3xanime
Lista Forumurilor Pe Tematici
3xanime | Inregistrare | Login

POZE 3XANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jasmmyne Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 34 ani
3xanime / Fan fiction / Vampire Class Moderat de Ni Wei Ni, ~*Joker*~
Autor
Mesaj Pagini: 1
Akane
Fan anime nou

Din: Konaland
Inregistrat: acum 13 ani
CAPITOLUL I . Welcome to Cross Academy


                           




Ah, nu pot sa cred ca nesuferitul de Seventh m-a inscris la o scoala de vampiri doar pentru cheful sau. Nu doream sa fiu printre acei nesuferiti ingamfati! De mica parintii mei m-au invatat sa nu stau prin preajma celorlati vampiri din cauza ca nu m-as putea controla si i-as ucide pe toti. Dar din cele spuse de Seventh, tipii astia sunt cu mult mai puternici decat restul. Eh... asta ramane de vazut.

Cobor din masina care parcheaza in fata academiei si ii spun lui Seventh alias fratele meu sa aiba grija ce face.

- Stai calma, voi avea! imi spune fratimiu resemnat si imi face cu mana odata ce masina se indeparteaza.

Of, god! Sunt asa derutata ca nici nu stiu pe unde sa o apuc. Chiar cand doream sa pornesc pe scarile din marmura, o voce m-a oprit.

- Tu trebuie sa fii noua eleva , nu? se aude un glas subtirel de fata.

Ma intorc spre cea care a rostit acele vorbe si observ o fata de varsta mea, destl de draguta dupa prima impresie, care zambea necontenit. Aprob din cap, iar ea se prezinta ca fiind Yuuki Cross.

- Esti fiica natangului aluia de director? fac o remarca care ii starneste rasul.

- Um, da, intr-un fel. Si stai linistita ca nu-i asa natang, odata cel cunosti. Apropo, vrei sa iti arat imprejurimile?

- Poate mai tarziu! incerc sa scap cat mai politicos de ea. Acum trebuie sa imi iau in primire camera si sa vorbesc cu na..., vreau sa spun directorul.

- Atunci iti pot arata drumul, adauga zambind.

Nu am alta optiune decat sa o urmez. Urcam pe scarile din marmura si intram in acea institutie imensa de invatamant. Ma conduce prin toate acele culoare interminabile pana ajungem in fata unei usi pe care scrie ''Director''. Evident. Am intrat impreuna cu Yuuki, iar desteptul ala de Cross aproape ca m-a surzit.

- Akashiya-chan! De cand nu te-am mai vazut!

De la surzit, am trecut la sufocare, pana la calmare odata ce i-am dat doua palme peste fata.

- Akashiya-chan e rea! spune lacrimand fals.

Imi dau ochii peste cap si imi duc privirea spre birou unde se pare ca se mai afla o a doua persoana. Era un tip inalt, cu parul argintiu si niste ochi foarte patrunzatori de un mov foarte ciudat. Ok, se pare ca in aceasta institutie foarte naspa ( datorita conducerii lui Cross) se mai afla si bunaciuni. Foarte bine. Mie imi convine.

- Directore, din cate ai inteles de la Seventh ma aflu aici din cauza lui Lilith. Asa ca fa-mi sederea placuta si nu mai sari in imbratisari sufocante. Capis? intreb ridicand dintr-o spranceana.

- Sigur, sigur, Akashiya-chan. Adorata mea fiica si Zero te vor conduce catre dormitorul tau .

- Eu nu conduc nici un bautor de sange, spune tipul ala Zero nepasator.

Ham? Am auzit bine, oare? Tipul ala a avut tupeul sa ma insulte? Pe mine, Akashiya Kitsune? Am strambat din nas si m-am dus mai aproape de el gata sa ii infing mana in gat si sa il ucid, dar spre surprinderea mea mi-a prins mana rapid.

- Imi retrag cuvintele. Tu nici macar nu semeni a vampir, spune la fel de ironic si nepasator ca prima data.

Kiahh!! Iti rup gatul! Am inceput sa ne luam la cearta si sa il fac in toate felurile posibile, dar netotul de Cross si Yuuki parca.. au intervenit.

- Zero nu e frumos ceea ce faci! incepe sa se maimutareasca desteptul ala si sa isi tina nemuritoarele discursuri.

