3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006 la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
3xanime / Fan fiction / Schimband Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Useri de nadejde,prieten pe net va aduc la urmare noua mea poveste.

Short Story :  Un grup de baieti se indragostesc de o fata.Baietii provim din cinci locuri diferite,caractere diferite,sentimente diferite.
Primul pe lista : Misterios,seducator fiul directorului academiei cel mai popular baiat face valva printre fete.Brunet cu ochi verzi,cel mai bun. Nici o fata nu este destul de buna pentru el,cauta perfectiunea,are o inima rece ca gheata la fel ca si numele lui,in scena se prezinta ... Ace Ruko.

Al doilea pe lista se incadreaza ca find : neconformist,nesimtit si pervers. Ray a fost abandonat de parinti pe strazi deoarece nu le placea de el.Acesta a intrat mai intai intr-o banda de mafioti dupa care sa dat drept ucis intr-un schimb de foc.

Al treilea este fiul unui director de firma,tatal acestuia ia rapit copilaria deoarece a dorit ca fiul lui sa nu poata trece prin sentimente si dureri de care acesta a avaut parte.Este rece si necrutator.Zero priveste lumea cu indiferenta,mai special femeile jubjugandule dupa cum le-a descrit tatal lui.Marsaje,viclene,fara scrupule,reci.

Al patrule provine dintr-o familie obijnuita.Este capitanul echipei de fotbal a scoli si doreste sa intre la cea mai buna facultate.Acesta a primit bursa de merit si ii este greu sa si-o mentina,ambi parinti sunt bolnavi si el munceste.Mathew are multi prieteni si multe griji pe cap,dar el nu doreste sa-i impovareze cu grijile lui pe altcineva.

Al cincilea membru este fiul unor asasini.Acesta a primit de la ambi parinti anuminte abilitati de a ucide.Insa spre deosebire de ei,el doreste sa nu ajunga ca si parinti lui.Zack este diferit si pentru ca este diferit se simnte singur,cu timpul el invata ca nu toate persoanele sunt la el.

Asa zisa eroina a noastra este o fata destul de ciudata.Parinti ei sunt divortati de doua ori,tatal s-a recasatorit de cinci ori,ira mama de trei ori.Este frumoasa si speciala.E la balet de la varsta de 5 ani,ii place foarte mult dar din motive financiare s-a lasat.O sa primeasca mai tarziu oportunitataea de-a intrat.Melody este o fata talentata,rara din toate punctele de vedere.Sinceritatea ei poate fi considerata o problema.Diane nu se lasa de nimic pana nu termina o treaba,indiferent cum o face.

Ca in toate povestile eroi au inamici,adversarea lui Diane este Jasmine.O fata bogata,rasfata si care stie sa manipuleze oamenii foarte bine.Ea este cea mai populara din scoala si crede ca banii pot cumpara orice.Jasmine vrea sa se razbune pe Diane deoarece ea considera ca Diane isi bate joc de ea comportandu-se normal in prezenta acesteia.


Sper sa av placa personajele,povestea o s-o pun alta data.Oricum astept niste pareri despre personajele mele.



_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Deci pe fata o cheama Diane Melody?

In fine,pare foarte interesanta povestea daca de o singura fata se indragosteste un mafiot,un asasin in devenire,unu destept,unu rau  si unu glaciar. Ce o sa faca,o sa o imparta in 5 bucati?
Sper sa postezi pvoestea repede


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
O da:>, cred ca va fi ceva de proportii! Astept sa vad ce vei scrie.

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 14 ani
   
~*Joker*~
Moderator

Din: undeva departe
Inregistrat: acum 14 ani
oh!informatiile deja m-au facut curioasa!abia astept povesteaa! (un mafiot?O_O nu vreau sa-l intalnesc) cat despre domnu <Cub de Gheata> ar fi bine cinea sa-l dezghete (nu de alta,doar sa nu inghetam si noi) iar Jasmine ar trebuii sa invete ca nu toti oamenii sunt asa cum crede ea si nu ar trebuii sa o priveasca pe Diane ca pe o rivala/inamica.

