3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23 din Timis
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
3xanime / Fan fiction / Generatia tinerilor Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Maya
Fan anime nou

Din: Somewhere in the world
Inregistrat: acum 14 ani
Probabil pentru cei care au vazut Latest Buzz o sa isi dea seama ca ne-am bazat pe ideia serialului . Ei bine nu in exces , am schimbat cateceva si o sa observati pe parcurs . Majoritatea personajelor sunt din serial asa ca nu o a fie greu sa va acomodati cu ele , insa ca sa nu fie monoton am adaugat si niste personaje noi . Si ca informatie suplimentara acest fic este in colaborare cu scumpa mea Darkness Eclips .  Nu mai stau sa imi usuc gura cu introduceri asa ca acum incep sa le prezint .

Dong-Yi

Este una dintre cele trei noua venite la redactie . Ea este de origine Asiatica find din Coreea , acesta insa a crescut de la varsta de 6 anii in America . Blanda , draguta si politicoasa , Dong-Yi este foarte mandra de numele sau apartinand unei importante persoane din istoria Coreei . Datorita talentului ei care se bazeaza pe un vocobular extrem de bogat , o imaginatie fara liminete si un simt al umorului si al delicatetei acesta se ocupa de introducea la fiecare numar , prezentandu-le pe scurt cititorilor fiecare rubrica , care difera de la un numar la altul . Pe langa acest fapt este una din membrele care au rubrica " Do not forget that you were a child " .


Aliya

Tot una dintre noile venite , acesta este o Egipteanca care a sosit in America nu de mult timp . Este o fire zapacita si incapatanata atrase de cranii un lucru ce ii inspaimanta pe cei de la redactie insa si amuzandu-i . Este serioasa cand doreste si total aeriana cand nu are chef sa lucreze acest lucru destul de rar . Datorita placeri ei de a modifica imagini , de le-a atasa la texte acesta se ocupa de coperta si pozele ce vor fi atasate la fiecare rubrica intr-un anumit fel . Acesta are o pasiune pentru stilul Gothic Lolita ca si Maya dar nu se aptine de l-a incercarea unor noi stiluri . Acesta lucreza si la rubrica " Do not forget that you were a child " .


Maya

Ultima dintre noile venite . Acesta este de origine Asiatica ca si Dong-Yi dar diferenta este ca Maya este o fata din Japonia . Incapatanata , amuzanta si mai mereu sarcastica fata se acupa de postere pozand deseori diferite vedete avand uneori chiar sedinte foto cu ele si ocupandu-se de materialul fotografic pe care il va da lui Aliya pentru al modifica . Desi la prima vedere ea pare o fata blanda este cam opusul aparentelor . Iubeste muzica rock asta explicand si stilul vestimentar rebel . Acesta este si ultimul membru de la rubrica " Do not forget that you were a child " .


Rebecca

Ea este un membru destul de cunoscut in redactie avand rubrica " In prea multe cuvinte ... " ocupandu-se cu sfaturi de viata . Este o fire blanda , draguta si desteapta unii considerand-o o tocilara . Este o fata care nu se teme sa fie ea chiar daca la categoria moda nu sta prea bine . Iubeste baseball-ul , ii place sa vorbeasca cu bunica ei si sa citeasca .


Amanda

Fiica sefului este o fire nu foarte rasfatat ce iubeste moda . Acesta face parte din redactie avand rubrica " Let fashion " . Pune mult accent pe aspect si cu toate acestea este o fata buna la suflet care isi ajuta prieteni . Ea poartă doar haine Figarucci si viseaza sa devina o cantareata . Deseori vorbeste cu asistenuntul tatalui ei pentru diferite probleme . Ii plac filmele romantice si ajunge sa se inteleaga de minune cu Rebecca .


Michael

Tipul cu barfele despre vedete avand rubrica " Vedetisme " doreste sa fie cel mai la moda baiat din scoala dar uneori ajunge sa optina niste tinute ridicole . Este prietenul din copilarie al lui Rebecca . Cu dorinta lui ajunge sa fie uneori in competitie cu Amanda . Este persoana pe care o poti rani usor si care se agita repede . Isi ajuta prieteni desi uneori arata de parca i-ar pasa numai de el .


Noah

Cel ce acopera partea muzica in redactie cu rubrica " On Music " . Rebelul grupului si un tip pus pe soti este si sufletul comic al grupului . Sarcastic si doritor de libertate Noah ajunge sa faca varse numai pentru a vedea chiar si un meci oarecare de basket . Acesta este cel mai bun prieten a lui Wilder si in acelasi timp unul din baieti care ii fac probleme lui DJ .


Wilder

Omul cu jocurile avand ca si rubrica " Play Game " este bufonul grupului . Tine de ideile lui ca si vulturul de oua si e mereu vesel . Curios , zambaret , bun la suflet si amuzant Wilder e spiritul aiurit al grupului find si cel mai bun prieten a lui Noah . Adoara jocurile care pot incepe de la a distruge zombii pana a te intrece la dans virtual .


DJ

Sefa redactiei , DJ este cea care verifica tot ce tine de revista din acest sediu . Desi este emotionata des si se balbaie cand trebuie sa tine un discur , acesta este si foarte serioasa si buna la suflet ajutandu-si angajati .


Domnul Shepherd

Profesorul grupului de la redactie care ii sfatuieste cum ar trebui sa actioneze . Acesta este deseori intrerup de la masa si cu toate acestea le da sfaturi nepoliticosilor .


_______________________________________

Viata e un basm ce nu se termina niciodata , dar nu destinul controleaza si tu esti stapanul.

pus acum 12 ani
   
DarkIris03
ADMIN

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 15 ani


_______________________________________


REGULAMENT!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la