandoua au inceput sa urle si sa fuga cat le tineau picioarele. Dark se duce la Carly care era in genunchi plangea vazand capul retezat al matusii sale si fluidul rosul cum tasnea din trului inert al batranei. Se lasa in genunchi langa ea si o imbratiseaza.
-De ce iubitul mei ingeras plange? o intreaba Dark punandu-i mana pe rana de la cap.
Carly nu i-a spus nimic ci doar si-a plecat capul putin. Dark repeta intrebare, Carly isi trage cufletul cateva secunde si apoi ii spune cu sinceritate:
-NU suport sa vad cum oamenii mor unul dupa altul din cauza mea! Nu suport asta!
-Mor pentru ca merita! ii spune Dark apropiindu-se de urechea ei. Sangele inceteaza sa-i mai curga, iar rana i se vindeca. Dark o ia de mana si o trage dupa el pana in camera ei. O aseaza pe pat si se lasa pe vine sa poata vrobi mai bine cu ea. O privea cu viclenie, vroia ceva de la ea.
O mangaie usor pe chip, dar Carly se fereste de mana lui, nu suport sa fie atinsa cu aceeasi mana cu care a fost omorata matusa ei. Desi Matilde era o femeie de o rautate iesita din comun, ea considera ca toti au dreptul la viata. Dark se infurie, dar nu-i face nimic, vroia doar sa vorbeasc cu ea, in fond.
-Mi-ai vindecat rana...de ce? il intreaba Carly.
-Nu-mi pasa cat de ranit iti este trupul, tot arata bine, dar chipul...pe acesta nu suport sa-l vad atins! ii spune demonul mieros.
-De ce? Ce vrei tu mai exact de la mine? il intreaba Carly incercand sa die cat mia obiectiva.
-Pe tine. ii raspunde scurt Dark admirand-o cu privirea. Carly se sperie si se trage mai intr-o parte.

Intre timp matusile ei speriate au anuntat moartea surorii lor la o agentie de pompe funebre si au anuntat toti cunoscutii lor de moartea Matildei. Fara sa-si dea seama nici una dintre ele, l-au anuntat si pe avocatul lor, care le-a spus ca sunt obligate sa-l cheme si pe nepotul lor, Alexander, chiar daca el nu vrea sa participe sau daca ele nu vor. Alexander cand a auzit, a acceptat numai de cat. Stia ca este ocazia lui sa-si revada sora inainte de cele trei luni date ca timp.
Nu au indraznit nici una dintre ele sa mearga la Carly in camera sa-i zica ceva, se temeau ca derbedeun care le-a ucis sora sa nu fie inca acolo si inainte ca politia sa soseasca la fata locului acesta sa le omoare si pe ele.

Dark o ia de mana si o trage de pe pat ca si cum ar fi vrut sa se prinda cu ea intr-un vals, muzica deja incepea sa se auda incet in jurul lor ametind-o pe Carly, care fara sa-si dea seama a plecat umarul pe capul lui si s-a lasat purtata de muzica. Sunetul mic si neinsemnat al unui clopotel o trezeste la realitate, dupa cativa pasi de dans in compania demonului. Un singur clinchet si s-a trezit la realitate. A incercat sa se desprinda din bratele lui Dark, dar acesta nu avea de gand sa-i dea drumul, din cauza ca ea a continuat sa incerce si vazand ca nu va mai fi prinsa in sunetul muzicii, a prins-o brutal de mana si a izbit-o de un perete. In acel moment s-a simtit ca zrobita intre doua blocuri de piatra. Demonul se duce langa ea, era cazuta in genunchi, o loveste puternic cu picioarele de cateva ori in timp ce o intreba sub forma de repros de ce nu a dansat cu el. Fata nu spunea nimic, statea ghemuita langa perete si incasa toate loviturile. La un moment dat, Dark dispare furios si o lasa in pace. Nu se misca din loc, statea nemiscata si suspina, oasele parca ii erau frante.
Peste cateva secunde aude o bataie usoara in geam. Nu s-a ridica de jos. Prima bataie a fost urmata de inca doua asemanatoare. Se ridica usor, isi aseaza parul si rochia si se duce  sa vada ce este, nu vede nimeni ci doar o crenguta a unui copac care ii lovea geamul.
Dar nu a fost asa, acolo chiar era cineva, Aido, care o urmarea din copac sa vada cum arata, fratele mai mic al lui Zero avea dreptate, Carly vhiar era intr-o situate deplorabila, slaba moarta si palida incet pielea ei se confunda cu culoarea alba a varului e pe pereti. A ramas inmrmurit cand a vazut-o. Frumoasa lui Carly, micuta lui Carly, era chiar fata pe care a vazut-o in fata geamului cristalin? Fata a disparul la fel de repede cum a si aparut.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
dark e prea brutal!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Alexander parcheaza masina ingandurat in fata cafenelei la care lucra Juliet. Coboara  din masina si intra in cafenea. Se aseaza pe un scaun. Nu a bagat in seama pe nimeni din jurul sau, nici nu a observat prezenta persoanelor din jurul sau. Blacky statea sprijinita de tejghea si zambea in timp ce vorbea cu Juliet. La un moment dat Juliet il observa pe Alexander. Aproape ca nu o mai auzea pe Balcky si aproape ca a uitat ca era acolo. Se grabea sa in serveasca pe noul client.
-Scuza-ma doua secunde! ii spune lui Bleacky intrerupand-o brusc. Isi aseaza putin parul si hainele si o intreaba daca ii vin bine.
-Foarte bine! ii spune zambind Bianca. Care e norocosul pe care ai pus ochii? o intreaba indiscreta.
Juliet ii face un semn discret spre Alexander si se duce fix la masa acestuia, maiscandu-si usor mainile pe langa trupul pe care incerca sa-l puna cat mai mult in evidenta. Vine langa el si il intreaba ce doreste zamindu-i dulce. Blacky se intoarce si ea si ramane inmarmurita cand a vazut cine era baiatul pe care il lua in vizor Juliet. Era gata sa mearga la ea si sa o sfasie in bucati de parca ar fi fost cel mai mare dusman al sau, dar nu vroia sa se faca de ras, asa ca se aranjeaza repede intr-o oglinda si merge langa Alexander in timp ce Juliet se intorcea spre tejchea sa ii aduca clientului sau cea ce a comandat.
-Se poate? intreaba Blacky punand mana plina de inele de aur pe unul dintre scaunele de la masa la care era fratele lui Carly.
-Oricum nu vei pleca, asa ca poti sa iei un loc. ii spune Alexander uitandu-se pe niste hartii.
-Artagosule! ii spune fata miersoasa. Aratosule!! spune in gandul ei admirandu-l pe baiat.
Degeaba se dadea pe langa el ca o pisicuta prefacuta, el nici nu o observa spre disperarea ei. Juliet aduce ceea ce a comandat baiatul si il serveste ca pe un rege.  Alexander ii multumeste si ii intinde o bacnota spundu-i sa pastreze restul. Blacky il innebunea cu miliarde de intrebari si nu stia ce sa-i mai spuna ca sa-i atraga atentia, in zadar insa...
In cafenea intra Saly furioasa la culme vorbind cu cineva apasat la telefon si din cand in cand strangea din pumnii. Trece pe langa masa lui Alexander fara sa il observe.
-Nu pot sa cred ca mi-a facut asta!! striga la telefon. Stie ca-l iubesc si a facut-o din adins! Dupa cateva secunde ii spune  persoanei de la telefon:
-Nu mi s-a parut! Stiu bine ce am vazut! Ei bine...nu am vazut eu, dar de ce sa ma minta Juliet! Carly a fost aici cu Aido!
Alexnader o aude si se ridica brusc de la masa. Blacky se prinde cu mainile de el rugandu-l sa nu plece. Baiatul se intoarce spre ea spundu-i sa-l lase sa plece. Fata se desprinde imediat de el si il lasa sa plece. Saly il vede si ea pe Alexnader si ramane amutita scapand telefonul din mana.
-Ce am facut? intreaba ca pentru ea.

