3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
3xanime / Fan fiction / California Girls Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Akane
Fan anime nou

Din: Konaland
Inregistrat: acum 13 ani
Hey ! E un nou fic si sper sa va placa....

                           California Girls


                                  -Prolog-



A trăi înseamnă a suferi. Ura este sentimentul cel mai urât pe care un om îl poate avea, iar dacă viaţa ta depinde de ura familiei tale, atunci eşti un om mort.
Prietenii sunt cei care te ajută şi te îndrumă să faci ceea ce vrei, fie că e bine, fie că e rău. Familia îţi vrea binele şi te ţine departe de aşa numitele tale bucurii, iar tu o consideri tocmai duşmanul.
Când îţi place ceva, indiferent de imoralitatea acelui lucru, trebuie să lupţi până la capăt.Atunci când dragostea îţi dă o palmă peste faţă, realizezi că persoana la care te aşteptai cel mai puţin devine chiar persoana pe care o iubeşti.
Nu poţi pune pe nimeni înaintea ta şi trebuie mereu să gândeşti înainte de a acţiona. Un gest necugetat poate duce la o catastrofă. Nu pentru toată lumea, doar pentru tine. Iubirea este una dintre piedicile care ies în calea vieţii şi care te duce într-un univers paralel unde totul este exact cum ţi-l imaginezi.
Există câteodată momente în viaţă când apare acea persoană „specială” care ne arată şi partea plină a paharului şi ne face să ne simţim diferiţi şi unicii. Dar nu sunt decât unele momente în această viaţă când trecem prin asemenea experienţe. Unii reuşeşc să iasă din acea transă, iar alţii rămân blocaţi acolo pentru totdeauna.