Spor La Scris ^ w ^

ps: tocmai mi-ai dat o idee pentru o noua poveste..(stai fara griji,nu implica nimic din povestea ta..doar caracteru personajelor tale mi-au dat inspiratie)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Capitolul 1.

Printre perdelele de culoare bej razele ramificate ale soarelui isi croiesc drum prin incaperea mica.Inalt,subtire si firava plapanda ca un ghiocel Diane isi ridica gratioasa mana dreapta pentru a impiedica soarelesa-i atinga fata.Cu pielea ei rozalie,ochi ei de culoare verde masliniu ce faceau sa te gandesti la livezile de maslin ce cresteau printre ruinele unor case vechi.
Se ridica incet din pat si porneste spre scaun,unde,stateau asezate o pereche de haine.
-O noua zi.Spune aceasta zambind indreptandu-se cu pasi vioi spre geam,da draperiile la oparte si lasa razele soarelui umpland camera.
Se imbraca intr-o pereche de blughi negri si un tricou roz,ia o pereche de sosete albe si incalta niste adidasi albi.Pleaca pe usa si o tranteste inaintea ei.
Coboara scarile repede in pas de dans.
-Buna ziua domnisoara Chuttan!Striga Diane de la parte.
-Buna fata mea.ii raspunde o doamna mai tanara,cu parul negru ca smoala,cu niste ochi de culoarea chihlimbaruliu si un ten palid.
Aceasta alearga pe strada,trece in fuga pe langa un magazin,o librarie si o patiserie.Zambetul larg deschis pe fata ii insenina tenul rozaliu,juvaerele verzi ii straluceu la bataia fiecarei raze de soare in ochi ei.Aceasta ajunge la un magazin,intra pe usa din spate si sare in brate la un batran.
-Buni!!! Am luat ultimul loc pentru scoala de balet !!!
-Bravo Diane,bravo,dar nu uita....Spuse batranelul facand o pauza.
-Talentul este 10% iar munca 90% .Au spus amandoi in acelas timp.
In incapere s-a facut o liniste pret de cateva minute,dar cei doi au inceput sa rada co hohote.Bunicul s-a oprit apropiindu-se incet de un cufar vechi,cu gravuri si simboluri straine din aur.Cufarul purta un lacat ciudat,nu avea broasca in fata ci o avea in josul acesteia.Diane l-a privit melancolica,deasupra acestora sa asezat un nor de tristete.Mama ei era o vestita prima dona a scenei,dar s-a lasat.Batranelul cu par carut a scos o rochie alba ca prima zapada,trandafiri albi stateau pfrafuiti pe rochie.Un tutu frumos,alb,pur,o corinita din argint,mica,subtire.Si-a strecurat incet deghetele prin coronita,a privit-o,studiind-o incet zambeste ironic printre buzele rosi.
-Scoala.Spune cu voce inceata batranelul.
-Asa-i,mersi buni! Il pupa pe obraz si iese pe usa.
Batarnelul zambeste senin,se uita la ea si rosteste in gandul sau cateva cuvinte,cuvinte ce l-au facut sa zambeasca,adeseori il face.Diane alearga zambesc maimult pe strada,la o intersectie o masina neagra opreste toata circulatia.Fata se opreste si zambeste incet dupa care isi continua drumul.