Noaptea isi lasa intreaba putere asupra pamantului, iar Craiasa noptii, Luna, rasarea tesandu-si scari de vapai. Mii de puncate luminoase incepeau sa apara cu fiecare treapta urcata de Regina lor. O bufnita se aude cantand in departare. Un val de caldura sufoca intreaga atmosfera.
Carly era in camera ei intinsa pe pat cu ochii intredeschisi asupra carora se rasfrangea lumina sidefata a lunii facandu-i sa luceasca ca perlele. Dark statea pe un scaun privind-o admirativ cu manile sprijinite pe spatarul acestuia. In casa batranele au forfotit pana tarziu. Au dus trupul surorii lor la o morga, iar urmatoarea zi urmau sa-l ingroape.
Pe geamul de la camera, care era deschis se zareste o mana si apoi in intuneric se contureaza un trup. Carly tresare, dar nu se temea, simtea ca nu are de ce sa-i fie teama si oricum Dark era acolo. Silueta paseste in camera usor si se indreapta spre patul ei, Carly se ridica in genunchi pe pat si incearca sa-i zareasca chipul. Vede slab prin intuneric cum mana lui se apropia de chipul ei.
-Cine esti? il intreaba dandu-se inapoi. Ce vrei?
-Am venti sa discutam. se aude o voce de baiat, are era a lui Aido.
Carly vrea sa aprinda lumina, dar Dark o prinde de mana.
-Ce face asta aici? o intreaba apasat  demonul.
-Nu stiu...spune Carly timida.
Demonul o ia la el in brate brusc si apinde lumina. Carly se zbatea in bratele lui ca sa scape, dar el o strangea din ce in ce mai tare la piept de-i frangea oasele. Aido il priveste fix in ochi cu toata ura din inima lui. Era gata sa-l distruga in orice secunda. Furia lui crestea cand venea ca o forta pe Carly sa stea in bratele lui si cate de increzut era. Incerca sa se calmeze si sa nu arate ceea ce simtea, dar a izbucnit in momentul cand Dark a incercat sa-i atinga buzele lui Carly.
-Nu te atinge de ea! striga la Dark smulgand-o pe Carly din bratele lui. Nu o poti forta sa faca ceva ce ea nu vrea!
Carly statea speriata langa el, iar Dark il privea si el cu aceeasi ura pe Aido. Fata ar fi vrut sa sare intre ei si sa strige" Stop!", dar nu putea sa miste.  Aido se uita la Carly si la ranile ei care se vedeau si mai bine din cauza camasii de noapte pe care o purta. O privea cu mila, apoi se intoarce spre Dark si vrea sa il loveasc, dar acesta se fereste si il prinde intr-un fel de stransoare invizibila, care ii zdrobea inima. Abea mai respira si se zbatea pe podea ca in cele mai mari chinuri ale mortii. Carly vru sa mearga lanag el sa-l ajute, dar Dark ii spune ca daca il atinge o sa moara.
-te rog! Nu-i face rau! il ruga carly.
-Nici gand! Nu am mai omorat blonzi pana acum! Si pe acesta vreau sa-l vad cu sufera in special! spune Dark plin de ura cu vapai in priviri.
Ochii lui Carly s-au umplut de lacrimi.
-Te rog! Fac tot ce vrei, doar nu-l rani! il implora pe Drak.
-In genunchi! ii spune demonul.
Carly da sa se aseze in fata lui, dar vocea lui Aido o opreste:
-Nu! nu te injosi in fata lui! abea putea sa mao vorbeasca.
-Dar daca nu voi face asta tu...tu vei muri...
Dark il taie la mana. Carly se aseaza imediat in genunchi in fata lui.
-Asa te vreu! fi fata cuminte!
Se lasa si el langa ea si incearca sa o sarute, fata la inceput se fereste de el.
-Cu cat eu ma voi apropia mai tare stransoarea lui va slabi!
Nu mai spune nimic si ramane inerta. Dark s-a tinut de promisiune, iar cand Aido s-a vazut eliberat a sarit aspra lui si l-a aruncat de langa Carly.
-Sa nu te atingi de ea, nenorocitule! striga la demon tragand-o pe Carly langa el.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
off,cate sacrificii trebuie sa faca carly. sunt de parere cu aido,prea injositor sa se puna in genunchi.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dark intinde mana spre gatul lui, dar Carly se pune in fata lui Aido rugandu-l cu indarjire sa nu-l raneasca. Dark se uita incruntat la Aido, incepea sa-l urasca din ce in ce mai mult si vroia sa-l omoare cu atat mai mult. Aido o privea pe CArly tot timpul, o fata atat de slaba si neajutorata il apara cu atata indarjire, ar fi vrut sa o dea la o parte si sa il infunte el pe Dark, dar vedea ca demonul avea o oarecare retinere fata de fata. Carly simtea cum o caldura ciudata o patrunde, respiratia i se ingreuna, iar camera se invartea cu ea. Cu toate acestea isi pastra pozitia si indarjirea. Demonul o priveste scurt si apoi dispare, fata isi da drumul pe pat lipsita de puteri. Aido vine langa ea si o privea cu mil ais recunostinta in acelasi timp. Fiinta asta atat de fragila si inocenta ii trezea in suflet mii de sentimente amestecate si care mai de care mai puternice. Il facea sa uite de toate, chiar si de lumea din jurul lui ea devenind centrul universului lui.
-De ce ai facut asta? o intreaba trist.
-Cum 'de ce'? Nu este evident? Am facut asta ca sa ramai tu in viata! ii spune ridicandu-se pe sezut.
Aido ramane cu pivirea tinta la ea. Cum sa-l omoare? Poate ca era el demon, dar Aido nu s-a gandit niciodata ca l-ar putea omori.
-Nu vreau sa mai moara cineva din cauza mea! spune Carly cu vocea tremurandu-i.
-Cum?! intreaba Aido mirat. Adica din cauza ta pot sa mor? intreaba Aido uimit.
Fata prefera sa nu-i rapunda. Aido o priveste fix si o prinde de mana usor, o priveste in ochii revarsand o dragote nemrginita asupra ei si ii spune pe un ton cald:
-Si ce daca voi muri? Nu pot sa te las singura.
Carly il priveste fix in ochii mirata. Au ramas cateva secunde asa, dar apoi imediat s-a ridicat de langa el si i-a spus ca trebuie sa plece neaparat. Nu vroia ca matusile ei sa il vada sau ca Dark sa incerce sa-l raneasca iarasi. Aido, insa,  nu vroia sa plece, vroia sa ramana acolo si se incapatana sa faca asta.
-Te rog, Aido! Pleaca! Nu stiu daca Dark va mai fi la fel de ingaduitor data viitoare! Te-ar putea omori!
-Si pe tine, nu?
-Nu... ma vrea vie...
-Ce vrei sa spui?
_nimic! Pleaca!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
dar totusi ce vrea de la carly ,dark?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
In zadar incerca sa-l convinga, caci el se impotrivea cu incapatanarea unui prescolar. Nu stia ce sa-i mai faca ca sa plece. Simtea tot timpul fiori reci pe sirea spinarii provocati de privirea ascutita a lui Dark. Atunci si-a dat seama ca daca nu vrea ca intre cei doi sa izbucneasca iarasi un conflict trebuia neaparat sa il faca pe Aido sa plece.
Intr-o fractiune de secunda sunetul unei palme resuna in toata camera. Carly statea impretita in fata lui Aido cu mana ridicata in aer evitandu-i privirea. Biatul a ramas mut de uimire cand a primit palma. Nu gasea nici un motiv plauzibil pentru care sa fi primit palma.
-Pleaca...! se aude vocea imperativa, dar tremuranda a fetei.
S-au contemplat amandoi in linistea totala si monumentala care domina atmosfera din camera. Nici unul dintre ei nu avea de gand sa scoata nici macar un cuvant sau sa schiteze vreun gest. In scurt timp toata acea liniste a fost sfaramata de rasul haotic si daibolic al lui Dark, care rasuna din toate partile, incat nu-ti dadeau seama de unde vine.
-Pleaca! i se adreseaza lui Aido ca un rege unui servitor.
Aido, iute la manie, simtea cum ii fierbea sangele in vine. A avut o tendinta de a pleca, dar acum cand Dark a aparut iarasi nici nu se gandea sa se indeparteze de Carly. Ca sa nu puna mana pe ea, Dark, o ia in brate si o strange cu putere la pieptul sau.
-Nu te vei mai atinge de ea! striga blondul la Dark.
Demonul izbucneste intr-un ras navalnic privindu-l cu dispret pe Aido. Carly era toata rosie la fata in bratele baiatului care o imbratisa cu atata dragoste. Incerca sa se elibereze din stransaore, dar era clad ca, Aido, nu avea de gand sa ii dea drumul.
Dark o prinde de mana usor si cu delicatete, privindu-l plin de ura pe Aido.
-Mai bine i-ai da drumul caci oricum nu te ridici tu la rangul ei! ii zice Dark ca sa-l enerveze.
-Si ce? Vrei sa spui ca tu esti mai breaz? il intreaba Aido ridicand din sprancene uimit si scarbit. Tu un nemernic, crezi ca esti mai bun ca mine?
-Vino aici si o sa vedem care este mai bun decat cine! il provoaca Dark.
Aido ii da usor drumul lui Carly, care imediat ce a fost eliberata s-a bagat intre ei ca sa-i opreasca. Dark o insfaca de brat si cu o singura lovitura il arunca pe Aido afara prin geam. Carly sare imediat la fereastra sa vada cum se simte, dar disparuse de acolo, Dark il teleportase el stie unde. Se intoarce brusc spre demon si il priveste speriata.
-Ti-a placut ca te-a tinut in brate? o intreaba rautacios.
-A primit o palma! Tu ce zici? ii spune intepata demonului.
Dark zambeste diabolic si isi pleaca capul spre ea mangaindu-i cu privirea chipul palid. Vrea sa o prinde una dintre mani, dar ea isi fereste mana de atingerea lui.
-Ce rea esti! ii spune demonul pastrandu-si aura rautacioasa.
-Ce vrei mai exact de la mine?
-Ti-am mai zis! Pe tine!
-Dar ce vrei mai exact de la mine?
-Trupul tau...parul tau..chipul tau...sufletul tau...TOT!
-Ai de gand sa ma duci in infern?
-Poate.
-De ce?
-De d-aia!
-Dark, te rog, nu mai fi atat de secretos si spune-mi ce vrei! il roaga fata privindu-l in ochii.
Dark se intoarce cu spatele la ea si facand cativa pasi dispare. CArly ramane singura in camera si se arunca sfarsita pe pat. Adoarme inainte de asi da seama. Nici vorba de vise dulci, dar nici cosmaruri minunate...In cele cateva ore in care a dormit a avut to felul de sflesuri de iamgine din care nu a inteles nimic, dar care i-au produs zbucium launtric si oboseala.

Aido s-a trezit singur la marginea padurii. Avea de mrs nu gluma pana cand sa ajunga acasa. Pe la ora aceea nu prea treceau masini pe sosea, asa ca a pornit usor pe marginea acesteia pe sub cerul instelat pe care domnea Craiasa. Lumina sidefata si slaba a acesteia ii lumina slab drumul, dar luminile din oras ii calauzeau drumul.
A ajuns abea dimineata acasa, furios si obosit, vroia sa se intoarca la CArly imediat si sa il puna cu botul pe labe pe Dark, dar mai intai trebuia sa se schimbe si sa faca o baie.
In timp ce se imbraca cu haine curate il facea pe demon cum ii venea la gura. Cum a indraznit el sa se faca stapan peste viata lui Carly? Cine se credea?! Fierbea de nervi! Se plimba furios prin casa fara o tinta anume.

