3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
3xanime / Fan fiction / The girl who fight against life Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Eu una spun cu mana pe inima ca sunt un fan infocat.Dar adesea m-am izbit de anumite intrebari ce-mi cutreieri si astazi prin cap.Ce scop au ele pentru tine ? Cu ce te ajuta ? Inceteaza,maturizeaza-te ,de ce nu intelegi ?
M-au dus la phihiatru pentru ca ziceau ca sunt prea mare,m-am dus o luna,doua,trei . . .
phihiatru imi tot zicea : Ca animeurile sunt un refugiu pentru persoanele incapabile sa se adapteze,si ca ar trebui sa incetez sa ma uit la ele.
Acest lucru ma suparat,in acel momemnt de fata nu stiam,or sa fiu nervoasa or sa ma bufneasca rasul.
Priveam in jos jos,am inceput sa plang,dar sa si rad.Ma privit uimit,dupa care eu i-am raspuns : Ele nu sunt un refugiu,in ele ne gasim adeseori caacterul nostru de om care ne facefoarte special.Draga domnule,persoanele care le vad doresc sa ramana cu o jumatate sau cu tot intregul inimi copii,vesnici,sa viseze si sa spere.Aceste doua lucruri sunt baza asa zisului refugiu care cladeste lumea,visul si speranta.Uni pot llua modele dupa ele si sa-si schimbe felul lor de a fi,sau chiar intreaga persoana,ceea ce facem noi ne face deosebiti.La reveder.I-am spus eu dupa care am plecat trantid usa in urma mea.
Am stat apropape patru luni fara sa vad animeuri care-mi plac,si m-am maturizat foarte devreme.Imi pierdusem caracterul meu copilaresc,nu mai zambeam des,eram mult prea concentrat pe maturizare incat am uitat farmecul copilariei,al visului si al sperantei.Cand am deschis calculatorul si am privid un anime,o caldura de mult uitata ma inbratisat puternic in suflet,am devenit un fan infocat,dar nu am uitat de prieteni,familie si scoala.


Personaje :

Tara Rockwood :

Este o fire timida,nu are prieteni.Timpul si-l ocupa invatand,ea isi ajuta familia lucrand dupa ore si in week-end pentru a putea locui.Tatal ei a parasit-o la varsta de doar 5 ani,ea isi intretine mama si sora mai mica din munca care o depune.
Are un talent inascut pentru muzica,canta foarte bine la flaud,dar din pricina neputintelor financiare ea a renuntat.A mai renuntata si la imaginea ei feminina,a renunta la libertate pentru familie.

Shamanta Rockwood :

Este bolnava de diabet si este paralizata de la solduri in jos.Ea nu se poate misca mai deloc.Le ajuta pe cele doua fete cum poate mai bine,incercand sa faca catmai multe lucruri posibile.Este o fire blanda si rabdatoare,stie sa pretuiasca fiecare moemnt,fie el bun sau rau.Isi iubeste ambele fice foarte mult.

Kyle Rockwood :

Are numai 10 ani,isi ajuta mama si sora asa cum poate.Tara doreste ca ea sa aiba parte de copilarie si nu vrea sa i-o rapeasca.Kyle este cam rautacioasa si mofturoasa,nu scapi de ea daca nu fac vreun targ.

Maylinne Whitehouse :

Este cea mai buna prietena din caopilarie a Tarei.Este baietoasa,ii place foarte mult sa intre in belele,adeseori sa traga si persoane cu ea.Ea o cunoaste pe Tara ca fiind timida si foarte educata,nu stie nimic de situatia ei financiara sau ca ea lucreaza.Ii ia intotdeauna apararea,se ajuta una pe cealalalta.

Alex Ravenhock :

Este prietena de catarama cu Maylinne,aceasta o impiedica cateodata sa nu se afunde prea rau intr-o bataie.Eaeste o fana a fotbalului si a bascketball-ului.La inceput nu prea a avut incredere deplina in Tara,dar dupa cateva intamplari la care aceasta a luat parte ainceput sa o creada.Este o persoana feroce la fel ca si Maylinne.Are incredere mai greu in persoane,aceasta doreste mai intai sa le testeze ca sa le afle adevaratele teluri.Numai Maylinne a reusit sa treaca detestare si mai tarziu Tara,dar ea inca are suspiciuni in privinta ei.