Ajunsese in cele din urma in fata unei scoli imense,aceasta observa ca majoritataea elevilor purtau uniforme,isi trage aer in piept si intra.
-O vezi,ea este aia care a intrat cu bursa,taranca.Se auzeau soaptele unor fete.
Se intristeaza,dar isi continua drumul zambind fals,curtea era imensa o masura-i numai cu privirea.Pomi din toate familile isi gaseau radacina in aceasta scoala.Masini imense,limuzine parcate in lateral,Sala de sport,sala de antrenamente,sala de lectura,sala de festivitati.Ochi maslini ai fetei se uimira de atatea dotari pe care scoala le avea.
Aceasta intrala director,din ghiozdan scoate o oglinda micuta,isi vede parul,tinuta si se pregateste sa intre in incapere.
Directorul era un barbat solid si inalt.Cand fata intra in incapere fata intunecatat a acestuia se insenineaza brusc.
-Domnule director.
-Spune-mi Marco,dei Diane ce mai fac parinti tai ? S-au impacat ?Vorbeste directorul cu fata pe un ton familiar.
Directorul era un bun prieten cu mama naturala a fetei,mai precis prieteni din copilarie.Acesta isi facuse sperante mari ca se va casatori cu ea,dar nu au fost asa.
-Da ei sunt bine,dar sa stiti ca eu am venit sa aduc aceste formulare si sa-mi iau orarul.
-Asa-I,iarta-ma.Apropo mama ta mi-a spus sa-ti dau aceasta uniforma,a si cumparat-o deja.Are pentru vara,toamna si iarna.
-Va multumesc foarte mult.
-Eu am sa plec cat timp te vei schimba.
Fata a aprobat din cap,aceasta pret de cateva minute a privit camera.Era de-a dreptul imensa,pe un panou deasupra unu-i semineu era un ecran mare,pe care erau proportionate patrate.Se duce in spatele biroul de unde isi schimba hainele,aceatsa observa pe masa fotografia unui baiar.
-Dragut tipu.
Cineva apasa pe cleanta sa intre,fata nu era decat in chiloti,ciorapi si in bustiera.se uita prin toate partile sa se ascunda,dar nicaieri.
-In spatele canapelei! Striga ea.
-Tata,esti aici ? Se aude o voce de baiat.
Inima fetei incepea sa o ia razna,nu stia ce sa fata,sa-i spuna sa plece,dar ce cauta acolo.Sa stea ascunsa pana pleaca,sau sa iese pe geam.Se simtea in situatie ciudata.
-Tata esti tu ? Intreaba baiatul aruncand pe fotoliu un dosar.
Fata scoate capul si-l vede pe baiat ca este in fotoliu.Incet,merge pana la scaunul directorului sa-si ia hainele.
-Aleluia ! Striga fata in gandul ei.
Ia usor fusta,se inchide la spate,se pune in ghenunshi pentru a-si imbraca camasa,se lasa desfacuta la doi nasturi de sus si isi pune cravata.
-Te-am auzit, iesi sau vin dupa tine.
-Drace omule,ai un al treile ochi?
-Da.