In 'palatul' celor trei surori Parker, lumina soarelui invada cu blandete camerele, totul era aproape gata pentru inmormantarea lui Matilde. Slujnicele trudeau de zor pe la bucatarie si prin toata casa. Cunoscutii batranelor au inceput sa vina la priveghi. Intr-o camera imensa statea sicriul din lemn de abanos statea asezat trupul neinsufletit al Matildei pe o masa, iar in jurul acesteia o multime de scaune de aceeasi culoare ca si sicriul. In incapere si in holul cel mare erau o multime de oameni imbracati in negru, batranele aveau multe afaceri de pe urma carora castigau o multime de bani.
Carly s-a schimbat repede in haine negre: o bluza din bunbac cu maneca trei sfert si o pereche de blugi. Si-a prins parul intr-o coada la spate si a iesit sa ajute si el la pregatirea pomenii. Iese usor din camera si merge in hol. Acolo erau o multime de oameni pe care ea nu-i cunostea, imbracati la costum, barbatii, iar femeile, in rochii sau si ele tot in costume elegante. Nu avea cea mai potrivita tinuta. O servitoare a luat-o repede din fata oamenilor care o priveau cu curiozitate si a dus-o in bucatarie si i-a dat un sort alb.
-Din cate stiu eu nu esti venita aici sa stai! Pune mana si munceste, caci a fost matusa ta nu a mea! ii spune servitoarea ingamfata.
Carly aproba danda usor din cap si si se apuca sa toace lagumele pentru mancare. In hol cativa dintre oameni se intrebau cine este fata, era frumoasa, dar totusi nu parea sa fie ruda cu batranele, ci mai degraba o servitoare mai aiurita. Printre cei veniti la priveghi se plimba o figura cunoscuta care intreba in stanga si in dreapta, daca a vazut cineva o fata satena, draguta, cu pielea alba, cam cu 3 ani mai mica decat el.
-Ia tavile  acelea si serveste-i pe oamenii din hol cu ceva de baut! Nu mai sta! facea pe-a stapana servitoarea care a adus-o pe CArly in bucatarie.
Fata ia usor o tava cu ambele maini si vrea sa se duca sa-i sereasca, dar seritoarea a oprit-o si i-a spus ca trebuie sa pe ia pe amandoua. Le tinea cu greutate, dar nu a spus nimic, nu ii placea sa se planga.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Servea pe toti cei din hol fara sa-i priveasca. Nu se simtea de loc bine. La un moment dat se dezechilibreaza si cade in bratele unui baiat. Se intoarce brusc si isi cere scuze, insa, il loc sa ii se reproseze ceva, a fost imbratisata cu mult drag de acel baiat. Ridica privirea speriata si vede ca se afla in bratele fratelui sau. Pe data durerea a fost substituita de fericire. Fratele sau o simtea mai fragila si mai slabuta ca niciodata. Ii simtea oasele prin bulza neagra pe care o purta. Simtea in sufletul sau un gol, si-a plimbat mana pe spatele ei si cand a apasat mai tare, fata a tresarit din cauza unei vanatai. Alexander si-a dat seama ca era ceva putred la mijloc. Oamenii din jur se uitau ciudat la cei doi frati. Nimeni nu-i cunostea.
Usa din spatele lor se deschide si pe aceasta intra Jannet cu avocatul ei si judecatorul. S-a uitat urat la o servitoare si i-a dat o palma strigand la ea:
-Ce face draga mea nepoata imbracata cu un sort atat de oribil?! Ce pazesti? Esti bine Carly? o intreaba apropiindu-se de ea.
Alexander o privea furios, facand abstractie de cei doi isotitori ai matusii ei. Jannet apareny foarte jignita de privirea lui a inceput sa se planga persoanelor din jurul lor ca desi ea i-a asigurat nepoatei sale un viitor plin de succesem Alexander, nepotul ei, o uraste si vrea sa o ia pe sora lui de la ele si sa o duca ca menajera in casa lor.
-Nu-i adevarat! le spune Alexander iritat. Cand sora mea a plecat de acasa, nu era atat de slaba si anemica! le spune judecatorului si avocatului.
-Vedeti? Cat de oribil se poarta cu mine? Ce am facut eu si surorile mele sa meritam asta? Uitati-va doar la el! se plangea Jannet.
Toti oamenii ii aruncau priviri uracioase lui Alexander, care nu i-ar mai fi dat drumul lui Carly. Rezemat de acest petere statea un baiat cu privire diabolica si cun un zambet ametitot pe buze, privea amuzat scena. Carly nu indraznea sa mai zica nimic, stia ca Dark putea fi oriunde. Isi ia fratele de mana si il trage pe sub privirile tuturor pana la camera ei. Baiatul a urmat-o parca purtat de val vroia si el sa fie singuri si sa poata vorbi, avea atat de multe intrebari sa-i puna incat nici nu stia cu care sa inceapa. Au intrat usor in camera ca si cum nu ar fi vrut sa trezesac pe cineva. Alexander a ramas putin uimit de ceea ce a vazut, camera aceea nu era nici pe sfert la fel de frumoasa ca cea pe care o avea Carly acasa. Nu credea ca i-ar dat o camera chiar atat de urata. S-a asezat pe un scaun, in timp ce sora sta statea pe pat cu mainile pe genunchi parca asteptand un interogatoriu.
-Mi-a fost foarte dor de tine! ii spune Alexander pe un ton bland.
-Si mie, ii raspunde sora sa.
-Din cate vad nu o duci foarte bine. Cum de esti atat de slaba?
-Pai...strange din buze si apoi trage aer in piept continuand, nu este foarte bine aici, sunt tratat ca o carpa si cand nu le convine ceva se razbuna pe mine si nici nu am voie sa ies din casa...spune trista.
-Nu mai ai nimic altceva de spus? o intreaba Alexander.
-Ce asi mai avea de spus?
-De ce ai tresarit cand te-am apasat pe spate?
-M-am lovit zielele trecute intr-un geam deschis. isi minte Carly fratele. Nu ii placea sa faca asta, dar nici sa-i spuna de Dark.
-Cu toate acestea vad ca nu te-a oprit nimic sa nu iesi din casa...poate chiar si in oras. ii spune Alexander privind spre geam cu mainile incrucisate pe spatarul scaunului.
Carly treasare si da sa se ridice de pe pat, dar ramane atintita locului. Pleaca privirea, se simtea vinovata, dar totusi vroia sa-si lamureasca fratele:
-Am...am iesit doar ca sa iau aer curat, dar in gradina m-am intalnit cu un baietel, fratele mai mic al lui Zero...
-Continua!
-L-am insotit pana la cimitir, iar peste catva timp a venit si Zero si l-a certat ca a furat flori din gradina batranelor. Cei doi s-au certat...Iachiru m-a invitat sa iau masa la ei acasa, am acceptat pentru ca este un copilasi foarte dragut! El a mers ianinte, iar eu am ramas mai in urma cu Zero si l-am rugat sa ma duca acasa, dar la o intersectie ne-amlovit de masina lui Aido.
-Si cum de nu ai nici o rana vizibila?
-Zero a lasat motocicleta pe o parte si pe mine m-a tinut cu o mana in partea care a ramas sus a acesteia, eu nici nu am fost atinsa, insa el a fost ranit foarte tare la picior. Aido m-a luat de acolo si am mers cu el la cafenea. Am vrut sa merg acasa, dar el a spus ca nu erai acolo.
-Hm! zambeste Alexander intr-un fel uimit. Nu ma asteptam ca tocmai el sa te minta doar ca sa iasa la un suc cu tine.
-Ce vrei sa spui? intreaba uimita fata.
-E egoist! Te vrea doar pentru el. Eu eram acasa, iar el stia foarte bine asta!
-Dar daca ma ducea acasa nu asi fi stat si cu el?
-Ti-am mai spus, este egoist si te vrea doar pentru el!
Lui Carly nu prea ii placea privirea din ochii fratelui sau ca de asemenea nici expresia fetei. Il privea atenta asteptand sa faca urmatoarea miscare. Se ridica de pe scaun si se duce pana la baie. La geam se aude o soapta imediat ce el a intrat in baie. Carly se ridica de pe pat si merge la geam.
-Domnisoara Carly! o striga Iachiru.
Carly il saluta si il intreaba ce face acolo. Baiatul o intreaba daca vrea sa-l insoteasca pana la cimitir, dar ea ii spune ca nu poate sa mearga cu el, iar micutul pleaca imediat, foarte speriat insa. Initial, fata, nu si-a dat seaa de ce a plecat speriat, dar apoi cand s-a intors la vazut pe Dark cu un cutit in mana se juca cu degetul pe lama lui.
-Ce faci aici? il intreaba Carly speriata. Fratele meu este aici!
-Stiu! si ce daca este? Vreau sa te intreb ceva si e bine ca este si el aici.
-Ce vrei sa ma intrebi?
Usa de la baie se deschide, iar Alexander se intoarce in camera. A ramas cateva secunde pe loc cu ochii la sora sa care statea cu spatele la geam privind uimita si speriata la baiatul din fata ei. Acesta atunca cutitul pe geam si se apleaca peste ea, insa fata il impinge usor indeparatndu-l de ea. Alexander il apuca de brat si il trage de langa Carly. Dark se intoarce spre el privindu-l sfidator, Carly se baga imediat intre ei. Isi indeparteaza fratele de el spunandu-i sa stea cat mai departe de Dark.
-Eu sunt Dark, se prezinta demonul, incantat sa te cunosc, Alexander! Sincer nu stiu de ce Ingerul meu tine atat de mult la persoane atat de ciudate!
Alexander o priveste trist si furios in acelasi timp.
-Cum de te-ai prciopsit cu el? o intreaba Alexander.
-Este o poveste mult prea lunga...
-Dar care se va farsi repede si foarte frumos pentru amandoi! spune Dark imbratisand-o pe Carly.
Fata se trage din bratele lui si il apuca repede pe Alexander de mana si merge in camera in care era sicriul cu Matilde. Avocatul vine la cei doi frati si ii spune lui CArly ca matusa ei i-a obtinut un ordin de restrictie pentru fratele ei. Amandoi au ramas muti de uimire, iar apoi trei politisti l-au poftit pe Alexander afara din casa batranelor.
Imediat dupa asta fata a fost trimisa in camera ei, iar un bodyguard a fost pus sa pazeasca geamul de la camera ei. A intrat incet si s-a asezat pe pat, nu avea ce sa faca. La scurt timp apare si Dark care o roaga sa se ridice de pe pat. Fata se ridica si statea dreapta in fata lui cu privirea putin atintita in sus ca sa-i vada privirea. Era foarte ciudata, deobicei era plina de ura sau tot timpul amenintatoare, dar acum era plina de dragoste. Ingenuncheaaza in fata lui Carly si prinzandu-i una dintre maini in mana lui si o intreaba pe un ton bland:
-Vrei sa fi sotia mea?
La auzul acestor cuvinte CArly roseste toata si nu stia ce sa mai zica, a ramas atintita locului fara sa mai zica nimic. Abea peste cateva secunde a resusit sa sopteasca:
-Lasa-ma sa ma gandesc cateva zile...
-Pana maine.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
  OMG!!!sotia lui!? 

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Demonul dispare managindu-i parul. Imediat dupa disparitia lui Carly simte cu cineva ii ia cu mana toate puterile si se prabuseste pe pat. Ce putea sa faca? Daca il refuza cine stie ce ar mai fi facut, dar daca accepta ar fi mers in infern unde ar ramane pentru tot restul vietii sale. Si de ce o vroia Dark tocmai pe ea de sotie? Gandul ca ar putea fi sotia unui demon o inspaimanta. Marginea cu privirea tavanul disperata, nu avea nici cea mai vaga idee cum va scapa si din asta. Nu avea cui sa ceara ajutorul, daca i-ar fi spus fratelui sau mai mult ca sigur Dark l-ar fi omorat valabil si pentru Aido si Zero, iar prietenele ei erau la fel de neputincioase ca si ea chiar nu aveau cu ce sa o ajute. Simtea cu ochii ii luau foc, iar lacrimile care i-au mistuit pana atunci inima ieseau la suprafata ca flacarile. Statea pe spate cu painile pe piept in timp ce lacrimile i se scurgeau pe lana tample.
O briza usoara si pura de vant intra pe geamul deschis din camera ei incercand sa-i stearga lacrimile, ridica cu delicatete mana in aer parca incercand sa mangaie briza. Inchide ochii si simte cum aluneca intr-o alta lume...o lumea minunata, o lumea unde totul este numai armonie sau numai teama...
In fata ei se tese un drum lung si intunecat, dar foarte cunoscut, dupa doua secunde si-a dat seama ca era drumul care ducea spre cimitir. Incepe sa mearga pe el din ce in ce mai repede pana cand a inceput sa alerge, vroia sa ajung la mormantul mamei lui Iahciru, unde stia ca s-a dus micutul, dar parca drumul acela era mai lung ca niciodata. Simtea pe sirea spinarii acelasi fior rece care il provoca atingerea sau privirea lui Dark. Nu indraznea sa priveasca in urma ei. Era imbracata doar cu o rochita subtire si scurta din matse cu picioarele goale. Ajunge in fata unei mari de spini ca sulitele, dincolo de acestea il vede pe Iachiru zacand intins pe pamanantul mai rece ca niciodata intr-o zi de vara. Paseste cu greutate printre spini ranindu-se, cand vrea sa puna mana pe micut dispare transformat in praf si este purata de vant. S-a speriat foarte tare mai ales cand a simtit mainile lui Dark intrangandu-se usor in jurul abdomenului sau. I-a inghetat inima in acea clipa, dar imediat doua maini calde si blande au trans-o din mainile nemrnicului demon.
-Sa nu te atingi de ea! Nu o veti lua si pe ea! se aude vocea unei femei care o tine in brate.
Carly ridica privirea si vede ca era chiar matusa ei, Adriana, iar langa aceasta statea chiar mama lui Zero, mult mai frumoasa ca in poza de pe cruce. Dar ele erau moarte, ce cautau acolo? Dark mai oribil ca niciodata intinde mana spre Carly sigur ca fata va veni de buna voie la el, iar cele doua nu aveau ce sa-i faca. Mama lui Zero se pune in fata celor doua si ii da peste mana lui Dark.
-Nu o vei lua si pe ea! Mai bine ai pleca! se rasteste la demon.
Dark zambeste diaboic si se uita fix la Carly care ste tinena de bluza matusii sale. Adriana o mangaia usor pe spate cu o mana strangand-o la pieptul ei.
-Nu trebuie sa o iau eu, caci va veni singura! spune Dark razand. Nu-i asa Carly? Nici voi nu ati putut rezista!
-Noi eram singure si slabe! Nu am stiut sa ne opunem, dar ea nu este! Ne are pe noi, pe fii mei, pe fratele ei si pe celalalt baiat cu parul blond! ii spune mama lui Zero.
-Va rog, faceti-l sa plece! se ruga Carly de cele doua.
-Nu puteam...este visule tau, tu esti singura care il poti alunga de aici. ii spune Adriana pe un ton bland.
Carly intinde mana spre Dark, acesta se apriopie de ea zambeind trumfator, dar cu cat se apropia mai mult disparea. Era invaluit de un fum negur in care a si disparut uralnd furios. Mama lui Zero vine si ea langa cele doua si o imbratiseaza pe Carly.
-Ce vrea el de la mine? il intreaba Carly pe amandoua.
Cele doua femei s-au uitata una la alta si apoi i-au raspuns:
-Te vrea pentru ca esti neatinsa si pentru ca ai suflet bun. Oricat de ciudata ar parea demonii sunt innebuniti dupa astfel de fete. Le prefera pe acestea pentru ca fetele demon sunt foarte agresive si violente ca sa nu mai zic perverse, iar atunci cand un demon intalneste complet opuseul este ametit si nu mai stie de el. Si noua ni s-a intamplat la fel. Edme chiar a avut un fiul cu un demon, fiul sau cel mare.
-Zero? intreaba uimita Carly.
-Ma tem ca da...nu am vrut sa imi omoare familia si pe cei dragi mie si am acceptat sa ma casatoresc cu el si sa am si un fiul, am avut noroc si am scapat de el doar pentru ca a fost omorat de un alt demon, caci altfel si acum eram pe undeva prin infern.
-Cum este acolo? intreaba fata uimita si interesata de ceea ce auzea.
-Oribil! Nu exista cuvinta suficient de groaznice ca sa-l descrie...prefer sa nu-mi mai amintesc!
-Dar Zero nu este un baiat rau, cu mine sa comporta chiar frumos.
-Si de asemenea are gene de demon, asa ca nu ar avea cum sa te urasca, si apoi eu am incercat sa-l educ cat mai bine.
-Dar tu cum de ai ajuns astfel matusa? o intreaba Carly.
-Si eu am avut de aface cu un demon, dar stiam totul despre ei de la Edme si am ales sa mor inainte ca totul sa ia o intorsatura proasta...Nu am vrut sa fac asta, am plans foarte mult cand mi-am dat seama de prezenta demonunul, dar nu aavut ce sa fac...soarta este foarte cruda cu unii dintre noi.
Pamantul incepe sa se zguduie din toate incheieturile sale si un crater urias le inchite pe cele doua femei, iar CArly ramane in mainile lui Dark. Il priveste speriata cu coada ochiului, avea o privirea incredibil de diabolica si nemernica, tremura toata. Demonul se apropia de gatul ei si ii tot spunea cat de fericiti vor fi impreuna.
Deschide ochii brusc si tipa cat poate de tare. Era toata transpirata, si nici in pat nu mai era ci pe jos. Se ridica incet si le aude pe Jannet si pe un barbat vorbind. Apleaca urechea spre usa ca sa auda ce vorbeau cei doi.
-Deci facem afacerea! Primesc 50 de procente din tot castigul companiei tale, iar in schimb vei avea fata. se aude vocea lui Jannet.
-Bineinteles! Fiul meu va fi fericit sa auda ca va avea in cele din urma o sotie si inca un frumoasa si atat de frageda. spune barbatul. Si de sigur de indata ce el se va insura, eu primesc tot miliardul de dolari! gandeste barbatul frecandu-si mainile.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
sti,mi s-ar parea dragut ca dark sa ramana cu carly.   dar banuiesc ca nu va fi asa. oricum cred ca fiul barbatului cu care o facut afacerea baba,o sa moara repede.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Carly se lipeste de usa si se lasa usor lana cand mainile ei ating podeaua din camera. Ce se va intampla acum? Daca va accepta sa se casatoreasca cu Dark nu-i va mai vedea niciodata pe cei dragi ei si va fi dusa in infern. Aceasta idee chiar o inspaimanta, dar daca ar accepta sa se casatoreasca cu baiatul acelui om ar fi putut fi mai rau sau poate ca el ar fi lasat-o libera, dar bineinteles ca nu ar fi ramas in viata nici doua secunde dupa asta, si nici de marinimia lui nu era chiar atat de sigura.
Linistea s-a instalat in casa o data cu plecare cortegiului funerar care o conducea pe Matilde pe ultimul drum, spre locul de veci. Servitoarele pregateau mesele pentru pomana. Dark nu era nicaieri, nici nu si-ar fi dorit sa-l aiba prin preajma.

