3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
3xanime / Fan fiction / Caini si stapani Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Salut,m-am decis sa fac o noua poveste deoarece zilele acestea m-am tot gandit la ea.    Sper sa va placa.Povestea se afla si pe forumul meu. Cum spune si titlul,este vorba de... CAINI SI STAPANI!


Am deschis ochii inca adormita si-am privit in jur. Nu rasarise soarele, draperiile erau trase si era apraope bezna aici.  Obiectele din camera asteptau in tacere parca sa vina stapanii mei.
M-am ridicat putin legananda din caulcusul confectionat din trei bulovere mai vechi si mi-am trezit cu botul puisorul care nici nu avea de gand sa se clinteasca de acolo asa ca am lasat-o sa se urce pe spatele meu.
Cand am ajuns in fata incaperii ce se numea “bucatarie” am inpins cu labutele pana s-a deschis usa si m-am aseezat sub masa.
Asteptam ca stapanul meu sa se trezeasca si sa-mi dea mancare. Aceasta era rutina de dimineata. Te scoli si mergi in acest loc pentru a fii hranit.
Puisorul a inceput sa scheaune asa ca m-am lasat pe o parte ca sa-l pot alapta. Dupa ce a termnat a venit rapid la mine si sa ghemuit in blana mea de pe piept deoarece era cea mai moale si pufoasa si a adormit din nou.
O priveam cu dragoste dar si cu putina suparare deoarece ea trebuia deja sa manance mancare tare,nu doar lapte, dar poate e mai speciala…
Blana ei pufoasa si alba o facea sa arate ca un ghemotoc de vata cu ochisorii de margele negre. De fiecare data cand prietenii stapanului meu veneau aici doreau sa o vada si mereu auzeam cuvintele “adorabila” si  “scumpa”.
Usa maronie s-a deschis si tot ce am putut vedea din ughiul unde ma asezasem era ca o pereche de picioare cu panatoni albastrii ce venea spre locul unde ma aflam. Se lasa in genchi aplecandu-se la noi. Era el, stapanul meu.  Imi zambi prietenos si ma chema de sub masa. As fi vrut sa merg dar nu-mi puteam lasa aici puiul si nici nu doream sa o trezesc.
Vazandu-mi insistenta de a ramane accepta si se apropie de frigider. De acolo a scos  cinci oua si le-a spart intr-o tigaie. Nu inteleg oamenii de ce fac asta. Mancarea e buna in felul ei , nu mai trebuie sa faca nimic la ea!
Pe langa acelea mai adauga branza si trei felii de rosii iar apoi deschise un dulap si scoase un castron verde si doua pliculete argintii. Stiam ce sunt,era mancarea mea. Imi placea mult deoarece carnea uneori avea diferite arome delicioase. Poate ca la altii li se pare putin cat a luat dar nu e. Nu prea mananc mult asa ca abia termin ce-mi da de obicei.
Scoase continutul cu grija pentru a se asigura ca a pus tot si se apropie din nou de masa bagandu-mi mancarea.
I-am spus “multumesc” iar el a zis “ esti binevenita” , doua expresii ce le folosesc foarte des oamenii.
Stapanul meu ma considera foarte deosebita pentru faptul ca stiu citii,scrie si calcula operatii simple. Asta se datoreaza doar faptului ca atunci cand eram cat puisorul meu ma ascundea in geanta lui si ma lua cu el la cursuri si auzeam tot. Adevarul e ca-mi placea sa invat lucruri ce practic nu erau pentru caini.
Este ciudat sa te gandesti ca un animal ar putea face asta plus natural sa si vorbeasca,dar se poate ! Nu stiu sigur care este cuvantul folosit de oameni pentru specia mea dar stiu sigur ca  noi suntem evolutia cainelui, o creatura de mult disparuta de pe planeta aceasta.