-Mai tu minti,este imposibil.
-Ba nu,camera de supravegheat video.
Fata scoate capul si-l vede pe baiat,cu o privire intunecata si misterioasa,niste ochi de un cerde deschis si parul lui,negru ca noapte cuun ten palid o privea pe fata cu un chip de sticla.
-Deci....-spune aceasta ridicandu-se,zambea si se indreapta usor catre usa- eu am plecat,mi-a facut ....hmm...placere,ne mai vedem.
-Deschide usa inainte sa pleci.
-Ce chestie stupida,normal c.... Diane s-a lovit de usa in incercarea ei de-a evita oricediscutie.
-Ti-am spus.
-Mersi.
Fata pleaca cu varful nasului rosu,in drumul ei spre clasa il intalneste pe director.acesta se ofera voluntar sa o duca la clasa ei,acesta intra in sala de clasa.Toti elevi,in special fetele erau curioase sa vada cine este aceea perosoana care le are bine cu directorul si cu fiul acestuia.
-Ma scuzati ca va deranjez clasa,aceasta este noua voastra eleva si imi cer scuze ca am facut-o sa intarzie de la ora,este vina mea,continuati.Spuse directorul intr-o rasuflare totul pe un ton calm si cald.
-Va rog liniste,asa cum am mai enumerat Ace Ruko va intarzia zece minute.Vorbi profesorul pe un ton rece.
Era scund,roscat cu ochi negri ca taciunele.Purta un sacou negru,o pereche de pantaloni albi si un chip batarn.
Acesta o puneintr-o banca libera,profesorul ii face semn sa inainteze.Toti elevi din clasa o priveau.
-Da doamne sa am o colega normala si la locul ei.Se ruga aceasta in gand.
In acel timp intra pe usa clasei Ace,fetele ca orice fane se ridica in picioare si-l saluta.
-Da pentru mine nu a-ti facut asta.Spune indignat un baiait ce statea cu picioarele pe banca.
-Ace trecila locul tu.
Acesta se indreapta spre banca in care statea Diane,in sinea acesteia se ruga ca el sa nu-i fie coleg de banca.
-Uite pe cine avem aici,pe mica perversa.
-Ha...? Se intreba ea,dar amintindu-si de mica scena se inroseste toata.
Profesorul isi continua lectia,fata se tolaneste in banca si asculta.Ea se pricepea la engleza,si la tradus.
-Domnisoara Diane,pentru ca sunteti o eleva mai speciala am doti sa ne traduci alineatul 5,paragraful 4.
-Bine.Spuse aceasta inghitind in sec.
-Incult-o.Spune cu voce inceata Ace uitandu-se urat la ea.
-,,Si privindu-i ochi cei albastri,tanarul se simtea fermecat in marea albastra ce-i salasluia inauntrul ei.O apuca tandru de mijloc si o saruta pasional pe buzele rosi si calde.Dra dusmanul pandea din spatele mesei cautand momentul oportun facandu-si simtita prezenta si furand-o pe frumoasa niverneza.’’Se opri din tradus,cu un ton melancolic,cu un chip trist facea ca ceea ce spune sa simnta,sa traiasaca. Ace si-a intors privirea altundeva,ceea ce spusese ii Capitolul 1.