Aido statea in camera sa pe pat butonand telefonul mobil si ducandu-l de fiecare data la ureche. Dupa ce repeta scena de cateva ori, arunca furios cu telefonul intr-o perete facandu-l praf.
-Of! De ce nu raspunzi? De ce? Iti place sa ma vezi fierband! striga furios in timp ce isi ia mobilul de pe jos.
Peste catva timp la usa camerei sale se aude o bataie usoara urmata de usa care se deschide, iar in camera isi face apartita o doamna mai in varsta, inalta, slaba, uscativa, cu riduri fine pe fata si cu privirea nelinistita.
-Este totul bine, dragul meu? il intreaba pe Aido.
-Totul e bine, mama! ii spune baiatul luand pe el o camasa alba de pe un scaun. Acum, scuza-ma, dar trebuie sa plec! ii spune iesind din camera.
-Dar...unde mergi?
Nu a mai auzit ultima intrebare a mamei sale caci parca a zburat pana la masina.
Aido locuia intr-o vila frumoasa din mijlocul orasului, imprejmuita de o gradina chiar mai stralucitoare decat casa. Era singur la parinti asa ca toata aceasta avere urma sa fie a lui intr-o zi.
Urca in masina si porneste in viteza spre cealalta parte a orasului. Zbura ca vantul pe sosea.
La scurt timp dupa plecare lui o masina opreste in fata casei sale, iar din ea coboara Alexander imbracat in haine negre ca pentru o inmormantare. Suna la usa, iar peste cateva secunde mama lui Aido il intampina in prag.
-O, alexander! Cat ma bucur sa te revad! Din pacate fiul meu tocmai a plecat, intra daca vre sa-l astepti! ii spune femeia zambind.
-Regret, dar ma grabesc, va multumesc oricum! Nu stiti totusi unde a pleca?
-Nu mi-a spus, dar era foarte ravasit inainte sa plece.
-Multumesc! La revedere!
-Sa mai treci pe aici!
Alexander urca si el in masina si o porneste exact in aceeasi directie ca si prietenul sau. Stia unde putea sa se duca si nu avea de gand sa-l lase sa si ajunga, nu inainte de ai raspunde la cateva intrebari.

Carly se ridica dupa ce a reflectat la toate cele intamplate si a iesit usor din camera mergand tinta la bucatarie. Nu vedea si nu auzea pe nimeni, a luat un cutit de pe masa si s-a intors in camera ei. Acolo il vede stand intins pe pat pe Dark , ascunde cutitul sub bluza si se apropie de el.
-Oooo, sotia mea! In sfartit te-ai hotarat sa mai vi pe-acasa! ii spune Dark trantind-o pe pat.
-Nu sunt sotia ta! ii spune Carly iritata.
-Nu inca! Si ai face bine sa te gandesti repede,  caci sunt intr-o dispozitie tare proasta! mieuna Dark apropiindu-se de ea. Isi plimba mana pe abdomentul ei si cand da de cutit zambeste diabolic si il scoate de sub bluza:
-I-a te uita! Sper ca draga mea nu avea de gand sa ma atace cu asta!
-Nu, chiar nu aveam! ii spune Carly incercand sa se traga de langa el. Il tin la mine ca sa ma simt mai in siguranta.
-Dar ma ai pe mine! De ce iti mai trebuie si un cutit? o intreaba rastindu-se la ea.
-Est paranoic! Doar nu esti gelos pe un cutit?
Dark ii sa o palma puternica peste fata.
-Nu glumi cu mine! striga la ea aruncand cutitul in perna de langa capul ei. In acea secunda i-a stat inima in loc. Se uita fix la demon speriata, nu stia ce avea de gand, dar inainte ca ea sa-si dea seama demonul dispare supandu-i sa se gandeasca repede.
Carly ia cutitul din perna si il strange cu putere in mana. Lacrimile incep sa i se scurga pe fata. Stia ce trebuie sa faca ca totul sa fie bine, mai putin la ea, daca pleca cu Dark, cei din jurul sau i-ar fi dus lipsa, iar ea ar fi suferit de asemenea, dar daca ea nu ar mai fi, Dark va fi nevoit sa se intoarca de unde a venit si sa-i lase pe toti in pace.
Se ridica cu cutitul in mana si cu lacrimile siroaie pe fata, iese prin spate desculta si nu se opreste decat la cimitit in fata mormantului mastusii sale. Priveste plangand la poza din madelionul de pe cruce si stange din ce in ce mai tare cutitul in mana:
-Iarta-ma matusa, dar eu nu stiu ce sa mai fac...Iarta-ma Doamne, caci stiu ca nu am dreptul sa fac asta...

Imediat dupa ce masina lui Aido opreste in fata casei batranelor, opreste si cea a lui Alexander. Cei doi prieteni se priveau fara sa spuna nimic. Aido nu stia la ce sa se astepte de la Alexander, mai ales ca avea o privire ciudata. Se apropie de el si il saluta prieteneste.
-Am auzit multe lucruri despre tine in ultimul timp. ii spune Alexander afisand un zambet ironic.
-Ce vrei sa spui? intreaba iritat Aido.
-Ti-am mai spus vreodata cat esti de egoist? il intreaba sarcastic Alexander.
-Ce vrei sa spui?! se enerveaza Aido.
-Mureai daca mi-a aduceai si mie sa o vad sau daca imi spuneai ce simti?
-Nu stiu despre ce vorbesti!
Alexander il priveste ridicand spranceana dreapta. Aido se intoarce spre el inruntat.
-Te urasc!
-Deci?
-Nu pot spune ca o iubesc, dar....merge sa iesim din cand in cand!

Carly ridica cutitul spre inima ei cu mainile tremurandu-i si cand era gata in sfarstit  sa il infiga in piept cineva o prinde de mana.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
hmmm...cred ca aido,zero sau frate-su au oprit-o pe ea sa nu se sinucida. sau cumva dark?

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
-Sa inteleg ca tu vrei sa iesi cu sora mea doar cand nu ai ce face? intreba Alexander indignat.
Aido se uita la privirea din ochii lui, daca ar fi spus ca tine la ea cine stie ce ar fi facut Alexander, iar daca raspundea afirmativ la intrebarea care i-a fost adresata s-ar fi interpretat ca pentru el Carly doar o fraiera care ii tine companie cand era singur.
-Of! Esti asa de dificil, prietene! ofta Aido. Cum sa zic..nu sunt innebunit dupa ea sa vreau sa fim impreuna, dar nici nu este un nimic pentru mine, este doar o prietena si atata, una foarte buna, dar cu toate acestea doar o prietena. E o crima sa iesi la un suc cu o prietena? intreaba Aido pe un ton naiv.
Alexander nu a mai spus nimic si a pornit spre casa urmat imediat de prietenul sau. O servitoare le-a spus ca nu au dreptul sa intre in casa si sa iasa pana nu cheama paza. Ca si ce paza aveau! Se plimbau toti ca pe Baragan in curtea batranelor. Alexander nu a mai insistat, dar prietenul sau mai incapatata nu s-a lasat cu una cu doua, insa nu au putut face nimic ca sa o coninga pe ii lase inauntru.
Aido a incercat pana sa o si seduca, dar nu a fost de folos.