Puisorul se scula si se intise usor apoi incepu sa fuga prin bucatarie. I-am latrat sa nu faca asta deoarece ar putea sa se raneasca sau sa o calce din neatentie stapanul deoarece chiar printre picioarele lui se invartea.
Spre usurarea mea baiatul zambi siret si lua un castron punandu-l jos iar puiul intra dinrect in el. O lua cu grija in palma si-o studie putin, acelasi lucrru facand si ea. Este foarte prietenoasa si stie cine ii este prieten si dusman. Nu ii e frica de el dar inca mai are o anumita ezitare datorita diferentelor de inaltime.
Acesta  ma chema la el si-am raspuns ascultatoare.  Stapanul se aseza la masa si imi puse puisorul langa paharul cu apa apoi imi facu semn sa sar la el pe genunchi. Am facut asta fara nici o ezitare,era unul din lucrurile cu care am crescut,adica sa fiu alintata de el. Uneori glumeste ca de fapt sunt o pisica deoarece imi place sa ma catar,sa beau lapte,sa prind soareci si pasari si mai ales sunt foarte agila,dar nu ma deranjeaza si accept asta.
Usa se deschise si au intrat Sonea si Leo. Femeia om era iubita stapanului meu iar Leo era animalul ei si de asemenea practic tatal puisorului.
Blana lui albastruie este mereu ciufulita si de asemenea e mereu foarte artagos si enervant, doar cu stapana lui e cuminte in rest pe toata lumea jigneste. Nu vorbeste mult,dar daca o face mereu va fi ceva urat. Este si foarte mare eu fiind de doua ori mai mica decat el,inca o asemanare cu pisica. Cine stie,poate chiar sunt! Oricum mereu am fost scunda. La cladirea numita “adapost” unde luai cu tine acasa pisici si caini evoluati doar completand niste hartii, eu eram cea mai mica dintre pui.
Sonea semana cu animalul ei. Era suparacoasa si nervoasa cu mine si cu puisorul. I se parea ca stapanul meu nu ne trateaza ca pe niste animale de casa. In schimb era foarte frumoasa. Parul ei brunet era lung pana la sezut si era mereu pieptanat bine. Ochii albastrii ca cerulul o faceau irezistibila. Probabil asa s-a indragostit stapanul meu de ea.
-Vrei omleta?o intreba fluturand furculita cu o bucata de rosie in ea.
- De cate ori sa-ti mai spun Yulian , sa nu mai mananci direct din tigaie !? se ratoi ea vervoasa.
- Oh haide,suntem acasa ! Ia-ti o furculita si hai langa mine !
Sonea ceda si ii zambi dulce sarutandu-l pe buze cand se aseza cu scaunul langa el. Ce ma enerva la inceput chestia asta. Recunosc ca eram geloasa pe ea atunci cand a venit pentru prima data acasa si a stat doar cu stapanul meu.
Se uita la puisor care se juca cu Yulian cu furculita. Acesta dupa ce manca o flutura deasupra ei care incerca sa o prinda dar nu reusea. Oricum nu se supara ci continua sa incerce pana intr-un moment cand baiatul a pus o bucatica de oua prajite pe tacam si a lasat-o sa-l prinda, mancand hrana. Ce bine! Era pentru prima data cand facea asta si se pare ca ii placea.
M-am uitat cu recunostinta la stapanul meu iar acesta ma mangaie pe cap.
Sonea era total enervata in privinta asta si ii ceru sa dea jos “ ghemotocul asta de purici” . Cum indraznea!?
In acel moment m-am enervat. Recunosc ca nu-mi place sa mi se insulte copilul asa ca am inceput sa o latru furioasa. Aceasta sa speriat si a fugit de la masa. Am continuat asa pana stapanul meu mi-a spus sa incetez si ma pus pe podea alaturi de micuta mea.


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Caini evoluati:>, suna bine

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 13 ani
   
Louisa
Sweet Sacrifice

Inregistrat: acum 13 ani
Super, imi place tare mult ideea!