In timp ce el facea ce facea ( ceva neinteresant probabil), eu mi-am luat in mana geanta si i-am fact semn de la revedere ca stiu unde mie dormitorul. Am trantit usa in spatele meu si am pornit spre unknow destination. Atata timp cat nu e nevoie sa stau cu acel idiot si acel mamifer sub acelasi acoperis mi-e mai bine. Am ajuns in scurt timp la dormitoarele Night Class si spre surprinderea mea nu era nimeni. Finally, ceva liniste! Cand sa pornesc pe scari spre dormitorul meu, am auzit niste tipete si ceva care se prabuseste. Pe bune? Numai poate avea omul liniste? Am pornit spre locul in care s-au auzit acelea si am vazut pe jos doi tipi si o tipa care se certau (pardon, mutau mobila avand in vedere toate acele piese de mobilier rasturnate). Cand m-au vazut toti si-au intors privirea spre mine. Tipul blond, care se certa cu ala roscat, se ridica vai de el si ma priveste suspicios.

- Cine esti? il aud pe tipul blond.

Ok, deci vezi un necunoscut in dormitorul tau si il intrebi cine esti? Pe bune?

- Colega noua, Hanabusa! spune acea tipa. Numai tii minte ca Kaname-sempai ne-a facut instructajul de dimineata?

Blondul sta putin pe ganduri si remarca.

- Nu! Eram ocupat cu privitul in oglinda.

- Doamne, eu am plecat de aici inainte sa ma molipesesc de prostia ta, Idol! se anunta roscatul si dispare de acolo nu inainte sa imi spuna si mie sa plec, ca aia doi nu sunt o companie prea placuta.

- Si... a cui colega va fi? intreba inca odata tipul pe nume Hanabusa din cate am inteles, studiindu-ma din cap pana in picioare.

- Cum adica a cui? spun nedumerita.

- Aici fiecare are un coleg de camera.

- Si? spun ridicand dintr-o spranceana.

- Si tu o sa fii nevoita sa ai unul, continua acea tipa. Oricum , lasand asta la o parte, eu sunt Ruka, iar stupidul de acolo e Hanabusa Aido.

- Pe cine faci tu stupid? intreaba Aido suparat.

- Evident ca pe tine, spune si paraseste incaperea lasandu-ma singura cu Aido.

Aido se enerveaza si se stramba in urma ei ceva care imi starneste rasul. Blondul ma priveste si ma intreaba:

- Pana la urma cine esti?

Oftez si ii raspund.

- Akashiya Kitsune, noul vampir din Academia natangului de Cross. Vrei sa fac si aunt la matrimoniale? intreb ironica.

- Nici decum, adauga blondul zambind. Deci, esti vampir. Norocos va fi cel cu care vei fi repartizata, spune zambind smecher.

A fost cumva o aluzie perversa sau mi se pare mie? Hm, nu mi-ar displacea, caci din cateva vad cei din acesta Academie, va refer la baieti, arata foarte hot, si nu ai putea refuza asa o oferta.

- Stai putin, ce vrei sa spui prin norocos? Voi sta cu un baiat? spun revoltata, iar el nu ma baga in seama si iese.

Cum adica? Voi sta cu un baiat? Ies si eu din camera vrand sa ma iau dupa el, dar constat ca a disparut . Of, great! Am vrut sa ies din dormitoarele night class, dar apare si intarziatul de Cross cu toata gloata de vampiri pe urmele lui si cu acel idiot de .. cum il chema?Ah, da Zero.

- Akashiya-chan! urla ca animalul acel destept. Vino, vino! Nici nu ai idee cat te-am cautat?

Imi dau ochii peste cap si cobor acele scari sub privirile vampirilor ce se aflau in acesta sala.

- Deci, dragii mei, continua Cross, aceasta este noua voastra colega, Akashiya Kitsune chan! Este un pur blood deci nu vor exista conflicte, cel putin asa sper. Si, spune indreptandu-si privira spre mine, Akashiya-chan, sper sa te comporti cuviincios nu ca data trecuta cand ne-am intalnit.

Neatenta fiind la ce spune, il intreb nedumerita:

- Scuze, ce ziceai?

Chiar si bine dispusul de Cross se poate enerva, iar asta era ceva total amuzant. Cross le-a mai zis nu stiu ce alora si a plecat impreuna cu Yuuki si enervantul de Zero, spunanandu-mi sa il urmez si eu.

Of, doamne! Sunt aici doar de o ora si deja sunt plictisita de Cross, enervata de Zero si prea somnoroasa din cauza lui Seventh care m-a trezit asa dimineata!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Ayumi_Love
Fan anime nou

Inregistrat: acum 12 ani
super! dar de ce la-i abandonat?

_______________________________________
I know you love me and I love you...

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la