Capitolul I


Pentru o familie din New York acesta era inceputul... Mutarea in Beverly Hills nu era chiar visul oricarui adolescent bogat si rasfatat , deoarece aceasta fata nu era deloc incantata. De-a lungul drumul, tanara a stat imbufnata cu mainile in san, injurandu-si parintii in gand. Pe cand aceasta era nervoasa si suparata, fratele ei nu mai putea de fericire. Un nou oras suna atat de bine... pacat ca in acest cadru se mai afla si scoala . Observand starea fetitei lor, cei doi parinti au incercat sa o inveseleasca.
- Copii, nu va inteleg! spune doamna Kerry.  Ne mutam in Beverly Hills! Iar voi ar trebui sa fi-ti incantati nu frustrati si suparati.
Axel izbucni in ras, pe cand Savannah, fiica celor doi isi intoarce capul spre fereastra. Tatal loc incerca sa destinda atmosfera, spuand cateva bancuri, care desi nu era amuzante aduceau zambetul pe buze, datorita incercarilor sale de a-i amuza. Trecuse din nou o ora, iar Savannah nu vorbise. In acest timp doar butona telefonul si asculta muzica. Tipic unei rebele inascute ca ea. Axel era mai vesel si vorbea intr-una, iar parintii celor doi incercau sa-l faca sa nu mai vorbeasca, deoarece asta facuse tot drumul. Intr-un final au ajuns in fata unei vile impunatoare, tipic Beverly Hillsului, cu piscina in curtea din spate si o usa de 4 metri , frumos decorata cu aranjamente din lemnn. Cei patru au coborat din masina si au fost intampinati de d-na Wilson, bunica lor.
- O, dragii mei, spune ea cu zambetul pe buze imbratisand-si nepotii. Mi-ati lipsit enorm! Pe cand voi va distrati in New York cu cine stie ce , eu imi inecam amarul intr-un Ice Tea cu lamaie.
- Vrei sa zici Tequila, nu? intreba Kerry rautacioasa.
D-na Wilson o fixa cu privirea si rabufni, nu prea afectata de sarcasmul nurorii sale.
- Daca esti atat de curioasa, Kerry, sa stii ca era o sticla de JD adusa tocmai din Londra.
- Mama, interveni si Christian, de cate ori ti-am zis sa nu mai bei alcool? Nu degeaba ceaiurile din bucatarie sunt intr-un dulap pe care scrie ''Predestinat alcoolicilor''.
Axel si Savannah au chicotit, dupa care s-au despartit din imbratisarea prea stransa a bunicii lor. Aceasta, nu a mai zis nimic ci doar a pufnit suparata de vorbele fiului sau, dupa care i-a invitat pe cei doi frati inauntru pentru a-si revedea camerele. D-na Wilson, facuse cateva schimbari si spera ca celor doi nepoti sa le placa. Nu au mai asteptat o a doua invitatie , iar Axel si Savannah s-au dus fiecare in camerele lor. Adolescenta era uimita de bunul gust a bunicii sale si chiar nu se astepta la o asa camera. Peretii erau de un albastru sters cu cateva modele simple, pe jos era pus un parchet visiniu acoperit de cateva covorase pufoase, patul era matrimonial, acoperit cu o lenjerie foarte fina de matase, iar de o parte si de alta se aflau cate o servanta pe care se afla un telefon fix, rosu, imbracat in puf, si o lampa impodobita cu cristale. Spre surprinderea ei, biroul era acelasi, din lemn, pe care se aflau un latop si cateva reviste. Fata s-a aruncat in pat , fiind bucuroasa de noua ei camera. Atunci si-a dat seama ca nu are dulap si a inceput sa cerceteze camera. Era o usa, imediat langa plasma LCD, asa ca a incercat-o si a ramas uimita cand a vazut ca dulapul ei era o camera, cu multe oglinzi si rafturi. A inceput sa tipe de bucurie si nu a mai stat pe gaduri si a coborat jos pentru a-i multumii bunicii de toate acestea. Jos, aceasta discuta cu Axel, care era la fel de incantat de camera sa.
- Bunico! tipa aceasta coborand scarile spiralate in graba. Camera este minunata! Parca mi-ai citit gandurile deoarece are tot ce mi-am dorit.
- Oirce pentru nepoata mea favorita! spune si o strange in brate.
- Hei! intervine Axel suparat.
- Am zis nepoata, copile! Tu esti nepotul meu favorit, continua d-na Wilson zambind.
Dupa ce i-au multumit bunicii lor, cei doi si-au anuntat parintii ca pleaca sa inspecteze orasul si revin pana la ora zece. Daca Christian nu dorea sub nici o forma sa ii lase, Kerry era mai mult decat fericita la auzul acestei vesti.
- Luati masina bunicii si sa fiti acasa pana in zece, deoarece maine aveti scoala!
Kerry ii arunca lui Axel cheile si pleca pe teresa, acompaniata de Christian care bombanea de zor. Cei doi frati au iesit si s-au dus la garaj unde ii astepta un BMW z4. Cand a vazut masina Axel a inceput sa planga de bucurie deoarece era prea frumos ca sa fie adevarat.
- Pe bune, omule, e doar o masina, mai precis o rabla, iar tu plangi? spune Savannah dezinteresata. Cand o sa vezi o Maxximus cred ca o sa faci stop cardiac.
- Haha, Savannah, foarte amuzant. Stii, eu apreciez o masina indiferent de cum arata.
- Atunci de ce nu iti place masina pe care ti-au luat-o mama si tata? intreba fata urcadu-se pe locul soferului , in timp ce Axel batea amenintator din picior.
- Deoarece e o masina de fete!! E galbena si are beculete colorate la spate, spune baiatul asezandu-se vizavi de sora sa.
- A ,da .. acum imi amintesc, spune Savannah incepand sa rada si pornind masina.
Au inceput sa mearga pe cele mai renumite strazi ale Beverly Hillsului admirand cele mai frumoase vile. Lumea avea numai masini de fite, iar hainele lor trebuiau sa fie de un designer renumit deoarece se vedea limpede ca erau scumpe. Savannah nu se putea plange deoarece avea multe haine de firma, dar incerca sa nu fie prea impopotonata, asa ca se imbracase destul de simplu. Pe cand ea era imbracata simplu, fratele ei era imbracat ca o starleta de cinema. Tipic lui Axel. Au mers cu masina timp de jumatate de ora, pana au ajuns pe plaja. Au parcat masina si au coborat imediat. Cei doi au pornit spre ocean, fiind foarte incantati. Nu era prima data cand veneau in Los Angeles, dar nu au mai fost acolo timp de 2 ani din cauza distantei si problemelor suferite de d-na Wilson, care se parea ca era alcoolica.