_______________________________________
Viaţa e aiurea şi-apoi mori.
Mda, aş vrea eu să fiu aşa de norocos.

pus acum 13 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Se uita furios la mine dar nu inteleg de ce avand in vedere ca prietena lui mi-a jignit puiutul si tot eu cad rau. Nu voi intelege niciodata oamenii.
Aceasta s-a dus la frigider si a scos de acolo niste carne ce i-a dat-o lui Leo. De curand doar asta ii dadea,oare de ce?
Cand m-am paropiat sa miros acesta mi-a marait sa ma indepartez. Ce enervant poate fi! De ce ia-si manca hrana?
Prost dispusa mi-am luat puisorul in spate si am inceput sa zgarii usa semn ca vreau sa ies.  Sonea mi-a deschis fericita parca obligandu-ma din priviri sa merg mai repede. Am si auzit-o facandu-ma “jigodie tampita” cand treceam pragrul. Ce mi-as fi dorit sa o musc dar sunt sigura ca stapanul meu se va supara pe mine.
Puiutul se uita la mine curioasa in timp ce ma asezam suparata in culcus. Probabil pentru ea e un mister de ce am plecat de acolo deoarece se distra atat de bine.
Biata de ea, nici nu are un nume. Yulian a promis ca o sa-i dea un nume dar a fost prea ocupat cu scoala ca sa se gandeasca la unul. Are doar trei luni si ma mostenit in privinta inaltimii.
Specia noastra ramane mica pana la varsta de trei ani si doar dupa aceea incep sa creasca. Triam aproape cat un om.
-Mami,vreau sa ma joc!incepu ea sa scheauna invartindu-se in cerc.
-De ce nu te culci?m-am rastit suparata la ea, poate prea suparata deoarece incepu sa planga.
Oamenii nu isi dau seama usor cand specia noastra plange. Doar puii lasa acest lucru din neatentie sa se vada. De asemenea nu ne inteleg nici dialectul. Din cate am inteles de la stapanul meu ei aud doar maraituri si latraturi ceea ce e foarte ciudat deoarece vorbim ca si ei doar ca in limba noastra.
Puiul a inceput sa fuga prin camera scheunand cea ce nu e bine,se poate ranii.
Am incercat s-o fac sa inceteze dar pur si simplu nu ma asculta ci continua sa fuga.
Cand usa se deschise si stapanii mei au iesit impreuna cu Leo, aceasta s-a dus fix la cainele albastru si s-a ascuns dupa labele lui.
Leo ma privii zambind rautacios si incepu sa o inpinga usor cu botul.
-Nu e nimic,nu ai ce sa faci daca mama e rea!
Aaah! Urasc cand spune asta! E asa nesuferit!
Stapanul meu o lua in maini si mi-o aduse. Dupa ce o lasa langa mine scoase dintr-un sertat o ata groasa si rosie numita de oameni “lesa” , care se ataseaza de o alta ata ce e in jurul gatului cainelui si a pisicilor numita “zgarda”.  Zgarda mea e verde cu carouri negre si-mi place asa de mult,e preferata mea. Mi-a dat-o Yulian cand am citit pentru prima data corect.
Ma trase usor spre el ca sa gaseasca inelul de care se prinde lesa iar apoi ma lasa. Nu-mi placea cand eram mica sa fiu legata cu chestia aia dar m-am obisnuit deoarece am invatat ca este singurul mod ca sa te plimbi afara.
Leo are si o chestie de fier cand iese afara numita “botnita” deoarece e foarte rau cu toata lumea. Sonea uraste sa o puna dar nu are ce face. Ultima data a fost la politie din cauza cainelui ei.
Puiul se agita langa mine speriat. Nu iesea mult afara deoarece nu-i placea. Totul i se parea straniu si infricsator.
-Vrei sa vii afara?am intrebat-o.
- Nu vreau sa raman sigura!a inceput sa se miorlaie.
Am oftat si l-am tras putin pe Yulian pe pantaloni pentru a se uita la mine.
-Nu pot venii. Trebuie sa stau cu ea.
-Nici gand!imi raspunse sperindu-ma de data asta,nu ca ar fi fost un raspuns rautacios ci prin dinamismul lui. Nu ai iesit toata saptamana!
Stiu asta dar totusi,nu o sa-mi las puiutul singur in casa.
Spre uimirea mea o lua in mana si o baga in buzunarul de la bluza. Pentru o clipa m-am speriat deoarece aveam senzatia ca se sufoca dar dintr-o data i-am vazut capul iesiind. Ii placea acolo se pare,ce usurare.
Stapanii mei au inceput sa rada dintr-un motiv necunosct mie. Ce era asa amuzant?