Printre perdelele de culoare bej razele ramificate ale soarelui isi croiesc drum prin incaperea mica.Inalt,subtire si firava plapanda ca un ghiocel Diane isi ridica gratioasa mana dreapta pentru a impiedica soarelesa-i atinga fata.Cu pielea ei rozalie,ochi ei de culoare verde masliniu ce faceau sa te gandesti la livezile de maslin ce cresteau printre ruinele unor case vechi.
Se ridica incet din pat si porneste spre scaun,unde,stateau asezate o pereche de haine.
-O noua zi.Spune aceasta zambind indreptandu-se cu pasi vioi spre geam,da draperiile la oparte si lasa razele soarelui umpland camera.
Se imbraca intr-o pereche de blughi negri si un tricou roz,ia o pereche de sosete albe si incalta niste adidasi albi.Pleaca pe usa si o tranteste inaintea ei.
Coboara scarile repede in pas de dans.
-Buna ziua domnisoara Chuttan!Striga Diane de la parte.
-Buna fata mea.ii raspunde o doamna mai tanara,cu parul negru ca smoala,cu niste ochi de culoarea chihlimbaruliu si un ten palid.
Aceasta alearga pe strada,trece in fuga pe langa un magazin,o librarie si o patiserie.Zambetul larg deschis pe fata ii insenina tenul rozaliu,juvaerele verzi ii straluceu la bataia fiecarei raze de soare in ochi ei.Aceasta ajunge la un magazin,intra pe usa din spate si sare in brate la un batran.
-Buni!!! Am luat ultimul loc pentru scoala de balet !!!
-Bravo Diane,bravo,dar nu uita....Spuse batranelul facand o pauza.
-Talentul este 10% iar munca 90% .Au spus amandoi in acelas timp.
In incapere s-a facut o liniste pret de cateva minute,dar cei doi au inceput sa rada co hohote.Bunicul s-a oprit apropiindu-se incet de un cufar vechi,cu gravuri si simboluri straine din aur.Cufarul purta un lacat ciudat,nu avea broasca in fata ci o avea in josul acesteia.Diane l-a privit melancolica,deasupra acestora sa asezat un nor de tristete.Mama ei era o vestita prima dona a scenei,dar s-a lasat.Batranelul cu par carut a scos o rochie alba ca prima zapada,trandafiri albi stateau pfrafuiti pe rochie.Un tutu frumos,alb,pur,o corinita din argint,mica,subtire.Si-a strecurat incet deghetele prin coronita,a privit-o,studiind-o incet zambeste ironic printre buzele rosi.
-Scoala.Spune cu voce inceata batranelul.
-Asa-i,mersi buni! Il pupa pe obraz si iese pe usa.
Batarnelul zambeste senin,se uita la ea si rosteste in gandul sau cateva cuvinte,cuvinte ce l-au facut sa zambeasca,adeseori il face.Diane alearga zambesc maimult pe strada,la o intersectie o masina neagra opreste toata circulatia.Fata se opreste si zambeste incet dupa care isi continua drumul.
Ajunsese in cele din urma in fata unei scoli imense,aceasta observa ca majoritataea elevilor purtau uniforme,isi trage aer in piept si intra.
-O vezi,ea este aia care a intrat cu bursa,taranca.Se auzeau soaptele unor fete.
Se intristeaza,dar isi continua drumul zambind fals,curtea era imensa o masura-i numai cu privirea.Pomi din toate familile isi gaseau radacina in aceasta scoala.Masini imense,limuzine parcate in lateral,Sala de sport,sala de antrenamente,sala de lectura,sala de festivitati.Ochi maslini ai fetei se uimira de atatea dotari pe care scoala le avea.
Aceasta intrala director,din ghiozdan scoate o oglinda micuta,isi vede parul,tinuta si se pregateste sa intre in incapere.
Directorul era un barbat solid si inalt.Cand fata intra in incapere fata intunecatat a acestuia se insenineaza brusc.
-Domnule director.
-Spune-mi Marco,dei Diane ce mai fac parinti tai ? S-au impacat ?Vorbeste directorul cu fata pe un ton familiar.
Directorul era un bun prieten cu mama naturala a fetei,mai precis prieteni din copilarie.Acesta isi facuse sperante mari ca se va casatori cu ea,dar nu au fost asa.
-Da ei sunt bine,dar sa stiti ca eu am venit sa aduc aceste formulare si sa-mi iau orarul.
-Asa-I,iarta-ma.Apropo mama ta mi-a spus sa-ti dau aceasta uniforma,a si cumparat-o deja.Are pentru vara,toamna si iarna.