Capitolul 1 : Prietenia adevarata.

                Mi-am petrecut aceasta dimineata obijnuita ca de obicei.M-am sculat din pat si mi-am facut matinala baie care a durat 10 minute,mi-am lua micul dejun,nu inainte de a face si mamei si sora-mi.Mi-am prins parul intr-o coada de cal,m-am nbracat in obijnuita mea uniforma si am plecat.Trebuia sa ma intalnesc cu Maylinne si Alex la rascrucea dintre vilele Stonehood si Strada Lakewood.Majoritatea denumirilor se terminau in "-od",ceea ce facea castrada sa fie usor de retinut si de incurcat.
-Buna dinimeata.Am spus eu cu jumatate de gura fiind atenta la traversarea strazi.
Alex rasfoia o revista,iar Maylinne imi zambea din departare.Cand am ajuns langa ele Maylinne a vrut sa ma pupe pe obraz,dar eu am ezitat putin.
Am mers impreuna la scoala,dar nu inainte de a ne opri la o cofetarie,era o cofetarie nou deschisa,Alex stia asta de la inceput,eaa dorit sa facem mica escapada.
-Este o noua cofetarie pe colt,este nemaipomenita si au niste prajituri yummy ! A exclamat Alexzambind de nerabdare.
Am ajuns in cele din urma,era foarte aproape de scoala.Ne-am asezat pe niste scaune si am rasfaoit niste meniuri.Diverse sortimente de prajituri,inghetate erau pe acolo,chiar si sucuri.Choco Bana,Africana Juice,Ice Chocolino,Lochopon, erau preferatele meu,contineu ciocolata.
-Ce va luati ? Ne intreaba Alex uimita.Eu vreau o Ice Chocolino,voi ?
-Asta suna caraghios de buna,ChocoStrono,nu stai ChocoStrouno,firar nu pot sa pronunt.
Am inceput sa chicotim incet,le invidiam,erau superbe amandoua,frumoase,destepte,pline de viata si fara griji.
-SE citeste ChocoStrowb.Am raspuns eu privind in continuare meniu.
-Serios?  Chiar mai amuzant. Maylinne a inceput sa rada.
Nu vedeam ce gaseste asa de amuzant,dar ma inveselea cat de cat.
-Tu ce iei ?
-Nimic,nu vreau nimic.
-Serios ? Bine atunci.
Telefonul imi vibra,m-am scuzat si am iesit pe trotuar.Ma sunase propietaru,nu am mai platit chitia de doua luni si dorea bani neaparata.
-O sa-i aduc cat de repede pot,va promit eu.
-Sa fie peste doua saptamani,altfel evacuarea.
-Si noi unde ar trebui sa mergem.
-Asta-i nu treaba mea.
-Bine,va multumesc,la revedere.
Nu puteam sa neg,dar propietarul avea dreptate.Am incercat sa ma inveselesc,nu doream ca elesa afle,ca momentan erau singurele care mi erau prietene.
O adiere de vand mi-a mangaiat obrazul,am ofatat incet si m-am intors.Cand mi-am ridicat privirea cele doua zambeau,se simteau foarte bine in pruna.Ma simteam singura,desi eram cu ele,ma simteam in plus.In plus,minus nu conta,eu nu aveam ce cauta in clasa lor sociala,era prea mult pentru mine.i-am ridicat privirea si am zambit fortat,ammers pana la ele.
-Cine era ? Intreaba Alex citind in continuare revistra pirdandu-si zambetul la  venirea mea.
-Oh. . . era mama dorea sa stie daca ajunsa-i.Cateodata isi face mult prea multe griji.
-Bihne.Spune Maylinne cu gura plina.
Manca capsuni glazurate cu ciocolata,si deasupra niste scortisoara,Alex avea o inghetata de ciocolata si vanilie glazurata cu ciocolata cu scortisoara de deasupra si bucati de ananas si kiwi prin inghetata.
-Zi Aaaa. Imi spune Maylinne intinzandu-mi o capsuna mare.
-Nu vreau,multumesc.Am spus eu dand incet capsuna din fata mea.