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 13 ani
   
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
imi plae povestea ta...e amuzanta  nici acum nu mai pot sa ma stapanesc!

_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Ma cam enerveaza Sonea, de parca numai jigodia ei are voie sa stea in casa. Oare cat o va mai indura?

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 13 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Nu ma simteam bine in parc. Nu-mi puteam lua ochii de la puisorul meu care se distra alaturi de stapanul meu in timp ce acesta ma plimba.
Fara sa-mi dau seama am intrat intr-un copac,ceea ce l-a amuzat putin pe Yulian dar apoi ma scoase din lesa .
-Tama, nu mai fii asa de ingrijorata ! Ea e in siguranta alaturi de mine !
-Dar,dar… Totusi cum o va chema ?l-am intrebat schimb rapid subiectul.
-Nu m-am gandit bine…Hmm...In orice caz joaca-te si tu putin!
Normal ca nu am sa fac asta cand puiul meu poate cadea din buzunar.
Baiatul zambi siret si lua de pe jos un bat si-l flutura infata mea. Am inceput sa sar si sa dau din coada ca un copil. Uram chestia asta,dar pot zice ca apartolul e in sangele meu.
Yulian arunca batul si imediat l-am prins aducandu-l inapoi. A mai repetat de doua ori acest lucru pana cand la o aruncare nu l-am mai gasit.
Am inceput sa adulmec. Simteam multe mirosuri , majoritatea de la alti caini dar nicaieri batul.
Un baiat de vreo saisprezece ani s-a apropiat de mine zambind. Parul lui saten si lung era prins intr-o coada la spate. Pe cap avea o bereta neagra si era imbracat normal. Sacou alb, pulover in ecosez si blugi albastrii inchisi.
Ma mangaie pe cap si-mi intinse o bucata de salam. L-am refuzat politicos deoarece stiam ca stapanul meu imi intirzise sa mananc de la straini.
Vazand ca nu merge omul ma apuca de bot deschizandu-mi gura si mi-a bagat hrana. Era aproape sa ma inec. Durerea pricinuita de stransoarea puternica o simteam mai putin deoarece parca se scurge intr-un loc,dar in acel loc si energia mea totodata. Totul se intuneca  si ma simteam tot mai molesita si nu ma mai putem misca. Parca adormeam fara voia mea si nu ma puteam impotrivi.
Lesinasem. Nu stiu daca asa se numeste si actiunea facuta de caini,dar asa le spun oamenii la semenii lor ce adorm dintr-o data in picioare.
Ma aflam intr-o cutie si era intuneric, groaznic ! Atat de mica si inforatoare ! Ma cutremuram in toate partile semn ca eram intr-un vehicul. Mi-am ciulit urechile dar soferii nu ziceau nimic pe scurt nu era un scenariu pe care l-am vazut in filmele politiste la TV alaturi de stapanul meu.
Dintr-o data cutia s-a zguduit pentru ultima data si eu m-am dat peste cap. Aceasta s-a deschis si am putut sa-l recunosc pe cel ce ma furase printre alti cinci.
Tocmai el ma ridica din mini-inchisoarea mea , strangadu-ma in brate.
-Mereu mi-am dormit un sado delicat si educat ca tine.
Ce vrea sa zica? Sado ? Sunt un sado ? Poate asta e numele speciai mele…
Ceilati barbati dupa ce au ras bine m-au privit compatimitor si-au plecat.  Ce are el de gand cu mine ?
-Scuzati-ma,dar ce vreti de la mine ?l-am intrebat incercand sa ma eliberez din stransoare.
-Hmm… Pe tine !imi razpune zambind.
-Dar am stapani deja !m-am impotrivit suparata gandindu-ma la Yulian si pui.
-Cu mine iti va fi mai bine !
Cu toate spuse,ma tranti intr-o cusca ingusta si ma bagat intr-un camion cu alti caini. Ce vrea  oare ?