-Va multumesc foarte mult.
-Eu am sa plec cat timp te vei schimba.
Fata a aprobat din cap,aceasta pret de cateva minute a privit camera.Era de-a dreptul imensa,pe un panou deasupra unu-i semineu era un ecran mare,pe care erau proportionate patrate.Se duce in spatele biroul de unde isi schimba hainele,aceatsa observa pe masa fotografia unui baiar.
-Dragut tipu.
Cineva apasa pe cleanta sa intre,fata nu era decat in chiloti,ciorapi si in bustiera.se uita prin toate partile sa se ascunda,dar nicaieri.
-In spatele canapelei! Striga ea.
-Tata,esti aici ? Se aude o voce de baiat.
Inima fetei incepea sa o ia razna,nu stia ce sa fata,sa-i spuna sa plece,dar ce cauta acolo.Sa stea ascunsa pana pleaca,sau sa iese pe geam.Se simtea in situatie ciudata.
-Tata esti tu ? Intreaba baiatul aruncand pe fotoliu un dosar.
Fata scoate capul si-l vede pe baiat ca este in fotoliu.Incet,merge pana la scaunul directorului sa-si ia hainele.
-Aleluia ! Striga fata in gandul ei.
Ia usor fusta,se inchide la spate,se pune in ghenunshi pentru a-si imbraca camasa,se lasa desfacuta la doi nasturi de sus si isi pune cravata.
-Te-am auzit, iesi sau vin dupa tine.
-Drace omule,ai un al treile ochi?
-Da.
-Mai tu minti,este imposibil.
-Ba nu,camera de supravegheat video.
Fata scoate capul si-l vede pe baiat,cu o privire intunecata si misterioasa,niste ochi de un cerde deschis si parul lui,negru ca noapte cuun ten palid o privea pe fata cu un chip de sticla.
-Deci....-spune aceasta ridicandu-se,zambea si se indreapta usor catre usa- eu am plecat,mi-a facut ....hmm...placere,ne mai vedem.
-Deschide usa inainte sa pleci.
-Ce chestie stupida,normal c.... Diane s-a lovit de usa in incercarea ei de-a evita oricediscutie.
-Ti-am spus.
-Mersi.
Fata pleaca cu varful nasului rosu,in drumul ei spre clasa il intalneste pe director.acesta se ofera voluntar sa o duca la clasa ei,acesta intra in sala de clasa.Toti elevi,in special fetele erau curioase sa vada cine este aceea perosoana care le are bine cu directorul si cu fiul acestuia.
-Ma scuzati ca va deranjez clasa,aceasta este noua voastra eleva si imi cer scuze ca am facut-o sa intarzie de la ora,este vina mea,continuati.Spuse directorul intr-o rasuflare totul pe un ton calm si cald.
-Va rog liniste,asa cum am mai enumerat Ace Ruko va intarzia zece minute.Vorbi profesorul pe un ton rece.
Era scund,roscat cu ochi negri ca taciunele.Purta un sacou negru,o pereche de pantaloni albi si un chip batarn.
Acesta o puneintr-o banca libera,profesorul ii face semn sa inainteze.Toti elevi din clasa o priveau.
-Da doamne sa am o colega normala si la locul ei.Se ruga aceasta in gand.
In acel timp intra pe usa clasei Ace,fetele ca orice fane se ridica in picioare si-l saluta.
-Da pentru mine nu a-ti facut asta.Spune indignat un baiait ce statea cu picioarele pe banca.
-Ace trecila locul tu.
Acesta se indreapta spre banca in care statea Diane,in sinea acesteia se ruga ca el sa nu-i fie coleg de banca.
-Uite pe cine avem aici,pe mica perversa.
-Ha...? Se intreba ea,dar amintindu-si de mica scena se inroseste toata.
Profesorul isi continua lectia,fata se tolaneste in banca si asculta.Ea se pricepea la engleza,si la tradus.
-Domnisoara Diane,pentru ca sunteti o eleva mai speciala am doti sa ne traduci alineatul 5,paragraful 4.
-Bine.Spuse aceasta inghitind in sec.
-Incult-o.Spune cu voce inceata Ace uitandu-se urat la ea.
-,,Si privindu-i ochi cei albastri,tanarul se simtea fermecat in marea albastra ce-i salasluia inauntrul ei.O apuca tandru de mijloc si o saruta pasional pe buzele rosi si calde.Dra dusmanul pandea din spatele mesei cautand momentul oportun facandu-si simtita prezenta si furand-o pe frumoasa niverneza.’’Se opri din tradus,cu un ton melancolic,cu un chip trist facea ca ceea ce spune sa simnta,sa traiasaca. Ace si-a intors privirea altundeva,ceea ce spusese ii amintise oarecum de ceva sau cineva.



