3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
3xanime / Fan fiction / I would do anything for love Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Nicoletame
Fan anime nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Atmosfera de club si mare galagie, iar un tanar atractiv, cu figura de model sta singur la o masa, consumand bautura dupa bautura, mentinandu-si inca luciditatea desi era la a doua sticla.
-L-ai vazut pe tipul de acolo? Are o atitudine asa de cool...
-Si totusi nu s-a apropiat nicio fata de el pana acum...o fii gay?
-Nicidecum, uita-te ce corp lucrat are si ce haine de ultima fita poarta... asta seara sigur Dumnezeu mi-a trimis un inger numai pentru mine! Stai aici si invata! i-a sugerat o femeie prietenei sale, in timp ce se apropia de masa solitarului. Singurel,singurel? iar inclinand din cap a primit raspunsul dorit, continuand discutia. Nu te superi daca stau si eu aici, chiar te-am observat de ceva vreme si ii ziceam amicei mele ca esti un inger picat din cer.Imi dai voie sa gust din ce bei si tu? si s-a autoservit.
-Devil.
-Ce?
-Ai zis ca sunt un inger si te-am corectat, Devil mi-e numele.
-Ooo deci esti un dracusor si d-asta nu se apropie nicio fata de tine...
-Noaptea este la inceput si oamenii adora dracusorii, altfel nici tu nu ai fii venit, frumusete! si a turnat bautura pentru amandoi acum, pregatind un al treilea pahar cand a vazut o alta tanara apropiindu-se.
-Scuza-ma, ma pot aseza langa tine? In partea aia, aratand spre directia din care venea, este prea multa galagie, pe cand langa tine este asa de liniste...
-Ca as putea sa iti aud si gandurile, nu? si i-a zambit fermecator noii-venite, punand ochii pe inca o tipa si fixand-o cu privirea pana ce l-a abordat. A facut asa pana ce la masa sa se stransesera mai mult de douazeci de frumuseti, iar oferindu-le bauturi era aproape sa isi implineasca sarcina. Ma scuzati, fetelor, trebuie sa dau un mesaj urgent, dureaza doar cateva secunde, iar tastand rapid un „Pregateste-te de o livrare speciala!″ pentru un anume Micah, a primit raspuns la doar doua secunde dupa send„Vezi sa nu dai cu bata in balta!″, zambind ironic. Fetelor, hai sa facem un schimb, a facut el propunerea cand a realizat ca niciuna nu mai distingea realitatea de vis, daca eu va ofer tuturor cate ceva pretios imi oferiti ceva la schimb? iar cum raspunsurile au fost afirmativa nu s-a sfiit sa intrebe:Cine imi ofera sufletul ei?
-Ce fata normala nu ti-ar da tie inima ei?! a raspuns o fata ce abia se mai tinea sa nu pice sub masa, iar fetele au aclamat-o pentru istetimea ei.
-Asa este, ce mi-e suflet, ce mi-e inima? Si deci cine este darnica in seara asta? iar cum toate au strigat in cor, el si-a scos de la chei un breloc ciudat, de un rosu inchis, care apasandu-l a facut„Chuu!″ si s-a aprins. Va multumesc fetelor, astea sunt pentru voi, a spus impartind in stanga si dreapta medalioane de aur cu initialele lor, fara insa ca ele sa realizeze ca el le cunostea numele fara ca ele sa se fii prezentat cumva, si ma gandesc ca ar fii bine acum sa va indreptati spre casa fiindca este deja tarziu, iar vorbele cu efect hipnotic i-au eliberat masa pentru o noua runda de suflete.
Message received: „Sunt de proasta calitate! Oricum la cate pacate au dosarele lor, tot aici ajungeau, era doar o chestiune de timp! Degeaba!″
-Cum adica imi jignesti munca?Message sent:„TARE mi-ar placea sa te vad pe tine facand asta, ingamfatule!″
Message received:„Eu fac munca de birou, desteptule! :P″
Dupa o seara de club in compania a cator mai multe gasculite stupide se plictisise si se hotarase sa se plimbe putin pe strazi cand si-a auzind brelocul strigand din ce in ce mai tare "alarma!" in momentul in care a trecut pe langa un gang ingustat, insa cand s-a intors nu a apucat sa vada decat o figura in intuneric, iar cum nu avea chef nu a fugit sa o prinda din urma, iar peste putin timp s-a intors in adancimile Iadului.
-Am avut prea multa incredere in tine tot timpul asta si singurul lucru pe care l-ai facut a fost sa te distrezi cu sufletele pamantencelor, stiai ca datoria ta este sa le aduci pe toate aici, in Iad!
-Pai si nu am facut-o? Aseara ti-am adus toate sufletele petrecaretelor care mi-au picat in brate, tine cont ca nu au fost putine! s-a rastit tanarul .
-Nu este vorba numai de aseara, in general nu faci nimic din ce ti se spune, nu tii cont de ce ai de facut!  Ce exemplu le dai celorlalti mai ales cand tatal tau se asteapta ca in curand sa ii iei locul... va fii dezamagit sa afle ca nu-i vei calca pe urme fiindca nu esti capabil sa te controlezi pe sine dar atatia cati vor fii in subordinea ta...Tinere print, nu semeni deloc cu niciunul din predecesorii tai...erau demoni cu capul pe umeri care nu ezitau sa captureze un suflet pur oricat de greu le-ar fii fost, dar tu...ai ignorat total semnalul si nici nu ai excelat cu sufletele colectate...te comporti mai degraba ca un pamantean decat  cum ar trebui sa se comporte cel de la care avem atat de multe asteptari, esti o dezamagire, Devil!
-Hai, Micah, taca-ti fleanca, sunt prea obosit sa ma mai cert cu tine! Merg sa ma odihnesc si apoi mai stam la un pahar de vorba. Am plecat, insa intorcandu-se cu spatele catre amicul sau a auzit ceva ce i-a captivat atentia, respectiv vocea tatalui sau,fiind nevoit sa i se arate in incaperea tronului.


_______________________________________

Te amo, te amo
He says to me, I hear the pain in his voice
Then we danced underneath the candelabra he takes the lead
Thats when i saw it in his eyes its over

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la