Dupa ce au terminat de mancat ne-am indreptat spre scoala,am ajuns chiar la fix.Orele au decurs foarte repede pentru mine.In pauza Alex si Maylinne veneau la mine la banca si discutau diverse chesti,gandurile mele imi erau afundate in diverse chesti pentru a fi atenta la ceea ce spuneau ele.Trebuia sa fac rost de 2.400 de euro pentru a plati chiria,noroc ca mama nu stia.
-Deci vi ? Ma intreaba Alex scuturandu-ma de mana.
-Unde ? Intreb eu buimaca privind zapacita prin imprejur incercand sa-mi aduc aminte de discutia lor.Acuma imi amintisem,era ziua lui Alex si ma invitase si pe mine la ziua ei. Alex as vrea sa merg,iti spun sincer,dar chiar nu pot interveni ceva urgent.
-Si nu poti sa amani ?
-Nu,imi pare rau.
-Nu-i nimic,orcum nu aveam destule farfuri,deci Maylinne vi ?
Nustiam ce sa spun,ma simtisem eu cumva data la oparte si nu stiam,sau eram chiar asa de ciudata incat nu ma vroia nimeni prin preajma.A venit so ora de franceza,nu suportam acea limba.Dupa ce profa bolborosea ceva desprea francois si deja-vu eu dormem cateva minute.Clopotelul suna disturbandu-mi somnul linistit,trebuia sa raman dupa oare petru a ajuta profesori,primem bani,nu multi,dar totusi destui.
Am mers cu dosarele la bibleoteca,trebuia sa ocolesc scoala.M-am tamponat de niste fete.
-Imi pare rau .Am spus eu privind in jos adunand dosarele.
-Taranc-o ridicate.Imi spune una stand cu piciorul pe dosare.
M-am rdicat privind in continuare in jos.Mi-a ridicat barbia,si cand mi-a vazut fata ma lovit in stomac.Nu am scos nici un scancet,nici macar un planset.
-Tu esti aia care sta cu alea doua.Ce ai facut sa stai cu ele ? Le-ai lins undeva ?Ma intreaba ea inpingandu-ma.
Nu stiam ce am facut,nu era vina mea deloc.Priveam in gol totul,nu ma interesace se va intampla.
-De ce nu raspunzi ? Ma intreaba ea,parea nervoasa,ma apuca de par si ma loveste de zid.
De ele vin niste baieti,unul dintre ei imi era foarte cunoscut.Cred ca era chiar Jhonny,unu de la mine din clasa care se luade toti.Ma studieaza mai atent si-si daseama cine sunt.
-Cu asa culori pe fata nu mi-am dat seama cine esti.Spune el incepand sa rada zgomotos.
-O cunosti pe asta ? OIntreaba fata pe baiat.
-Da ma,este colega-mea,aia desteapta.
-Asta ?! Atunci ce cauat cu alea ?
-De placere creca sta,mai sti ?
Fata mai elibereaza din stransoare parul,si ma reped sa o iau la fuga.Dar nu apuc bine sa fac cativa pasi ca Jhonny ma apuca de cot.
-Unde pleci asa papusa fara sa ne lasi o amintire ?
Ma lipeste de id ci ma desface la vesta pe care o da din mana in mana.
-Hai ma,ce ai de gand cu asta ?Nu are fund nici balcoane,ei nula la toate.
-Asa-i,mi-emi plac alea bine dotate.
Imi da drumul incet si ma arunca in bratele altor baieti,dupa care o saruta salbatic pe fata care se luase de mine anterior.
Patru baieti ma iau si ma duc intr-o cabanuta nu prea departe,unde tineam noi deobicei vechile catedre,scaune si mese.Acumaera loc pentru fumatori.Ma arunca pe o canapea,incerc sa o iau la fuga,dar ma prind de glezna si ma lovesc cu capul de coltul unei mese.Imi duc mana incet si observ ca curge sange.Unul dintre baieti vine si imi toarma peste rana alcool sanitar.Ma ustura ingrozitor,dar nu vroiam sa tip,nu vroiam sa arat nici urma de slabiciune.Nu am mai rezistat,am tipat oadata tare,am primit o palma peste fata.
-Esti buna,sti sa induri,asta imi place la fete.Imi zice el sufland spremine fum de tigare.
-Hei Bob,leag-o ca iar fuge.Spune el pasandu-i unui baiat o franghie.