S-au plimbat de-a lungul plajei, pana ce soarele era pe punctul de a apune. Au vrut sa se indrepte spre masina, dar se pare ca se organiza un concurs de volei pe plaja, iar Axel era un impatimit al acestui sport. Savannah dorea sa plece odata, dar Axel a inceput sa puna botic si sa se roage de ea.
- Te rog din toata inima, surioara draga, lasa-ma sa particip! incepe sa se smiorcaie, iar Savannah dezaproba din cap.
- E ora sapte, iar eu mor de foame! Nu am chef sa privesc un meci de volei total neinteresat, unde joaca fratimiu.
- Atunci, eu particip, tu te duci sa mananci, vine Axel cu idea salvatoare.
- Nu, dragutule. Restaurantul meu preferat se afla cam la 4 km de aici si nu prea cred ca voi merge pe jos, iar masina cu siguranta nu ti-o las. Deci, ok, daca vrei sa mergi acasa pe jos nu am nimic impotriva... spune Savannaj inturcandu-se si dorind sa plece.
Axel sta putin pe ganduri si fuge de pe sora sa.
- Fac ce vrei tu timp de doua saptamani.
- Patru si s-a facut.
- Of, imi detest viata , spune baiatul lasand capul in jos.
In timp ce fratele ei s-a dus sa se inscrie, ea s-a facut comoda pe unul din sezlongurile insiruite de-a lungul plajei. In jurul fileului de volei se aflau o gramada de fete si baieti care isi urau cele bune si succes pentru urmatorul meci. Savannah privea scena total dezinteresata. Asa era de cad plecase din New York. Din cauza tatalui sau si noului post de director pentru o firma de avocatura, ea a trebuit sa isi lase in urma prietenii, iubitul si cunostintele. Nu era ca si cum nu putea face altii, dar ea nu dorea altii. Dorea sa fie inapoi in iubitul ei NY, alaturi de persoanele la care tine, excluzandu-l pe Axel, care o enerveza zilnic. Se pare ca meciul avea sa inceapa deoarece toata lumea a disparut de langa fileul. Se pare ca primii ce jucau erau un baiat brunet, bine facut, visul oricarei fete, alaturi de un alt tip blond, la fel de frumos ca si celalalt. Nu putea nega ca Los Angelul avea baieti frumosi, dar dorea sa se abtina de la asa ceva, in fond avea iubit. Meciul incepuse, iar brunetul conducea cu un scor foarte avansat, pe cand celalat incerca sa ii faca fata. Adolescenta mai avea putin si adormea, dar totusi nu putea sa isi ieie privirea de la acel brunet absolut superb. Vrand sa isi limpezeasca gandurile s-a gandit sa dea o tura pe plaja, dar cand s-a ridicat si a vrut sa plece spre stanci , mingea a nimerit-o dn plin facand-o sa cada in nisip. Toata lumea a inceput sa rada, mai putin Savannah care era nervoasa foc. S-a ridicat imediat si l-a cautat cu privirea pe faptas. Se pare ca cel care o lovise era chiar brunetul. Cand l-a vazut nu a putut articula nici un cuvant, iar cand acesta dori sa o ajute, apare si Axel, care radea in hohote.
- Poti sa nu mai razi, fratioare? intreba Savannah sarcastica .
- Dar ai nisip in par, continua Axel razand de zor.
- Iar tu ai praf in loc de creier, il tachianeaza si ea pe Axel.
Brunetul a venit mai aproape si ia cerut scuze fetei, dar imediat ce l-a vazut pe Axel a cascat ochii.
- Axel? intreba uimit baiatul.
Fratele adolescentei il analiza putin pe baiat si izbucni in plans , foarte fericit.
- Nu se poate! E chiar Liam , omul meu!
S-au imbratisat prieteneste, iar Savannah a intervenit enervata.
- Ok, fetitelor, mai precis Axel, cine este el? spune indicand spre baiat.
- O, da, presupun ca nu il stii pe Liam din moment ce in vara anului trecut erai in Egipt. Deci, l-am cunoscut vara trecuta si e cel mai tare.
- Pe cuvant, omule, nu trebuie sa ma lauzi, spune Liam ironic. Iar ea este..?
- Savannah, adauga scurt Axel.
- Iubita? continua Liam.
- Yuck, doamne fereste. E sora mea.
- O zici de parca ar fi un blestem! tuna nervoasa Savannah dandu-si ochii peste cap. Ar trebui sa fii in culmile extazului ca eu sunt sora ta.
- Pe ce planeta?
Axel incepe sa rada , iar Liam o analiza pe Savannah din cap pana in picioare. Vizibil deranjata de tot ce se intampla, adolescenta il loveste pe Axel si ii comanda pe un ton superior sa mearga acasa.
- Stii ceva? Ia dute singura acasa , iar eu raman cu Liam. Si asa maine avem scoala si am cand sa dorm.
- Axel, sa nu imi spui ca ... doreste Liam sa spuna, dar Axel il intrerupe.
- Da! Voi invata la West Bev, impreuna cu tine si ceilalti!
- Nu se poate!
In timp ce baietii vorbeau de bine si de rau, Savannah s-a enervat si a plecat deacolo, indreptandu-se spre masina. A pornit si a accelerat nervoasa, lasandu-l pe Axel cu ochii in soare.
Seara se lasase deja si ceasul indica ora 10. Era atat de fericita ca Axel o va incurca.. Cand a ajuns acasa, se pare ca nu era nimeni. A gasit in living un bilet pe care scria ca au iesit toti in oras. Se pare ca avea ghinion total, deoarece nu avea cui sa il parasca pe Axel. S-a resemant si s-a dus sa faca un dus. Dupa ce a terminat dusul , s-a schimbat intr-un tricou mov si o pereche de boxeri negri si s-a pus in pat. Maine avea sa fie  o noua zi asa ca aveam nevoie de odihna. A adormit in scurt timp gandindu-se la acel baiat Liam....


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la