Cutitul este asat sa cada lin pe langa trupul ei maldios si sa cada cu varful infipt in pamantul uscat strapundand un fir de iarba neinovat care crestea pe acesta. Lacriile ii siroiau pe fata, nici un indraznea sa prieasca la cel a carui mana calda ii strangea incheietutra. Parul ii acoperea chipul livid, privirea ii era incetosata de lacrimile care se impleteau amplu cu firele de par. Astepta ca cel de langa ea sa spuna ceva, dar astepta in zadar. Baiatul ii elibereaza mana care cade ca si moarta pe langa trup ca si sora ei. Ii aude pasii cum se indepartau de ea si abea atunci a ridicat privirea din pamant si l-a vazut pe Zero cum se indeparta de ea.
-Stai...! il striga incet abea soptind. Baiatul se intoarce spre si o priveste, nu ii putea zari chipul. Pot sa te rog ceva? il intreaba cu vocea tremurand.
-Spune! o indeamna baiatul.
Vine in fata lui sternadu-si lacrimile si dandu-si parul din ochii, apoi ii spune pe un ton cald:
-Te rog, promite-mi ca aceasta nebunie a mea va ramane nedezvaluita lumii! Nu vreau ca fratele meu sa afle de asta...va suferi...
Zero o prieste fix in ochii. Intr-un impuls de moment ridica mana de langa corp dorind sa-i mangaie chipul bland, dar se abtine.
-Daca ar fi pentru Alexander nu asi accepta, dar e pentru tine...tu m-ai rugat. Iti promit ca nu voi spune nimanui despre asta, dar promite-mi si tu ca nu o vei mai face!
Carly isi duce usor mana la pieptul si ii promite astfel ca nu va mai incerca niciodata sa-si puna capat zilelor, oricat de negru pare viitorul ei.
-Cel putin tu esti iubita. ii spune Zero plecand de langa ea.
A vrut sa-l urmeze si sa-l intrebe ce a vrut sa spuna, dar s-a abtinut, chiar daca ar fi vrut sa-i mai adreseze si alte intrebari. Isi aseaza parul si hainele si se intoarce spre casa batranelor. A intrat prin spate, ca deobicei, si s-a dus in camera ei, nestiind ca fratele ei si Aido erau inca in fata casei.
Dark isi face apariti in spatele ei si ii sopteste usor:
-A venit timpul.
Carly tresare si se intoarce spre el tremurand. Nu-i venea sa creada ca timpul a trecut atat de repde, iar ea trebuia sa plece cu demonul. Isi face curaj si pune o intrebare normala si nesabuita in acelasi timp:
-Si daca refuz?
Demonul izbucneste in furie o apuca de par si o izbeste de un perete. Se uita la ea gata sa o faca praf in orice secunda.
-Am fost invatat de mic sa primesc tot ceea ce doresc! Si tu esti unul dintre aceste lucruri! Te voi avea cu orice pret! Ai auzit?! urla la ea.
Carly tremura in mainile lui ii simtea privirea cum ii sageta trupul slabit. Incearca sa ridice mana spre chipul lui sperand ca-l va mai inbuna, dar el o prinde de brat si il incatuseaza de zid cu mana sa.
-Ai intrebat ce se va intampla daca refuzi, nu? Stiu eu doi baieti foarte tineri, ar fi si pacat sa moara in chinuri atat de groaznice! Sunt chiar in fata acestei case si stau langa doua masini, ce frumos ar fi daca le-ar exploda motorele, nu crezi? Cum oare ii cheama? A, da, Aido si Alexander!
La auzul cuvintelor rostite de demon a inremenit, stia foarte bine ca este in stare de asa ceva. Cum sa il lase sa-i omoare? Nu avea cum sa-i avertizeze, si chiar daca ar fi facut asta, la ce bun? I-ar fi omorat oricum. Nu avea decat sa accepte sa fie sotia demonului.
-Ia stai! zice deodata Dark. Ma intreb oare cum arata inima pustiului acela care tot vine pe aici? Il sti bine, pustiul ala care pare sa te adore, cu parul argintiu si ochii mov pal, are un frate mai mare. Cum crezi ca arata? Eu unul sunt foarte curios sa aflu asta.
-Sa nu-i faci nimic! striga deodata Carly. E doar un copil! Lasa-l sa se bucure de viata!
-Deci voi auzi ceva ce ma va bucura, nu? intreaba apasat Dark.
In acel moment usa de la camera ei se deschide. O zareste pe Annet alaturi de un batran si de un baiat tanar de vreo 20 de ani cu o expresie plictisita pe fata. Cei doi batrani au ramas blocati cand au vazut scena, Dark se intoarce spre ei zambind ca un diavol. Annet se apropie de el si ii spune sa ii dea drumul lui Carly.
-De ce? intreaba demonul iritat.
-Am nevoie de ea! Nu imi pasa mie ce este intre voi sau ce vrei tu! Fata asta valoreaza o multime de bani si nu voi da cu piciorul acestei ocazi! se rasteste batrana la el tragand-o pe Carly din mana lui.
-Deci e asa cum credeam eu: imi faci rost de o sotie doar ca sa iti iei tu bani! Batrane numai la bani iti sta minte!
-Nu fi necuviincios copile! Toti banii intra in buzunarele tale! iti fac toate poftele! il mustra batranul.
Dark o privea furios pe Annet, inima lui Carly batea de sa-i sara din piept, stia ca demonul va ataca iarasi. Baiatul o da pe batrana la o parte de langa Carly brutal si apoi o studiaza pe fata din cap pana in picioare.
-Arata bine, cam inocenta si naiva, dar arata bine, e inca greieras, nu stie ea ce inseamna viata. spune baiatul pe un ton indiferent. Tu vrei sa te casatoresti? o intreaba pe fata privind-o atent.
Carly priveste pe rand la fiecare persoana din camera.
-Nu trebuie sa-mi raspunzi! Stiu ca nu vrei, dar lasa ca nici eu nu vreau, nu e mare chestie, doar ca vei sta cu mine in casa si voi iesi in oras doar de ochii lumii, poti fi cu ce baiat vrei tu. ii spune baiatul intoarcandu-se cu spatele la ea.
Deci nici lui nu-mi prea convenea situatia. Ah! Ce o tenta gandul sa accepte casatoria cu el, cel putin ar fi fost libera, dar nu vroia sa-l vada mort, mai ales ca nu avea de gand sa o raneasca.
Dark pocneste din degete si capul lui Annet explodeaza. Batranul se sperie si vrea sa fuga, dar demonul tranteste usa si ii taie unul dintre membre. Baiatul il prieste pe Dark nepasator si se duca drept spre el. Carly se pune in fata lor si ii spune sa plece repede.
-De ce sa plec? o intreaba pe fata dand-o la o parte din calea lui cu mana. Banuiesc ca o vrei tu, nu? se intoarce spre Dark. Poti sa o pastrezi, dar nu o rani...e pacat de ea. Spunand asta se indreapta spre usa, acolo tatal sau urla de durere si il iplora sa il ajute, dar el il impinge cu piciorul si ii spune:
-Tu o ajutai pe mama cand ea plangea de durere? Ai dus-o la spital cand s-a imbolnait? Te-a durut in cot de ea! Mie de ce sa-mi pese de tine? Vorba ta, toti bani sunt ai mei!
Iese din camera si pleaca fara sa priveasca inapoi. Dark o intoarce pe Carly cu spatele la cei doi batrani si bate din palme ritmat de 3 ori, in urmatoarea secunda o pulbere de sange murdareste intreaba incapere si trupurile lor calde. Nu a mai ramas nimic din trupurile celor doi.
-Raspunsul. spune scurt Dark.
-Da...raspunde Carly cu ochii incecati in lacrimi amare.
Dark se apropie usor de bezele ei, dar inainte ca el sa o sarute fata lesina.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
wow,si mie cred ca mi-ar conveni ce a spus baiatu. ma intreb cum o sa fie in infern.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Pe langa Aido si Alexander trece un baiat imbracat intr-o camasa alba cu primi doi nasturi desfacuti si cu o cravata largita la gat. Nici nu s-a uitat spre ei ci s-a urcat direct intr-o masina sport visinie. Inainte de a porni Aido se duce la el si il intreaba daca a vazut o fata satena si draguta in acea casa.
-Am vazut una frumusica, trebuia sa fie sotia mea, dar din cate am vazut o vroia altul. Nu prea avea de gand sa o lase sa plece!
Imediat dupa ce spune asta pleaca fara sa mai stea pe ganduri. Aido si-a dat seama imediat despre cine era vorba si i-a spus lui Alexander toata povestea, partea pe care o stia el.
-Si de ce nu mi-ai spus pana acum? il intreaba furios Alexander. Haide!
-Unde te duci? intreaba bedumerit Adio.
-La Zero!
-Ce faci la nenorocit?! striga furios Aido. Cum sa te duci la el? Din cauza lui Carly putea sa moara! Goneste ca un nebun pe sosea!
-Si tu faci la fel!
Se urca in masina si acelereaza spre casa lui Zero. Aido striga dupa el, dar era in zadar, se urca si el in masina si merge dupa prietenul sau.
Alexander opreste in fata curtii lui Zero si coboara usor din masins uitandu-se dupa el prin curte. Se apropie de poarta si il vede pe Yachiru iesind din casa.
-Buna ziua, domnule! ii zice micutul. Cautati pe cineva? intreaba inocent.
-Il caut pe fratele tau mai mare, pe Zero. Este acasa?
-Il chem imediat. spune micutul fugind spre un garaj din curte.
Peste catva timp ajunge si Aido. Coboara furios din masina si vine gata de cearta spre Alexander.
-Ce ai de gand sa faci? il intreaba nervos. De ce vrei sa il bagi in asta?
-Nu mi-ai spus ca fratele lui ti-a zis ceva de un demon? il intreaba Alexander fara chef. Poate ne va ajuta cu ceva!
De ei se apropie Zero murdar de ulei de motor.
-Ce vreti? ii intreaba fara chef.
-Este legat de Carly...a disparut. ii spun pe un ton grav Alexander.
Zero strange puternic din pumn si le arunca o privire taioasa:
-Doar nu aveti de gand sa ma acuzati pe mine!
-Nu, vreau sa vad ce stie fratele tau despre acel demon. ii spune fratele lui CArly.
-Nu stie nimic! ii spune Zero. I-a spus demon din cauza ca era rau, nu stia ca este cu adevarat, nu stie nimic in ciuda a tot ce spune! Nu o veti putea aduce inapoi. Trebuie sa se ajute singura.
Si spunandu-le asta pleaca fara sa-i mai bage in seama. Aido il priveste furios pe Alexander.
-Ce credeai ca rezolvi? il intreaba iritat.
Fiecare s-a urcat in masina lui si s-a indreptat in cate o directie. Alexander era dezavagit ca nu putea sa-si ajute sora si mai ales ca a lasat-o singura, iar Aido era incredibil de fuios, din cauza ca nu a fost in stare sa-i stearga zambetul ala nemernic lui Dark de pe chip si ca fata sa fie acum un bratele lui si sa o protejeze nu sa fie ea stie unde si mai ales nu langa un demon nemernic. Toata lumea stie cat de oribili sunt demonii si cat rau pot face oamenilor, nici nu vroia sa isi imagineze cum s-ar putea comporta Dark cu Carly.