Ma leaga cu ea la picioare si maini,dupa care ei iasa sa mai stea de vorba.Arunc repede niste privir prin camaruta sa caut ceva scutit,am observat reflectia razei de soare asupra unei buzati de geam sparte.Topai pana la masa,o iau incet,era ascutita si imi era foarte incomod sa o iau.Apuc strans de ea si incep sa tai franghia,reusesc p aia de la picioare.
Aud niste batai si injuraturi ceea ce ma facuse destul de curioasa,ma uit pe geam si o vad pe MAylinne.Maiclipesc de catevaori sa nu visez cumva,dar era adevarat.Plangeam,plangeam de fericire.Maylinne vine in casuta micuta si ma gaseste acolo,ma strange puternic in brate.
-Prost-o,de ce nu ne-ai spus ?
-Nu am vrut sa va ocup din timpul vostru.
Maylinne vine in spatele meu si ma dezleaga la maini,observa ca imi curgea sange la mana,eu o atentionez ca nu era nimic grav.Ma duce pana la infermiea,ma bandajeaza si imi dezinfecteaza ranile.
-Multumesc,dar cum ai stiut ca sunt la csoala ?
-Simplu,Jhonny nu sta la scoala,si daca este sa stea sta numai atunci cand urmarestea vre-o bataie sau cum tortutreaza animalele alea pe cineva,crede ca este distractiv.Patetic,ii arat eu distractie,sa vina sa ma vada el pe mine.
Am chicotic incet,dar eea cespusese fata aia mapusese pe ganduri,oare aveau Alex si Maylinne o forta asa de mare asupra lor incat ei se temeau sa le infrunte direct ?
In cele din urma am ajuns acasa,mama plangea.Se ingrijorase mai rau atuncea cand mia vazut mana.Am linistit-o cantandu-i la flaud o meodie de leagan.
-Tara mi-e foame.Striga din bucatarie soru-mea care statea intr-un maieu de-al meu roz.
-Ce cauti cu maieu meu ?
-Imi place,ca-i roz.Spune ea zambind usor.
Am inceput sa rad si eu odata cu ea.
-Ce au patit la fata si la mana dreapta ?
-M-am taiat,nu se vede ?Am spus eu zambind fortat,incercam sa elimin de pe fata ei orice suspiciune.
Eram fericita ca Maylinne venise dupa mine,dar nu cred ca ceeace zisese desprea Jhonny era adevarat,ea eajunsese deja acasa,atunci cand eram eu la scoala.Si inafara de asta ea nu puate vede scoala,numai. . .Alex.
Un gand fulgerator imi trecuse despre ea prin cap.
Alex ii spusese lui Maylinne ce se intamplase cu mine,ea sta cel mai aproape de scoala.Am zambit.
Soarele apunea si in aceasta zi amuitata sa ma dcu la serviciu,cred ca imi vor face observati.
M-am pusin pat,am stins lumina si amincercat sa dorm.Dra un gand strasnic ma naruia,de ce a facut Alex acest lucru?




Sper ca va placu,iar chestia accea la inceput este ca o chestie haioasa,si chiar mi s-a intamplat acest lucru,sper sa va plaaca si voua...ja ne si spor la  citit


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
stiu,acele chestii chiar se pronunta ciudat!!O.O sa vezi tu ce nume au inghetatele la noi!)


ai grija ca  Kyle Rockwood nu e doar o pustoaica obisnuita! a facut mai multe victime decat iti poti imagina!



_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
nici nu sti cate multe victime a facut   
Oricum se vor intampla multe,multe chesti ceea ce o va determina pe Tara sa aiba incredere in prieteni


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
eu ma refer,la cate a facut de adevaratelea!! si bun vent pe forum!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
SayuukiAno
Day Dreaming Brunette

Din: Narakidori
Inregistrat: acum 14 ani
foarte frumoasa povestea! abia astept continuarea, dar incearca sa scrii cu mai putine greseli.

_______________________________________


http://dreamlk.3xforum.ro/

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la