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 13 ani
   
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
cine e baiatul?hot?sa ce? abea stept continuarea

_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Biata Tama, sa fie luata de langa familie

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 13 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Priveam speriata catre semenii mei. Acestia ori plangeau ori stateau nemiscati. Oare patisera ceva?
Dupa ce ochii mi se obisnuisera cu intunericul am putut distinge mai multe in jurul meu. Pe langa sado mai erau si alte obiecte ciudate metalice. Tot ce am recunoscut era un burghiu care era de asemenea mult mai mare si mai ciudat.
Mi-am pus potul pe labute suparata. Cred ca Yulian isi facea griji. Oare o sa ma ajute? Sigur ca o sa ma salveze doar tine la mine,nu?
Dupa douazeci de minute portil s-au deschis si-am inchis ochii din cauza luminii. Am simtit cum cusca se balangane si-am observat ca eram dusa undeva.
In jurul meu era un coridor foarte lung cu multe usi pe ambele parti. Barbatul s-a oprit in fata uneia si a deschis-o cu piciorul. Ce animal, chiar si pentru mine!
Trantii cutia pe masa si ma scoase brutal de gat bagandu-ma in alta mai mare.
Nu inteleg jocul dar priviti in ce am ajuns! Are in jur de doi metri lungime si un metru inaltime. Sunt doua boluri unul cu resturi si altul cu apa in colt, dar ce ma uimit si mai mult nu erau conditiile josnice la care voi fii supusa ci ca am observat inca un caine in cusca.
Statea ghemuit dar cand m-am apropiat s-a ridicat. Spre suprinderea mea era mult mai mare decat mine. Se pare ca pana la urma eu sunt cea mai scunda... Blana lui roscata era foarte incalcita si de asemenea avea cateva cicatrice.
Imi zambii rautacios incepand sa fluture din coada lui incredibil de stufoasa. Poate e o vulpe, cine stie?
Se invartea in jurul meu ranjiind.
- Salut puisor, ce te aduce pe la mine?
M-a uimit intrebarea lui. Nu sunt un puisor,nu?
Portita de la cusca sa deschis iar barbatul saten cu bruneta a intrat zambind cu doua boluri. Erau ca ale necunoscutului de langa mine. Le aseza intr-un colt opus apoi ma mangaie pe cap.
-Poftim, frumoasa mea!
Nu inteleg ce se intampla aici, ce vrea de fapt de la mine?
Baiatul ma studie putin dupa care ma prinse de zgarda dand-o jos. Am inceput sa tip si sa latru cea ce l-a facut sa se retraga inchizand cusca.
Dupa ce m-am mai linistist am inceput sa plang. Era ata mea! Cadoul meu!
Sadoul roscat venii langa mine si-mi dadu cu coada peste bot in timp ce se invartea gratios prin jur.
-Puisorul s-a suparat?
-Termina odata!m-am rastit tristetea transformanduse in furie.
-Nu ai sa mai scapi de aici sa stii,asa ca vreau sa ai o atitudine mai respectuoasa pentru cineva mai mare ca tine!
- Si cati ani ai? l-am intrebat luand o postura teritoriala.
- Paisprezece!imi raspunse devenind amenintator.
- Cu cat esti mai mare ca mine, doar cu un an! Si cum adica nu mai scap de aici?
-Satenul e stapanul meu. Lui ii place sa colectioneze chestii asa ca nu o sa mai pleci de aici!
Am mai vrut sa spun ceva dar parca nu-mi iesea cuvintele pe bot. Nu vreau sa raman in cusca aceasta mai ales cu el, vreau sa revin la stapanii mei si la puiut!