Un miros ciudat invaluie camera. Nici o urma de lumina solara nicaieri. Afara se aud tipete si ulete, probabil se cearta cineva. O solutie de sentimente neomogene...soapte ale unor vorbe pe jumatate stinse...durere surda...Nu putea sa-si deschida ochii si chiar daca i-ar fi deshis nu ar fi putu sa vada nimic. Incearca sa-si ridice mana de langa corp, dar nu reuseste.
-"Ce se intampla cu mine? Unde sunt?" se intreaba Carly singura in intunericul din camera.
Deodata aude o usa deschizandu-se, intunericul contiuna sa stapaneasca camera. Pe podea se aude sunetul a doua perechi de pasi, iar pe patul ei se aseaza cineva.
-Crezi ca traieste? se aude vocea rece a unei fete.
-Cui ii pasa?! E doar o muritoare! Dark este la fel de prost ca si tata! Ce o fi atat de special la muritoarele astea? se aude vocea unei alte fete.
-"Probabil sunt suriorile lui Dark, concluzineaza Carly, si nu par sa ma placa prea tare..."
Incearca sa isi miste mana si sa deschida ochii, dar nu reusete. Cele doua fete tresar cand usa se tranteste cu putere de perete si in camera intra Dark ca o vijelie infigandu-si mana in gatul unei dintre suriorile lui care si-a intins ghearele spre Carly.
-Nu v-am spus sa nu veniti aici, nenorocitelor! striga furios demonul. Darkness, ti-am spus sa o ti departe de Carly! Stii ca nu se poate abtine sa nu o raneasca!
-Imi pare rau, frate! spune umila Darkness. Te rog, sa nu ma lovesti!
Dark o arunca pe Rascal in mainile lui Darkness si le spune sa plece imediat din camera. Indata ce fetele au iesit din camera, iar demonul se apleaca peste CArly si o saruta pe frunte.
-Ce face dulcea mea sotie? Se pare ca nu ai reusit sa-ti revi...voi astepta sa te trezesti. ii spune aruncandu-se intr-un fotoliu de langa pat.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
wow,surorile lui dark...se vede ca le controleaza si pe ele.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dupa doua ore reuseste sa deschida ochii si sa-l vada pe Dark motaind in fotaliu. Parea si el slabit si plictisit de toate. Camera in care se afla era in totalitatea neagra, conturul mobilei abea se zarea. Ridica usor mana de langa corp si isi da parul de pe fata. Apoi incet se ridica in fund pe pat. Se uita la mainile ei, ii pareau mai albe ca niciodata, purta o rochie foarte stransa pe corp, pe umeri de matase si lunga pana in pamanat. Se dezveleste si se duce usor spre un geam. Vrea sa dea perdeaua la o parte, dar Dark o prinde brusc de mana si o opreste.
-Ce ai de gand sa faci? o intreaba de indata.
-Vroiam doar sa vad cum este afara. ii raspunde incet si calm fata.
-Of! E oribil de minunta, dar tu nu ai voie sa vezi asta! ii spune apasar Dark.
Carly lasa usor mana sa-i cada pe langa corp in timp ce-l privea pe demon.
Dark ridica mana spre ea gata sa o loveasca, dar ea nu a reactionat in nici un fel, a ramas inerta privindu-l in ochii.
-De ce esti atat de buna cu mine? Ti-am nenorocit viata! De ce nu vrei sa-mi faci rau?
-Nu pot, Dark! Nu vreau! De ce sa fac asta?
Ii pune o mana pe umar si il priveste cu blandete in ochi. Demonul ii prinde mana cu albele si i-o saruta.
-Chiar esti un inger...ii sopteste usor.
O strange puternic in brate la pieptul sau si vrea sa o sarute, dar Carly roseste toate si-l impinge de langa ea.
-De ce esti rea? o intreaba furios.
-Nu..nu vreau...
Drak o lasa sa cada pe pat si ii spune ca in 10 minute se intoarce dupa ea sa o prezinte familiei.
Carly se aseaza putin si apoi pleaca cu Dark.
O duce intr-un salon mare unde ii astepta o femeie slaba, inalta, cu parul alb si cret.
-Asta este fata de care mi-ai spus? intreaba batrana.
-Ea este Carly. spune Dark.
Carly se apleaca usor in fata batranei.
-nu trebuie sa te prefaci! ii spune femeia.
-Nu ma prefac, doamna! Sunt incantata sa va cunosc.
-Nu trebuie sa te prefaci! Stiu ca ne urasi si ca nu ai vrea sa fi aici!
-Este adevarat ca nu vreau sa fiu aici, dar nu am de ca sa va urasca.
-Darkness, Rascal! Nu mai stati ascunse, proastelor! Veniti aici! striga Dark la surorile lui.
Imediat in camera au aparut cele doua fete.
-Luati-o de aici si ataratii orasul! le zice batrana.
-Nu! striga Dark. Nu o veti duce nicaieri!
-Ba da!
-Ba nu! Ramane in casa, altfel voi toate zburati! striga Drak furios la cele trei.
-Esti prost ca si tata! striga Rascal.
Dark plin de furie isi infige mana in gatul ei si o strnage cu putere. Demonita tipa si se zbatea, dar era zadarnic, Darkness statea impietrita, iar batrane striga la el sa se opreasca.
-Taci din gura! striga la mama sa. M-am saturat de voi!
Era gata sa le omoare pe amandoua, daca nu intervenea Carly si il oprea.
-Opreste-te! te rog! Loveste-ma pe mine cat vrei, dar nu le face lor rau! Sunt rudele tale!
Se prinde cu manile de el si plange rugandu-l sa se opreasca.
-De ce faci asta? intreaba Darkness.
-De ce nu asi face-o? Nu mi-ati facut nimic.
Dark o arunca pe Rascal in brate mama sa si apoi se intoarce spre ele.
-Vedeti nemernicelor! Va apara!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Cat poate sa-mi placa, nu m-am oprit pana nu am citit si aq imi pare rau k nu stiu continuarea dar astept q nerabdare sa vad ce o sa mai faca Dark. E el dezaxat tare dar poate sa fie si bun doar cand isi doreste, nush d c dar knd rade ma face sa ma gandesc la rasul lui belphegor. La inceput imi placea ca el chiar incerca sa o apere si de cate ori ai zis ingeras ma gandeam k ea sigur e un inger si el un demon deci impreuna ar fii fost incredibil de puternici, pacat de manierele lui dupa o vreme.Iar zero, jumate demon jumate inger e alegerea perfecta, desi abia astept sa vad q cine ramane pana la urma.    

_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Dark isi ia viitoarea sotie in brate si paraseste camera in care erau mama si surorile sale. Carly se tinea cu ambele maini de gatul lui Dark, ii era putin teama ca acesta sa nu o scape din cauza ca trecea ca un fulger prin fiecare camera in parte pana cand a ajuns in dormitorul sau. O camera foarte mare, mai degraba un living decat un dormitor, cu ziduri inalte, vopsite cu o culoare neagra cu tente rosii, nuanta care trona in intreaga camera. Se apropie de pat, un pat mare de doua persoane, in care o lasa usor pe fata pe pernele moi.
-Odihneste-te! o sfatuieste pe un ton lipsit de viata. Am sa trimit pe cineva sa iti aduca rochia, maine ne vom casatori. Ultimele cuvinte rostite de demon au fost rostite pe un ton de profund cu scopul de ai da de inteles fetei ca nu mai avea cum sa scape. Era hotarat: Carly va fi sotia lui Dark.
Demonul paraseste camera, iar fata ramane singura intre pernele de pe pat privind spre usa pe care a iesit Dark. Pe chipul ei palid se scurg doua perle. Se ridica din pat ametita si se duce la fereastra, da usor pe o parte draperia neagra de matase si ramane stupefiata cand vede toata agitatia de afara si toate luptele. A ramas inlemnita cateva momente in fata geamului cand a vazut toti acei demoni de speta joasa cum se distrugau intre ei. Si poate ca ar fi ramas asa pana cand s-ar fi intors Dark, daca nu venea Darkness sa-i aduca rochia cu de mireasa, insotita de inca doua femei care pareau sa fie slujitoare in acea casa.
Darkness de duce langa ea si ii trage brusc perdeau in fata si ii spune pe un ton rece si impozant:
-Nu ai timp pentru asta! Avem multe de facut!
-Dar...aceai demoni... se balbaie Carly.
-Tu esti inger! Nu intelegi! ii spune una dintre servitoare.
-Nu sunt un inger...daca eram inger aveam aripi si asi fi putut zbura de aici, dar nu pot...spune pe un ton visator fata.
-Aceasta va fi rochi ta! schimba brusc cealalta servitoare subiectul.
Carly le priveste pe toate nelinistita. Darkness o apuca de mana si o duce in centrul camerei. Prima servitoare o ajuta sa se dezbrace de rochia cu care era imbracata si sa o imbrace pe cea de mireasa. Era o rochie frumoasa, bineinteles ca neagra, care ii accentua paloarea tenului, era lunga pana in pamant, stransa pe corp, larga de pa solduri in pamant, lasat pe umeri, dar nu atat de mult incat sa fie  decoltata, avea manecile lungi si evazate. Cele doua servitoare o tot aranjau, in timp de Darkness o privea de la distanta si le dadea din cand in cand indicatii celor doua.
-De ce comporta asa cu voi Dark? o intreaba Carly la un moment dat.
-Din cauza ta! ii spune Darkness.
-Imi cer scuze...dar nu intentionez asta...se scuza Carly pe un ton trist.
Peste catva timp Darkness ii spune ca si cum s-ar fi eliberat de o povara:
-Dark a fost intotdeauna rau cu noi! De cand tata a venit cu proasta aia de muritoare acasa, familia noastra s-a stricat complet! Dark a fost singurul pe care nu l-a deranjat ca mama suferea, de aceea mai tot timpul se certa cu Rascal si se bateau. Rascal era proasta! Stia cat este de puternic Dark, dar cu toate acestea mereu se certa cu el! Tata nu o adusese inca acasa, vroia mai intai sa scape de mama si ne noi, chiar si de Dark. Dar nu a mai adus-o niciodata, deoarece muritoarea lui nenorocita s-a siucis cand a aflat de noi! Poate ca a fost nobil gesutl ei, dar foarte bine putea sa faca asta si pentru binele ei! Iar tata...a murit si el la scurt timp. A fost prost si si-a legat sufletul de al ei si astfel a pierit o data cu ea.
Carly stia despre ce muritoare este vorba si acum a aflat adevaratul motiv pentru care matusa sa a ales sa se sinucida.
S-a privit intr-o oblinda, era foarte frumoasa, chiar si asa palida si slaba, era inca frumoasa.  Dark intra si el in camera peste cateva clipe si vazand-o a ramas cu privirea fixata asupra ei.
-Esti frumoasa! ii spune prinzand-o de una dintre maini. Fata il privea fix in ochii, parea atat de visator!
Isi trage usor mana dintr-a lui si se indeparteaza, dar demonul o prinde brusc de brat si printr-o zmucitura o aduce in bratele lui.
-De maine nu vei mai avea scapare! ii spune pe un ton rece si sumbru. Fata ramane incremenita in mainile lui. Ii era teama.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
sper ca dark sa fie un pic mai bland cu ea. oricum mi-o si imaginez pe carly mireasa.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Demonul isi despirinde usor mainile din jurul ei, iar aceasta se cade usor in genunchi sprijinita de un perete. Dark ii intoarce spatele, iar inainte de a pleca din camera ii zice:
-De ce sa mai asteptam pana maine? De ce sa nu facem nunta la miezul noptii acesteia?
-C-cum? intreaba stupefiata Carly.
-Cum auzi, draga mea! ii spune demonul iesind din camera.
Carly ramane atintita locului privind fix la usa pe care a iesit demonul. Ce putea face? Nu avea cine sa o salveze! Darkness vine langa ea si o ridica usor de brat:
-Avem treaba! Era atata hotarare in vocea fetei-demon incat nu putea sa i se opuna.
-"Alex...Aido...Zero...nu ma puteti ajuta...? Chiar cu nimic?" se intreba pierduta in interiorul sau Carly.
Darkness se uita lung la ea si o intreaba brusc:
-Cine sunt Alex, Aido si Zero?
Carly incremeneste. Sora lui Dark putea citi gandurile oamenilor! Nu putea sa se gandeasca la nimic fara ca aceasta sa stie.
-Poti citi gandutile ? intreaba CArly.
-Nu! ii raspunde Darkness.
-Dar tocmai ai...
-Nu am facut nimic! ii reteaza brutal cuvintele.
Slujitoarea o aranja pentru nunta care urma sa aiba loc peste 2 ore in timp ce ea statea in fata unei oglinzi uriase ca de cristal privind prin ea.  Ce avea sa se intample cu ea?