    Mersi pentru comentari,si scuze pentru intarziere

Modificat de FantasyWorld (acum 14 ani)


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
sti,am senzatia ca ai repetat o poarte. :-? Oricum frumos inceputsi adevarata taranca este aia care a spus despre Diane ca este!!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
~*Joker*~
Moderator

Din: undeva departe
Inregistrat: acum 14 ani
omg!imi place povestea.pare destul de interesanta..si a fost amuzanta partea aceea..(saraca...a dat cu nasu in usa..parca sunt eu -_-..eu si zidul)abia astept sa citesc continuarea

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Imi pare foarte bine ca va place,nu am stiut acest lucru,dar incerc sa fie cat mai oroginal
Deci mersi pentru comentari si imi cer scuze pentru intarziere din nou.

Capitolul 2

Ace  si-a dat seama ca a facut-o pe degeaba inculta.
-Formidabil domnisora,nu degeaba sunteti cea mai buna.
-Pai cum asa ? Intreaba o fata indignata.Eu sunt aia desteapta.
-Ma indoiesc domnisoara Jasmine,ea a castigat locul intai la toate consursuriel.un elev model si de admirat.
-Va multumesc domnule profesor,dar prefer sa nu mai discutam despre acest lucru.Spuse Diane pe un ton sec si sever.
Ora a trecut foarte reede,privind pe geam observa cum nori luau diverse culori improspatand cerul l-a fel cum face un pictor cu vopseaua.
Clopotelul a sunat in cele din urma.
-Unde ai urmatoarea ora ? Intraba baiatul cu jumatate de gura.
-Pai nu am idee,cred ca am...-se opri si-si cauta prin ghiozdan o foaie- o,da,pai am antrenament cu domnisoara Raven..
-Este la sala de langa parculet.
-Avet si un parculet !! Aici !!
-Da.
Fata sari in sus de fericire si-l lua in brate,Jasmine se infurie foarte rau.Zambi ironica in coltul guri dupa care pleca.
Diane se plimba pe o carare intinsa.Carare ii aducea aminte de zilele de vara ce le petrecea alaturi de bunici,prin gradina din spatele casei.
Ochi ei calzi si puri,se intunecara de un nor de tristete subit,nu mai avea acel mers agale,era potolit,lent.
-La oparte ! Striga cineva care mergea pe skateboard pe carare.
-Iarta-ma sunt camne atenta.Spuse fata ridicandu-si cartile.
-Of Doamne,esti tu! Tipa noua,aia desteapta.
-Cam asa,bun venit,wow.
-Te admir pentru asta.Of...eu sunt Zac incantat.
-Eu sunt Dia....Fata nu mai spuse nici un cuvant si il privi pe baiat cu gura cascata.Woow,acel Zac! Doamne,nu vreau sa par vrea fana disperata dar ador muzica ta.
-Mersi pustoaic-o.Ne mai vedem
-Da...Diane parea a fi visatoare,zambea neincetat.
Aceasta ajunse in cele din urma la o sala imensa.Facu niste ochi imensi si intra inauntru cu gura cascata.
-Buna fetelor,eu sunt Diane. Spuse ea cu un zambet larg pe buze.
-Draga,ne cunoastem noi cumva? Nu asa ca iati cu tine hainele de la secan-hand si dispar,taranc-o.
-Bine.
Fata se duse dejamagita de primirea colegelor ei si se duse in vestiar sa se schimbe.Si-a luat un tricou negru mulat,niste colanti negri si pantofi pentru balet,a respirat aer si a intrat in sala.
-Taranca,nici echipament nu are.Ce face cu bani? Ii da pe secand-hand?
S-a simtit prost de cele spuse de ea,dar nu a zis nimic si s-a asezat pe banca.
-Date jos,asta-i banca mea,valea.
Cand sa dus la alta acelas lucru,ei ii venea sa planga,dar meritau ele lacrimile ei ?Nu credea asta.
-Domnisoarel;e,vom avea o noua colega,te rog vino aici Diane.Ne faci o reprezentatie?
-Mi-ar face placere domnisoara.Luciano Pavarotti-`Ave Maria`,va rog.
-Ce tare,o piesa pe placul meu domnisoara Diane,da-i drumul Pierre.
Soarele ce tracea prin geamuri o acopereau cu un voal transparent auriu,pielea ei rozalie si chipul fraget pareau a fi a unei papusi de portelan. Fetele o invidiau pentru seriozitatea si frumusetea dansului pe care il emana.
-Esti minunata papuse.Am planuri mari cu tine.