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
Biata Tama, dar sunt sigura ca va scapa ea de acolo

_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 13 ani
   
Ni Wei Ni
Moderator

Din: Shanghai
Inregistrat: acum 15 ani
Mi-am lasat capul pe labe si-am adormit usor.  Ma simteam ciudat, foarte ciudat. Parca pluteam in abis. Oare ce fac stapanii mei acum? Bietul meu puisor. Cred ca ii e foame. Oare a reusit Yulian sa o faca sa mamance si alceva?
Am fost trezita din framantari de ceva ce ma smucit. Mi-am dat seama ca eram trasa din cusca de catre saten.
Sadoul roscat ma privea zambind rautacios si-mi intoarse coada, un mesaj foarte urat transmis intre caini. Lasa ca vede el cand ma intorc!
Barbtul ma lua in brate mangaindu-ma pe cap. Impreuna cu el am iesit din camera aceasta si-am intrat in alta mobilata ciudat. Pe trei fotolii rosii stateau alti patru oameni, trei baieti si o femeie.
-Deci acesta este noul exemlar despre care vorbeai?replica doamna blonda ridicandu-se in picioare.
-Nu, este doar o corcitura intre Birmaneza si Haski.
Poftim? La ce se referee el? Femeia se uita la mine dezamagita si incepu sa discute cu acesta intr-o alta limba necunoscuta mie.
Baietii de pe fotolii ma priveau uimiti si curiosi. Nu-mi place admosfera aceasta asa ca din instinct am inceput sa tremur asa ca satenul ma scos din camera.
-Nu trebuie sa te temi, micuto.incerca sa ma linsiteasca acesta.
- Cum te cheama?
-Carmen.imi raspunse zambind prietenos.
- Despre mine vorbeati?
- Da… Esti corcita din pacate cu o pisica asa ca nu-ti voi gasii usor stapani dar cel putin ramai cu mine!
Poftim!? Nu,nu,nu! Am in inceput sa latru nervoasa incercand sa-l musc, un act ce nu-l facusem de mult timp dar nu am reusit.
Carmen ma trantii in cusca si pleca. Sadoul roscat chicotea intr-un colt.
-Care e problema ta!?m-am rastit enervata.
- Esti jumatate pisica, ce jalnic!zise incepand sa rada batjocoritor.
-Dar tu cine esti macar?
-Eu sunt Ronald Oliver Leonardo Yuri al doilea din rasa Chandrule!
Acum ma bagat cu totul in ceata. Cum putea sa aiba atatea nume? Il priveam pierduta dar si uimita. El cand imi vazu expresia ofta si se intinse:
-Pe scurt Rolly!
Bun... Iar acum problema cea mai mare,cum e posibil sa fiu jumatate pisica? E atat de...de...stanjenitor! Noi cainii uram pisicile deci eu voi fii urata de toti pentru ca sunt jumatate?
Rolly veni langa mine si-mi spuse ca auzise prin pereti discutia oamenilor, un raspuns perfect pentru viitoarea intebare.
Nu se uita la mine chiar asa de dezgustat ca la inceput cea ce e cam straniu. Parca dorea sa zareasca ceva anume dar nu stiu ce!


_______________________________________
中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃 中國娃娃



pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani
"-Eu sunt Ronald Oliver Leonardo Yuri al doilea din rasa Chandrule!" Asta imi place
Totusi, despre ce au vrobti oamenii aceia?


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 13 ani
   
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
ce mai nume ... biata  Tama sa fue corcita cu o pisica...asta ma lasat muta abea astept sa vad ce o sa se intample...spor la scris

_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 13 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la