Zero coboara in pivnita casei sale asigurandu-se ca nimeni nu-l putea vedea, dar s-a inselat, fratele sau mai mic, Iachiru, l-a urmarit. Zero da la o parte un dulap mare de lemn in spatele caruia era o usa, mica prin care putea intra doar daca te aplecai pana la pamant. Scoate o cheie mica si ruginita din buzunat cu care incearca sa deschida usa, o smuceste mai tare in lacat, iar acesta se deschide. Usa scoate un scartit crunt si apoi se apleca ca sa poata scoate de acolo o cutie mica de fier. Cand a vazut-o Iachiru a scos un scancet fara sa vrea.
-Iachiru! il striga Zero.
-Ce faci cu acelea, frate? intreaba micutul. Doar nu vrei sa pleci dupa ea?
-Nu! Nu am de ce sa fac asta! spunand asta arunca cutia inapoi in usa si o incuie. Se ridica si merge la fratele sau mai mic.
-Trebuie sa facem ceva! spune micutul Iachiru.
-Nu avem ce! Nu am cum sa o ajut!
-Ba da! Poti! Esti unul de-al lor si...
Nu apuca sa termine propozitia caci primeste o palma peste fata de la fratele sau mai mare.
-Pleaca de aici! ii spune mai mult maraind fratele sau.
Micutul fuge in sus pe scari plangand si strigand:
-Te urasc! Esti un demon!
Zero ramane in mijlocul pivnitei privind spre podeaua umeda e care se vedeau urmale pasilor sai.

Ceasul numara ultimele secunde pana la miezul noptii in acelasi ritm rapid ca si inima lui Carly. Miezul noptii. Totul s-a sfarsit... Usa camerei in care se afla se deschide, iar in aceasta intra Dark. Demonul se apropie de ea zambind mai dulce ca niciodata, zambetul lui era ametitor si parea sa acunda ceva. O ia de mana pe Carly si o ridica usor de pe pat.
-Cat esti de frumoasa! ii spune visand.
In acea secunda geamul camerei in care se aflau se sparge in mii de bucati iar in camera patrund o haita de demoni inferiori, care se reped spre Carly, gata sa o faca bucati, dar Dark ii sfasie cu ghearele lui. Cu toata puterea lui, nu-i putea birui, deoarece ei continua sa vina valuri valuri.
-Da-ne fata! Da-ne ingerul! Da-ne muritroarea! silabiriseau ei.
-Peste cadavrul meu! spune Dark cu ochii in flacari, sangele de pe pielea si hainele lui nu se compara cu intensa culoare de rosu din ochii sai inecati in  ura.
Carly statea in spatele sau in apropierea unul semineu. Un fum negru iese din acesta iar in saptele ei se materializeaza forma unui demon. Acesta isi infasoare mainile in jurul lui Carly. Fata incremeneste.
-Mai! Mai! Ce ingeras micut si dragut a venit pe la noi! Si ce sange dulce trebuie sa aiba! spune demonul. Avea ochii hipnotizanti si un zambet atat de minunat, inca nu ai fi zis ca este un demon!
-Pe el! striga demonul si toti subalternii sai sar pe Dark. El o insfaca pe CArly si sare cu ea pe geam.
-Da-mi drumul! Te rog! Vreau sa ma intorc acasa! il roaga Carly.
Demonul se opreste brusc la un colt de strada. Carly priveste si ea in aceeasi directie cu demonul. In fata lor era o umbra neagra de care demonul parea sa se sperie sau mai exact de aceea ce se gasea in mana umbrei. O lumina puernica, iar demonul dispare. Carly cade din bratele lui pe pamantul rece si-si murdareste rochia. Se ridica usor scuturandu-se de praf si se apropie de umbra, dar aceasta dispare. Priveste un spatele ei si il vede pe Dark apropiindu-se.
-Esti bine? o intreaba acesta.
-D-da...raspunde fata.
Dark era murdar de sangele demonilor si parea a fi ingrijorat, o ia repede pe CArly i brate si fuge dispare cu ea spre casa.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
wow,nu ma asteptam sa-l atace asa pe dark,dar mia placut ultima parte.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Au intrat amandoi in camera in care a stat Carly, Dark o lasa usor pe fata pe pat si se aseaza pe vine in fata ei. Pune o mana pe pat langa trupul ei si cu alta ii amnagia usor chipul. Niciodata nu a fost mai bland si mai tandru cu ea. Dupa cateva secunde se ridica si iese din camera fara sa-i zica nimic. Carly isi pipaie cu farfurile degetelor chipul. Ce era cu Dark? Cine era 'umbra' care a salvat-o? Ramane acolo nemiscata pierduta in ganduri.
Intre-un tarziu usa camerei se deschide si pe aceasta intra Darkness care ii spune sa o urmeze spre locul unde ura sa aiba loc ceremonia casatoriei ei cu Dark. Carly a urmat-o cu capul plecat plangand cu voalul tras pe fata...era sfarsitul libertatii ei!
Dupa aproximativ 20 de minute de mers ajunge cu Darkness intr-o incapere uriasa, cu o fereastra uriasa din cristal in tavan prin care patrundeam amplificate razele lunii. In fata o astepta Dark aparent nerabdator si stresat. Fata se intoarce spre Darkness, dar aceasta disparuse imediat ce o aduse acolo.
-Vino, draga mea! o indeamna vocea demonului.
Carly ia un buchet de flori de pe un suport si se apropie de Dark. Inima ii batea de sa-i sara din piept. Razele lunii cadeau asupra ei facandu-i chipul sa straluceasca ca un diamant. Dark o ia de maini si o priveste fix in ochi. Dintr-o camera alaturata apare o umbra neagra.
-Esti poregatita? o intreaba demonul.
-Aa...n..
-Nu conteaza! Fa ceremonia! ordona Dark umbrei.
Umbra ridica minile spre lumina lunii. Carly simtea o senzatie ciudata invaluind-o. Umbra spunea cateva cuvinte intr-o limba necunoscuta. Dark o ia in brate si se aseaza cu ea pe podea.
-Vreau sa plec...? sopteste usor Carly.
Dark se apropie usor cu buzele de fruntea ei,  dar chiar in ultima clipa pe cand capul sau trece un glont. Demonul ii da drumul fetei si se da un pas inapoi.
-Nu o atinge! spune o voce rece venind din spate.
Carly auzea ca prin vis o voce cunoscuta. Umbra arunca cartea in capul lui Dark si apare la lumina. Fata incerca sa se ridice, dar nu reusea. Umbra ii atinge usor fruntea si aceasta isi revine.
-Zero...?
Zero o ridica usor de mana.
-Tu ai venit dupa mine? intreaba Carly rosind putin din cauza ca acesta o tinea de mana.
-Nu. Am fost rugat...ii raspunde baiatul.
Carly se intoarce si il vede pe Alexander cu un pistol de argint in mana. Parea sa fie schimbat, ochii lui si-au pierdut blandetea si limpezimea. Dark o prinde pe Carly si le spune sa plece caci nu o vor mai putea avea inapoi niciodata.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
eh,totul ii merge prost lui dark. bietul de el.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Alexander inainta spre el fara teama privindu-l fix cu raceala in ochi. Dark o strage mai tare pa Carly langa el si striga
-Nu o veti avea! Este doar a mea! Va ramane cu mine!
Carly il privestea. Era mai nebun ca niciodata! Privirea lui devenea din ce in ce mai intunecata, iar ochii din ce in ce mai rosii. Fata incearca sa-si elibere una dintre maini, dar nu putea, o strangea mult prea tare. Zero se apropie usor din spate de Dark.
-Esti incoltit. ii spune Zero pe un ton jos.
Dark isi lasa capul pe spate spre el razand.
-Cat de naivi sunteti! Sa veniti pe teritoriul meu si sa credeti ca ma puteti invinge?! spunand asta o strange si mai tare la Carly in bratele lui.
-Dark...ma sufoci...spoteste fata.
-Se va termina repede, draga mea! Iti promit!
Valuri de intuneric apar ca de nicaieri invadand camera. Navaleau pe langa picioarele si trupurile lor provocandu-le mici arsuri. De teama sa nu fie si ea ranita, CArly se baga si mai tare in sufletul lui Dark. Demonul radea haotic, camera rasuna, valurile de intuneric ii inonjurau pe cei doi salvatori.
-Nu simiti nicio durere? intreaba rautacios demonul.
Nici unul dintre ei nu rasupundea Fuios ca era ignorat, Dark se duce in fata lui Alexander:
-Acum imi vezi puterea? Nici acum nu ti-e teama?
Alexander continua sa se faca ca nu-l aude. Dark furios face un semn cu mana, iar din pereti ies lanturi care ii leaga pe Alexander si Zero. Carly privea speriata la tot ce se intampla. Nu putea fi ranita de valurile de intuneric, caci Dark a ajut grija sa o protejeze de acestea. Il privea pe Zero care era legat in spatele lui Dark cu lacrimi in ochii, nu suporta sa vada ca acesta sufera din cauza ei. Zero o priveste si el. Atunci Carly simte cum ceva parca o moleseste, ochii lui Zero parca vroiau sa-i spuna ceva."Ia cartea!" aude o voce in mintea sa. Brusc parca se trezeste se uita in toate partile dupa o carte, dar din cauza valurilor negre de ceata nu o putea vedea. Il priveste intrebatoare pe Zero, iar acesta ii face un semn discret spre locul unde era cartea. Se aseaza in genunchi si incepe sa pipaie podeaua in cautarea cartii. Ceata ii area mainile, dar nu a scos nici macar un scancet, ca Dark sa nu o auda.
-Daca vrei sa arati cat esti de puternic de ce nu ai curajul sa te confrunti direct cu mine? il intreaba Alexander.
-Cu mare placere! spune zambind demonul.
Il elibereaza pe Alexander si ii spune pe un ton ironic:
-Sa te vedem!
Alexander indreapta pistolul spre acesta si era gata sa traga, arma stralucea in lumina piezisa a lunii care cadea printr-o deschidere din tavan. Cand mai avea putin si tragea arunca arma.
-Ce este? Esti mult prea speriat? intreaba rautacios Dark.
-Nu, doar ca...
-Ce? Tie frica, nu-i asa?
-Nu. Doar ca ma descurc si fara ea.
Carly nu a fost atenta la dicutia lor din cauza ca, inca cauta cartea, dar cand a auzit ultima fraza a fratelui sau a ramas blocata. Alexander nu era prost si stia si el la ce pericole se expune.
-Continua...sopteste Zero.
Fata il privea speriata, dar nu stie de ce a continuat sa caute cartea. La un moment dat s-a simtit mai ametita ca niciodaca si a simtit cum se prabusea in ceata.

