3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla pe Simpatie
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
3xanime / Fan fiction / Half-hearted Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Inca o poveste noua,cred ca in vacanta o sa postez un capitol,dar deabia astept sa avd ce parere va faceti.
O poza ce o sa va spuna cateva cuvinte despre poveste pe care am sa o scriu


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
interesant!

_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 14 ani
   
FantasyWorld
Fan anime nou

Din: Around the world
Inregistrat: acum 14 ani
Soarele stralucea pe cer ca o minge imensa de foc care imprastia prin perdeaua de aburi razele de lumnina ce incalzeau pamantul.Trotuarele de piatra erau secerate de flori.
In capitala nipona politisti incercau din greu sa o gaseasca un criminal in serie.In maiputin de o luna a ucis in jur de o mie de eleve ce erau la liceu in primulsi cel de-al doilea an.Acesta era singul indiciu spre gasirea ei,nimeni nu-i stia adevarata identitate inafara de victimele ei.
La o scoala privata,academia Seyo detinea cei mai talentati si bogati elevi din lume,cu exceptia unei singure eleve.Kamya Yuuki,o fata in jur de 16 ani era in primul an de liceu.Parul ei era brunet ca taciunele pana la coapse prinsintr-o coada de cal,ochi ei erau rosi ca sangele si reci ca cubul de gheata.Inalta si subtire are un corp bine evidentiat.Purta o pereche de ochelari dreptunghiulari cu rama neagra.Ajunse in fata unor porti de arama ce straluceu in fata soarelui,intra cu ezitare.
Gradina ce se afla in fata academiei era imensa,un adevarat fiasco de culori.Cu capu aplecat in jos fata priveste cu coada ochiului intreaga capodopera.Urca scarile,privind in spate nu vazu pe nimeni,linistea era simtitoare.Deschise o usa de metal imensa,apasand incet pe cleanta,aceasta fu intampinata de doi elevi.erau elevi de serviuciu.Uniforme de catifea neagra,o legitimatie ce arata permisiunea lor,sumbri si reci ca ghiata o intampiara fortat pe fata :
-Buna ziua,cu ce te putem ajuta? Intreaba silit unul dintre ei.
-Doar ce m-am transferat si il caut pedirector si cancelarie sa depun acest dosar.Fata le vorbi bland cu un zambet pe fata in timp ce le inmana dosarul.
-Bine,voi duce eu dosarul asa ca colega mea te va duce la director.
O fata cam de aceasi varsta ca si ea,inalta si subtire,bine conturata.Purta o fusta scurta de catifea visinie cu dungi negre,o camasa alba si o cravata neagra cu inscripittia scoli de culoare visinie.Niste sandele simple,dar totusi frumoase,o conduse pe fata pana in fata unei usi.Usa era imensa din lemn de nuc cu gravuri auri.Chiocani dupa care intra incet.
-Da,am primit dosarul tau,foarte interesant si condoleantele mele parintilor.Ti-am scris pe o foaie orarul si numarul sali.Poti pleca.Spuse directorul un ton iragibil.
-Bine.Atata spuse fata ca si pleca.
Cand ajunse in clasa nu zise nimic,majoritatea elevilor o priveau diferit.
Statea pe randul de la geam a treia bamca.Isi aseza cartile si se uita pe ngeam.Nori,luau diferite forme,ce te faceau sa te gandesti la acele zile frumoase de la tara alaturi de prieteni tai.


_______________________________________
Rude girl teach you the street lessonListen to the song that guide you the light,that light that show you the true self of things

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la