Scuze daca este asa mica si seaca ())))

Modificat de FantasyWorld (acum 14 ani)


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
~*Joker*~
Moderator

Din: undeva departe
Inregistrat: acum 14 ani
mie imi place.mi se pare interesanta.si daca ea e taranca mai tarance sunt alea care au spus.ha!ce mai primire.eu nu vad decat niste fete cu fite ce o invidiaza pe saraca fata!abia astept continuareaaa!! :X

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Capitolul 3

Doamna o lua in brate pe fata si ii zambi larg.
-Peste patru saptamani avem un concurs,am fi foarte fericite sa te avem alaturi de noi,nu fetelor.Spuse doamna profesoara uitandu-se insistent la ele.
-Da doamna.
-Bun,Pierre adu niste apa.
Pierre era un baiat in jur de 14 ani,blond cu suvite roscate,cu tenul rozaliu si fata de copilas mic.Ajunse in vestiar unde se schimba.isi alesese un loc mic intr-un colt,nu dorea sa stea langa ele cumva sa le infecteze cu taranimea ei.Ofta dupa care pleca.
Nu-si facuse nici un prieten pana acuma,doar dusmani foarte multi,ofteaza din nou tainic si se duce spre urmatoarea ora.
Cu disperare si impacientare Diane isi cauta oarrul rin ghiozdan,nu-l gaseste,iar ora este pe incepute.
-Sala cat ? Doamne dar blonda mai sunt ...offf.
Un nor de rusine se apropie asupra ei,se duce pana la baie si se intalneste cu Ace care vorbea la telefon.
-Imi pare rau! Ii raspunde fata dupa care pleaca.baiatulk zambeste ironic in coltul gurii.
Ajunge in fata oglinzoi,se privea,parul ei era vraiste.Scoate din ghiozdan un pieptene mic dupa care isi aranjeaza parul.Se spala pe fata si vrea sa iese pe usa.
-Domnisoara Alice,ati auzit ca tarancuta aia Diane,Diana ....cum o chema este in aceasi clasa cu Ace.Doamne mor dupa baiatul acela,un cub de gheata dulce ca zaharul Elvetian.
-Parca sala 17 ,nu ? Spune tanara pe un ton usor amuzanta.
-Da,nu sti,are ora cu descreierata aceea doamna Bitterman,hahahaha.....Aia este o taranca mai mare ca ea hahahaha....
-doamne,iti multumesc,daca nu as avea ora acuma leasi arata astora doua. isi spuse ea in gand,iesind din baie fuge pe hol in cautarea salei 17.ora incepuse,chiocane incet si intra.
-Ma scuzati ca am intarziat doamna.
-Nu-i nimic domnisoara,doar sa nu se mai intample.
-Bine,imi permiteti sa trec la locul meu ?
-Da,te rog.
-Va multumesc.
Diane trece la locul ei langa Ace,acesta zambeste ironic si ii impinge scaunul sa se aseze.Fata la randul ei ii zambeste.
-Mersi esti un dulce,iti fac cinte cu o prajitura sa te mai indulcesti.ii spune Diane zambind dulce.
-dar nu am facut nimic.
Fata isi da ochi peste cap si ii zambeste larg.
Ora decurge fara probleme,era visatoare zambea si se simtea in largul ei.Nimeni nu stia ce se afla in capul ei,chiar nimeni,nimic macar ea.
Orele se terminara,Diane alerga pe strada intunecat din centrul orasului.Zeitatile intunericului,printesele ale noptii isi faceau apartia


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
~*Joker*~
Moderator

Din: undeva departe
Inregistrat: acum 14 ani
ai talent la povesti.abia astept urmatorul capitol!devine din ce in ce mai interesant ^^

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Imi place de Ace,este foarte dragut. Spor la scris!

_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 14 ani
   
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
Imi place mult !!!!!

_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la