Deschide ochii peste cateva clipe si isi vede fratele ranit atarnat in lanturi si pe Dark razand de mana focului. Lacrimile incep sa-i curga pe obraji, rasul lui Dark ii rasuna in minte. Gandea ca este numai vina ei, daca nu era ea nici unul dintre acestia nu ar mai fi suferit acum. Avea mainile ranite si ii sangerau, dar nu a observat nimic. Il priveste pe Zero.
-Acum sa continuam, Draga mea! ii spune Dark intorandu-se spre ea.
Carly statea in picioare cu capul plecat, plangand si cu mainile la spate.
-Ce este, draga mea?
-Este frate meu! cum ai putut sa-i faci asta? striga la Dark.
Demonul ii infige mana in gat  si o priveste cu ura in ochii strigand cat putea de tare la ea:
-Nimic nu-mi poate sta in cale!
Ii da drumul, iar fata cade speriata in genunchi. Dark ingenuncheaza langa ea.
-Acum haide, dragostea mea, doar nu vrei sa ratezi tocmai nunta ta?
-Te crezi atat de puetrnic, dar sunt sigur ca nu ai fi in stare sa ma invingi pe mine! ii spune Zero.
-Nu! Zero, nu fa asta! striga Carly. Nu vreau sa patesti si tu la fel ca Ale...
-Taci! ii spune Zero.
Dark il elibereaza razand sfidator.
-Nu-i nimic! Imi place sa vad oamenii suferind.
"Tu ai o treaba de facut!" Aude iarasi in mintea sa Carly.
Dark se indreapta spre Zero. Baiatul parea gata sa-l sfasie in orice secunda. Carly ii priveste pret de o secunda, dupa care ia cartea si o deschide la o pagina insemnata.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
offf...pacat ca dark iar o va pati. in fine,sunt sigura ca acea carte are ceva special.

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Cum citeste primul cuvant pierde contactul cu realitatea, nu mai vedea, nu mai auzea si nu mai simtea nimic. Cand lupta dintre Dark si Zero era mai crancena, Carly se ridica din ceata si alearga spre Dark, chiar and acesta se pregatea sa-i dea lovitura de gratie lui Zero.
Baiatul ii priveste pe amandoi, Dark era la pamant, iar Carly peste el cu mainile pe pieptul lui. In linistea mortuara se puteau auzi suspinele suave ale fetei. Dark ii pune mana pe fata si ii spune:
-Un inger plange pentru mine...acelasi inger care m-a distrus...
Atunci cand a sarit pe el, Carly i-a infipt in inima o cruce asunsa intre paginile cartii. Se ridica de pe el si se aseaza in dreapta lui:
-Iarta-ma, Dark! ii spune plangand fata. Nu am vrut sa se ajunga aici...nu ti-asi fi facut nimic rau, dar m-ai obligat...Iarta-ma!
Dark ii pune mana pe fata trist. O pivea atat de usurat de parca l-ar fi scapat de un mare blestem. O prinde usor de maini si i le saruta in acel moment Carly se apleaca peste chipul lui si ii saruta fruntea. O lumina orbitoare apate in jurul mainilor ei si ii jurul buzelor, lumina are incetul cu incetul ineaca intunericul si spala incaperea.
Cand si ultma partiula de lumina s-a stins CArly s-a trezit in lumea ei, mai exact in padurea de la iesirea din oras. Priveste spre cer. Era plin de stele. Se uita in jurul ei si il vede pe Alexander intins pe iarba, iar pe Zero privind-o rezemat de un copac. El o privea, dar ea nu-si dadea seama din cauza intunericului.
-Cum ati ajuns la mine? il intreaba fata u vocea tremurandu-i.
-Fratele tau ne-a adus la tine...
-Dar e om, nu poate face asta!
-Acum poate.
-Cum? Zero, te rog, spune! il roaga fata ridicandu-se de pe iarba si venind spre el. Te rog!
-Nu!
-Zero...te rog...
-Nu!
-Este fratele meu si il iubesc, chiar nu-mi poti spune?
-Incearca sa afli singura!
Carly se indeparteaza de el oftand. Intre timp ce trezeste si Alexander, Carly merge direct la el si il imbratiseaza, era atat buurie si caldura in acea imbratisare!


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
pacat de dark!( (

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
...th..sunt foarte copilaroasa...
pacat de Darck,exact ceea ce a spus si shadow,pacat de el,dar roata se tot invarte...


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
mai bine murea zero!ca e un nemernic! iar dark se casatorea cu carly,iar alexander disparea si ramanea cu demonul asta dragut!



_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Soarele rasare usor pe cerul inghetat al diminetii topindu-l intr-o nuanta de rosu vulcanic. Intreaga natura se trezeste la viata, oamenii se trezesc si in scurt timp impanzesc strazile.
Carly deschide incet ochii si priveste in jurul ei. Era acasa...in sfarsit! Dar nu simtea nici o bucurie...Se ridica incet din pat si merge la geam, vrea sa dea perdeaua la o parte, dar parca lumina sfanta a soarelui si caldura sa divina ii faceau rau. Se simtea atat de vinovata de ceea ce i s-a intamplat lui Dark si fratelui sau. Mai ales demonului.
Se duce la baie si isi priveste chipul in oglinda. Avea fata livida si era foarte slaba, ochii ii strluceau din cauza lacrimilor in care erau inecati, parul ii era ciufului, dar prinsese o stralucire ciudata mai ales in zonele unde il arinsese demonul. Isi de de cateva ori cu peria prin par ca dupa cateva momente sa o azvale furioasa in peretele acoperit cu faianta. Nu stia ce a facut-o sa reactioneze asa, dar era foarte stresata, mii de intrebari ii tulburau mintea si ii produceau dureri de cap.
Se dezbraca si intra in dus, da drumul apei cale sa cada asupra trupului sau sfarsit. Caldura parca patrundea pana in inima-i sfasiata si o mai calma.
-Ce an facut...? rosteste lipsita de puteri.
Ramana nemiscata timp de cateva minute gandindu-se doar la ceea ce a facut. Era un demon cel pe care il omorase, dar pentru ea nu conta...tot suflet era si el. Ar fi vrut sa dea timpul inapoi, sa nu faca nimic din tot ceea ce a facut, sa dispara inainte de al intalni si astfel sa salveze atat de multe vieti. Se vedea mai nenorocita ca niciodata..o criminala..un monstru fara suflet, care pentru binele personal a distrus atat de multe vieti...Cei pe care ii iubeste au suferit enorm de mult...acest gand ii aminteste de fratele sau, care, mai mult ca sigur, era flamand si astepta sa manance. Iese din dus in graba si coboara ca un fulger scarile. Intra in bucatarie, dar surpriza, acolo gaseste micul dejun pe masa, iar fratele ei nicaieri.
Probabil a plecat de mult la slujba, nu putea sa o astepte pe ea la nesfarsit. Ia loc la masa si incepe sa manance usor.
-"Cum a ajuns la mine? E doar un simplu om...Zero nu-mi va spune niciodata! Nu am de cat sa astept pana cand se intoarce Alex..." gandi Carly in timp ce strangea masa.
Dupa ce a terminat de strans masa, a facut treaba prin casa. A luat aspiratorul si a inceput sa aspire prin toata casa, ajunge si in fara camerei lui Alexander. Simte un impuls necunoscut pana atunci de a intra in camera fratelui sau. Acesta nu-i interzicea acest lucru, dar nici ea nu inrease niciodata acolo fara permisiunea lui. Pune mana pe clanta si vrea sa deschida usa cand in fata casei aude motorul unei masini. Tresare si se indeparteaza imediat de usa continuandu-si treaba ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Peste cateva momente se aude soneria de la usa de la intrare.
-Vin imediat! striga fata.
Lasa aspiratorul la locul lui si merge sa deschida usa. Ezita cateva momente in fata oglinzii, isi priveste chipul, aceeasi stele din priviri aceeasi vibratie, doar parul stralucea intr-un mod mai ciudat. Deschide usa.
-Carly?! exclama uimit Aido. Cand te-ai intors? Cat ma bucur sa te vad! ii zice luand-o in brate.
-Aid..o..p-poti sa-mi dai drumul..t-te rog..? se balbaie rosind Carly.
-Sigur! Scuze! Cum de esti aici?
-Alex a venit dupa mine si m-a adus acasa. Poftim! Intra!
-Nu intru! Nu am venit sa stau mult. Si spunand asta se indreapta spre masina, deodata se intoarce: Apropo...prietenele tale sunt mai in spate, cred ca vor trece pe la tine.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Se urca in masina si pleaca imediat de acolo. Carly intra in casa si se uita in oglinda. Pune mana pe suprafata lucioasa a acesteia si si priveste chipul.
-Ce am facut...?
Deodata tresare. Se intoarce spre usa si aude pasii cuiva apropiindu-se. Persoana din spatele usii nu apuca sa sune la usa, caci fata deschide usa.
-Carly! striga fericita Sonia. Nu imi pasa ca te-ai intalnit cu Aido al meu! Ma bucur doar ca esti bine!
-Al tau?! striga Saly. Parca era vorba ca mi-l lasi mie? Tu poti sa-l iei pe Alexander si eu pe Aido!
-Nu, nu, nu! Era invers!
-Ba nu!
Carly isi imbratiseaza prietenele cu bunatate si cu lacrimi in ochi.
-Mi-ati lipsit...
Le ia pe amandoua de maini si intra cu ele la ea in camera.
-Dar unde ai fost? o inteaba Sonia.
-La matusile mele. M-au adoptat si...
Deodata se opreste.
-Si mai ce? intreaba Saly.
Fata parea ca nu o aude. Se duce fix la calculator si incepe sa caute ceva pe internet.
-Ce cauti? intreaba Sonia.
-Tu mai stii cum se numea? o intreaba Carly oprindu-se din tastat.
-Ce anume?
-Melodia pe care am ascultat-o ultima data cand ai fost la mine.
Sonia o da puti la o parte si scrie numele melodiei. Aceseaza primul link, iar notele muzicii incep sa curga.
-Voua chiar va place melodia asta? intreaba Saly, care era antirock.
Carly opreste melodia.
-Nu stiu ce este cu mine...ma simt ciudat... le marturiseste fata prietenlor sale.
-Chiar vroiam sa-ti zic ca esti tare ciudata! ii spune Saly putin mustrand-o. Ce e cu tine, fato?
-Chiar nu stiu...le spune Carly privind pierduta pe geamul camerei sale.
Fetele nu au mai stat mult si au plecat. Sonia era intradevar ingrijorata de starea prietenei sale, in timp ce Saly spune ca face asta doar din cauza ca este indragostita.
Carly ramasa singura acasa se intinde in pat si adoarme instantaneu.
Deschide ochii si observa ca era in mijlocul unei campii nesafarsite. Se ridica din iarba si se uita peste tot in jurul sau. Era inconjurata de un ocean de singurate, o mare de durere ascunza de acea frumusete de jad. Din spate aude un scancet. Se intoarce brusc, dar nu vede pe nimeni, probabil din cauza ierbii inalte. Mai face cativa pasi, dar se trezeste brusc. Alexander se intorsese acasa. Fata coboara din pat si merge la el in intampinare.
-Ale! exclama aceasta fericita imbracisandu-l. Cat ma bucur sa te revad!
Alexander o mangaie usor pe par si o impinge usor de langa el.
-Ale...trebuie sa stiu ceva..Cum ai ajuns la mine? Si tu esti doar un om la fel ca mine...iar Zero...
-Nu conteaza! E tarziu! Culcat-te! ii spune Alexander sarutandu-o usor pe frunte.
-Se poarta cu mine ca si atunci cand aveam 9 ani...gandi Carly.
Nu avea rost sa insiste, stia ca fratele ei nu-i va spune niciodata. La el 'NU' insemna 'NU'.
Se intoarce in camera ei si se aseaza pe pat. Deodata telefonul ii suna. La telefon era Sonia inca ingrijorata. Au inceput sa converseze si incetul cu incetul Sonia a aflat tot ce i s-a intamplat prietenei sale. Nu a fost uimita, pentru ca banuia ca ceva necurat se intampla cu aceasta.
-De ce nu il suni pe Zero? intreaba Sonia.
-Nu am numarul lui.
-Atunci mergi la el. Sau nu stii unde locuieste?
-Nu pot face asta! Oricum nu voi afla nimic.
-De ce nu-ti folosesti farmecele feminine? Esti o fata frumoasa!
-Nu voi face asta niciodata!
Au mai conversat putin si apoi au inchis convorbirea.


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la